hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
yaşam hastanesi nerde tam olarak canım çıkaramadım şimdifisfisfis
bide hastanede küvez varmı bilgin varmı allah korusun acil durum için?
yaşam hastanesi bizim evin buarad :) dedeman oteli geçince solda carefour var biraz geçince ara sokak gibi bir cadde var .. ana caddeden de görünüyor. dedeman a gelince herkes gösterir zaten..
ben andeva da yapmıştım andeva da uygun idi.
merhaba arkadaşlar bende 27 haftalık hamileyimm topiği yeni gördüm.
ben medikel park hastanesine gidiyorum hastane fiyatları gözüme çarptı orda normal doğuma 2000 tl diyolar çokmu fazla sizce yanlız ben küves olmasınada dikkat ediyorum sezaryanada 2500 diyolar.
ben bu konulara çok yabancıyım araştırmadımda hiç sizlerden yardım bekliyorummmopuyorumnanaktan
sağol canım yine medikalin civarında demekki andevada ne kadardı ücret?
gerçi ben doktorumdan memnunum ama fiyat konusu kafamı karıştırıyo:uhm:
hoşbulduk canımopuyorumnanaktan
yaşam hastanesi nerde tam olarak canım çıkaramadım şimdifisfisfis
bide hastanede küvez varmı bilgin varmı allah korusun acil durum için?
evet cnm tabi allah korusun ama var yenidoğan yoğun bakım ünitesi var cnm bu çok önemli herkes buna çok dikkat edio...inş böle şeylere gerek kalmaz sağlıocakla gelir bebişlerimizopuyorumnanaktan
ewet canım inş sağlıkla gelirler bebişler sizin az kalmış hayırrlısıyla kucağına alırsın inşopuyorumnanaktan
inş cnm amin darısı senin ve tüm bekleyenlerin başına :1hug:
pslm hepatitcim nbr naber nasılsın...?
canım ewet bende mar annesi olucam 20 mart doğum tarihi acele etmezse bizim bıdıkmart annelerinede uğruyorum takip ediyorum sizide yaniyerimseniben
anadolu hastanesine pahalı diyolardı pek fazla fark yok arada bu benim dediğim fiyat ekstra dışardan kullanılan ilaçlar hariç seninki net fiyatmı?
slm kusebfilal.umarım iyisindir:)ya arkadaşlar benim kafam karıştı şimdi.Ben antalya merkezde oturmuyorum.Ama doktorum orada olduğu için herhangi bir özel hastanede doğum yapıcam.Görümcemide kendi doktoruma gönderdim o bu ay içi doğum yapacak yaşamdada yaptırsam andevadada yaptırsam hastane 900 alır demiş.Tabi benim doktorumun hastaneyle anlaşması olmadığı için bağkur ve ssk olmaz demiş birde kendide ücret alıcak.Doğum için yaşamı tavsiye edrim demiş.Şimdi 900 ssk sız ve bağkursuz fiyat siz 1200 - 1500 bahsediyosunuz sanırsam doktorunuzda hastane doktoru bunlar ssklı bağkurlu fiyatlarmı.Acaba doğum yapınca yaşam 900 den fayiş fiyatlara çıkmasın.Zaten yılbaşından sonra %70 artıcakmış özel hastane fiyatları napcez bilmem
slm canım yeni gördüm valla:))iyiyim sen nasılsın? bebeğine kavuşmana çok az kaldı değil mi iyi haberlerini bekliyorum..habersiz bırakmaopuyorumnanaktan
bildiğim net fiyatı.bundan ben devlet memuru olduğum için azcık da:)) devlet ödeyecek.hastaneyi arayıp sorunca bilgi veriyorlr bir araştır istersen.
slm kusebfilal.umarım iyisindir:)
bu %70 zam da nerden çıktı yaa anlamadım ben.enflasyon oranları belli iken nasıl okadar zam yapabilirler ki?özel hastanelerin o kadar zam yapabileceğini aklım almıyor bir hata olmasınfisfisfis
bir de benim bildiğim en ucuz özel hasatane andeva.bence sormak lazım dışardan gelenlerden ne kadar alıyorlar diye..
slm arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır bu :%70 zam olayı doğrumu doğruysa vay halimize napcez şimdi?akannehir
canım ben yaşam hastanesi hakkında topik açmıştım sağol bir tek sen cvp yazmışsın.ÇOK TEŞEKKÜR EDRİM İLGİN İÇİN.Görümcem eğer senden önce doğum yaparsa ve yaşam hastanesini seçerlerse ben sana bilgi veririm.Ama dedim ya bizim doktor hastene doktoru değil dışardan gelicek sanırım bizim fiyatlar biraz tuzlu olur.
bende antalyalıyım hamile degilim ama yeni anneyim serikde oturuyorum günler cabuk geciyo hamişler br bakmışsınız kucagınızda
öenmli değil cnm tabi ne demek bende çok yakınıyorum çok topiğe yazdım ama cvp alamadım anlıyorum seni tabi yardımcı olucaz birbirimize ama evet bnm dediğim hastane doktorlarıyla olan fiyat cnm dışardan olursa bilemem:1no2:
yarabbim fiyatlar ne kadar faiş kızlar yaa?iyice maddiyata çevirmişler bu doğum olayını.Ben 14 haftalık oldum karar veremiyorum nereye gitsem diye.sgk lıyım ve benden 1500 tl doğum parası isteyen bi hastanede,yada sigortada hijyenin mumla arandığı bi ortamda doğurmak istemiyorum çocuğumu(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?