Canım geçmiş olsun, çok stresli olmuş doğumun ama sonu güzel olmuş, kavuşmuşsun oğluna maşallah. İlk başta moralin bozulmuştur çok, kıyamam sana. Hem doğum telaşı yaşamışsın, hem de sonrasını düşünmek zorunda kalmışsın. Neyseki oda ayarlamışlar sana. Benim oğlan da 3 kilo 100 gram doğdu yani minik ötesi. Şu sıralar cazgır benimki de. Bir de pişik sorunumuz var. Acı yapmıyor gibi ama benim moralim bozuluyor. O kadar krem sürüyorum, ıslak bırakmamaya, sık sık altını değiştirmeye çalışıyorum ama geçmedi pişiği. Uykusuzlukla da mücadele ediyorum. Geceleri 2-3 saatte bir emiyor, altını değiştirme derken sabah oluyor. Zormuş, gerçi herşeye değer ama yorucu :) Unutmadan gaz problemimiz de başladı.
slm kızlar ancak girebildim nete doğumum oldu bebeğimi kucaıma aldım sağlığıyla şükür spinal anestezyle sezeryan oldum yaşam hastanesinde biraz dkiş ağrılarm var okadar hastanedeki hemşirelerde dokorumda çok iiydi şükür herkese hyırlı doğumlar ama ameliyat sırasında ve sonrasında kustum ve çok ağrı oldu dikişte kusunca ama bebeğimş aldım şükür ya geçti bu kadarını atlattım umarım tamamen ağrılarım geçer herkese by
slm kızlar ancak girebildim nete doğumum oldu bebeğimi kucaıma aldım sağlığıyla şükür spinal anestezyle sezeryan oldum yaşam hastanesinde biraz dkiş ağrılarm var okadar hastanedeki hemşirelerde dokorumda çok iiydi şükür herkese hyırlı doğumlar ama ameliyat sırasında ve sonrasında kustum ve çok ağrı oldu dikişte kusunca ama bebeğimş aldım şükür ya geçti bu kadarını atlattım umarım tamamen ağrılarım geçer herkese by
slm arkadaşlar bende antalya manavgatta yaşıyorum medikalpark'ta ertuğrul beye gidiyorum ikiz bebiş bekliyorum ağırlaştıkça zorlaşmaya başladı hamilelik tavuskuşu 77 allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza:))))
Canım bizim internette sorun vardı giremedim kaç gündür. Biz ıslak mendil hiç kullanmadık, pamuk ve suyla yaptık yine de pişik oldu. Şimdi bir sabah bir de akşam poposunu yıkıyoruz, pişik kalmadı şükür. Bugünlerde çok kusuyor, yatağına yatırır yatırmaz, ya da altını değiştirirken hemen kusuyor. Tuvalete bile gidemez oldum. Reflüsü varmış, 6-7 ay sürermiş akannehir .Altını değiştirirken illaki çişini yapıyor, bir bez koyuyorum pipisinin üstüne. Kaç kere üstüme işedi. Bir defasında kakasını ağzıma kadar püskürttü. Derler ya ağzıma z.tı diye anen öyle oldu töbe töbeeeeahh hemde nasıl streslı oldu sorma cok moral bozucuydu orda beklemesi ama cok sukur hersey bıttı oyyy yerım ben onu mıss kokulu bızımde oldu pısıgmız kremımızı degıstırdık ıslak mendılımızıde bıraz pısıgı gecesıye ılık su ıle pamukla temızledım altını krem nıvea kullanıyorduk cok yogun sert geldı sebamed e gectık cok pahalı ama ıslakmendılde hagguıes aldık ondan cok memnun kaldım yumusak unı baby yenıdogan kullandık eksı koktu hemen hemde sert geldı bezınde pısık yapabılır ne marka kullanıyorsun nedemezsın cokcok zor yaygaracı sureklı emmek ıstıyor ve nezaman altını acsam onıkıden vuruyor cıs yapıyor ustume pıpısını tutarken cıs yapmasın ustume dıye alttan kaka fıskırtıyor ust bas kalmıyor hem benım hem bebısın :sinifsinif:bunlar yapmak ıcın altını acmamı beklıyor havalar malum camasırları kurutamıyoruz
slm arkadaşlar bende antalya manavgatta yaşıyorum medikalpark'ta ertuğrul beye gidiyorum ikiz bebiş bekliyorum ağırlaştıkça zorlaşmaya başladı hamilelik tavuskuşu 77 allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza:))))
Canım bizim internette sorun vardı giremedim kaç gündür. Biz ıslak mendil hiç kullanmadık, pamuk ve suyla yaptık yine de pişik oldu. Şimdi bir sabah bir de akşam poposunu yıkıyoruz, pişik kalmadı şükür. Bugünlerde çok kusuyor, yatağına yatırır yatırmaz, ya da altını değiştirirken hemen kusuyor. Tuvalete bile gidemez oldum. Reflüsü varmış, 6-7 ay sürermiş akannehir .Altını değiştirirken illaki çişini yapıyor, bir bez koyuyorum pipisinin üstüne. Kaç kere üstüme işedi. Bir defasında kakasını ağzıma kadar püskürttü. Derler ya ağzıma z.tı diye anen öyle oldu töbe töbeeee
ben 2 çocuğumu da kafasını tutmaya başladıktan sonra yüz üstü yatırdım. normal bizim yastıklardan büyük ama sert yastığa... yumuşak oldumu burnu gömülüyor. sert oldumu yüzüstü de olsa boğulma ihtimali yok...ve inanın çok rahat ettik. kusmalar azaldı git gide bitti.. sırt üstü de yatırsam yine büyük bizim yastıklardan kullandım hiç bebek yastığı kullanmadım. yani baş kısmı biraz yukarıda oldumu reflü olmuyor.. ya da yüz üstü yatınca...benim de midem kötü olduğunda 2 yastıkla yatarım ondan mantıklı bence yaptığım...deneyin derim... ama dediğim gibi kontrol edin yüzüstüde olsa burnu tıkanıyormu? kendini kurtarıyormu falan diye...emin olun...
kaka anısı bütün annelerde var sanırım.. ilk başta yapıyorlar ki dayanıklılığımız ölçüyoyorlar sanırım :)
bebişleirmiz güzel gelişmelerini ve haberlerini bekliyorum.. benim yaramaz nerdeyse 9 aylık olacak ablaları...
hoşçakalın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?