Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

slm kızlar ancak girebildim nete doğumum oldu bebeğimi kucaıma aldım sağlığıyla şükür spinal anestezyle sezeryan oldum yaşam hastanesinde biraz dkiş ağrılarm var okadar hastanedeki hemşirelerde dokorumda çok iiydi şükür herkese hyırlı doğumlar ama ameliyat sırasında ve sonrasında kustum ve çok ağrı oldu dikişte kusunca ama bebeğimş aldım şükür ya geçti bu kadarını atlattım umarım tamamen ağrılarım geçer herkese by

ahh hemde nasıl streslı oldu sorma cok moral bozucuydu orda beklemesi ama cok sukur hersey bıttı oyyy yerım ben onu mıss kokulu bızımde oldu pısıgmız kremımızı degıstırdık ıslak mendılımızıde bıraz pısıgı gecesıye ılık su ıle pamukla temızledım altını krem nıvea kullanıyorduk cok yogun sert geldı sebamed e gectık cok pahalı ama ıslakmendılde hagguıes aldık ondan cok memnun kaldım yumusak unı baby yenıdogan kullandık eksı koktu hemen hemde sert geldı bezınde pısık yapabılır ne marka kullanıyorsun nedemezsın cokcok zor yaygaracı sureklı emmek ıstıyor ve nezaman altını acsam onıkıden vuruyor cıs yapıyor ustume pıpısını tutarken cıs yapmasın ustume dıye alttan kaka fıskırtıyor ust bas kalmıyor hem benım hem bebısın :sinifsinif:bunlar yapmak ıcın altını acmamı beklıyor havalar malum camasırları kurutamıyoruz

canım tebrikederim allah analı babalı buyutsun hayırlı evlat olsun a.s.

allah analı büyütsün evladını sana bağışlasın

slm arkadaşlar bende antalya manavgatta yaşıyorum medikalpark'ta ertuğrul beye gidiyorum ikiz bebiş bekliyorum ağırlaştıkça zorlaşmaya başladı hamilelik tavuskuşu 77 allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza:))))

merhaba arkadaş bugun keşfettim topiği
bende antalya merkezde oturuyorum .23haftalık hamileyim Andeva topçular Aysun hanıma gidiyorum.Aranızda var mı aysun hanıma giden?

Hepinize mutlu, sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir yıl dilerim...2010 da herşey gönlünüzce olsun... a.s. :içelim:

Canım geçmiş olsun.Allah analı babalı büyütsün bebeğini.

hoşgeldin aramıza ikiz gebelik çok zor.. erken doğum olabiliyor. mutlaka yatarak dinlenerek geçirmeye çalış.. işi önce düşünme sakın. benim kuzenim 6 aylıktan sonra çalışırken erken doğum yaptı.. teki yaşadı ve gözlerinde sorun var.. ikiz gebelikte 5-6 aylıktan sonra mutlaka dinlenn... işi düşünme, stres yapma...

gözünü korkutmak istemem ama kuzenim "keşke bana birileri bu ihtimalden bahsetseydi hep yatar, dinlenirdim, hayatım mahfoldu demişti..." dost acı söyler...

İyi haberlerini bekliyoruz.

evet canım haklısın bende öyle yapıyorum elimden geldiğince dinleniyorum 27+6 ya kadar geldik kuzenin için çok üzüldüm allah hepimize sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Canım bizim internette sorun vardı giremedim kaç gündür. Biz ıslak mendil hiç kullanmadık, pamuk ve suyla yaptık yine de pişik oldu. Şimdi bir sabah bir de akşam poposunu yıkıyoruz, pişik kalmadı şükür. Bugünlerde çok kusuyor, yatağına yatırır yatırmaz, ya da altını değiştirirken hemen kusuyor. Tuvalete bile gidemez oldum. Reflüsü varmış, 6-7 ay sürermiş akannehir .Altını değiştirirken illaki çişini yapıyor, bir bez koyuyorum pipisinin üstüne. Kaç kere üstüme işedi. Bir defasında kakasını ağzıma kadar püskürttü. Derler ya ağzıma z.tı diye anen öyle oldu töbe töbeeee

Saol canım, şimdiden bol bol uyu, dinlen. Doğumdan sonra anneanne, babaanne ya da bakıcı olacak yanında değil mi. İlk başlarda işin zor olsa da ne güzel kardeş kardeş büyürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…