tmm canım teşekkürlera.s.5M migrosun karşısında büyük bir bebek mobilyalarının olduğu bir yer var bab's life oraya bakabilirsin.
inş canım sağol :Saruboceq:Hoşbulduk Leyla :1hug:
çok teşekürederim..sanada hayırlı olsun rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasib etsin :Saruboceq:
benim daha yeni ama şimdiden göbeğim çatlamasın diye krem sürüyum..genelde burdaki arkadaşlarım hep bebe yağını tavsiye ediyolar.peki sizin kullandığınız herhangi bir nemlendiriciniz varmı tavsiye edebileceğiniz??boshayallersmile
bebişler 23 haftalık çok şükür.kardeşim hamiş.bende teyze olucam onlar kadar heyecanlıyım allahım hepimize hayırlısını nasip etsin...sen kaç haftalıksın canım...
inş canım sağol :Saruboceq:
canım bende bebek masaj kremi kullanıyorum şu ana kadar bi çatlağım olmadı ama göğüslerim çatladı:bbo:inş karnım çatlamaz son aylar çatlıyo diyolar ama bilemiyorum:1no2: senin ikiz bide erken başlaman güzel inş fazla çatlağın olmazyerimseniben
canın sağolsun leylaa varsın çatlasın belli olmaz belki okadar kreme rağmen bende çatlarım ama olsun önlemini alalımdaa biz:)dimmi ammaa..kocişlerimiz bizi her halimizle seviyolar heleki onları evlat sahibi ediyoruz varsın çatlasın ne yapalım..
ben üç aylık oldum ama göbeşim artık belli oluyo kotumun düğmesi kapanmıyo çok şükkür.belkide erken gelirlersede gene çatlama dönemini geçerim belli olmaz bu miniklere..:asigim:
a.s.
merhaba arkadaş bugun keşfettim topiği
bende antalya merkezde oturuyorum .23haftalık hamileyim Andeva topçular Aysun hanıma gidiyorum.Aranızda var mı aysun hanıma giden?
kızlar ya medicale giden varmı aranızda giden varsa beni bilgilendirebilirmisiniz?nasıl bir hastane?ya yaşamda yada orda yapıcam doğumu.
Merhaba cnm. Ben de medicale gidiyorum, bir arkadaşım 17 aralıkta medicalde doğum yaptı ve bebekte sorun olduğundan yoğun bakım gerekince hastanemizde yoğun bakım ünitesinde görevli doktor yetersiz diyerek anadolu hastanesine sevkettiler bebeği. Anneyi de taburcu ettiler. Benim de aklım karıştı bu olayda Yaşam hastanesinde durum nedir bilmiyorum ama belki hiç ihtiyaç duyulmayacak da olsa bu seçimimize etki edebilir.
Sağlıkla doğar inşallah bebeğin.
selam arkadaşlar 3 aya girdi gebeğim herrşey yolunda idi gaz sancısı dışında
ondan da kurtulmuştuk ki bebeğimin zamansız kusmaları başladı bir anlam veremedim
çevreden bebekler kusar normaldir uyarılarına aldırmadan doktora gittim
çiş ve kaka testi yapıldı sonuç amip mikrobu çıktı çok şaşırdık kötü hijyen olmayan
koşullarda ortaya çıkarmış yada şebeke sularından bulaşırmış
ilk 1.5 ay iyi suyu kaynatıp öyle banyo yaptırıyordum sonra vazgeçtim şimdi bebeğim
karın ağrısı uyku uyuyamama ve iştahsızlıkla uğraşıyor.
sizi uyarmak istedim aman dikkat edin keşke diyorum hep damacana suyla yıkasaymışım
ama son pişmanlık fayda etmiyor maalesef
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun ben kızım olduğunda hep suyu kaynatıpta yıkamıştık bunu yazdığın iyi oldu bende bebek doğunca dikkat ederim çok sağol bebeğinede acil şifalar diliyorum.
merhaba hanımlar antalyada yeniyiz 32 haftalık hamileyim artık hazırlıklara başlamak istiyorum bebek odasından mevlüt şekerine kadar nereden alışveriş yapacağımı bilemiyorum hem uygun hem kaliteli olsun istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim herkese hayırlı doğumlar :CüvCüv:
merhaba hanımlar antalyada yeniyiz 32 haftalık hamileyim artık hazırlıklara başlamak istiyorum bebek odasından mevlüt şekerine kadar nereden alışveriş yapacağımı bilemiyorum hem uygun hem kaliteli olsun istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim herkese hayırlı doğumlar :CüvCüv:
canım ben medikale gidiyorum geçen konuştuk şartlar ii geldi yoğun bakım üniteside var bide kampanya varmış bu ara sezaryan 550 tl normal 650 tl baya uygun geldi gerçi extra masraflar karşılamıyo ama en fazla 1000 tl yi bullur diye düşünüyoruz. tekrar bu hafta gidicez bakalım şartları konuşcaz odaları görmek istiyorum doğumhaneyi falan görmek istiyorum tekrar bilgilendiririm seniyerimsenibenkızlar ya medicale giden varmı aranızda giden varsa beni bilgilendirebilirmisiniz?nasıl bir hastane?ya yaşamda yada orda yapıcam doğumu.
ondan da kurtulmuştuk ki bebeğimin zamansız kusmaları başladı bir anlam veremedim
çiş ve kaka testi yapıldı sonuç amip mikrobu çıktı çok şaşırdık kötü hijyen olmayan
ilk 1.5 ay iyi suyu kaynatıp öyle banyo yaptırıyordum sonra vazgeçtim şimdi bebeğim
sizi uyarmak istedim aman dikkat edin keşke diyorum hep damacana suyla yıkasaymışım
Merhaba cnm. Ben de medicale gidiyorum, bir arkadaşım 17 aralıkta medicalde doğum yaptı ve bebekte sorun olduğundan yoğun bakım gerekince hastanemizde yoğun bakım ünitesinde görevli doktor yetersiz diyerek anadolu hastanesine sevkettiler bebeği. Anneyi de taburcu ettiler. Benim de aklım karıştı bu olayda Yaşam hastanesinde durum nedir bilmiyorum ama belki hiç ihtiyaç duyulmayacak da olsa bu seçimimize etki edebilir.
Sağlıkla doğar inşallah bebeğin.[/QUOT
aaaa ölemi hayret bişi nasıl görevli doktor olmaz yaa ayy taktım şimdi kafaya sormak lazım iice sağol canım bilgilendirdiğin için a.s.
canım ben medikale gidiyorum geçen konuştuk şartlar ii geldi yoğun bakım üniteside var bide kampanya varmış bu ara sezaryan 550 tl normal 650 tl baya uygun geldi gerçi extra masraflar karşılamıyo ama en fazla 1000 tl yi bullur diye düşünüyoruz. tekrar bu hafta gidicez bakalım şartları konuşcaz odaları görmek istiyorum doğumhaneyi falan görmek istiyorum tekrar bilgilendiririm seniyerimseniben
canım geçmiş olsun sağol bilgilendirdiğin ii oldu allah acil şifalar versin bebeğine a.s.
canım ben medikale gidiyorum geçen konuştuk şartlar ii geldi yoğun bakım üniteside var bide kampanya varmış bu ara sezaryan 550 tl normal 650 tl baya uygun geldi gerçi extra masraflar karşılamıyo ama en fazla 1000 tl yi bullur diye düşünüyoruz. tekrar bu hafta gidicez bakalım şartları konuşcaz odaları görmek istiyorum doğumhaneyi falan görmek istiyorum tekrar bilgilendiririm seniyerimseniben
canım geçmiş olsun sağol bilgilendirdiğin ii oldu allah acil şifalar versin bebeğine a.s.
leylacım epey gec oldu cevabım ama:)kusura bakma ancak fırsat buldumcanım bu şarampolde köşede olan dimi burası?
bende medikale gidiyorum ama bu doktorun isdmini duymadım sanem çimene gidiyorum ben ama genel olarak doktorları ii inşallah memnun kalırsın ne kadarlık senin bebeğin?
kızlar benide aranıza alın..
bende antalyada yaşıyorum ikizlerime hamileyim..
bakıyorum siz herşeyde daha tecrübelisiniz,mutlaka banada yol gösterirsiniz..
kızlar ya medicale giden varmı aranızda giden varsa beni bilgilendirebilirmisiniz?nasıl bir hastane?ya yaşamda yada orda yapıcam doğumu.
canım benim doktorda öyle söyledi kampanya varmış 600 falan dedi doğuma gidicem nasıl bir bakayım iyiyse orda yaparız doğumu dedi senden haber bekliyorum ya burdan ya özelden yaz bende kararsız kaldım ilgin için teşekkürederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?