Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

oh ne güzel canım az kalmış senin.Daha benim 15 martta.Sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah canım.Aliye TAVUSKUŞUNDAN haber yok umarım bebeişlerine kavuşmuşlardır.

oh ne güzel canım az kalmış senin.Daha benim 15 martta.Sağsalim bebeğine kavuşursun inşallah canım.Aliye TAVUSKUŞUNDAN haber yok umarım bebeişlerine kavuşmuşlardır.

umarım cnm sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde kavuşmuşlardır bebeklerine darısı bizlerin başına cnm umarım bzde sağlıklı ve sorunsuz bi şekilde kavuşuruz bebişlerimizeopuyorumnanaktan

canım sağlıkla al kucağına inş..bak şimdi ben de heyecanlandımkaydirigubbakcemile3
çok az kalmış..iyi haberlerini de alalım..çok öptümopuyorumnanaktan

canım sağlıkla al kucağına inş..bak şimdi ben de heyecanlandımkaydirigubbakcemile3
çok az kalmış..iyi haberlerini de alalım..çok öptümopuyorumnanaktan

saol cnm bnm darısı senin başına inş dua et bana olurmu inş sorunsuz bi şekilde geçer doğumum bebişimide sağlığıyla kucağıma alırım inş ahh o heyecanı gelde bide sen bana sor:roflol:artık bizde senin ii haberlerini alıp sana destek oluruz eee tecrübeli anne olcaz nede olsa:Saruboceq:zemuszemus

canım ne demek dualarım seninle:))
korkma herşey çok güzel olacak inşallah..hepimiz güzel haberler alıcaz en başta da senin kini.
doğuma giderkene ayakkabının altına adımız yaz da bize de şans getirsinkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3hehe tmm cnm ama doğuma giderken sizin içinde dua ederim şans getirsin derlera hamilelerin duası kabul olur die:1hug:

kaydirigubbakcemile3hehe tmm cnm ama doğuma giderken sizin içinde dua ederim şans getirsin derlera hamilelerin duası kabul olur die:1hug:

yaz valla:))
ya merak ettim de sen çalışıyormuydun canım...bu araizin konusu çok takılıyor d
a kafama..fikrini alayım seninde.
doğum öncesi iznimi sonrasına aktarmak için çalışayım mı yoksa izne çıkayım mı kararsız kaldım sen ne dersin..

cnm valla ben uzun zamandır çalışmıyorum zaten başta öle bulantılarım olduki allahıma şükrettim iyikide çalışmıyorum die bnce cnm eğer senin bi sorunun yoksa ve kendini ii hissediyorsan doktorunda bi mani bulmadıı sürece ben çalış derim çünkü en azından bebeğinle daha çok vakit geçirirsin şimdi boşa evde sıkılırsın ama yinede senin kararın düşüncen önemli cnm bnmyerimseniben

merhabalar kızlar ben oglusumu kucagıma aldım cok sukur salı gunu dogduk adımız ali teyzelerı bır gorsenız cok talı sezeryanın acsından ancak kendıme geldım yenı yazabılıyorum bebıste bıraz yaramaz goguslerım yara oldu ayva cekırdegı falan fayda etmedı kremde kullanıyorum kanıyor bıldıgınız bırsey varmı cok canım acıyor

Allah analı babalı büyutsün...

off benim canım yandı sankii. ben de ilk çocuğumda çok zorlanmıştım.. kanayacak yara olduysa eğer krem (kremin adı ne?kremden kreme fark var) iki emme arası biraz uzamalı ki krem etki etsin...o yüzden pompa ile sağıp beslemek tavsiye edilir... yoksa yara iyileşmez...

ve meme ucu acısı benim çok kötüydü.. sezeryan falan hiç bir acı bu kadar olamaz herhalde diyordummm canım çok yanıyordu....allah kuvvet versin...

emzirmeden öncede karbonatlı su ile meme ucunu temizle... hem memeye iyi geliyor hem bebeğin ağzı pamukçuk olmuyor.. bunlar doktorların dedikleriii.. kendi fikirlerim değil belirteyim...

Allah analı babalı büyütsün canım, darısı başımıza. Ben de ilk doğumda meme acısından çok çektim. Yara olmaması için meme başını her emzirdikten sonra yıka ya da sil, sonra iyice kurumadan kıyafetini giyme. Eğer yara geçmezse ben silikon meme ucu kullanmıştım. Ama şunu sölim sonra yaran geçse de bebişin bu meme ucuna alışıp memeni emmek istemeyebilir. Yani en son çare olarak düşün.

konuya atlamak istemem ama ben çalışıyorum ve 2 doğum yaptım bilgiliyim bu konuda..

normalde 32 haftada iken doktora gidiyorsun rapor alıyorsun ya da 5 hafta daha çalışabilir raporu alıyorsun...bu 5 haftayı sona aktarabilmek için...32+5=37 hafta ediyor...37 haftada her türlü ayrılman lazım işten.. ama ben ilk çocuğumda 38 de sezeryan olmuştum ve 1 hafta kalabilmiştim evde..2 haftam yanmıştı ve kurumdan da daha az alıyorsun tabi o zaman paranı..

ikincide kesin sezeryan olduğu için doktorum ayarlamıştı haftayı günüm yanmamıştı

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende 27 haftalık hamileyimm topiği yeni gördüm.
ben medikel park hastanesine gidiyorum hastane fiyatları gözüme çarptı orda normal doğuma 2000 tl diyolar çokmu fazla sizce yanlız ben küves olmasınada dikkat ediyorum sezaryanada 2500 diyolar.
ben bu konulara çok yabancıyım araştırmadımda hiç sizlerden yardım bekliyorummmopuyorumnanaktan

hoş geldin aramıza.. burası bağımlılık yapıyor.. ben doğurdum oğlum 7 aylık ama hala takip ediyorum burayı...
sgk falan avrmı sende... bu sgk sız fiyatlar mı?

canım hayırlı ömürlü olsun bebeğin..çok sevindim ..:)) darısı başımıza :))

canım sağol atla tabi..ben ne zaman ayrılayım kararsızım da ondan fikir alıyorum hep.bir de ne 5 haftanın tamamını mı aktarmak zorunndayım onu araştırıyorum..teşkür tekraropuyorumnanaktan

hoşgeldin canım sen de mi mart annesi olcan yoksaaa:))
ben de anadoluya gidiyorum normal 2000 sezaryen 3000 diyolar:)) ben dr umu da hastaneyi de değiştirmewyi düşünmüyorum açıkçası.belki sana fikir olur:)opuyorumnanaktan

hoş geldin aramıza.. burası bağımlılık yapıyor.. ben doğurdum oğlum 7 aylık ama hala takip ediyorum burayı...
sgk falan avrmı sende... bu sgk sız fiyatlar mı?

merhaba canım hoşbuldukopuyorumnanaktan
evet çok sıcak bir topik olmuş inş bundan sonra bende aranızda olucam bağımlılık yaparsa doğumdan sonrada burdayım o haldeyerimseniben
ssk mız var canım bizim indirimli halibana fazla geldi burdaki fiyatları görünce normalmi acaba?

canım ewet bende mar annesi olucam 20 mart doğum tarihi acele etmezse bizim bıdık mart annelerinede uğruyorum takip ediyorum sizide yaniyerimseniben
anadolu hastanesine pahalı diyolardı pek fazla fark yok arada bu benim dediğim fiyat ekstra dışardan kullanılan ilaçlar hariç seninki net fiyatmı?

slm cnm hoşgeldin eğr istersen ben kendi doktorumuda önerebilirim yaşam hastanesinde alp çeliker fiyatlarıda uygun benm doğumum haftaya cuma olucak kısmetse epidural sezeryan olucak fiyatları tamm öğrenemedim ama 1200le1500 arası deişiyo sezeryanda cuma kntrolde görüşücem kesinleşince tekrar yazarım cnm ssklı fiyatlar bunlar bu aarada

hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
yaşam hastanesi nerde tam olarak canım çıkaramadım şimdifisfisfis
bide hastanede küvez varmı bilgin varmı allah korusun acil durum için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…