Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Hayırlı olsun canım almışsın bebeğini kucağına. Spinal anestezide kusma oluyormuş neyse atlatmışsın. Benim de doğumun olduğu gün öksürük krizi tutmuştu hatırlamak bile istemiyorum, çok zordu. Haberlerini bekliyorum

herkese merhaba nasılsınız antalyalılar:))
maşallah kızlar bebbişlere sağlıkla büyüsünler inşallah..ben de 32. haftama girdim şükür ama artık zaman geçmiyor sanki(merakla bekliyorum valla..

uzun bir aradan sonra herke merhaba :)
doğumu sskda yaptım, sezaryenle olmak zorunda kaldı.. doktorum da mustafa torgaçtı, özeline gittim muayeneye.. çok memnun kaldım doktorumdan, gerçekten iyi bir doktor ve insan olarak da iyi niyetli, anlayışlı biri.. sağolsun ilaçlar, tahliller doğum vs hep sskdan.. doğum için ayrıca para da istemedi.. özeline gitseniz bile doktorların çoğu para alıyor çünkü.. neyse sonuçta kızımı sağlıklı bir şekilde aldım kucağıma, darısı hepinizin başına

bu arada yazılanlara biraz baktım da, pişik için çinko krem kullanmanızı tavsiye ederim arkadaşlar.. her bebekte değişiyormuş sanırım ama pişik sorununuz varsa deneyin mutlaka.. denemediğim krem kalmadı, bir sürü para döktüm ama en sonunda 3 tllik kremle kızımın tüm derdi bitti.

canım allah analıbabalı buyutsun yavrunu hayırlı olsun bende sskda yaptım dogumumu sezeryanla benım dr da muhamet öztürktü ozelıne gıttım butun tahlıllerım sskda oldu ucretsız tabı :) dogumda orda oldu cok sukur hıcbır sorun cıkmadı ınsan kendını ve bebegını tecrubelı ellere teslım etmesı rahatlatıyor yanlız ben dogum yaparken kadın dogum yerınde yatak yoktu bız dahılıye bolumunde yatık o bızı endıselendırdı allahtan bır problem cıkmadı pişik için bende trosyd krem ve bepanten krem tavsıye edıyorum onlarda gecırmezse zeytın yagın kaynatın soguduktan sonra surun poposuna

sağol canım senin de hayırlı olsun.. doğum için özel oda ayarlamıştım ama 2 gün önce acil girince bizi de önce başka yere aldılar :)

pişik meselesi de aynen bez ve ıslak mendil gibi her bebekte farklı krem faydalı oluyormuş.. dediğim gibi kullanmadığım krem kalmadı, zeytinyağı vs hiç fayda etmedi en sonunda çinkoda bulduk çözümü.

Kızlar oğlumun pişiğini geçirdik sonunda. Sabah ve akşam poposunu ılık suyla yıkıyoruz, şimdi pişik falan kalmadı şükür. Şimdiki sorunumuz konak, kaşında çıkmış. Badem yağı, zeytinyağı sürün diyorlar. Önerilerinizi bekliyorum

:)) o bızdede cıktı zeytın yagı suruyorduk kızıma banyo yapmadan once hava soguk olunca oglusu yıkayamadık1haftadır konak cıktı banyo yapıcagımız zaman zeytın yagı surecez bakalım nezaman yaptırcaz usutur gazlanır dıye korkuyorumzaten durmuyor gecemız gunduze dondu gece uyuyor sabah hıç uyumuyor cıngoz gıbı bakıyor aglıyor kucak istiyor devamlı

Ay kıyamam oğluşuna. Biz de odada yıkamaya başladık. Klimanın derecesini yükseltip öyle yıkıyoruz tavsiye ederim. Zeytinyağı işe yarıyor demek. Kaynamış ılımış zeytinyağı mı sürüyorsun? Benim oğlan da gündüz cin gibi, bir de gazı var. Kıvranıp duruyor. Çok çaresiz hissediyorum kendimi. Gece uyuyor neyseki yoksa daanamazdım. Gündüz de kucakta aynen senin oğlun gibi. Artık tuvalete bile zor gidiyorum

kılımanın sıcak sıcak ufurmesınden dolayı acmıyoruz kulagına falan gıder dıye bazen bızı bıle carpıyor kılıma ben ısıtıcı yakıyorum 27derecede tutuyoruz odayı cocuk doktorunuz kım vıtamın ne verıyorsun ben multı tabs verıyordum mıgdesı bulanıyor verdıgım zaman kusacak gıbı yapıyor sureklı acaba buzdolabında tutugumuz ıcın soguk verdıgımız ıcınmıkı dıyorum sutumle karıstırıp oyle verdım gene mıgdesı bulanıyor bırde rota vırısu ignesini vurduracakmısın 2.aydan sonraymıs

sagol canım muhamet beyemi gidiyorsun ssk odaları temız eskısı gıbı degil özel oda ücretlımı bılmıyorum ama tek bıldıgım hastane calışanlarının yakınlarına oncelık verılıyormuş bende cok istedım ozel odayı ama o an yatacak yer bıle yoktu nerdeyse sancı odasında yatıcaktık onada razıydım dahılıye bolumunde yattık senın kımsen yoksa sor bakalım doktorun sekreterı songul hanıma o sana bır bılgı verır bagkur veya ssk varsa hiçbır ucret odemıyorsun ben bagkurluyun ucret odemedık doktora hastaneye hastanede 3gun sabahı cıktık yanı 2,5gun kaldık hemşireler ebeler cok ıyı davranıyorlar eskısı gıbı degıl yanı tertemiz bende kaygılanıyordum temızlıgınden falan ama korulacak gıbı degılmış en onemlısıde dr guvendım tecrubelı bır doktor rahat ol saglıkla bebışını kucagına alırsın insallaha.s.

bize de ilk multitabs vermişlerdi.. kullanmaya başladık ama kızım onu içer içmez kusuyordu... doktora söyledim şaşırdı, bebekler çok seviyormuş o damlayı.. neyse sonra dvit kullanmaya başladık, bi sorun yaşamadım.. yakında 6 aylık olacak hala onu kullanıyorum.

bu arada rota aşısı da yaptırıyorum, bu ay bitecek.. biz rotateq yaptırdık, 3 tane olandan, bir de rotarix var sanırım, o 2 tane.

kızlar hepinizin bebişlerini allah esirgesin ben konak için bebe yağını önerebilirim yumaşatıyo ve çıkarıyo

bu multitabs bısey var kesın cunku eltımın kızıda kusuyordu benımkıde sende oyle dıyorsun zaten vermıyorum artık dr baska vıtamın ısmı soylemıstı abc mıydı ısmı ne unutum onu alıcam rota aşısı dr hangısını onerırse artık onu yaptırırız pekı dr kım ben medıcalpark da hayriye daloglu seyitogluna gıdıyoruz guleryuzlu ıyı bır doktor daha 2kez gıttık tavsıye uzerıne tanıyan varmı bu dr u

multitabsı içince kusuyo deyince doktor çok şaşırmıştı, bebekler buna bayılıyo diye ama 2 kişiden daha duydum senin gibi.. ben özel doktora gitmiyorum, tıp fakültesine götürüyorum.. bahsettiğin doktoru hiç duymadım, nedim doğan'ı çok tavsiye ediyolar.. dedemandaymış.

rota aşısı için herkes 2 doz olduğu için rotarixi alıyormuş ama doktor da, anne çocuktaki hemşireler de, eczacı da rotateq dediler ama bilemiyorum tabi.. kimin hangi firmayla ilgisi varsa onu al diyor.. bizim bu ay 3. doz olacak son artık.

canım allah ömür versin bebişine güzel yazılar yazsın.Ben NEDİM DOĞANI tavsiye edrim benim doğum doktorumun eşi.Hamileyken eşine gidiyoduk doğum yapıncada kızımızı ona götürdük inan çok memnun kaldık kızım şimdi 4 yaşında onun sayesinde antibiyotiksiz bir çoçuk büyüttüm diyebilirim inşallahta hep böyle gider.Şimdi yine hamileyim yine onlara gidiyorum ikiside çok ilgililer.İstersen bir dene.

Ben de aynı ilacı kullanıyorum ama bizim bebek pek seviyor. Buzdolabında mı tutmak gerekiyor ben oda da tutyorum valla
kızlar hepinizin bebişlerini allah esirgesin ben konak için bebe yağını önerebilirim yumaşatıyo ve çıkarıyo

Aynı doktora gidiyoruz canım. Ben de memnunum, bebekle çok ilgili, insanı rahatlatan bir havası var. Rota aşısını ilk defa duyuyorum, bizim bebeğin aşı karnesinde vardır belki bir bakayım. Bu arada bebeğim o kadar kusuyorki emzirdikten sonra kakasını yapınca altını değiştiremez hale geldim. Biraz bekletip değiştiriyorum altını o zaman kusmuyor ama poposu pişti yine. Napıcam ben yaaaaa

Nedim Doğan'a ben de iki kere gittim. Ama pek elektiriğim tutmadı, genelde seviyorlar ama onu. Ben daha anaç bir doktor olduğu için Hayriye Hanımı tercih ettim. Konaklar için bebe yağını banyodan önce mi sürüyorsun? Özellikle tercih ettiğin bir marka var mı canım

senınde ılactan kusmasın CADIARZUbelkıde fazlasını cıkartıyordur canımya kıyamam onun poposuna sen asıtlu bıseylermi yıyorsun domates portakal falan ıdrarı asıtlı olur kremınızı degıstırdınmı bede sebamede pişik yaptı dalinde nıvea ya donduk o ıyı gelıyor sızdende kalca ulrasonu ıstedımı bızden ıstedı yaptıracakmısınız ne ıcın bakıyorlar

Yok ilaçtan kusmuyordur daha önce de kusuyordu Meyve olarak sadece muz yiyorum, et ve çorbayla besleniyorum yine de pişiyor poposu. Sebamed kullanyorum ben de. niveayı alıyım bari. Allah bize kolaylık versin hele sende iki çocuk var. Kalça ultrasonu istedi bizden de yaptıracağız bir ay sonra, kalça çıkıklığı var mı diye bakıyorlarmış. Erken teşhis edilirse tedavisi mümkünmüş.

slm anneler size bi sorum olacak antalya da bebek mevlütünde anneler ne giyer...
ben buraya gelin geldim bilmiyorum adetlerini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…