Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

:)) ölmüş yani vefat etmiş

ilahi, böyle bi şeye güldüm gece gece Allah rahmet eylesin. Ne bileyim turkce karakter olmayinca anlam nasil da degisiyor.

Bence bu 2 günü sen de bol bol uyuyarak gecir. Sonra çok özleyeceksin rahat uyumayı :)

Herkese iyi geceler.

inan herşeyde vardır hayır... ben hamile iken 2 doktora gitmiştim biri bir hafta daha geç tarih vermişti ama ablam falan gelecek diye önceki olanı tercih etmiştim.. erken olan bebeklerde sanırım daha çok sarılık oluyormuş bizimki 2-3 ay sarılığı geçmedi ve hiç uyumuyor falan hayata alışamadı ... biz de ona tabi:)
ilk çocuğum da böle durum yaşamamıştım erken olmasıyla ilgisi olabilir diye düşünüyorum ben... öle teselli et kendini.. tabi kendini hazırlamışken kötü bir durum ama ...

AAAA aliyecim bende seni merak ettim girdim forma olsun canım ya geç olsun güç olmasın herşeyde vardır bir hayır bugece bol bol dua et yarın bebeşin kucağında allahın izniyle.

arkadaşlar bir konuda yardımınıza çok ihtiyacım var.bebeğinize oda takımını ya da yatağını beşiğini nerden aldınız?.Antalyada uygun buna benzer şeyleri nereden alabilirim yardımcı olur musunuz lütfen.siz nasıl hallettiniz?

ELıFCıM kışlahandan bakabilirsin baby keeper var.Sonra larada kırcamii tarafında ilke bebe var port bebe beşikler var 130 ytl kampanyalıymış koca bir mağza görümceme alışveriş yaptık yeni bayağı uygun bebeğinin tüm ihtiyaçlarını ordan alabilirsin.
BUARADA YAŞAM HASTANESı HAKKINDA BıLGıSı OLANVARSA BANA YAZSIN.bENıM DOKTOR ORDA DOĞUM YAPTIRIYOMUŞ NASIL BıR HASTAHANE ÜCRETLERı NASIL BıLMıYORUM TOPıK AÇTIM AMA CEVAP YAZAN OLMAMIŞ.
ALıYEYLE DıĞER ARKADAŞI BENDE MERAK EDıYORUM NEYAPTILAR ACABA.

merhaba canım.ben de kusebfilal gibi aynı yerlere ilaveten arapsuyunda baby is life, bebeji gibi bebek mağazaları var oralara bakabilirsin.özellikle ben baby ıs lıfe da ki oda takımlarını çok beğenmiştim.kolay gelsin canım.allah hayırlısı ile kucağına da aldırsın bebişini.

canım; benim dayımın kızı yaşamda doğum yaptı ordan biliyorum,çok temiz ve güzel bir hastane ben beğendim doğrusu.personel falan gayet ilgiliydi.senin doktorun hastanenin kendi doktoru mu yoksa dışardan mı geliyor?çünkü fiyatlar çok farklı olur bu durumda.dayımın kızının doktoru hastanenin doktoru olan cemil beydi.yanlış hatırlamıyorsam sekiz yüz tl gibi bi fiyat ödediler normal doğum için.ama dışardansa fiyat iki katına kadar çıkabilir.hayırlı doğumlar canım.

Teşşekkür ederim canım bilgiler için.Benim doktorum dışardan gelecek yelda doğan.Benim kızımın doktoru oydu şimdi ikinci gebeliğim yine ona gidiyorum.Görümcemi ona gönderdim o bu ay doğum yapacak benim doğumum martta.Ona yaşamda yaptırırım demiş sezeryan hastane 900 alır demiş.Benide büyük ihtimal orda yaptırır doğumu buyüzden bilgi almaya çalışıyorum ilk doğummum vakıftaydı.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.

internetten falan bir oda takımı beğenip sanayide yaptırabilirsin belki. böyle de uygun oluyormuş arkadaşım öle yaptırdı ve dolap içlerini de kendi istediği gibi ayarlatmıştı.

benim kızımın doktoru cümlesini ilk başta yanlış anladım.. amcamlar kızı ile aynı anda çocuk sahibi olmuştu da :) yani torunun ve kızın aynı yaşta :) tabi tamamını okuyunca öyle olmadığı anlaşılıyor. şimdiki kız mı erkek mi? benim ilki erkek idi bu da erkek oldu doğdu 7 aylık olduk emekliyor... zaman ne çabuk geçiyor... tek çocuk bile hayal iken şimdi 2 çocuk annesi olmak.. ama ben hala kendimi büyümüş hissetmiyorum ilginç olan:)

ama çok yorgunummm o ayrı mesele :)

hepinize güzel hamilelikler dilerimm...

bence çok iyi bir fiyat.çünkü dışardan gelen doktor çok fazla para alıyor.mesela sevgül şahin başka bir kuzenimden andevada doğum yaptırmak için üç bin tl istemişti.ben de kendi doğumumda doktoruma bin ikiyüz tl ödemiştim.spinal anestezi ile sezeryan ile doğum yaptım ben.senin doktor bence çok iyi fiyat söylemiş.mevlam hakkında hayırlısını versin canım.

hem çalışıp hem iki çocuğa bakmak hem ev işleri nasıl başedebiliyosun canım yaa.benim tek çocuğum var üstelik çalışmıyorum da buna rağmen çok bunalıyorum bazen.bilmiyorum rahata alışkın olduğumdan mı çünkü ben 27 yaşında evlendim ve evlenene kadar hiç ev işi yapmamıştım doğru dürüst.rahatıma uykuya çok fazla düşkündüm yani.bu yüzden evlilik çok zorladı beni.bazen herşeyi bırakıp gidesim geliyor valla.yazdıklarına kesinlikle katılıyorum ben de kendimi büyümüş hissetmiyorum ve bende çooook yorgunum(

ugurumbenim;10394187]benim kızımın doktoru cümlesini ilk başta yanlış anladım.. amcamlar kızı ile aynı anda çocuk sahibi olmuştu da :) yani torunun ve kızın aynı yaşta :) tabi tamamını okuyunca öyle olmadığı anlaşılıyor. şimdiki kız mı erkek mi? benim ilki erkek idi bu da erkek oldu doğdu 7 aylık olduk emekliyor... zaman ne çabuk geçiyor... tek çocuk bile hayal iken şimdi 2 çocuk annesi olmak.. ama ben hala kendimi büyümüş hissetmiyorum ilginç olan:)

ama çok yorgunummm o ayrı mesele :)

hepinize güzel hamilelikler dilerimm...[/QUOTE]

CANIM KIZIM 4 YAŞINDA.ALLAH ıZıN VERıRSE ŞıMDE BıRDE OĞLUM OLACAK DOĞUM GALıBA MART 15.SENıNKıLERıDE ALLAH BAĞIŞLASIN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM.

REYHAN-GÜLRÜ HASTANE 900 ALIR DEMıŞ KENDıNıN ALICANI SÖYLEMEMıŞ.ONUDA ÖNÜMÜZDEKı HAFTA SORUCAKLAR.Öğrenince yazarım canım

yetişmiyor tabi işler ... bir de ilk çocuğumu da bunu da anneme götürüyordum bakması için. 5 yaşında oğlum uyur kaldır giydir sonra bebeği al ikisi ile anneye git.. anneye bebeği bırak sonra 5 yaşındaki oğlumu kreşe bırak sonra işe.. akşam aynı tempo.. canım çıktı.. artık anneme dedik böyle olmayacak bakıcı tutacaz eve gelsin. annem de tamam ben eve gelirim dedi. 2 haftadır annem geliyor.. o kadar rahatladım ki.... çünkü anneme gidince 5 yaşındaki oğlum eve gelmek istemiyordu ağlaya ağlaya geliyorduk geri..sürükleye sürükleye.....

insan evde olunca sanırım daha çok bunalıyor çocuklarla.. haftasonu o kadar yoruluyorum ki işe gitsem dinlensem dediğim çok oluyor düşün.. işte en azından azıcık popom sandalye görüyor evde yooookk.. şimdi bile zor cevap yazıyom size...

KUSEBFİLAL ' E ne güzel ben de kızım olsun çok istedim 1 kız 1 erkek... ama kısmet .. oğlum erkek kardeş istiyordu .. kız olsa belki çok sorun yaşardık... 3. yü de yapamam bu saatten sonra 2 bile çok geldi

tmm canım en kısa sürede bakmaya çalışayım

çok sağolasın canım.inş hayırlısı ile ama hala da korkularım devam ediyor 9 yıldır evliyim çok tedavi gördük ve düşüklerimde var.inş bu defa ...çok tşk iyi dileklerin için

slmlar kızlar ben bugün sezeryan için doktorumdan gün aldım inş allah izin verirse 25 aralıkta meleğim kucağımda bu arada tavuskuşundan haber yokya merak ettim umarım herşey sağlıklı ve sorunsuz geçmiştir ve bebeğine kavuşmuştur:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…