Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Merhaba Pembemavi çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim fakat bir türlü doğru haftayı yazmıyor neden bilmiyorum söylediğin tüm adımları yaptım saati güncelledim doğum haftam hesaplayıcıda 26 ekim gözküyor onuda yazdım ama haftayı eksik veriyor anlamadım :uhm:

dur ben yapayım sana:

http://www.tickerclub.com/cache/ff55dfdcfd.png

bunu sana söylediğim gibi profilinde ilgili kısma yapıştır tamam?

ha bu arada 8 haftan bitti ya o öyle gösterecek yarın 8+1 diyecek ki bu da dokuzuncu hafta demek. yok eğer bugün 8+ lı günlerden biriyse o zaman 26 ekim değil ona göre 25 -24... ekim vs diyebilirsin:)

Son düzenleme:

8+1' in dokuzuncu hafta anlamına geldiğini bilmiyordum ben sekiz haftayı doldurdum orda 9+1 yazacak sanıyordum( hangi akla hizmet böyle olduğu kanısına vardıysam :) hamilelik bende biraz saflık yaptı galiba :) ) tamam şimdi oldu o zaman doğru yapmışım yenisini hazırlıyorum hemen uğraştığın için teşekkür ederim sevgiler..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlarrr merhaba... bugün doktora gittim bebişimizi gördük ve kalp atışlarını duyduk çok güzeldi.umarım herşey yolunda gider çok mutluyum darısı isteyen herkesin başına... Allah hepimize sağlıkla bebklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin :Saruboceq:

Kızlar nereye kayboldunuz ya kimse uğramıyor ne çabuk tembelliğe başladınız hadi gelin gariiii

günaydın arkadaslar bende antalyadayım.36+1 haftalık hamileyim benim çok az kaldı Allah nasip ederse.korkularım daha çok artmaya basladı.bide ilk dogumum oldugu için daha çok endişeleniyorum.basıma nelerin gelecegini bilmemek tedirgin ediyo beni.yüksek tansiyon problemim oldugu için tıp fakültesine yönlendirdiler bizi.ama dogum yapıcam hala hangi doktoru tercih edeceğimi ve nasıl dogum yapıcagımı bilmiyorum.aranızda tıp fakültesi doktorları hakkında bilgisi olan varmı arkadaslar.cevaplarsanız cok sevinirim çünkü bu belirsizlik öldürecek beni

merhaba tatlım sakın bu kadar endişe etme eninde sonunda nerde doğum yaparsan yap mutlaka sağlıklı olucaktır korkma tıp fakültesinde doğum yapan tuğba adında bir arkadaşım var çok memnun kalmıştı doktoru bayandı adını bilmiyorum ama konuştuğumda sorarım orda seçtiğin doktorun özeline gidiyorsun baya rahatmış ama ben gitmedim duyduğum bu benim doktorum gürkan zorlu hastaneyi henüz seçmedim erken olduğu için şimdiye kadar kime gittin ne yaptın peki

eşimin işi dolayısıyla antalyaya tasınalı daha 10 ay oldu.daha önceden hiç bilmediğimiz bi şehir.hersey yabancı yei yeni öğrenmeye baslıyoruz ve kulaktan dolma bilgilerle bu saate kadar geldik.geldiğim yerde olsaydı bu kadar sıkıntı cekmezdim ama buradaki doktorlar hakkında hiç bi bilgim yok ve gördüğüm insanlara sora sora buzamana kadar geldik..adet düzünsizliğim oldugu için zaten 2,5 aylık öğrenmiştim hamile oldugumu.tavsiye üzerine ümmü özkayaya gittim 3 ay kadar.gayet ilgili bi doktordu ama dogumdan çok para aldıgı için onu bırakmak zorunda kaldım.malum sadece eşim çalışıyo ve bizim gibiler için gercekten cok para alıyodu.2 sene önce arkadastan 2 milyar istemiş.şimdi ne ister Allah bilir.neyse onu bıraktım.bu sefer yasam hastanesine gittim.cemil beye.onuda begenmiştim.diğer hastanelere göre daha az para alıyodu.sonra alanyada teyzem var.gel burda doğur tanıdıklarım var dedi.sadece özel muayene parası veririz.doğum ücretsiz olur dedi.tamam dedim yaşam hastanesinide bıraktım.teyzemin dediği doktora gittim alanyada.kadın tansiyonumu ölçünce biz senin gibi hastaları fakülteye yolluyoruz dedi.haydii al başa. tekrar antalyada bi tanıdıgın verdiği isimle doç.dr gittim.öğrendimki doguma girmesi için oda dünya kadar para alıyomus.şimdi 3 aydır tıp fakültesinde elimde dosyamla kim çıkarsa ona muayene oluyorum.saolsunlar bütün doktorlar ilgililer.gercekten hepsinden memnunum ama dogumumu rastgele birisi yapsın istemiyorum.eğer doktor ayarlamazsan rastgele bi doktor giriyormus doguma.bende dogumuma giricek doktoru önceden tanımak istiyorum.3-5 kurusa razıyım o kadarını verebilirim.ilk bebegim olacak ve ben hala hiç bişey bilmiyorum.doktora sordum dogum şeklinide bana bıraktı.çok çaresizim.2-3 hafta içinde doğurucam belki ama hala bi düzenli doktorum yok.en çokta bu rahatsız ediyo beni.o yüzden güleryüzlü ve iyi bi doktor ismi biliyorsanız tıp fakültesinde paylaşırsanız cok sevinirim.bebegimin heyecanını yasayamıyorum bbunları düşünmekten :1no2:

Tabikide hepimiz endişeleniyoruz seni çok iyi anlıyorum ama sen fazlaca panik yapmışsın bence belki şehirdeğiştirmen ve buraya alışmandan kaynaklanıyor olbilir sonuçta şehir değiştirmek kolay birşey değil üstüne üstük hamileysen daha zor tabi bence bu kadar kararsız olmayı bırakıp bir yer seç ve devam et tıp fakiltesine gitmen iyi olur bence hem daha ekonomik olabilir ama karar senin tabi isim verme olayına gelince arkadaşıma ulaşmadım ulşasam soracaktım ama onun doktoru öyle aman aman güleryüzlü falan değildi bence en kısa zamanda biryerde karar kıl aslında yaşamdan memnunsan orayada devam edebilirisn hem ekonomikmiş hem koşullarıda güzel ama artık bir yer seçmen gerek hamileliğinin tadını çıkarmak için daha fazla bekleme derim bu kadar stres sanada bebeğede zarar kendini telkin etmeye çalış ayrıca ani doğumlarda normallerde daha çok doktoru giremeyen çok insan var hiç tanımadıkları doktorlarla doğum yapıyorlar tabikide hepimiz kendi doktorumuz olsun isteriz ama bu o kadarda korkulacak birşey değil ve son olarak yönlendirmek istemem ama koşulların uygunsa tabikide normal yap bence en güzeli normal doğum ben sorun çıkmaz ise epidural normal yapıcam bu arad şimdi aklıma geldi anadolu hastanesinde erhan mulluk var oda çok iyi bir doktordur daha önce ona gitmiştim tavsiye edebilirim ama fiyatlar hakkında bilgim yok arayıp sorabilirisn

merhaba kızlar, 2006'da evlenince antalya'ya yerleştim.. şu an 20 haftalık hamileyim.. çikolata kisti olduğu için çok umutsuzduk ama başardık :) :) şimdilik her şey yolunda görünüyor, kız bebek bekliyoruz bu arada :) umarım isteyen herkesin sağlıklı bebeği olur

hayırlı uğurlu olsun Gala hangi doktora gidiyorsun ? doğum şekline karar verdinmi yada hastaneye?

hayırlı uğurlu olsun Gala hangi doktora gidiyorsun ? doğum şekline karar verdinmi yada hastaneye?

andeva'da kevser hanıma gidiyorum son 2 aydır.. yarın da medical parkta 4 boyutlu ultrasona gireceğim, bunun için de orada muayene olmak gerekiyormuş.. bu arada hamilelekten önce yaşam hastanesinden cemil beye, hamileliğimin ilk aylarında da tıp fakültesinin polikliniğine gittim ama orası çok karışık olduğu için vazgeçtim.. doğum için kararsızım burada okuduklarımdan sonra araştırma hastanesini araştırmaya karar verdim :)

merhaba hoşgeldin.çiğdemin dediklerine katılıyorum bu kadar panik yapma bencede.tıp fakültesindeki doktorlar mutlaka iyidir aslında doktorun iyi olması birazda kişinin memnuniyetine bağlı.bi doktor için kimisi çok iyi diyor kimine soruyorsun çok kötü diyor.bu yüzden hiç takma kafana. hayırlısı olsun ve yine çiğdem'e katılıyorum normal doğum en iyisi olabiliyorsa... a.s

hoşgeldin gala... a.s.

selam kızlar nasılsınız bakem geçmişi okuyamadım fırsaatım yok birazdan çıkacam
bebişler durumlar nasıl
ben iyiyim Rabbime şükürler olsunki
yoksunuz pazar diye kaçaklıkmı yapıyonuz gelinde iki lafın belini kıralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…