Sabırla aranıza katılacağım günü bekliyorum(
Kimseler yok mu kafamçokkarıştı Kızlar dün rüyamda bir avazda normal doğuruyorum. O kadar kolay oluyor ki, doğumdan sonra hemen kalkıyorum :teytey:
oooo ne güzel rüya görmüşsün cnm hayırlara vesile olsun inş...benimde sezeryanım çok güzel ve çok rahat geçer inş bende hemencecik ayağa kalkarım umarım allah bütün hamileleri hemencecik çok rahat doğumlarla kurtarsın :Saruboceq:
Güle güle büyütün bebeğinizi..
NEJAT DEMİRTAŞ - samanyolu pastanesi karşısı yüzüncüyıl da .
benim ilk oğlum 5 yaşında hiç antibiyotik kullanmadık.. ilaç tabi kullandık hasta olduk.. ama o kadar uzmanki ilk başta normal ilaç veriyor siz durumu gelişmeyi bildiriyorsunuz ve antibiyotiğe gerek var mı yok mu ona göre devam ediyor..
yeni doğan bebeğim sarılığı 16,5 idi ama emiyor ve tepkileri normal idi ve uyanık ta duruyor idi...başka dpoktorlar hemen küvöze yatması lazım ışığa dedi.. biizim doktor gerek yok dedi.. şaşırdık başta inanamadık. uzayan sarılık oldu.. herkes söylendi ama bakın dedi sırf siz rahat edin test yaptıralım dedi.. karaciğer vb. bir çok şey herşey normal çıktı....ve küvöze yatmadan atlattık inanın...
daha ne diyeyimm.. hastane olsun derseniz yenidoğan için Anadolu da Dr.Aşkın hn. var..
selam arkadşlar bebekle uğraşmaktan inanın internete girmeye vakit bulamıyorum.
Canım bizim de doğduğundan beri cok az sarılığı var dediler tedaviye gerek yok dediler
biz de rahattık tabi bu cocuk sağlığı merkezinden hüseyin elmastaş uzamış sarılık dedi
işte bir takım kan testleri yazdı hepsi temiz çıktı artık kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz dedi yani sizin uzamış sarılık kendiliğinden geçti mi? bazen anne sütünden de oluyormuş .
aliye hüseyin elmastaşa gittik sevecen bilgili bir doktor gibi geldi bize şimdilik ona gitmeye başladık tavsiyen için teşekkürler....
sütüm de bir kaç gün de baya arttı stresten gidebilirmiş ayrıca bebek emdikçe çoğalıyor annelere tavsiye süt konusunda benim gibi acele edip daha da azaltmayın sütünüzü
herkese sevgiler vakit bulunca yine yazarıma.s.
merhaba kızlar. 35 haftalık hamileyim ve son günlerde sırtıma ve aynı anda enseme çok tuhaf bir his veren bir ağrı giriyor. bu ağrıyı hiç bi şeye benzetemiyorum. uyuşma gibide sancı gibide ağrı gibide krampada benziyo öyle ortaya karışık bişey. genelde çok kısa sürüyor sadece ilk geldiğinde uzun ve çok şiddetliydi. ondan sonrakiler hep hafif ve kısa sürdü. aynı anda bebişte kendini fena kasıyor. sanki benimle birlikte acı çekiyor gibi.bebğin kasılmasından kaynaklanıyor sandım ama önce ağrı geliyor sonra bebek kasılıyor. yani ağrı bebeğide rahatsız ediyor. doğu yaklaştıkça kasılmalar olur dediler ama bildiğim kadarıyla bu ağrılar adet sancısına benzermiş. o tür sancılarımda oluyo ama bu tamamen farklı adet sancısıyla ve daha önce hissettiğim hiç bir ağrıyla alakası yok. neyse işte çok uzun anlattım bu tarz ağrı hisseden başkalarıda varmı merak ediyorum. acaba doğum sancısıda böyle bişeymi? bu ağrılar normal mi?
selam arkadşlar bebekle uğraşmaktan inanın internete girmeye vakit bulamıyorum.
Canım bizim de doğduğundan beri cok az sarılığı var dediler tedaviye gerek yok dediler
biz de rahattık tabi bu cocuk sağlığı merkezinden hüseyin elmastaş uzamış sarılık dedi
işte bir takım kan testleri yazdı hepsi temiz çıktı artık kendiliğinden geçmesini bekleyeceğiz dedi yani sizin uzamış sarılık kendiliğinden geçti mi? bazen anne sütünden de oluyormuş .
aliye hüseyin elmastaşa gittik sevecen bilgili bir doktor gibi geldi bize şimdilik ona gitmeye başladık tavsiyen için teşekkürler....
sütüm de bir kaç gün de baya arttı stresten gidebilirmiş ayrıca bebek emdikçe çoğalıyor annelere tavsiye süt konusunda benim gibi acele edip daha da azaltmayın sütünüzü
herkese sevgiler vakit bulunca yine yazarıma.s.
merhaba kızlar. 35 haftalık hamileyim ve son günlerde sırtıma ve aynı anda enseme çok tuhaf bir his veren bir ağrı giriyor. bu ağrıyı hiç bi şeye benzetemiyorum. uyuşma gibide sancı gibide ağrı gibide krampada benziyo öyle ortaya karışık bişey. genelde çok kısa sürüyor sadece ilk geldiğinde uzun ve çok şiddetliydi. ondan sonrakiler hep hafif ve kısa sürdü. aynı anda bebişte kendini fena kasıyor. sanki benimle birlikte acı çekiyor gibi.bebğin kasılmasından kaynaklanıyor sandım ama önce ağrı geliyor sonra bebek kasılıyor. yani ağrı bebeğide rahatsız ediyor. doğu yaklaştıkça kasılmalar olur dediler ama bildiğim kadarıyla bu ağrılar adet sancısına benzermiş. o tür sancılarımda oluyo ama bu tamamen farklı adet sancısıyla ve daha önce hissettiğim hiç bir ağrıyla alakası yok. neyse işte çok uzun anlattım bu tarz ağrı hisseden başkalarıda varmı merak ediyorum. acaba doğum sancısıda böyle bişeymi? bu ağrılar normal mi?
Kimseler yok mu kafamçokkarıştı Kızlar dün rüyamda bir avazda normal doğuruyorum. O kadar kolay oluyor ki, doğumdan sonra hemen kalkıyorum :teytey:
teşekkürler cevaplarınız için doktoruma sordum daha önce olabilir dedi ama doktorum herşeye olabilir diyor. böyle şeyler olur diyor. bir iki saat kadar önce bi olay oldu ve çok sinirlendim gerildim o zamandan bu yana iyice arttı aynı türden ağrı kasılıp kalıyorum gelince sonra geçiyor biraz sonra tekrar geliyor. çok sinirlendiğim için oldu eminim hiç bu kadar sık gelmezdi çünkü. böyle sinirlenmeler gerilmeler erken doğuma sebep olurmu ki?
ben sezeryan olup günlerce hatta aylarca mı desem :) kendime gelememiştim ilk çocuğumda bir arkadaş ise anlamamış gittim hemen çıktı diyordu:) hiç acı falan çekmemiş şaşırmıştım. herkes böyle doğursa herkes normal doğum yapar sanırım. ağrı eşiği ile de ilgili bu olay biraz..
ve bir yerde okumuştum aslında ağrı yokmuş da kafamızda yapıyormuşuz falan gibi.. normal doğumda ağrı olmuyormuş falan :) adet sancısı gibiymiş miş.. ama teyze kızım ağrıdan kendinden geçtiğini kafasını duvarlara vurmuş o kadara delirmiş ağrıdan :)
kişiden kişiye değişiyor... bir de internette nefes egzersizleri falan vardı ben bulmuştum eğer normal doğurursam diye:) oturup ders çalışır gibi çalışmıştım:)
hoşçakalınnnnnnnn
[
Ağrı eşiğim çok yüksek diyemem ama neyle karşılaşacağımı bilmediğim için pek bir cesurum. Tabi çatala oturunca acıdan sezaryen yapın beniiiiii diye bağırır mıyım bilemem lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?