Canım benim 25'inde oluyormuş doğumun. Çok güzel geçecek merak etme. Ben spinal istemiştim ama sonrasında o kadar titredim ki korkudan, bayılttılar beni. Ama sen spinal ol, çünkü bana bir tam gün yemek içmek yasaktı doğumdan sonra, sütün o zaman az geliyor, bebeğin sarılıklığını tetikliyor. Biz sarılığı ucuz atlattık ama kıyısından döndük. Anestezi uzmanları da çok iyi, çok sevecenler, hemşireler de. İçin rahat olsun canım. Çok yakında kavuşacaksın bebeğine. Sütün hemen gelmeyebilir benim gibi. Ben yanımda pompa getirdim. O biraz daha çabuk gelmesini sağladı.slm arkadaşlar nasılsınız herkesin doumu yaklaştı ve arkadaşlarımız douma gidicek bnmde çok az kaldı ve çok heyecanlıyım ve aynı zamnda korkuyorumda bende sezeryan olucam inş epidural düşünüyorum ama bakalım cuma günü doktora gidip gün alınca belli olucak inş herşey doğum yapıcak arkadaşlara hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum inş sorunsuz bi şekilde sağlıklarıyla bebeklerini kucaklarına alırlar darısı bizim başımıza tavuskuşu sen benm yapıcaım hastanede yapıcaksın doğumdan sonra bizleri habersiz bırakma sen benden tecrübeli olucaksın çünkü cnmöptüm sağlıklı doğumlar sana:teselli:
Canım herşeyde bir hayır vardır. Sonunda kavuşmuşsun bebeğine maşallah.kızlar mrhb ben bugun doguracaktım guya hastaneye gıttık sabah 7de heyecandan sabaha kadar uyuyamadım herkez toplandı annemler memleketten geldı heyecanla hastaneye gıttık saat 8oldu dr u aradık sekreterını aradık dr beyın kardesı oldu gece dedı mafoldumben evımıze gerı donduk esyalarımızla moralım bozuldu yarında ızınlıymış buyuk bır ıhtımalle carsamba olacaksenağlama ben hazırlamıstım kendımı herseyde hayır vardır dıyoruz ama ınsanın moralı bozuluyor senağlama
merhabalar kızlar ben oglusumu kucagıma aldım cok sukur salı gunu dogduk adımız ali teyzelerı bır gorsenız cok talı sezeryanın acsından ancak kendıme geldım yenı yazabılıyorum bebıste bıraz yaramaz goguslerım yara oldu ayva cekırdegı falan fayda etmedı kremde kullanıyorum kanıyor bıldıgınız bırsey varmı cok canım acıyor
Kızlar ancak girebiliyorum nete. Bebişin yanında internet, televizyon kullanmayalım dedik de :)
Doğumum genel anestezi ile sezeryan oldu. Çok da rahat oldu, bir gün sonra hastanede banyo yaptım düşünün.İlk yürümem de, ilk bağırsak hareketim de rahat oldu. Sezeryandan boşuna korkmuşum.
Oğlum Oğuz 3 kilo 100 gram, 49 santim doğduAllah olmayan herkese bir evat nasip etsin, keşke daha önce yapsaymışım, bunca yıl niye beklemişim.
Aliye ve Cristali merak ediyorum çok. Umarım herşey yolunda gitmiştir. Geçmişi okuyorum hemen
Kızlar ancak girebiliyorum nete. Bebişin yanında internet, televizyon kullanmayalım dedik de :)
Doğumum genel anestezi ile sezeryan oldu. Çok da rahat oldu, bir gün sonra hastanede banyo yaptım düşünün.İlk yürümem de, ilk bağırsak hareketim de rahat oldu. Sezeryandan boşuna korkmuşum.
Oğlum Oğuz 3 kilo 100 gram, 49 santim doğduAllah olmayan herkese bir evat nasip etsin, keşke daha önce yapsaymışım, bunca yıl niye beklemişim.
Aliye ve Cristali merak ediyorum çok. Umarım herşey yolunda gitmiştir. Geçmişi okuyorum hemen
çok sevindim Allah analı babalı büyütsün... gelişmeleriş bekliyoruz... resimleri de tabi...
taze taze misler gibi kokuyordur şimdi ne güzel:)
canım benim hayırlı ömürlü olsun oğlun...analı babalı büyüsün..
darısı başıma:))
canım allah analı babalı büyütsün bebeğini uzun ömürlü olsun inşallah darısı bizlerin başına.
Canım benim 25'inde oluyormuş doğumun. Çok güzel geçecek merak etme. Ben spinal istemiştim ama sonrasında o kadar titredim ki korkudan, bayılttılar beni. Ama sen spinal ol, çünkü bana bir tam gün yemek içmek yasaktı doğumdan sonra, sütün o zaman az geliyor, bebeğin sarılıklığını tetikliyor. Biz sarılığı ucuz atlattık ama kıyısından döndük. Anestezi uzmanları da çok iyi, çok sevecenler, hemşireler de. ıçin rahat olsun canım. Çok yakında kavuşacaksın bebeğine. Sütün hemen gelmeyebilir benim gibi. Ben yanımda pompa getirdim. O biraz daha çabuk gelmesini sağladı.
Canım herşeyde bir hayır vardır. Sonunda kavuşmuşsun bebeğine maşallah.
]
Benim de biraz yara oldu, henüz kanama yok. Dayanmaya çalışıyorum acıya. Lansinoh Lanolin diye bir krem var, iyi geliyor. Bir de Chicco'nun pedi var sütyenin içine koyuyorum çok rahatlatıyor. Tavsiye ederim canım. Aman dayanmaya çalış, yaraların geçecektir annemler de çok yaşamış bunu ama geçiyormuş sonra
selam kizlar....ben bu ay hamile kalmak icin cok ugrastim ama adet belirtilerim basladi...adetime bir hafta var ve goguslerim agriyor...benim herzaman adetime bir hafta kala goguslerim agrir...bu ay sizce adet olucammi yine ??
canım bende adet olmadan önce göğüs ağrısı çektim yürürken bile acayip ağrıyodu üstüne yatamıyodum ve o ay hamile kaldım dikkat et belkide hamilesindir haberdar et bizleri olurmu?opuyorumnanaktan
canim ama benim her ay goguslerim agrir bu adet belirtim...eger hamile olsaydim adet belirtisi olan goguslerim agrimazdi demi ??
Teşekkür ederim kızlar, Allah hepimizin bebişlerini korusun. Ne kadar korunmasız, ne kadar masumlar. Lohusalıktan herhalde çok duygusalım. Oğluma bakınca nasıl koruyacağım onu hayal kırıklıklarından diye hayıflanıyorum :çok üzgünüm:
Benim ilk başta yara olmuştu neyseki ucuz atlattım, çok ilerlemeden geçti yaram. O pedler olmasa napardım bilmyorum. Garmastan'ı da not ediyorum canım, nolur nolmaz :ecrin_bebek:chicco göğüs pedi çok iyi sürekli değiştirerek kullanıyorum ben birde
GARMASTAN krem var oda çok ıyı doğum yapar yapmaz kullanmaya başladım doktorum verdi
hiç yaram falan olmadı göğsümde
Ay gerçekten de o elleri ve ayakları yemeli. Yahu nasıl keserim minnacık tırmakları ben, kıyamamcanım gözün aydın allah analı babalı bir ömür boyu sağlıklı büyümek nasip etsin :Saruboceq:
allahım ne güzeldir şimdi ya minicik elleri ayakları dünyanın en mükemmel mücizesi opuyorumnanaktan
canım allah analı babalı buyutsun saglıklı hayırlı evlat olsunallahım iyi insanlarla karsılastırsın yavrularımızı:Saruboceq:bende8aralıkta dogum yaptım 7aralıkta valızlerle eve donmek zorunda kalmıştık dr kardesının vefatından dolayı buyuk bır hayal kırıklıgı ıle ertesı gun dr muayenesıne gıttık karnım agrıyor altımda baskı var belım agrıyor dıye yalan soyledım tabı bende ne sancı ne agrı hıcbırsey yoktu dr ızınlı olmasına ragmen acıl bır dogumla beraber benımde hastaneye yatırdı tabı kadın dogum bolumunde yatıcak yer yok doguran cıkıyor ben oyle beklıyorum hemsıreler yeryok sen nerde yatcan dıyorlar hatta sezeryan olmus kadıncagız sedyede baygın beklıyor yatak ayarlansın dıye dogumhane cok urkuttu benı doktorumuz bızı dahılıye bolumunden yer ayarlamıs zorla cok sukur sorunsuz dogumumu yaptım doktorumdan allah razı olsun ılk dogumdan daha kolay oldu oglusum 3580gr 50cm cık mınıcık dogdu cok cazgır yaygaracı bır oglan alim allahım uzun omurler versin
Yaşam Hastanesi'nde yaptım doğumu canım. Cemil beye gittim. Doğumum çok iyi geçti, çabucak toparladım. Genel Anestezi ile sezeryan oldum. 1200 falandı galiba.canım hayırlı olsun ,nerede doğum yaptın birde doktorun kimdi ücretler hakkındada bilgi verirsen sevinirim .
tavuskuşu canım allah bebeğini analı babalı büyütsün inşallah.Allah biz bekleyenlere de yardımcı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?