slm anneler size bi sorum olacak antalya da bebek mevlütünde anneler ne giyer...
ben buraya gelin geldim bilmiyorum adetlerini...
Nedim Doğan'a ben de iki kere gittim. Ama pek elektiriğim tutmadı, genelde seviyorlar ama onu. Ben daha anaç bir doktor olduğu için Hayriye Hanımı tercih ettim. Konaklar için bebe yağını banyodan önce mi sürüyorsun? Özellikle tercih ettiğin bir marka var mı canım
Nivea veya dalin olabilir sür beklet tara daha sonra banyo yaptırırsın ayrıca bir arkadaş mustelanın konak kremini önermiş dene istersen bir canım.
uğurum benim pardon canım ya ilk anda unuttum adını öyle yazdım kusura bakma.Benim kızımda konak hiç olmamıştı inşallah oğlumdada olmaz.
ay bugün çok soğuk ya kış yeni geldi ben odunu bitirdim.Kızlar ben antalya merkezde oturmuyorum antalyada mevlüt şekeri kapı süsü nebileyim sepet satan yer varmı varsa bana aderesini yazarmısınız?
selekler çarşısına bir bakın kızlar.orda bulabilirsiniz büyük ihtimalle.ayrıca kapı süslerini bebek eşyaları satan bazı mağazalarda görmüştüm.
kızlar ben biliyorum ama tarif özürlüyüm nasıl anlatsam ki. Durun deniyim,hani finike dövizin (eski ATSONUN SOL KÖŞESİNDEKİ) ilerisinde sağda ilk ayakkabıcı var ya onun yanındaki dar sokağa girin dümdüz ilerleyin. Anayola (hani şu metronun geçtiği) çıkmada hemen solda köşede dükkan var. O kadar çok çeşit var ki şekerler, süsler, yastıklar mutlaka gidin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?