Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ewet aslına bakarsan doğum heryerde olabilir yanlız ban devlette kuzenimde şahit olmuştum normal doğumda 25 dikişi vardı kızın neden yanlış kesimden dolayı oda dikiş tutmadı kızcağız daha sonra yaktırıp tekrar dikiş attırdı o daha kötü oldu tabi acısı ızdırabı bide özelde daha farklı herşey ilgilenmeleri özenleri dikkatleri tabi ordada oluyordur ama devlet hastaneleri gibi çok sık rastlanmaz en azından bide çok fene davranıyolar yaaa rica minnet çağırıyosun bişi olduğun canları isterse ilgileniyolar allah hakkımızda hayırlısını versin eninde sonunda ellerine düşücez :Saruboceq:kafamçokkarıştı

NORMAL DOĞUM OLDUMU İŞ DEĞİŞİYOR DEVLET SSK DA çünkü kendi doktorunuz girmiyor ebeler yaptırıyor ve aynen dediğin gibiler... suratsız...sanki kendileri kadın değil ve hiç çocuk sahibi olmayacak gibi tavırları kötü tavırları.. ben zaten ilkinde o yüzden ssk da o durumu görünce sezeryana karar vermiştim. çok korkmuştum davranışlarından.. ama ameliyata kendi doktorunuz girdiğinden öle olmuyor...
bazen normal doğum yapabilirmiydim merak ediyorum.. epidural normal doğum ve özel hastanede..

normal doğum da dikiş olayı da farklı bir konu.. kişiden kişiye bebeğin büyüklüğüne göre özel bölgede olduğundan sonrasında korumana göre değişiyor. eltim özelde normal yapmıştı ama dikişi çok fazla idi pişman olmuştu.. bazılarının o kadar harap oluyormuş ki sonrasında cinsellikten zevk almıyorlarmış.. kadın doğum doktoru erkekler karılarını hep sezeryan yapar dikkat ettiniz mi hiç :)
ince konular yani... bazıları da okadar kolay normal doğum yapıyor ki pırt diye çıktı anlamadım diyorlar... allah herkese kolay doğum nasip etsin ne diyeyim.. hepinize hayırlı kolay doğumlar...

ben burada ilçedeyim arkadaşlar.özel hastanede yapıcam.ben normal istiyorum ama gidişat sezaryan gözüküyor.plasanta çıkışı kapatmış yukarı çıkma ihtimali zayıf dedi.dışarıdan gelnde çok buraya.hastalar çok memnun.dr.umuz oya hanım.ocaktan sonra zamlanacak ama şuanda sezaryan 200 ytl.artık doğum yapanlar memnun olduğu için düşünüyorum.ben mart sonunda doğum yapacağım inş.
ama sizin verdiğiniz fiyatlar gerçekten çok yüksek.

canım kordon kanını hastane ne kadar ücretle saklıyor.bunu özel hastanede yapmak mümkün değil mi acaba bilgilendirir misin lütfen.

türkiyede bir kaç yer yapıyor. akdeniz üni, ege üni, istanbul teknik, acıbadem falan..

ben akdeniz üniversitesinde saklattım. 2500 tl bir kere malzeme parası veriyorsun. yıllık 100 dolar hersene kira bedeli var.

slm neden kimse yok yine tavuskuşu doğum yaptı bi daha haber alamadık umarım bebişide kendide çok iilerdir sağlıkla kavuşalım bebiklerimize:sm_cool:

günaydın kızlarrra.s. nasılsınız...

crstal canım nasılgidiyor?evet tavuskusudan haberyok ancak fırsat bulur toparlanır.sen de bu kadar ara verme olur mu :)) ne kadar kaldı senin?

günaydın kızlarrra.s. nasılsınız...

crstal canım nasılgidiyor?evet tavuskusudan haberyok ancak fırsat bulur toparlanır.sen de bu kadar ara verme olur mu :)) ne kadar kaldı senin?

merhaba cnm nbr nasılsın uzun zamandr yoktun sende iyiym bende cnm az kaldı kısmetse cuma günü meleğimi kucağıma alıyorum cnm yok allah işzin verirse ben ara vermeden hemn yazarım cnm dua et bana cnm umarım sağlığıyl sorunsuz alırız meleklerimizi kucağımıza:ecrin_bebek:

evet canım işler çok yoğundu iş yerinde fırsat olmadı hiç.evdede eşim pc başında öbür oda soğuk diye de gitmiyorum:iğer pc ye:))
iyiyim ben. ağırlaştım sanki tank gibi hissediyorum akannehir izne ayrılmama da az kaldı :lepi:
bu cuma mı? ay çok az kalmışşş sağlıkla doğsun bebeğin inşallah.senin durumun nasıl?ya ben son günlerde yürüyememekten falan korkuyorum çok ağırlaşıyorsun diyor herkes.
şimdilik iyiyim şükür çok kilo da almadım 4-5 falan yine de tuhaf hissediyorum(

yok cnm hiç korkma evet çok az kaldı ya çok heyecanlı ve korkuluyum bilmediğim bişey başıma gelicek çünkü valla banada öle diyolardı ama pek takma herkesin dediğini biraz uyumakta zorlanıyosun sürekli dönüosun lavoboya kalkıyosun ama onun dışında pek bişey yok öle yürüyemiyon falan deil yani çabuk yoruluyosun sadece ben hemen iki iş yaptımmı nefes nefeseyim ama hala şükür işimi yemeğimi yapıyorum korkma yani abartılacak bişey yok heleki o kusmaların yanında bunlar şimdi hiç inş sorunsuzca tamamlarsın hamileliğini cnmb nmzemuszemus

sağol canım ya içimi rahatlattın:)
benim bulantım da çok olmadı nispeten rahattım kemik ağrılarımı saymazsak:)hareket edememek beni çok ürkütüyor.
sen de korkma rahat olmaya çalış sonucta bebeğine kavuşacaksın :) onun heyecanı bastı seni ben ne halde olcam kimbilir..
bizim kızlar görünmüyorlar ctesi uykusundalar hala sanırım tembellik mi yapıyolar ne ya da havayı güzzel bulup sokağa cıktılar:)

olabilir cnm bende iş yapıcam akşama misfirim gelcek gerçi misafir sayılmazlar sürekli gelip gideriz bi nette bi iş başındayım anlıcaın cnm bnm özel msjımı aldınmı bu aradakaydirigubbakcemile2

son bir kez denedim nette sorun var benim .
işin var sanırım senin de çok yorma kendini misafir falan..akşam benim kociş yok şimdide uyuyor olmazsa o zaman konuşuruz canım..ama son bir şey sorcam bu hastane cıkısı filan takımlar var ya kaç tane aldın çok almayım demi

yok cnm ben 1tane hastane çıkışı 2tane zıbın takımı aldım çünkü ablamdan biliyorum oda yeni doğum yaptı hepsi kaldı hemen küçüldü yeniodğan takımları aldığımız için hemen küçülüyo en fazla 1ay giyebiliyolar bide bnm kayınvalidemde getircek o yüzden almadım ben sadece hastane çıkışı aldım bide dışarda giydireceğim 2tane zıbın takımı aldım cnm heryerde mağza var küçüldümü gider alırız zevkimize göre alıp evde stok yapmanın bide boşa durdurmanın bi mantığı yok yani boşa masraf yaparsın yazık küçülünce gider alırız bence sende öle yap cnm fazla alma sakın yzaık olur bide getircek olanları düşün çevreden 3 5 sonra daha detaylı anlatırım sana tmm mı cnm nasılsa ben tecrübeli olcam senden kaydirigubbakcemile5

tamam yeşkür ederim:)
şimdi iş zamanı evitoparlayayım ben de sen de işine bak canım çok öptümopuyorumnanaktan

kızlar dün andeva yıldız hastanesinde dr fatma seda soyluya gittim.ınanın yaşamda cemil beyden sonra bu dr bana melek gibi geldi.o kadar ilgili ve güleryüzlü ki,yanında kendimi çok huzurlu ve güvende hissettim.Doğum ücretlrini de aldım.ssk lı için normal doğum 400,sezeryan 650 tl epidural farkı da 250 tl imiş.Yaşamda normal doğuma 1.500 istiyorlar.Aklınızda olsun bi gidin görün bence

cnm slm ben yaşam hastanesine gidiyorum ve cuma günü spinal sezeryan olucam kısmetse ve fiyat konusunda yanıldıığını söylemek istedim çünkü benim aldığım fiyat 1200lira ve paket fiyatı eğer özel oda istersen +150 lira daha ödüosun ve toplamda 1350 lira oluo bu arada bnm dktrm alp bey cemil bey hakkında dediklerine katılıyorum çünkü hiç ii şeyler duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…