Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Tünaydın hamişler, dün doktora gittim. Oğuz'um 2800 gram olmuş. Kafası sınırları aşmamış normal olabilir dedi doktor, çok sevindim. Haftaya çatı muayenesi yapıcak :1shok: Umarım çatım da uygundur. Sizler nasılsınız bakim

mrb arkadaslar bende antalyada oturuyorum
25 haftalık hamıleyım .ıkıncı bebek olucak nasıpse
ama hala duzgun doktorum yok bulamadım .doğumu yıldız andevada dusunuyorum.24 de fatma seda soyluya gıdıcem umarım ıyı ve tecrubelı bır doktordur.sezeryanlı doğumda tecrube onemlı.gıden varmı fatma hanıma ban yardımcı olurmusunuz .....

slm cnm hayırlı olsun bebişin bnm seda hnm hakkında bi bilgim yok bnm doktorum yaşam hastanesinde alp bey doğumumda orda olcak nasipse ama bnm bi arkadaşım seda hanıma gidio memnunda ama yinede bilemem cnm iice bi araştır istersen içini rahatlat

Kimseler yok mu kafamçokkarıştı Kızlar dün rüyamda bir avazda normal doğuruyorum. O kadar kolay oluyor ki, doğumdan sonra hemen kalkıyorum :teytey:

Kimseler yok mu kafamçokkarıştı Kızlar dün rüyamda bir avazda normal doğuruyorum. O kadar kolay oluyor ki, doğumdan sonra hemen kalkıyorum :teytey:

oooo ne güzel rüya görmüşsün cnm hayırlara vesile olsun inş...benimde sezeryanım çok güzel ve çok rahat geçer inş bende hemencecik ayağa kalkarım umarım allah bütün hamileleri hemencecik çok rahat doğumlarla kurtarsın :Saruboceq:

İnşallah canım. Az kaldı hepimizin doğumuna. Sen de hemencecik ayağa kalkacaksın inşallah:) İki hafta sonra çatı muayenem var, ondan tırsıyorum :1shok:

selam arkadşlar bebekle uğraşmaktan inanın internete girmeye vakit bulamıyorum.
Canım bizim de doğduğundan beri cok az sarılığı var dediler tedaviye gerek yok dediler
biz de rahattık tabi bu cocuk sağlığı merkezinden hüseyin elmastaş uzamış sarılık dedi
işte bir takım kan testleri yazdı hepsi temiz çıktı artık kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz dedi yani sizin uzamış sarılık kendiliğinden geçti mi? bazen anne sütünden de oluyormuş .

aliye hüseyin elmastaşa gittik sevecen bilgili bir doktor gibi geldi bize şimdilik ona gitmeye başladık tavsiyen için teşekkürler....

sütüm de bir kaç gün de baya arttı stresten gidebilirmiş ayrıca bebek emdikçe çoğalıyor annelere tavsiye süt konusunda benim gibi acele edip daha da azaltmayın sütünüzü

herkese sevgiler vakit bulunca yine yazarıma.s.

canım cok sevındım memnun kalmana ınsallah bebısın hastalanmazda gerek duymazsın doktora sarılıgınızda gecer benım kızım 3gun sarılıktan kuvezde yattı ona ragmen 1ay sarılık gozlerınden gecmedı

merhaba kızlar. 35 haftalık hamileyim ve son günlerde sırtıma ve aynı anda enseme çok tuhaf bir his veren bir ağrı giriyor. bu ağrıyı hiç bi şeye benzetemiyorum. uyuşma gibide sancı gibide ağrı gibide krampada benziyo öyle ortaya karışık bişey. genelde çok kısa sürüyor sadece ilk geldiğinde uzun ve çok şiddetliydi. ondan sonrakiler hep hafif ve kısa sürdü. aynı anda bebişte kendini fena kasıyor. sanki benimle birlikte acı çekiyor gibi.bebğin kasılmasından kaynaklanıyor sandım ama önce ağrı geliyor sonra bebek kasılıyor. yani ağrı bebeğide rahatsız ediyor. doğu yaklaştıkça kasılmalar olur dediler ama bildiğim kadarıyla bu ağrılar adet sancısına benzermiş. o tür sancılarımda oluyo ama bu tamamen farklı adet sancısıyla ve daha önce hissettiğim hiç bir ağrıyla alakası yok. neyse işte çok uzun anlattım bu tarz ağrı hisseden başkalarıda varmı merak ediyorum. acaba doğum sancısıda böyle bişeymi? bu ağrılar normal mi?

Canım önce doktoruna görünsene, sonuçta biz ancak tahmin edebiliriz. Son dönemlerde bu tarz kasılmalar oluyor, vücut kilo aldıkça boyuna ve sırta yük biniyor ama dediğim gibi doktora git o sana kesin bir şey söyler.

EVET BİZİM SARILIK ÇOK UZAMIŞTI NERDEYSE 3 AY İDİ GALİBA
3.aylıktan sonra da mamaya başladık dinlenemediğim için sütüm olmadı ve bizim bebiş emmeyi bilemiyor memede:) gazlı emiyor hüp hüp diye:) dr.brown ın bieronunu aldık hiç gazı olmuyor kusmuyor ama memeden emdimi neler oluyor:) savaşıyor meme ile:) pompa ile sağınca anlıyorum sebebini bir geliyor damarlarım acıyor o kadar çok geliyor bir kaç dakika sağmaya yetişemiyom süt çokluğundan ama hemen bitiyor ve hiç gelmiyor sonra da:) bebeğe hal veriyorum süt çok gelince boğuluyor.. hemen gaz oluyor gaz çıkartırken o süt tazziği bitiyor ve bu sefer de gelmiyor diye sinirlenip savaşıyor... tabi ememediğimiz için doğru dürüst yeni süt üretimi de az oluyor ve ememediği için doğru dürüst hep aç emmek istiyor uyumuyor tabi uyumayınca benim sütüm olmuyor yorgunluktan falan böyle kısır döngü gitti durdu ilk 3 ay :)

sen doktoruna sor bence de bebek büyüdükçe organları zorlayabiliyor. benim mesela ilk çocuğumda tekmelerden sol kaburga altım yıllarca ağrıdı.. böbrek falan sanmıştım düşün.. bazılarının bel fıtığını coşturuyor.. bebeğin yönü büyüklüğüne göre değişiyor. bazılarının varisleri oluyor. bir arkadaşımın varisleri tehlikeli olunca bebeği erken almışlardı düşünün..

sen araştır bakalım.. ama kadın doğumcu anlamayabilir.. bel sırt için bir doktora görün.. ben hamile iken grip olduğumda bile kadın doğum dr.um ilaç verecek samıştım doktorum demezmi neden gitmedin doktora diye:) kendi kendime gülmüştüm.. herşeyin uzmanı farklı evet hamile iken insan herşeyden kadın doğum dr. sorumluymuş gibi geliyor.. ihmal etme bence...sinirlere bile baskı yapıyordur...

ben sezeryan olup günlerce hatta aylarca mı desem :) kendime gelememiştim ilk çocuğumda bir arkadaş ise anlamamış gittim hemen çıktı diyordu:) hiç acı falan çekmemiş şaşırmıştım. herkes böyle doğursa herkes normal doğum yapar sanırım. ağrı eşiği ile de ilgili bu olay biraz..
ve bir yerde okumuştum aslında ağrı yokmuş da kafamızda yapıyormuşuz falan gibi.. normal doğumda ağrı olmuyormuş falan :) adet sancısı gibiymiş miş.. ama teyze kızım ağrıdan kendinden geçtiğini kafasını duvarlara vurmuş o kadara delirmiş ağrıdan :)

kişiden kişiye değişiyor... bir de internette nefes egzersizleri falan vardı ben bulmuştum eğer normal doğurursam diye:) oturup ders çalışır gibi çalışmıştım:)

hoşçakalınnnnnnnn

teşekkürler cevaplarınız için doktoruma sordum daha önce olabilir dedi ama doktorum herşeye olabilir diyor. böyle şeyler olur diyor. bir iki saat kad

teşekkürler cevaplarınız için doktoruma sordum daha önce olabilir dedi ama doktorum herşeye olabilir diyor. böyle şeyler olur diyor. bir iki saat kadar önce bi olay oldu ve çok sinirlendim gerildim o zamandan bu yana iyice arttı aynı türden ağrı kasılıp kalıyorum gelince sonra geçiyor biraz sonra tekrar geliyor. çok sinirlendiğim için oldu eminim hiç bu kadar sık gelmezdi çünkü. böyle sinirlenmeler gerilmeler erken doğuma sebep olurmu ki?

Hormonlardan sanırım insan gergin oluyor ama gerildiğin zaman bebeğin aklına gelsin.erken doğurursan başına geleckeleri küçük bebek zorluğu , küvöz, bebeğin ağlığı, vb aklına gelsin ve hemen sinirli ortamdan uzaklaş derin nefes al.. bebeğe de sana da tabiki çok zararlı... hem bebekte hamile iken olan şeyleri hissediyor ve doğduktan sonra bile ona göre huy ediniyor.. şimdiden kişiliğinin oluştuğunu düşün ve bebeğin kişiliğini anne baba oluşturuyor biraz da, eğitime anne karnında başlıyorsun. benim ilk çocuğuma geceleri söylediğim şarkı var. ve hamile iken de söylerdim hep. ve şimdi bebek deli gibi ağladığında hiç ama hiç bir şekilde susmadığında tek o şarkı susturyor düşün:)
bizi duyuyor ve hissediyorlar. insan ilk çocuğunda anlamıyor bunu. ben 3 gün gözümü kırpmamıştım bu bebek benim karnımdan mı çıktı diye düşün:) biliyoruz evet ama anlamıyoruz gerçekten.. ve keşke hiç bir stresimi yansıtmasaydım bebeğime demiştim o zaman bile...

[

Ağrı eşiğim çok yüksek diyemem ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için pek bir cesurum. Tabi çatala oturunca acıdan sezaryen yapın beniiiiii diye bağırır mıyım bilemem lülülülülülü

GÖZÜNÜ korkutmak istemem ama o saatten sonra sezeryana almıyorlar kanala yerleştiği için mecbur doğuruyorsun.. zaten sancıları çektikten sonra çıkmasına az kala da vazgeçme zaten.
bazı kişiler de sancı çekiyor ama açılma olmayınca bir de sezeryan oluyor:) yani hem normal hem de sezeryan acısı çekmiş oluyor kişi.. o da kötü tabi...
sezeryanda 2 çocuk diyorlar. eğer çok çocuk istiyorsanız normal doğum yapın derim. benim 2 oğlum var acaba ileride kızım olsun istermiyim bu yüzden yapmayı dener miyim ve sezeryan ile 3. çocuk olurmu gibi soru işaretlerim var ve tabi 3. sü de kız olurmu ayrı mesele:)
hepinize hayırlı doğumlar bence fazla düşünmeyin o an sizden bağımsız oluyor herşey.. zaman gösteriyor.. ve doktorunuz karar veriyor duruma göre zaten.. sadece dinlenin yorulmayın ve sabredin:) bana ne diyorlardı öle de böle de çıkacak sonuçta:) içinde kalmayacak fazla düşünme diyorlardı kızıyordum ama haklılarmış:) bitti gitti.. sizde öyle dşünün bitecek...güzel günler yakında deyin bebeğinizi hayal edin. onu kokladığınızı misler gibi:)

öptüm hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…