Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

slm anneler size bi sorum olacak antalya da bebek mevlütünde anneler ne giyer...
ben buraya gelin geldim bilmiyorum adetlerini...

bende antalyalı degılım ama 40ın cıkmadan yaparsan saten pijama gecelik yada sık pijama gıyorlar genelıkle mevlut yapan herkez

[buzdolabında hiç ilaç saklamıyorum ben... soğuk olur bebeğe bence..

pişik için popolin kullanın bence.. ben kullanıyorum memnunun.. bir doktor arkadaşa tavsiye etmiş.. onun da çok pişiği olunca... ben de memnunummmmmm.....

konak için yazmıştım sanırım çok önceden.....
biz de çok olduğu için deneyim kazandım.. bana yağla dediler hatta bebeğin suyuna bile jonsons yağ koy dediler koydumm.. meğer konak derinin yağlanmasından olurmuşş....ben de yağlayınca başa çıkılamaz konağımız oldu...banyoda saçını yıkayıp iyice duurlamak gerekiyormuş.. ve saçını derisine hafif masaj yaparak havlu ile kurulamk gerekiyormuş..

eğer başında konak varsa 2 saat bildiğiniz zeytinyağı(safı vardı ben de) sürün bekleyin yumuşasın.. sonra bir tarak yardımı ile kabukları yolun.. alttan kırmızı deri çıkıyor. bizim o kadar çok idi ki.. yolduktan sonra gittiğimiz halde dr. ne çok diye şok olmuştu..

ezcaneden mustele konak şampuanı öderid doktor... ve biz yine mustela konak kremi aldık....

iyi geldi .. atlattık...

Nivea veya dalin olabilir sür beklet tara daha sonra banyo yaptırırsın ayrıca bir arkadaş mustelanın konak kremini önermiş dene istersen bir canım.

Nivea veya dalin olabilir sür beklet tara daha sonra banyo yaptırırsın ayrıca bir arkadaş mustelanın konak kremini önermiş dene istersen bir canım.

evet o bir arkadaş sanırım ben oluyorum.. ayrıntılı yazayım yanlış anlaşılmasın... yine yağlayıp 2 saat bekledikten sonra kabukları yoluyor kazıyorsun.... biz bu işi gündüz yapıyorduk.. gece yatarken de konak kremini sürüyorduk sabaha kadar bekliyor idi banyo yaptırıyorduk. konak kremi kabuklaşmasını engelliyor.. onu sürmediğimizde sabah yine bir bakıyorduk kabuklaşmış... bu işlemi bir çok kez yaptık.. geçene kadar....

1 mm bile kalsa konak ürüyormuş ne ilginç dimi.. biz bunu bilmediğimiz için hep türemişti... sıfırlamak gerekiyormuş yani tamamen yok etmekkk.. ama bazı kabuklar inatla kalkmadığı için mutlaka kalıyor idi.. orada da konak kremi imdadımıza yetişti...

uğurum benim pardon canım ya ilk anda unuttum adını öyle yazdım kusura bakma.Benim kızımda konak hiç olmamıştı inşallah oğlumdada olmaz.

uğurum benim pardon canım ya ilk anda unuttum adını öyle yazdım kusura bakma.Benim kızımda konak hiç olmamıştı inşallah oğlumdada olmaz.

cildin yağlı olmasındna oluyormuş .. bir de yağ kullanınca günlük kullanımda hepten artıyor.. yeni doğan bebeklerde cilt kuruyor pul pul dökülüyor diye ben de 2. oğlumda yağla taleplerine dayanamadım da oldu...

kazırken içimiz gitti.. bildiğiniz yara kabuğu gibi.. alttan da kıpkırmızı deri çıkıyor sanki kanıyor hissi yaşıyorsunuz... canı acımıyormuş ama acıyor sanıyor insan....

Nasılsınız kızlar, bugün keyfim yerinde babası ilgilendi oğlumla. Ben de kendimle ilgilenebildim. Konak problemiyle ilgili yazdıklarınız için teşekkürler, insan kendini yanlız hissetmiyor. Of bebek uyandı kaçıyorummmmmmmmmm

Günaydın Arkadaşlar,
Bu sitede bir topiğimizin olması ne güzel sevindim görünce..ben de 39+1 günlük hamileyim, 2 gün önce nişanım geldi, doğumumu bekliyorum.Kısmet olursa Andeva topçularda olacak doğumum ama doktorum 1 cumaya geleceği için şehir dışından, beni diğer arkadaşlarına emanet etti giderken; Andevadan hicran giriş hanım veya aysun hanım,bilen var mı aranızda sizce nasıl doktorlardır, ve hangisini tercih etmeliyim seçme hakkım olursa?bir de emine hanım var sanırım.Deneyimi olan varsa,paylaşırsa sevinirim.Ayrıca bilen var mıdır suyun gelişinden sonra duş alınabilir mi hastaneye gitmeden önce, sakıncası varmıdır, hani mikrop kapma gibi bir durum yoktur umarım:uhm:

bende andeva topçularda sezeryan oldum canım doktorum havva hanımdı. ama hicran hanımıda duymuştum ama bir fikrim yok. sanırım duş alabilirsin ben sezeryan olduğum için tam bilemiyorum ama hafif bir duş al bence.

merhabalar kızlar nasılsınız hava cok soguk hıcbırsey yapmak gelmıyor ıcımden oyle oturmak ıstıyorum ama 2cocukla nerdeeee

ay bugün çok soğuk ya kış yeni geldi ben odunu bitirdim.Kızlar ben antalya merkezde oturmuyorum antalyada mevlüt şekeri kapı süsü nebileyim sepet satan yer varmı varsa bana aderesini yazarmısınız?

ay bugün çok soğuk ya kış yeni geldi ben odunu bitirdim.Kızlar ben antalya merkezde oturmuyorum antalyada mevlüt şekeri kapı süsü nebileyim sepet satan yer varmı varsa bana aderesini yazarmısınız?

evet ta bende bakıyorum eger bilen birisi varsa rica etsek yazar mı?

selekler çarşısına bir bakın kızlar.orda bulabilirsiniz büyük ihtimalle.ayrıca kapı süslerini bebek eşyaları satan bazı mağazalarda görmüştüm.

kızlar ben biliyorum ama tarif özürlüyüm nasıl anlatsam ki. Durun deniyim,hani finike dövizin (eski ATSONUN SOL KÖŞESıNDEKı) ilerisinde sağda ilk ayakkabıcı var ya onun yanındaki dar sokağa girin dümdüz ilerleyin. Anayola (hani şu metronun geçtiği) çıkmada hemen solda köşede dükkan var. O kadar çok çeşit var ki şekerler, süsler, yastıklar mutlaka gidin...

selekler çarşısına bir bakın kızlar.orda bulabilirsiniz büyük ihtimalle.ayrıca kapı süslerini bebek eşyaları satan bazı mağazalarda görmüştüm.

ÇOOOOK TEŞEKKÜR EDERİM kızlar sağolun ikisinede bakıcam.

slm hemşehrilerim nasılsınız?opuyorumnanaktan
bebek şekeri demişsiniz peki şeker malzemesi satan yer varmı süslemek için int bakıyorum ama burda varsa bakmak istiyorum bilgisi olan varmı?

slm antalyalı hamişler bende mayıs annesiyim eğer bebek sekeri ve kapı süsü bakıosanız sarampol kapalı yolda ilke hamileliğin bulunduğu iş merkezi var havuzun tam karsısınd aordan bi bakım isterseniz gecen bir arkadasım banada orayı tarif etti bende gidicem almak için cok güsel seyler varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…