Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Kızlar dualarınızı eksik etmeyin, salı günü bebişimi kucağıma alacağım inşallah. Allah herkese hayırlı evlatlar versin

kendi yaşadığım günler aklıma geldi. hepinize hayırlı doğumlar. insan her anı fotoğraf karesi gibi hatırlıyor...taze taze bebişleriniz olacak ne güzel...sezeryan sonrası ilk ayağa kalkış zor oluyor sonrası kolay.. ve ne kadar çok gezerseniz çabuk gaz çıkarırsınız altan ve çabuk ayaklanırsınız. ağrım var diye sakın yatmayın.. ve süt pompası götürmeyi sütünüz gelmesi için saatte bir memeyi pompayla uyarmayı ya da bebeği emzirmeden pompa ile önce süt getirip sonra emzirin bebek çenesi yorulunca uyuya kalıyor emmiyor....

dualarım sizinle... doğumdan sonra da yazın mutlaka.....

canım ben de epidural oldum ama heyecanlanınca hafif sakinleştirici tarzında narkoz mu artık ne idi bilmiyorum verdiler uyudum ama öle ayarladılar ki tam bebeğim yanıma geldiğinde yine uyandım ve sonra tekrar uyudum ve sonra işim bitip çıkarken ameliyathaneden yine uyandım.. tam ayalamışlar idi yani:)

epidural bebek için daha iyi...

daha devam edecektim bebek ağlayınca yarım kaldı.. ilk çocuğumda da narkoz olmuştum.. akşama kadar kendime gelememiştim...uyumu gibiydim hep ama bu şekilde de ağrı pek duyulmuyor.. epiduralda ayaklar hissetmeye başlayınca ağrım başlamıştı..

Çok saol canım, süt pompamı aldım. Bebeği emzirmeden önce azıcık pompayla uyaracağım dediğin gibi. İlk ayağa kalkışta da canımı dişime takıp yürümeye çalışacağım. Doğumdan bir iki gün sonra haberdar ederim sizi. Dualarınız için saolun. :gitme:

Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar tavuskusu.Bebeğini kucağına aldın mı unutursun bütün acılarını.
Ben hala aranıza katılamadım (
mafoldumben

canım yaa yeni gördüm..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :Saruboceq:
kazasız belasız gelsin bebişin:))
hiç meraklanma artık herşey kolay oluyor teknoloji ve tıp çok ilerledi..iyi haberlerini bekliyorumopuyorumnanaktan

canım ne demek paylaşmak için burdayız hoşgeldin:))sağlıkla kucağına al inşallah bebişini..

ayyy kıazlar ya hiç vakit bulup ta internete dahi giremiyorum imdaaaaatttttmirmirmirmir
bir de site de sorun vardı girilemiyordu ama olsun daha aliye doğurmamışşş yarın olacakmış hayırlı doğumlarrrr şimdiden

Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar tavuskusu.Bebeğini kucağına aldın mı unutursun bütün acılarını.
Ben hala aranıza katılamadım (
mafoldumben
Saol canım, sen de en kısa zamanda aramıza katılırsın inşallah a.s.

Senin de az kalmış Hepatitçim. İnşallah doğumlarımız acısız, kolay olur. Haberdar ederim sizi en kısa zamanda

slm arkadaşlar nasılsınız herkesin doumu yaklaştı ve arkadaşlarımız douma gidicek bnmde çok az kaldı ve çok heyecanlıyım ve aynı zamnda korkuyorumda bende sezeryan olucam inş epidural düşünüyorum ama bakalım cuma günü doktora gidip gün alınca belli olucak inş herşey doğum yapıcak arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum inş sorunsuz bi şekilde sağlıklarıyla bebeklerini kucaklarına alırlar darısı bizim başımıza tavuskuşu sen benm yapıcaım hastanede yapıcaksın doğumdan sonra bizleri habersiz bırakma sen benden tecrübeli olucaksın çünkü cnmöptüm sağlıklı doğumlar sana:teselli:

canımcım hakketten heyecan basıyor insanı senin iyice az kalmış..dr dan sonra yaz sen de bilelim bebiş ne zaman gelecek..
hayırlısıyla sağlıkla al yavrunu kucağına canımopuyorumnanaktan

canımcım hakketten heyecan basıyor insanı senin iyice az kalmış..dr dan sonra yaz sen de bilelim bebiş ne zaman gelecek..
hayırlısıyla sağlıkla al yavrunu kucağına canımopuyorumnanaktan

yazarım cnm yazmammı darısı senin başına inş çok saol cnma.s.

huhuuu kızlarr ben geldim :))
yeni geldim eve yemek yapcam kimse var mı mrakettimm nasılsınız??
bebişler nasıl??
kimse yoksa çok bozulcam valla cok sakin bizim topiclmaz:

kızlar mrhb ben bugun doguracaktım guya hastaneye gıttık sabah 7de heyecandan sabaha kadar uyuyamadım herkez toplandı annemler memleketten geldı heyecanla hastaneye gıttık saat 8oldu dr u aradık sekreterını aradık dr beyın kardesı oldu gece dedı mafoldumben evımıze gerı donduk esyalarımızla moralım bozuldu yarında ızınlıymış buyuk bır ıhtımalle carsamba olacaksenağlama ben hazırlamıstım kendımı herseyde hayır vardır dıyoruz ama ınsanın moralı bozuluyor senağlama

Gerçekten kötü bir süpriz olmuş, moralini bozma ama senin de dediğin gibi muhakkak bunda da bir hayır vardır. Doktor genç miydi nasıl kardeşi olmuş anamadım. Maşallah anneye :)

selam ben de geldim. Geciktim ama sanırım :)

canım burdayım yemek yapıyorum da:))

hayırlısı olsun aliyecim..vardır bi iyilik bunda da kötü düşünme..sağlıkla doğsunda bebeğin bikaç günden bişey çıkmaz hayırlısıyla alcan kucağına inşallah:Saruboceq:

crstal canımcım ben vardım ama eşim gelmek üzere..ben sabahları8-17 burdayım:))iş yoğun olmazsakonuşuruz öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…