Günaydın arkadaşlar.
hepinize güzel bir gün diliyorum. Sabah kalkın ve karnınızdaki bebeğinizle güzel bir kahvaltı yapın.. kahvaltıda ceviz de yiyin mutlaka :)
bol bol dinlenin uzun zaman kendine vakit ayıramayacağınızı düşünüp ne yapmak istiyorsanız yapın şimdiden:)
hoşçakalın.
gunaydın canımopuyorumnanaktan bugun herkez guzel gunler gecırsınn ben kayınvalıdecımle temızlık yapıyoruz perdeleri tullerı falan yarında yapıcaz tabı ben yapmıcam o yapıyor sagolsun doguma azkaldı havalarda guzel gıdıyor kendınıze ıyıbakın
selam kızlar antalya da bildiğiniz iyi bir pedagog var mı?8 yaşında bir kuzenim var ama ailesi ne yaparsa yapsın bir türlü ödevlerini yapmak istemiyor.aslında çok çok zeki bir kız ama o kadar hiperaktif ki bi türlü kendisine hakim olamıyor.dolayısı ile oturup ders yapma gibi bi durumu olmuyor haliyle..annesi resmen ağladı geçen ne yapacağım ben bununla diye.kızmak da fayda etmiyor güzellikle anlatmak da.uzman birinin yardımı daha doğru olur diye düşündük.yardımcı olursanız sevinirim.hoşçakalın...
sana ıyı gezmeler aman fazla yorma kendını malum az kaldı aman perdelerı sen takma bırısı yardım etsın opuyorumnanaktanTünaydın hamişler, çok güzel bir hava. Kuzenim geldi İstanbul'dan, onunla Kışlahan Çarşısı'na gideceğiz. Daha önce gidememiştim, kimbilir neler vardır. Ali-ye'cim perde dedin de iyi hatırlattın, doğumdan önce perdeleri yıkayayım, malum bi daha zor vakit bulurum. Öptüm siziiiiiiii
selam kızlar antalya da bildiğiniz iyi bir pedagog var mı?8 yaşında bir kuzenim var ama ailesi ne yaparsa yapsın bir türlü ödevlerini yapmak istemiyor.aslında çok çok zeki bir kız ama o kadar hiperaktif ki bi türlü kendisine hakim olamıyor.dolayısı ile oturup ders yapma gibi bi durumu olmuyor haliyle..annesi resmen ağladı geçen ne yapacağım ben bununla diye.kızmak da fayda etmiyor güzellikle anlatmak da.uzman birinin yardımı daha doğru olur diye düşündük.yardımcı olursanız sevinirim.hoşçakalın...
geçmiş olsun cnm bnm dikkat et kendine sıkma canını düzelir inş sen nasılsın nasıl gidio hamilelik senin doktorun kimdi cnm bu arada
selam, yeni hamiş yok mu hiç? Herkes doğurmak üzere ben geç kalmışım
tama hatırlamıyorum cnm konuşmuş olabiliriz evet bende ii ollduunu duymuştum baştan beri alp beye gidiyorum bnmde kanım çok düşük çıktı kan hapına başladım cnm ama fazla konuşmuyo muayenelerde o yüzden soramıyorum bende cnm genellikle ama işinde ii olduunu duydum bakalım cnm senin arkadaşlarındanmı bilgin var cnm doktor hakkında bnm doktor yani:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?