Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

gunaydın canımopuyorumnanaktan bugun herkez guzel gunler gecırsınn ben kayınvalıdecımle temızlık yapıyoruz perdeleri tullerı falan yarında yapıcaz tabı ben yapmıcam o yapıyor sagolsun doguma azkaldı havalarda guzel gıdıyor kendınıze ıyıbakın

Tünaydın hamişler, çok güzel bir hava. Kuzenim geldi İstanbul'dan, onunla Kışlahan Çarşısı'na gideceğiz. Daha önce gidememiştim, kimbilir neler vardır. Ali-ye'cim perde dedin de iyi hatırlattın, doğumdan önce perdeleri yıkayayım, malum bi daha zor vakit bulurum. Öptüm siziiiiiiii

selam kızlar antalya da bildiğiniz iyi bir pedagog var mı?8 yaşında bir kuzenim var ama ailesi ne yaparsa yapsın bir türlü ödevlerini yapmak istemiyor.aslında çok çok zeki bir kız ama o kadar hiperaktif ki bi türlü kendisine hakim olamıyor.dolayısı ile oturup ders yapma gibi bi durumu olmuyor haliyle..annesi resmen ağladı geçen ne yapacağım ben bununla diye.kızmak da fayda etmiyor güzellikle anlatmak da.uzman birinin yardımı daha doğru olur diye düşündük.yardımcı olursanız sevinirim.hoşçakalın...

ben çocuğunuzla işbirliği yapabilme kitabını okudum. 2 çocuğum var ve insan gerçekten bazen çaresiz kalıyor.neler görüyorsun neler.. ben de Antalya pedagog aradım. ama tam anlamıyla pedagog sanırım yok tıpta bir tane var ama randevu almak ta çok zormuş ben de pes etmiştim. bu okuduğum kitapta kimse sizin gibi gözlemleyemez kendi doğrunuzu kendiniz bulun diye seçeneklerle anlatıyor. gerçekten okuyunca ne çok hata yapmışım diyorsunuz... ve şimdi tanıdığım bütün annelere okusun diye veriyorum kitabı. kitabın arkasında ödev ile ilgili başka kitaplar da olduğunu gördüm benim oğlum kreşteki ödevlerini yapmıyor 5 yaşında ve bunları da mutlaka alıp okuyacağım... hyb yayın evi kitapları

http://www.netkitap.com/kitap-eyvah-odev-yapma-zamani-hyb-yayincilik.htm

http://www.netkitap.com/kitap-odevi...k-oneriler-elaine-k-mcewan-hyb-yayincilik.htm

http://www.e-hyb.com/index.php?main_page=index&manufacturers_id=10&sort=20a&page=7

bence bu kitapları okuyan ve çocuğunu iyi gözlemleyen ve öfkesine yenilmeyen kişi en iyi pedagogdan daha faydalı olacaktır çocuğuna..

benim yeğenim gitti 8 yaşında psikoloğa inanın çok da birşey değişmedi.sürekli giderse belki evet ama yine de size çok büyük görev düşüyor sadece pedagog hiç birşey yapamaz.. o yüzden bu kitapları ve hatta diğer kitaplarını da inceleyin. kitabın arka sayfasında mevcut kitap listesi ve ben bunu da bunu da okumalıyım dedim hep...ilk fırsatta okuyacağım da..

annelere büyük görev düşüyor.. baba lar bizim kadar hassas değiller..

sana ıyı gezmeler aman fazla yorma kendını malum az kaldı aman perdelerı sen takma bırısı yardım etsın opuyorumnanaktan

Antalya Psikiyatri Merkezi Hakkında ben gecen sene bu merkeze gıtmıstım cok ıyıler özelıkle uzman dr psikiyatr suat can tavsıye ederim

slm arkadaşlar nasılsınız bakalım ya kimse girmiyomu bu topiğe nese ben doğum yaklaştıkça iice heyecanlanıyorum ve korkuyorumda aynı zmanda korkumun tek sebebi doğumla ilgili ben epidural sezeryanla doğum yapmak istiyorum ama neyin nasıl olacaını bilmediim için vede sırt üstü yattıımda fenalık hissi mide bulantısı oluştuu için nasıl ve ne olcak çok korkuyorum umarım herşey hepimiz için en güzel ve en ii sağlıklı şekilde olur ve bebeklerimizi sağlıklarıyla allahımın izniyle kucaımıza alırız inş hepinizi öpüyorum:1hug:

ben geldimm:))) sevindim seni gördüğüme:))
heyecanlısın demi sağlıkla doğsun inşallah..
korkma bence epidural olan arkadaşlarım çok memnun..
benimde moralim bozuk 50 gr testimde şeker yüksek çıktı(c.tesi bi daha gitcem..

geçmiş olsun cnm bnm dikkat et kendine sıkma canını düzelir inş sen nasılsın nasıl gidio hamilelik senin doktorun kimdi cnm bu arada

canım dr un kimdi senin??konuşmadınız mı bu konuda.
bunu da meraktan soruyorum:))ne kadar sklıkta gidiyosun dr a kontroller sıklaştı demi..

geçmiş olsun cnm bnm dikkat et kendine sıkma canını düzelir inş sen nasılsın nasıl gidio hamilelik senin doktorun kimdi cnm bu arada

iyi gibi.biyerlerim ağrıyo neresi tam anlatamıyorum da:)))tarifigüç.onun dışında iyi şükür.c.tesi bi gireyim de şu teste daha ii olcam.
ben anadolu hastç erhan muluk a gidiyom canım.

benim doktorum yaşam hastanesinde alp bey cnm knrollerim aynı 3haftada bir ama her hafta nstye gitmeye başladım işte bugün doğum hakkında konuşmak istedim ama ayın 10unda çağırdıı için ozman konuşucakmışım off ama ben nedense doktora gidince hiç bişey soramıyorum ama aklıma takılan herşey sormam laazım gittimde umarım aydınlatıcı konuşur yoksa kafayı yicemkafamçokkarıştı

hehe ben de de oluyo o.sonunda dr heyecandan unutursun yaz da gel dedi.benimde aklıma gelmişti ama utanmıştım.sonunda yaptm ama:))
bi görsen sen eşimle beni ağzımızı ayırıp bakakalıyoz dr yanında çok gülüyodur bizekaydirigubbakcemile3 sen de yaz bence.
zaman yaklaştıkça daha tedirgin oluyo insan sanırım..
bu arada alp bey in girdiği sezaryenlerde iyi olduğunu duydum endişelenme..senle de konuşmuştuk demi..

tama hatırlamıyorum cnm konuşmuş olabiliriz evet bende ii ollduunu duymuştum baştan beri alp beye gidiyorum bnmde kanım çok düşük çıktı kan hapına başladım cnm ama fazla konuşmuyo muayenelerde o yüzden soramıyorum bende cnm genellikle ama işinde ii olduunu duydum bakalım cnm senin arkadaşlarındanmı bilgin var cnm doktor hakkında bnm doktor yani:)

yok sanırım cnm sen geldin işte bizlerden bilgi alırsın ben çok aradım ilk başta sonlara doğru bulldum bak b arada hayırlı olsun bebeğin allah sağlıcakla kucaına almayı nasip etsin cnm

Varsak tarafında belediyenin açtığı aspem adında merkez var. Telefonlarına internetten bakabilirsiniz. Ucretsiz ve her konuda destek veriyor aklınızda bulunsun.

selam, yeni hamiş yok mu hiç? Herkes doğurmak üzere ben geç kalmışım

ben de varım canım ortalardayım bende:))24. hafta...sağlıkla al kucağına

cemil bey i de alp bey ide çok duydumm canım.alp bey daha ii diye de...ama ikisinden de memnun arkadaşlarım.için rahat olsun.hastası çokmuş galiba ondan yoruluyodur zorlan sor bence..eğer tereddütte isen erhan bey e de bi görün derim ben.
alp bey in hastası arkadş sez. ile doğum yaptı memnun kaldı hastaneden de..ama sanırım önce senin içinin rahat etmesi gerek..tedirgin buldum seni biraz..

yok cnmda ben doğum yaklaştıı için korkmaya başladım yoksa doktorumdan deil cnm bnm nese cnm bnm eşim geldi çıkıyorum sonra yine gelirim bide cnm fiatlar ve doumdan önce yapılan işlemlerle ilgili bilgin olursa yazarsan bana çok sevinirim cnm kendine dikkat et öptüm ii geceler

uğurumbenim, ali_ye ve marya ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.tavsiyelerinizi yengeme ileteceğim.kendileri değerlendirir artık ne yapacakları konusunu.çok sağolun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…