İyi bayramlar
canım çok sıkkın internetten uygun diye bebek telsiz aldım bayramda eşimin yanına alanya öğretmenevine gideceğim diye, şarj içn yuvası çıkmadı kargodan ve çalışmıyor. üstelik satıcı telefonlarıma da bakmıyor.......ilk defa böyle bir durum yaşadım şoktayım...
herkezın bayramı mubarekolsunopuyorumnanaktan
hepinize de iyi bayramlarrrr. arkadaşlarrrr...
ali ye senindoğum ne zamandı karar verildi mi?
pek fazla internete giremiyorum bebekle ilgilenmekten
gaz sorunumuz var artı gündüz çok güzel uyuyan bebeğim
geceleri hiç uyumuyor ben de sarhoş gibi dolaşıyorum günüdzleri
allah hepimize kolaylıklar versin.....
merhaba canım benım dogum 7aralık dıye belırlı ama 1 2gun sonrada olabılır haftaya yanı cokcok heyecanlıyım sezeryandan korkmuyorum sadece bebek eve gelınce kızım la ılgılı korkularım var cok narın hasas ustelık sımdı hasta herkezın ılgısı onda tek endısem o bız nekadarda alıstırmaya calıssak kıskanacak ınsallah sorun yasamayız gaz problemınızmı var benım kızda oyleydı gece 12dedımı baslardı aglamaya 4ay cektık bız hıntcevzı yani muskat dan care bulduk aktarlarda satılıyor cok az onu sutune mamaya suya rendele ılac gıbı 1 2 cay kasıgı ver ben cok faydasını gormustum kıme soyledıysek onlarda faydasını gorduler
selam canım.hint cevizini gaz için ben de duymuştum ama daha sonra bu forumda pek çok olumsuz etkisini okudum.beyni uyuşturuyormuş sara başta olmak üzere bazı hastalıklara sebep oluyormuş.iyi ki vermemişim dedim okuduklarım karşısında.iyice araştırın bence.hayırlı doğumlar canım.allah bir avazda kurtarsın.
gunaydınlar bu arada ben pazartesi günü sezeryana alınacam saat 8de bebısımı alıcam kucagıma cok heyecanlıyım ama pazartesi gunune kadar ayaga kalkmam gereklı agrılarım var dr hem bebek bırazdaha gelıssın hemde ben sehır dısındayım bu hafta amelıyatım yok sakın dogurayım deme dedıakannehir
aminnn canım cumlemızıopuyorumnanaktanaliye allah kurtarsın canım.
canımcım kazasız kurtul inşallah sağlıkla gelsin bebişin...
gunaydınlar bu arada ben pazartesi günü sezeryana alınacam saat 8de bebısımı alıcam kucagıma cok heyecanlıyım ama pazartesi gunune kadar ayaga kalkmam gereklı agrılarım var dr hem bebek bırazdaha gelıssın hemde ben sehır dısındayım bu hafta amelıyatım yok sakın dogurayım deme dedıakannehir
kılar hepinizi allah kurtarsın sağlıkla kucağınızı almayı nasip etsin bebişlerşnizi bende hamileyken bu topiğe yaıyordum nasıl heyecanla bekliyorduk şimdi kızım 7 aylık oldu zaman nasıl geçti anlamıyorsunuz:)
hayırlı cumalar bu mubarek gunde allah herkezın duasını kabul etsın neden kımse yazmıyor oysakı hamılelerımız cok ıyı kotu sorunlarımızı paylasıyoruz nerdesınız kızlarr tuvuskusu dogummu yaptın nerlerdesin ben cok heyecanlı ve gergınım
Ah canım günlerdir giremedim siteye. Tam size ihtiyacım olduğu an site bozuldu. Siz nasıl girdiniz yaaa. Aliye'cim ben salı günü sezeryan oluyorum. İki doktora gittim ikisi de çatımın dar olduğunu çok yırtılacağımı söylediler. Mecbur sezeryana karar verdim. Seninle bir gün ara ile oluyoruz. Şimdi nasıl heyecanlısındır, Allah yardımcımız olsun canım. Bizi habersiz bırakma
Çok saol canım, sana da maşallah bir kızın olacakmış. Doğumdan sonra nete girebilirsem yazışırız. İnşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın.mrh arkadaşlar tavuskuşu umarım çabucak atlatırsın bebeğini kucağına alırsın arkadaşım.bende uzun bir tedavi sürecinin arkasından 3 düşükten sonra evliliğimin 9 yılında 23-3 haftalık hamileyim bir kızım olcak inş.antalya yaşayan arkadaşlar benide aranıza alır hayatı paylaşırsak çok sevinicem.hepinizi şimdiden öpüyorummmmm
ne guzel senle gunumuz aynı ama sezeryandan korkma herseyde hayır var benımde ılkımde gunum gecmesıne ragmen agrım sızım hıc bır belırtı yoktu ve bası yerlesmemıstı asagıya bende mecbur sezeryanı secmıstım moralım cok bozulmuştu sen nerde yapıcan dogumu ben ssk da yapıcam orda epudural sezeryan yapmıyormus drum ama senın epıdural ımkanın varsa bence onu tercıh et daha ıyıymıs bebegını oan gorebılıyorsun tabı oda cesaret ısı hakımızda rabbım hayırlısını versın saglıkla gelsınlerde ben acıya sancıya razıyım yeterkı onu koklayayım allahım yar ve yardımcımız olsun amelıyata gırerken dua edıcem sızlere oan ne dua edersen kabul olurmuş derler :Saruboceq: yarın annem gelecek evı temızlıcekler falan nette bır gıdıyor gelıyor sorun var belkı gıremem burda ıyı kotu paylasımlarımız oldu hakkınızı helal edın allah ızın verırse dogumdan sonra gorusuruz :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?