bu arada ilk çocuğumda maddi durumumuz daha kötü idi kordon kanı saklatabilmek için ssk da yapmıştım doğumu... özel hastaneye vereceğime ssk da yaparım doğum heryerde doğum annelerimiz evde doğurmuş zamanında demiştim:) ama kordon kanını ilerisi için saklatmak istemiştim illaki..
ama ikinci de insan daha pimpirik oluyor.. ağrı sancı heryerde aynı imiş... ameliyat farkı yok.... ssk ya da devletteki doktorlar da iyi.... aslında sezeryan ı basit ameliyat olarak görüyormuş doktorlar. ben de hiç sezeryandan ölen biri duymadım.. ama hamilelikle hassasiyet arttığı için en önemli ameliyat oluyor bizim için tabi:)
ewet aslına bakarsan doğum heryerde olabilir yanlız ban devlette kuzenimde şahit olmuştum normal doğumda 25 dikişi vardı kızın neden yanlış kesimden dolayı oda dikiş tutmadı kızcağız daha sonra yaktırıp tekrar dikiş attırdı o daha kötü oldu tabi acısı ızdırabı bide özelde daha farklı herşey ilgilenmeleri özenleri dikkatleri tabi ordada oluyordur ama devlet hastaneleri gibi çok sık rastlanmaz en azından bide çok fene davranıyolar yaaa rica minnet çağırıyosun bişi olduğun canları isterse ilgileniyolar allah hakkımızda hayırlısını versin eninde sonunda ellerine düşücez :Saruboceq:kafamçokkarıştı
bu arada ilk çocuğumda maddi durumumuz daha kötü idi kordon kanı saklatabilmek için ssk da yapmıştım doğumu... özel hastaneye vereceğime ssk da yaparım doğum heryerde doğum annelerimiz evde doğurmuş zamanında demiştim:) ama kordon kanını ilerisi için saklatmak istemiştim illaki..
ama ikinci de insan daha pimpirik oluyor.. ağrı sancı heryerde aynı imiş... ameliyat farkı yok.... ssk ya da devletteki doktorlar da iyi.... aslında sezeryan ı basit ameliyat olarak görüyormuş doktorlar. ben de hiç sezeryandan ölen biri duymadım.. ama hamilelikle hassasiyet arttığı için en önemli ameliyat oluyor bizim için tabi:)
günaydın kızlarrra.s. nasılsınız...
crstal canım nasılgidiyor?evet tavuskusudan haberyok ancak fırsat bulur toparlanır.sen de bu kadar ara verme olur mu :)) ne kadar kaldı senin?
merhaba cnm nbr nasılsın uzun zamandr yoktun sende iyiym bende cnm az kaldı kısmetse cuma günü meleğimi kucağıma alıyorum cnm yok allah işzin verirse ben ara vermeden hemn yazarım cnm dua et bana cnm umarım sağlığıyl sorunsuz alırız meleklerimizi kucağımıza:ecrin_bebek:
evet canım işler çok yoğundu iş yerinde fırsat olmadı hiç.evdede eşim pc başında öbür oda soğuk diye de gitmiyorum:iğer pc ye:))
iyiyim ben. ağırlaştım sanki tank gibi hissediyorum akannehir izne ayrılmama da az kaldı :lepi:
bu cuma mı? ay çok az kalmışşş sağlıkla doğsun bebeğin inşallah.senin durumun nasıl?ya ben son günlerde yürüyememekten falan korkuyorum çok ağırlaşıyorsun diyor herkes.
şimdilik iyiyim şükür çok kilo da almadım 4-5 falan yine de tuhaf hissediyorum(
yok cnm hiç korkma evet çok az kaldı ya çok heyecanlı ve korkuluyum bilmediğim bişey başıma gelicek çünkü valla banada öle diyolardı ama pek takma herkesin dediğini biraz uyumakta zorlanıyosun sürekli dönüosun lavoboya kalkıyosun ama onun dışında pek bişey yok öle yürüyemiyon falan deil yani çabuk yoruluyosun sadece ben hemen iki iş yaptımmı nefes nefeseyim ama hala şükür işimi yemeğimi yapıyorum korkma yani abartılacak bişey yok heleki o kusmaların yanında bunlar şimdi hiç inş sorunsuzca tamamlarsın hamileliğini cnmb nmzemuszemus
sağol canım ya içimi rahatlattın:)
benim bulantım da çok olmadı nispeten rahattım kemik ağrılarımı saymazsak:)hareket edememek beni çok ürkütüyor.
sen de korkma rahat olmaya çalış sonucta bebeğine kavuşacaksın :) onun heyecanı bastı seni ben ne halde olcam kimbilir..
bizim kızlar görünmüyorlar ctesi uykusundalar hala sanırım tembellik mi yapıyolar ne ya da havayı güzzel bulup sokağa cıktılar:)
olabilir cnm bende iş yapıcam akşama misfirim gelcek gerçi misafir sayılmazlar sürekli gelip gideriz bi nette bi iş başındayım anlıcaın cnm bnm özel msjımı aldınmı bu aradakaydirigubbakcemile2
son bir kez denedim nette sorun var benim .
işin var sanırım senin de çok yorma kendini misafir falan..akşam benim kociş yok şimdide uyuyor olmazsa o zaman konuşuruz canım..ama son bir şey sorcam bu hastane cıkısı filan takımlar var ya kaç tane aldın çok almayım demi
kızlar dün andeva yıldız hastanesinde dr fatma seda soyluya gittim.İnanın yaşamda cemil beyden sonra bu dr bana melek gibi geldi.o kadar ilgili ve güleryüzlü ki,yanında kendimi çok huzurlu ve güvende hissettim.Doğum ücretlrini de aldım.ssk lı için normal doğum 400,sezeryan 650 tl epidural farkı da 250 tl imiş.Yaşamda normal doğuma 1.500 istiyorlar.Aklınızda olsun bi gidin görün bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?