Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ay işte ben de oradan başlayıp tarif edeyim dedim ama iş merkezini tarif edemedim. havuzun karşısında binanın en sağında ayakkabıcı var onun yanında dar bi yol var karşıya doğru o yoldan düz gidince ileride solda köşe dükkan. Hem malzemeleri hem de hazır yapılmış şekerler var. Mutlaka uğrayın kızlar...bayanssulusmile

anladım siz kışlahandan bahsediyosunuz herhalde sağolun kızlar.

bırde aynı yerı ben tarıf edeyım:) kapalı yolda havuzun karsısında loya ıccamasır magazsı car yanında ayakkabıcı bırde sımıtcı var ordakı aradan gırın aralıgın sag tarafındada kuyumcu vardı galıba bende ordan aldım kendım yapmıştım 30kucuk bebek 30 organze tul bırde ınce kurdale 25tl tutmustu zaten orası selekler carsısına falan malzeme veren yermıs en hesaplı ve cesıt olan yer orası yarım kıloda kuru yemıscıden badem sekerı aldık20tl tutu oda yarım kılo cok fazla geldı sonradan onuda oturduk yedık :)

Hay yaşa sen emi. O kadar zorlandım ki... neyse umarım anlaşılmıştır. Bu arada sağ tarafta kuyumcu diil telefoncu var :sm_cool:

Hay yaşa sen emi. O kadar zorlandım ki... neyse umarım anlaşılmıştır. Bu arada sağ tarafta kuyumcu diil telefoncu var :sm_cool:

en sonunda basardık telefoncumu var orda unutum ne var ne yok orlarda enson gıttıgımde 3aylık hamıleydım ertesı gunu kanamam gelmıştı bırdahada carsı yasaklandı gıdemedım orlara oglanı bır buyuteyım gezerım :hulya: bahara

üfff ya geç kaldım bugün dışardaydım ama yazdıklarınızı yeni gördüm:bbo:
baktım ama bulamamıştım bir tek büyük yüncü var ya kapalı yolda orda malzeme gördüm oda çok pahalıya geliyodu sadece minik biblosu 35 tl tutuyodu almadım bende ama gitcem en yakın zamanda yine fazlada geç kalmamam lazımgamyoncuiremsu

canım orda şu çubuk kalpli olan şeker süsündende varmı hatırlıyomusun yani çeşit çokmu?sengözlerimebaksanab

canım orda şu çubuk kalpli olan şeker süsündende varmı hatırlıyomusun yani çeşit çokmu?sengözlerimebaksanab

Evet canım var kapının önünde sepetlerde görmüştüm, çeşit çok fazla. Başka bir yere daha ihtiyaç duyacağını sanmam.

Evet canım var kapının önünde sepetlerde görmüştüm, çeşit çok fazla. Başka bir yere daha ihtiyaç duyacağını sanmam.

sağol tatlım mutlaka uğrucam nasıl sevaba girdin anlatamam arıyodum ne zamandır int değil görerek almak istiyodum tşk tekraryerimsenibena.s.

sağol tatlım mutlaka uğrucam nasıl sevaba girdin anlatamam arıyodum ne zamandır int değil görerek almak istiyodum tşk tekraryerimsenibena.s.

Önemli değil cnm, çok sevindim yardımcı olabildiğime. Ben de bakacam ordan ama daha benim zamanım var hele bi mayıs gelsin de zemuszemus

medicalparkta ikiz gebelik takibinde dr.ünal yirmibeş i önerdiler.medical park ta doğum yapanlar önerisi olan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum...

slm kızlar biz bebek mobilyası bakıyoruz fiyatlar çok yüksek en basit takım 2.000 tl fiyat bakımından uygun ve güzel mobilyaların olduğu yerler varmı bildiğiniz bi yardımcı olun lütfen az kaldı doğumabilmiyorumkismile

herkese merhaba nasılsınız kızlar? epeydir bakamadım buraya umarım herkes iyidir...
çok öpeyrum hepinizii..
LEYLA junıor club a bir bak istersenn diğer yerlere göre daha uygundu mobilyalar..

kızlar benide aranıza alın..
bende antalyada yaşıyorum ikizlerime hamileyim..
bakıyorum siz herşeyde daha tecrübelisiniz,mutlaka banada yol gösterirsiniz..

medicalparkta doğum yapan arkadaşlar ikiz gebelik kontrolü için dr. ünal yirmibeş ten randevu aldık.bilgisi olan varsa lütfen yazsın...

herkese merhaba nasılsınız kızlar? epeydir bakamadım buraya umarım herkes iyidir...
çok öpeyrum hepinizii..
LEYLA junıor club a bir bak istersenn diğer yerlere göre daha uygundu mobilyalar..
canım bu şarampolde köşede olan dimi burası?
medicalparkta doğum yapan arkadaşlar ikiz gebelik kontrolü için dr. ünal yirmibeş ten randevu aldık.bilgisi olan varsa lütfen yazsın...

bende medikale gidiyorum ama bu doktorun isdmini duymadım sanem çimene gidiyorum ben ama genel olarak doktorları ii inşallah memnun kalırsın ne kadarlık senin bebeğin?

kızlar benide aranıza alın..
bende antalyada yaşıyorum ikizlerime hamileyim..
bakıyorum siz herşeyde daha tecrübelisiniz,mutlaka banada yol gösterirsiniz..

canım hoşgeldin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz tabi bu arada hayırlı olsun bebişlerinopuyorumnanaktan

5M migrosun karşısında büyük bir bebek mobilyalarının olduğu bir yer var bab's life oraya bakabilirsin.

canım hoşgeldin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz tabi bu arada hayırlı olsun bebişlerinopuyorumnanaktan

Hoşbulduk Leyla :1hug:
çok teşekürederim..sanada hayırlı olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin :Saruboceq:
benim daha yeni ama şimdiden göbeğim çatlamasın diye krem sürüyum..genelde burdaki arkadaşlarım hep bebe yağını tavsiye ediyolar.peki sizin kullandığınız herhangi bir nemlendiriciniz varmı tavsiye edebileceğiniz??boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…