Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Kızlar sonunda bebek çikolatamın siparişini verdim. Selekler Çarşısı'na gittim ordaki dükkandan hallettim. Kapı süsümü aldım. Bebişin kıyafetlerini annemle yıkayıp ütüledik. Valizimi hazırladım ve pilim bitti kafamçokkarıştı. Evlenirken böyle hazırlık yapmamıştım. Belki de ilk çocuk diye abartmış olabilirim. Sizler nasılsınız, dün ne güzel gelmişsiniz foruma, kaçırdım sizi. Bütün hamişleri ve annişleri öpüyorum

Aslında nereye nasıl yazacağımı bilemedim...Çok derin yalnızlık ve acı hissediyorum...Doğuma yaklaşık 1ay var ve ben sanırım depresyondayım...Çok zorlu bir süreçti amniyosentez,şeker vs...Çok şükür bebeğim iyi.Ama ben hiç iyi değilim ve ona ve diğer iki meleğime yetemediğimi hissediyorum..Büyük kızım okula başladı ve çok zaman ve şefkate ihtiyacı var..ama o şiddet ve git başımdanlarla yetiniyor..Küçüğüm henüz ikiyaşında ve sürekli sarılıp kucaklanmayı istiyor ve ben canavar gibi onu uzaklaştırıyorum...Canyoldaşım şaşkın..Ama anlamıyor yardıma ihtiyacım olduğunu..Bütün bunların üstüne yeşil gözlü meleğim geçengün henüz çıkan kalıcı ön dişini kırdı düşüp,kara kuzumunda dün akşam düştüğü için gözüne kan oturdu..Allah korudu meleklerimi..Ama benim vicdanım paramparça...

Canım Allah kolaylık versin. Hem son bir ayındasın hem iki çocuğun var, çok zor. Ama artık son aşamaya gelmişsin iyi kötü. Neyseki kızlarından biri büyük. En azından okula gittiğinde diğer çocuğunla ilgilenebilirsin. Büyük kızını karşına alıp bir ayım kaldı, ilgilenemedim seninle ama sen de halimi görüyorsun. Çok güçsüzüm o yüzden ilgilenemiyorum, desteğine ihtiyacım var desen anlar gibime geliyor. Bu arada çocuklar düşe kalka büyürler, onların düşmeleri senin suçun değil ki. Boş yere kendini üzme. Yüzdün yüzdün işin sonuna geldin. Dayan canım

aynı sorun bendede var benımde bır kızımvar 4yasında yaramazlık yaptımı bagırıyorum kızıyorum su bıle ıstedımı uflayıp pufluyorum galıba gebelık sekerı sınır yapıyor esım ısden geldımı kızıp terslıyorum adam garıbım sapır cekıyor beni tersledıgı zamanda benı nıye terslıyorsun dıye aglıyorum gece yataga yatıgım zaman vıcdan azabı cekıyorum kucucugume ben neler yapıyorum dıye hergun kendıme soz verıyorum sakın olcam kızmıcam sınırlenmıcem dıye elımde degıl

selam kızlar zorlu bir hamilelikten sonra bebegimi sag salim kucagıma aldım
darısı sizlerin başına olsun. Bebeği olan annelere birsorum olacaktı bildiğiniz iyi bir
cocuk doktoru var mı bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

öncelikle allah analı babalı buyutsun koca antalyada bende 4senedır dogru duzgun cocuk dr bulamamıştık özel cocuk saglıgı merkezi varÖzel Antalya Çocuk Sağlığı Merkezi hüseyin elmastaş tavsıye ederim

Son düzenleme:
selam antalyalı hamişler! ben de antalyalıyım.ama benim kızım altı buçuk aylık oldu bile!buraya her gün göz atıyorum bugün bi merhaba demek istedim.eskiden yazıyordum buraya sonra sıkıldım üyeliğimi iptal ettim sonra tekrar üye oldum vs.yabancı değilim yani.yeni anne adayları katılmış inş. sağ salim bebişlerinizi kucaklarsınız.begonvilcim sen de inş. bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütürsün. hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.

mrb arkadaslar ban yardımcı olurmusunuz.6 aylık hamıleyım.bende yıldız andevada aslı hanım vardı ona gıdıyordum ama oda ayrılmıs....fatma seda hanımamı gıtsem gıdenler bana yardımcı olun lutfen sezeryanla doğum yapcam nasıpse tecrubelı doktora ıhtıyacım var bana fıkır verebılırmısınız ?

mrb. allah sağlıklı sıhhatlı buyutmeyı nasıp etsın inş. yıldız andevada kenan bey var çok guler yuzlu sevecen ve bılgılı .ınsanı dınlemesını sevıyor .konusmasınıda çok sevıyor. benım kızım 3 yasında ve ona goturuyorum.hiç bir doktorda bulamdığım yaklasımı var çocuklara ben çok memnunum kızımda ....denemenı onerırım

allah analı babalı büyütsün canım.Ben kızımı NEDİM DOĞANA götürüyorum çok memnunum çok bilgili bir doktor.

merhaba allahım bebsıne saglık uzun omurler versın allah analı bablı buyutsuna.s.

Canım ben de seni merak ediyordum, bir süredir yoktun. Doğurdu mu acaba diyordum. Bebeğinin iyi olmasına çok sevindim. Analı babalı büyüsün bebişin inşallah

teşekkür ederim canım darısı başına

peki bu merkezin herhangi bir kurumla anlaşması var mı acaba?a.s.

soruna ben cevap vereyim canım çünkü bu merkez benim evime çok yakın.her hangi bi kurumla anlaşması yok.muayene ücreti 80 tl ydi ben en son duyduğumda.ben kızımı meydan tıp merkezindeki şükran hanıma götürüyorum.iyi bir doktor ama aşırı kalabalık olduğu için fazla ilgilenemiyor.zaten allaha şükür şimdiye kadar kızımın önemli bir rahatsızlığı olmadığı için idare ediyoruz.rutin aylık muayenemizi olup aşımızı yaptırıyoruz orada.allah korusun ciddi bir rahatsızlığı olursa özel muayenehanesi olan bir doktor tercih ederim tabii ki.ama özel antalya çocuk sağlığı merkezindeki doktorların methini bende duydum.

Son düzenleyen: Moderatör:

allah analı babalı büyütsün,bebeğin hayırlı ömürlü olsun canım..a.s.

hepinize çok tesekkür ederim arkadaşlar ama şu an sevinemiyorum bile
1 haftada sütüm neredeyse yok denecek kadar azaldı 2 gündür yavrum
hiç doymuyor habire emmek istiyor resmen karnından gurultular geliyor
biraz sağmaya calıştım o da çok az geldi çok üzgünüm çok kötüyüm
yavrumu besleyemiyorum bile humana still wita mat tahin pekmez 3.5 litre su
ayran süt offff kafayı yiyecegim bütün bunlar hiçbir işe yaramadı:

aynı şey herkesin başında inanın. sadece geçecek bu günler. güzel günler yakında deyin derin nefes alın , sinirlendiğiniz zaman hemen camı açın ya da balkona çıkın.. sakinleşin bu karnınızdaki bebeğe de iyi gelecek. ben de son 2 ayımda 3 kutu antibiyotik kullandım kulak iltihabı öksürük ve 4,5 yaşında oğlum ve her gün işe gittim. sinir stres.. ,,
baktım birşeyler ters gidiyor dedim öfkemi kontrol altına almam lazım. çocuklarla işbirliği yapabilme kitabını aldım. çok güzell... yine sinirlendiğim oluyor zaten kitaba göre de normal öfkelenmek her insanın doğasnda var.. ama bakış açısını değiştiriyor.. onların gözüyle bakabilmeyi gösteriyor. bu sefer onların gözüyle bakınca kızarken aklına gelip kızamıyorsun ya da az kızıyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…