GÖZÜNÜ korkutmak istemem ama o saatten sonra sezeryana almıyorlar kanala yerleştiği için mecbur doğuruyorsun.. zaten sancıları çektikten sonra çıkmasına az kala da vazgeçme zaten.
bazı kişiler de sancı çekiyor ama açılma olmayınca bir de sezeryan oluyor:) yani hem normal hem de sezeryan acısı çekmiş oluyor kişi.. o da kötü tabi...
sezeryanda 2 çocuk diyorlar. eğer çok çocuk istiyorsanız normal doğum yapın derim. benim 2 oğlum var acaba ileride kızım olsun istermiyim bu yüzden yapmayı dener miyim ve sezeryan ile 3. çocuk olurmu gibi soru işaretlerim var ve tabi 3. sü de kız olurmu ayrı mesele:)
hepinize hayırlı doğumlar bence fazla düşünmeyin o an sizden bağımsız oluyor herşey.. zaman gösteriyor.. ve doktorunuz karar veriyor duruma göre zaten.. sadece dinlenin yorulmayın ve sabredin:) bana ne diyorlardı öle de böle de çıkacak sonuçta:) içinde kalmayacak fazla düşünme diyorlardı kızıyordum ama haklılarmış:) bitti gitti.. sizde öyle dşünün bitecek...güzel günler yakında deyin bebeğinizi hayal edin. onu kokladığınızı misler gibi:)
öptüm hepinizi
iyi pazarlar herkeze 2gundur basımda sınsı bır agrı vardı gozlerım bulanık goruyordu mıgdem bulanıyordu evde tansıyon olctum 6 4 cıktı dr telfn actık hemen gel dedı tansıyonumu olctu orda 9 6 cıktı normal dedı sankı yalan soyluyormusum gıbı oldu dr bısey yok yat dınlen yemeklerını ye kansekerın dusmustur dedı ama benım bas agrım hala gecmedı benneyaptımki artık 15gunum kaldı heyecandan ve stresten agrıyor galıba bırde yemek yemeyen bır kızım var o benı sınırlendırıyor hala bır sokum ekmekle pesınden kosuyorum 3saate anca 1dılım ekmek yıyor bırde kızdımı sızı babaneme sıkayet etcem dıye aglıyor delı oluyorum sabah sabah yemıyor kocaman oldu artık ben hala yedırmekle ugrasıyorum dıye agladım senağlama oda ustune kardes gelıcek dıye hırcınlastı babanemızde cok sımartıyor neysee cok konustumm
Hamilelikte düşük tansiyon normal bacaklarını yukarı uzatarak dinlen. maden suyu içebilirsin. tuzlu ayran içmek tavsiye edilmez çünkü aniden tansiyonun yükselebilir. tansiyon yüksekliği çok zararlı...
bence senin kesin migrenin var... benim de öyle oluyordu doğum sonrası da çok 3 kez acile gitmiştim ne olduğunu anlamamıştım ama ben kusuyordum da .. meğer se migren kriziymiş bunlar.. bir süre karanlıkta gözün kapalı dinlen...sakinleştirmeye çalış kendini..
benim de 2. çocuğum olduğunda diğer oğlum 4,5 yaşında idi. hırçınlıkları normal..bizim doktor yeme ile ilgli zorlamayın boşuna inatlaşmış ve sinir olmuş olursunuz...abur cunur kesinlikle vermeyin ya da yemekten sonra verin diyor...
bizim de doğum için babane dede gelmişti ve oğlum onları görünce hepten huyu suyu değişmişti ben de çok sinir oluyordum.. ama bir süre sonra kabulleniyorlar..
ah canım mgıren degıl gıbı bu kaynvalıdemın mıgrenı var ondan bılıyorum o daha kotu oluyor sunızıt agrısı gıbı ahhh benımkıde 4yasında cocuk bıze sırf ıskence olsun dıye yemıyor ben yedırmıyorum beklıyorum acıktım demesını kayınvalıdem neyedı nekadar yedı corba ıcır bısey yedır dıye soruyor bızımkıler aynı apartmanda karsı karsıyayız malesef bu bazen ıyı bazen kotu oluyor sagolsun cok yardımcı oluyor ama bazen abartıyor kendıde bılıyor ama elınde degılmış oyle dıyor ıkıncıne karısmıcam kendın buyut bu benım dıyor
inanırmısın benmkiler anlaşmaya başladı:) tabi arada huysuzlulkar oluyor ama normal. ikiside erkek benim.. abisi kardeşimi uyutma oynayacaktım diyor.. bazen bebek ağlayınca uyumamak için daha benimle oynamak istiyor uyumak istemiyorki diyor:)
biz hep konuşturma yolunu seçtik uzmanlar da böyle diyor. sabah kalkınca abicim abicim günaydın diyom biraz yanına yatırıyom...
birşey oldumu abicim bana bez getir vb. gibi....
abinin de hoşuna gidiyor..
dün sinir krizi geçirdim neden bebeği tam uyutuyprum abi başlıyor anne diye bağırmaya oğlum sus diyom sessizce . ama o beni duymuyor uzakta diğer odada ama biz o bağırdığı için duyuyoz ve bebek uyumuyor:) en sonunda delirdim kalktım bebek uyumadığı için aldım bıraktım abinin yanına:) al sen uyut ya da ağlarsa ilgilen güldür falan dedim çıktım odadan.. bebek ağlar abi ağlar:) içim nasıl acıdı nasıl:) bebeği abinin kucağına verdim sarılarak ağlayın dedim...
abiye bebeği uyandırdığın için değil.ben en baştan sana söylüyorum kardeşini uyutacam 5 dk. sessiz ol diye. sen anne diye bağıron ben sus diyom sen beni duymuyon ve böyle 5-10 kez oluyor bu kardeşin uyumuyor diye..
en sonunda anlaştık durup durup özür diledi abi...
kapıyı kapatıp uyutsam bu sefer abi bizim gittiğimizi mi düşünüyor ne korku ile kapıyı açıp bakıyor kapı sesine uyanıyor.. telsiz alacağım ama yine işe yarar mı bilmem. şimdi onu araştıyorum..
kardeşim 13 haftalık ikiz hamile ... manavgat yada antalyadan doktor tavsiyeniz var mı
var canım olmazmı.3 aylık bebegim var.doktorumuz gürkan zorlu.çok memnumum doktorumdan.kesinlikle gürkan zorlu.
selam kızlar herkes iyi mi ?? kimse yok yine(
ben bakamadım kaçgündür izinliyim evde ense yapıyorum:))
herkesi çokk öpeyrum.
kardeşim 13 haftalık ikiz hamile ... manavgat yada antalyadan doktor tavsiyeniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?