Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

allah kavuştursun seni de canım.az kalmış valla seninde yaa sağlıkla kucağına al inşallah.
annesi bekler bebiş babasını sen merak etme:))
baby keeper nerde pek bir yer bilmiyorum da cahilliğime ver canım :kedi:

Ben de aynı Hepatit'in durumundayım. 5 yıllık evliyim, ama benim eşim de sık sık 1 aylık göreve gider. Hamileyken zor geliyor ayrılık. Anneme nazlanıyordum o gidince, şimdi annem da nezle oldu. Bütün işler bana kaldı kafamçokkarıştı[/QUOTE]

aman canım uzak dur hele bu ara senin dikkat etmen lazım iyice.işlari de boşver ben öyle yaptım valla evaldı başını gidiyorkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:

Kızlar bu arada ablam bir otelde kat görevlisi olarak çalışıyordu işi bıraktı. yine tabi ssk lı iş arayacak sanırım ama bulana kadar hem biraz dinlenirim hem de olursa eğer evlere temizliğe giderim diyor. önceden 380 metrekare eve sürekli gidiyordu zaten deneyimli yani bu konuda..

eğer temiziğe güvenilir bir bayana arıyorsanız ablam şu sıra boş.... gerçi iş bulamazsa hep boş:)

özelimden yazın olurmu? her mesajı göremeyebiliyorum..

nasılsınız antalya nın fıstıkları:)) kocişim gelecek ev dandini yemek de yok ara ara bakıyorum.herkeşleri öptümmm darısı bekleyenlerin başına kazasız kavuşun kızlar öptüm

slm arkadaşlar bende antalyada oturuyorum evimde işimde dokumada herkese slmlar bende 8+3 haftalık hamileyimopuyorumnanaktan

nasılsınız antalya nın fıstıkları:)) kocişim gelecek ev dandini yemek de yok ara ara bakıyorum.herkeşleri öptümmm darısı bekleyenlerin başına kazasız kavuşun kızlar öptüm
Ay kıyamam ben sana, kocişin anlayışla karşılar seni, Hamiş karısına yardım eder kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar bende antalyada oturuyorum evimde işimde dokumada herkese slmlar bende 8+3 haftalık hamileyimopuyorumnanaktan

Merhaba canım, hoşgeldin a.s. Daha yeni hamileymişsin, Allah kolaylık versin. Bir sıkıntın olursa yaz yardım ederiz ne de olsa artık tecrübeli hamileyiz akannehir

hoşgeldin. ben daha eski hamilelerdenim:) bebeğim doğdu ve 6 aylık ama karnım gitgide şişiyor hala adet olmadım yine hamile gibi dolaşıyorum..9 ay 18 aya kadar normalmiş ama sinir stres yapmaya başladı bende... az emzirmeye çalışıyorum ama bakalım olacam mı:)

slm arkadaşlar nasılsınız yazmıyoosunuz uzun zamndır yine sakinleşti gibi topik:uhm:

Bugün evde temizlik var... eşim işte bebeği ve 5 yaşındaki oğlumu anneme bıraktım geldim. ben de nevresimleri falan ayarlayacam, çamaşırları vb..bebeğin küçülen giysilerini ayıracam falan..dolap içlerini düzenleyecem... off anlatırken yoruldum daha:)
nedir bu kadınların çilesi... işimiz bitmiyor bir koşturmaca hayat:)
Allah sağlık versin de koşturalım. şu domuz gribi meselesine takılıyor kafam. aşı olacaz mı olmayacaz mı? hamileler 2 yaş altı bebekler risk grubu. kendime geçmesi değil de 6 aylık oğlumu düşünüyorum kafam karıştı...

teşekkürler şimdilik hersey güsel allah bu kez gönlümün muradını versin inşallah sizlerede allah bir an evvel kucanıza almayı nasip etsin inşallaha.s.

allah analı bablı büyütmek nasip etsin cnm hayırlısı olsun allah gönlünden ne geciyorsa onu nasip etsin dilerim:ecrin_bebek:a.s.

kolay gelsın dıcem ama coktan bıtırmısısındır isini asıyı vurdurmayın dıyorlar beyınde pıhtılaşma yapıyormuş dıyorlar bakalım daha burda bısey yok galıba oyuzden bekleyıp onlem alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…