Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Ne güzel yazmışsın, Allah hayırlısını versin. Benim varis problemim var, hamilelikle iyice arttı. Dün vulva (kasık) bölgemde de varis çıktığını fark ettim. Normal doğuma engel olabiliyormuş çok kanamaya sebep olduğu için. Haftaya çatı muayenem var, doktor bir karar verir herhalde,
Sezaryen de 3. çocuğu da yapabilirsin, öyle yapan çok duydum. İnşallah gönlüne göre olur, kızın olmazsa da gelinin olur artık. Ben kendimi öyle teselli ediyorum

iyi pazarlar herkeze 2gundur basımda sınsı bır agrı vardı gozlerım bulanık goruyordu mıgdem bulanıyordu evde tansıyon olctum 6 4 cıktı dr telfn actık hemen gel dedı tansıyonumu olctu orda 9 6 cıktı normal dedı sankı yalan soyluyormusum gıbı oldu dr bısey yok yat dınlen yemeklerını ye kansekerın dusmustur dedı ama benım bas agrım hala gecmedı benneyaptımki artık 15gunum kaldı heyecandan ve stresten agrıyor galıba bırde yemek yemeyen bır kızım var o benı sınırlendırıyor hala bır sokum ekmekle pesınden kosuyorum 3saate anca 1dılım ekmek yıyor bırde kızdımı sızı babaneme sıkayet etcem dıye aglıyor delı oluyorum sabah sabah yemıyor kocaman oldu artık ben hala yedırmekle ugrasıyorum dıye agladım senağlama oda ustune kardes gelıcek dıye hırcınlastı babanemızde cok sımartıyor neysee cok konustumm

Hamilelikte düşük tansiyon normal bacaklarını yukarı uzatarak dinlen. maden suyu içebilirsin. tuzlu ayran içmek tavsiye edilmez çünkü aniden tansiyonun yükselebilir. tansiyon yüksekliği çok zararlı...
bence senin kesin migrenin var... benim de öyle oluyordu doğum sonrası da çok 3 kez acile gitmiştim ne olduğunu anlamamıştım ama ben kusuyordum da .. meğer se migren kriziymiş bunlar.. bir süre karanlıkta gözün kapalı dinlen...sakinleştirmeye çalış kendini..

benim de 2. çocuğum olduğunda diğer oğlum 4,5 yaşında idi. hırçınlıkları normal..bizim doktor yeme ile ilgli zorlamayın boşuna inatlaşmış ve sinir olmuş olursunuz...abur cunur kesinlikle vermeyin ya da yemekten sonra verin diyor...

bizim de doğum için babane dede gelmişti ve oğlum onları görünce hepten huyu suyu değişmişti ben de çok sinir oluyordum.. ama bir süre sonra kabulleniyorlar..

ah canım mgıren degıl gıbı bu kaynvalıdemın mıgrenı var ondan bılıyorum o daha kotu oluyor sunızıt agrısı gıbı ahhh benımkıde 4yasında cocuk bıze sırf ıskence olsun dıye yemıyor ben yedırmıyorum beklıyorum acıktım demesını kayınvalıdem neyedı nekadar yedı corba ıcır bısey yedır dıye soruyor bızımkıler aynı apartmanda karsı karsıyayız malesef bu bazen ıyı bazen kotu oluyor sagolsun cok yardımcı oluyor ama bazen abartıyor kendıde bılıyor ama elınde degılmış oyle dıyor ıkıncıne karısmıcam kendın buyut bu benım dıyor

inanırmısın benmkiler anlaşmaya başladı:) tabi arada huysuzlulkar oluyor ama normal. ikiside erkek benim.. abisi kardeşimi uyutma oynayacaktım diyor.. bazen bebek ağlayınca uyumamak için daha benimle oynamak istiyor uyumak istemiyorki diyor:)
biz hep konuşturma yolunu seçtik uzmanlar da böyle diyor. sabah kalkınca abicim abicim günaydın diyom biraz yanına yatırıyom...
birşey oldumu abicim bana bez getir vb. gibi....
abinin de hoşuna gidiyor..
dün sinir krizi geçirdim neden bebeği tam uyutuyprum abi başlıyor anne diye bağırmaya oğlum sus diyom sessizce . ama o beni duymuyor uzakta diğer odada ama biz o bağırdığı için duyuyoz ve bebek uyumuyor:) en sonunda delirdim kalktım bebek uyumadığı için aldım bıraktım abinin yanına:) al sen uyut ya da ağlarsa ilgilen güldür falan dedim çıktım odadan.. bebek ağlar abi ağlar:) içim nasıl acıdı nasıl:) bebeği abinin kucağına verdim sarılarak ağlayın dedim...
abiye bebeği uyandırdığın için değil.ben en baştan sana söylüyorum kardeşini uyutacam 5 dk. sessiz ol diye. sen anne diye bağıron ben sus diyom sen beni duymuyon ve böyle 5-10 kez oluyor bu kardeşin uyumuyor diye..
en sonunda anlaştık durup durup özür diledi abi...
kapıyı kapatıp uyutsam bu sefer abi bizim gittiğimizi mi düşünüyor ne korku ile kapıyı açıp bakıyor kapı sesine uyanıyor.. telsiz alacağım ama yine işe yarar mı bilmem. şimdi onu araştıyorum..

Selam arkadaşlar... Sizden çok farklı bir isteğim olacak. Bayramdan sonra evi taşıyorum ve acil klimacıya ihtiyacım var. Eşi dostu tanıdığı klima montajı yapan varsa nolur yardım etsin. Evi 550 ye taşıyorum ve 5 tane klima için de 350-400-500 gibi rakamlar istiyorlar. Daha uygun bir formül bulmam lazım.

Varsa böyle bir tanıdığınız ltf. yazın...

ayyy canım benım yerım ben onlarıı :))bızde boyle oluruz kesın benım kız durduk yere bıle bagırır cıglık atar yuksek sesle tv ızler kapı carpar ooo yandık eltımın 6aylık bebegı var o ses cıkartımı susturun sunu basımı agrıtıyorr dıye bagırıp bebegı korkutuyor kardesıne napcak bılmem artık ıyıce soguklara denk gelcek bızım mecbur bır odada oturcaz yatcaz soguk olmasın dıye gecelerı falan kesın bagırcak sustur sunu dıyee telsız alsak telsızı alır bagırır bebek uyurken yaramazlık olsun dıye benımkı cunku eltımın bebegıne yanına gıdıp durduk yere bohhh dıye bagırıyor cocuk korkuyor yapma kızım korkar dıyorum kım dınlerrr yandık yandık valaa allahım sabır versın

selam kızlar herkes iyi mi ?? kimse yok yine(
ben bakamadım kaçgündür izinliyim evde ense yapıyorum:))
herkesi çokk öpeyrum.

var canım olmazmı.3 aylık bebegim var.doktorumuz gürkan zorlu.çok memnumum doktorumdan.kesinlikle gürkan zorlu.

dr. Cem özel
dr. Seyhun karakaya

iyi diye duymuştum. Antalya da evet gürkan zorlu iyidir. Ama özel sağlık sigortan yoksa biraz pahalıya geliyor tabi..hastaneye bağlı bir doktor değil. özel muayenehanesi var.

selam kızlar herkes iyi mi ?? kimse yok yine(
ben bakamadım kaçgündür izinliyim evde ense yapıyorum:))
herkesi çokk öpeyrum.

NE GÜZEL.. DARISI BAŞIMIZA. BAYRAM TATİLİNİ NASIL BEKLİYORUM.SANIRIM BAYRAM SONRASI BEN DE 3 GÜN İZİN ALACAĞIM...
Eşim eskişehir e gidelim diyor ama grip olayından korkuyorum. 7 aylık bebeğime geçer diye...orada bayağı çok grip...

bakalım artık napacaz..

merhaba bayanlar .ben tupperwareye üye oldum.bu hafta bayrama özel indirimler var .kullananlar ve ilgilenenleri bilgilendirebilirim.antalyada satın almak isteyenlere iletişim kurabilirim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…