allah kavuştursun benımkıde pazartesi günü 8gunlugune yurtdısına gıtcek işgezisine sen gelmeden ben dogurusam dıyorum bende ben besık araba vs seylerı baby keeper den aldık dıyer magazalara gore cesıt cok ve kalıtelı
Canım ben bebek arabasını Jane diye bir marka var, travel set ondan aldım. Beşiği de İlke Bebe'den aldım. Bebeğin eşyalarını almaya 4. aydan itibaren başladım. Ondan öncesi biraz erken gibi geldi bana. Eşinin gitmesine üzüldüm, aynı dertten muzdaripiz. Benimki yurtdışında hem de doğuma iki hafta kala (umarım önce doğurmam) gelecek. Annemler yanımda, umarım sen de yalnız değilsindir[/QUO
canım yaa allah kavuştursun.benimki de görevden yeni geldi sayılır dışardaydı.sıksık gidiyo işi böyle ne yapayım.allahtan bu ara çok dışarı gitmiyo:)eşinde yetişir sana inşallah.
yalnızım evde işde olunca da vakti anlamıym ama..
ya ben 5 aylık oldum ama bişey almadık daha.bakıyoruz öyle netten falan.ne bileyim biraz da korkudan alamıyorum.ya bebeğime bişey olursa die(bu ara karamsarım da biraz
hatta ya dr cinsiyetini yanlış baktıysa diye de taktım forumda epeyce şey okudum da...
üff uzun oldu demi çenem düştü
sen iyisindir umarım bebiş de iyidir..benimki bu gün tadilat yapıyo sanki içerdekaydirigubbakcemile2
Canım 5 aylık olmuşsun almaya başla bence, sonra çok ağırlaşıyorsun halin kalmıyor. Hem bişeycik olmaz bebişine, hiç negatif düşünme.Cinsiyeti de bellidir artık, bence rahat rahat almaya başla.
allah kavuştursun benımkıde pazartesi günü 8gunlugune yurtdısına gıtcek işgezisine sen gelmeden ben dogurusam dıyorum bende ben besık araba vs seylerı baby keeper den aldık dıyer magazalara gore cesıt cok ve kalıtelı
Kızlar üçümüzün de kocaları dışarıda ya da gitmek üzere, insan hamileyken daha çok hüzünleniyor kocasından ayrı kalınca dimi
Canım 5 aylık olmuşsun almaya başla bence, sonra çok ağırlaşıyorsun halin kalmıyor. Hem bişeycik olmaz bebişine, hiç negatif düşünme.Cinsiyeti de bellidir artık, bence rahat rahat almaya başla.
Kızlar üçümüzün de kocaları dışarıda ya da gitmek üzere, insan hamileyken daha çok hüzünleniyor kocasından ayrı kalınca dimi
evet ya yanlız kalıcaz bız kıme nazlanacaz bır kac gun benımkı japonyaya gıdıyor ben gıtme dıyorum ama gıdecek grıp getırır orlardan dıye korkuyorum 6senelık evlıyım 8gun cok uzun bukadar ayrı kalmamıstık :gitme:kazasız gıtsın gelsınler
evet ya yanlız kalıcaz bız kıme nazlanacaz bır kac gun benımkı japonyaya gıdıyor ben gıtme dıyorum ama gıdecek grıp getırır orlardan dıye korkuyorum 6senelık evlıyım 8gun cok uzun bukadar ayrı kalmamıstık :gitme:kazasız gıtsın gelsınler
amin canım inş. sağ salim gider gelirler.ben alışkınım ayrı kalmaya sık sık gider göreve 1ay falan gelemez.ama bu ara zor geliyor.
alayım demi:)))
amin canım inş. sağ salim gider gelirler.ben alışkınım ayrı kalmaya sık sık gider göreve 1ay falan gelemez.ama bu ara zor geliyor.
alayım demi:)))
Ben de aynı Hepatit'in durumundayım. 5 yıllık evliyim, ama benim eşim de sık sık 1 aylık göreve gider. Hamileyken zor geliyor ayrılık. Anneme nazlanıyordum o gidince, şimdi annem da nezle oldu. Bütün işler bana kaldı kafamçokkarıştı
benimki de 1 haftadır Belekte otelde iş ile ilgili bir eğitimi var. annemlerde kalıyoz cavap ta yazamadım giremedim de ...düzenim bozulduçok zor oluyor.inşallah yarın gelecek o kadar bunaldım ki. hele 2 çocukla....yerimizi yadırgadık 1 haftadır nerdeyse hiç uyumuyorum düşünün artık...
gerçekten Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.. gelsin hiç dır dır yapmayacam :)
benimki de 1 haftadır Belekte otelde iş ile ilgili bir eğitimi var. annemlerde kalıyoz cavap ta yazamadım giremedim de ...düzenim bozulduçok zor oluyor.inşallah yarın gelecek o kadar bunaldım ki. hele 2 çocukla....yerimizi yadırgadık 1 haftadır nerdeyse hiç uyumuyorum düşünün artık...
gerçekten Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin.. gelsin hiç dır dır yapmayacam :)
Aynen canım insanın düzeni bozuluyor.Ama yine de iyiki annemler var, yoksa yalnız kalıcaktım.
Ay kıyamam ben sana, kocişin anlayışla karşılar seni, Hamiş karısına yardım eder kaydirigubbakcemile5nasılsınız antalya nın fıstıkları:)) kocişim gelecek ev dandini yemek de yok ara ara bakıyorum.herkeşleri öptümmm darısı bekleyenlerin başına kazasız kavuşun kızlar öptüm
slm arkadaşlar bende antalyada oturuyorum evimde işimde dokumada herkese slmlar bende 8+3 haftalık hamileyimopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar bende antalyada oturuyorum evimde işimde dokumada herkese slmlar bende 8+3 haftalık hamileyimopuyorumnanaktan
slm arkadaşlar nasılsınız yazmıyoosunuz uzun zamndır yine sakinleşti gibi topik:uhm:
slm canım bende bakıyorum kımse yazmayınca yazmıyorum aslında hamıleyız paylasacak cok seyımız var ama ses cıkmıyor
Ay kıyamam ben sana, kocişin anlayışla karşılar seni, Hamiş karısına yardım eder kaydirigubbakcemile5
Merhaba canım, hoşgeldin a.s. Daha yeni hamileymişsin, Allah kolaylık versin. Bir sıkıntın olursa yaz yardım ederiz ne de olsa artık tecrübeli hamileyiz akannehir
hoşgeldin. ben daha eski hamilelerdenim:) bebeğim doğdu ve 6 aylık ama karnım gitgide şişiyor hala adet olmadım yine hamile gibi dolaşıyorum..9 ay 18 aya kadar normalmiş ama sinir stres yapmaya başladı bende... az emzirmeye çalışıyorum ama bakalım olacam mı:)
Bugün evde temizlik var... eşim işte bebeği ve 5 yaşındaki oğlumu anneme bıraktım geldim. ben de nevresimleri falan ayarlayacam, çamaşırları vb..bebeğin küçülen giysilerini ayıracam falan..dolap içlerini düzenleyecem... off anlatırken yoruldum daha:)
nedir bu kadınların çilesi... işimiz bitmiyor bir koşturmaca hayat:)
Allah sağlık versin de koşturalım. şu domuz gribi meselesine takılıyor kafam. aşı olacaz mı olmayacaz mı? hamileler 2 yaş altı bebekler risk grubu. kendime geçmesi değil de 6 aylık oğlumu düşünüyorum kafam karıştı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?