slm antalyalı hamişler bende mayıs annesiyim eğer bebek sekeri ve kapı süsü bakıosanız sarampol kapalı yolda ilke hamileliğin bulunduğu iş merkezi var havuzun tam karsısınd aordan bi bakım isterseniz gecen bir arkadasım banada orayı tarif etti bende gidicem almak için cok güsel seyler varmıs
slm antalyalı hamişler bende mayıs annesiyim eğer bebek sekeri ve kapı süsü bakıosanız sarampol kapalı yolda ilke hamileliğin bulunduğu iş merkezi var havuzun tam karsısınd aordan bi bakım isterseniz gecen bir arkadasım banada orayı tarif etti bende gidicem almak için cok güsel seyler varmıs
ay işte ben de oradan başlayıp tarif edeyim dedim ama iş merkezini tarif edemedim. havuzun karşısında binanın en sağında ayakkabıcı var onun yanında dar bi yol var karşıya doğru o yoldan düz gidince ileride solda köşe dükkan. Hem malzemeleri hem de hazır yapılmış şekerler var. Mutlaka uğrayın kızlar...bayanssulusmile
ay işte ben de oradan başlayıp tarif edeyim dedim ama iş merkezini tarif edemedim. havuzun karşısında binanın en sağında ayakkabıcı var onun yanında dar bi yol var karşıya doğru o yoldan düz gidince ileride solda köşe dükkan. Hem malzemeleri hem de hazır yapılmış şekerler var. Mutlaka uğrayın kızlar...bayanssulusmile
bırde aynı yerı ben tarıf edeyım:) kapalı yolda havuzun karsısında loya ıccamasır magazsı car yanında ayakkabıcı bırde sımıtcı var ordakı aradan gırın aralıgın sag tarafındada kuyumcu vardı galıba bende ordan aldım kendım yapmıştım 30kucuk bebek 30 organze tul bırde ınce kurdale 25tl tutmustu zaten orası selekler carsısına falan malzeme veren yermıs en hesaplı ve cesıt olan yer orası yarım kıloda kuru yemıscıden badem sekerı aldık20tl tutu oda yarım kılo cok fazla geldı sonradan onuda oturduk yedık :)
Hay yaşa sen emi. O kadar zorlandım ki... neyse umarım anlaşılmıştır. Bu arada sağ tarafta kuyumcu diil telefoncu var :sm_cool:
en sonunda basardık telefoncumu var orda unutum ne var ne yok orlarda enson gıttıgımde 3aylık hamıleydım ertesı gunu kanamam gelmıştı bırdahada carsı yasaklandı gıdemedım orlara oglanı bır buyuteyım gezerım :hulya: bahara
canım orda şu çubuk kalpli olan şeker süsündende varmı hatırlıyomusun yani çeşit çokmu?sengözlerimebaksanab
Evet canım var kapının önünde sepetlerde görmüştüm, çeşit çok fazla. Başka bir yere daha ihtiyaç duyacağını sanmam.
sağol tatlım mutlaka uğrucam nasıl sevaba girdin anlatamam arıyodum ne zamandır int değil görerek almak istiyodum tşk tekraryerimsenibena.s.
canım bu şarampolde köşede olan dimi burası?herkese merhaba nasılsınız kızlar? epeydir bakamadım buraya umarım herkes iyidir...
çok öpeyrum hepinizii..
LEYLA junıor club a bir bak istersenn diğer yerlere göre daha uygundu mobilyalar..
medicalparkta doğum yapan arkadaşlar ikiz gebelik kontrolü için dr. ünal yirmibeş ten randevu aldık.bilgisi olan varsa lütfen yazsın...
kızlar benide aranıza alın..
bende antalyada yaşıyorum ikizlerime hamileyim..
bakıyorum siz herşeyde daha tecrübelisiniz,mutlaka banada yol gösterirsiniz..
slm kızlar biz bebek mobilyası bakıyoruz fiyatlar çok yüksek en basit takım 2.000 tl fiyat bakımından uygun ve güzel mobilyaların olduğu yerler varmı bildiğiniz bi yardımcı olun lütfen az kaldı doğumabilmiyorumkismile
canım hoşgeldin elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz tabi bu arada hayırlı olsun bebişlerinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?