evet canım benim kendi doktorum gelcek doğuma.Hastaneye ayrı doktora ayrı fiyat ödiycez.Görümcemden 1000 ytl almıştı bakalım bizden kaç alıcak.Ya doktorum kendi söyledi zaten medicalde kampanya var diye aynı ilaç aynı ameliyat yaşam 900 ytl bilmiyorum artık gelecek hafta cuma gidicem doktora belki ozaman belli olur.kussebfilal senin kendi dr gircek sanırım doğuma?
fiyat cok iyiymişş ya ben 2500 gibi bişey vericem de-tatlicadiarzu-
hayırlı olsun canım bende bakıyorum bebek odalarına kırcaminin orda var bebek odaları çok hoş modeller var bide 5M migrosun orda var büyük mağaza orasıda güzel yanlız fiyatlar uçuk yarın biz kesin alıcaz tekrar bi araştırma yapıp haberdar edrim senide yerimseniben bebek şekerine gelince kapalı yol var ordaki kışlahan çarşısının hemen karşısındaki kuyumcunun arada bebek şekercisi var hem malzeme hem şeker satıyo çok hoş modelller var kendin alıp malzemeyi yapadabilirsin hem daha ekonomik oluyo umarım yardımcı olabilmişimdirbayanssulusmile
selam arkadaşlar 3 aya girdi gebeğim herrşey yolunda idi gaz sancısı dışında
ondan da kurtulmuştuk ki bebeğimin zamansız kusmaları başladı bir anlam veremedim
çevreden bebekler kusar normaldir uyarılarına aldırmadan doktora gittim
çiş ve kaka testi yapıldı sonuç amip mikrobu çıktı çok şaşırdık kötü hijyen olmayan
koşullarda ortaya çıkarmış yada şebeke sularından bulaşırmış
ilk 1.5 ay iyi suyu kaynatıp öyle banyo yaptırıyordum sonra vazgeçtim şimdi bebeğim
karın ağrısı uyku uyuyamama ve iştahsızlıkla uğraşıyor.
sizi uyarmak istedim aman dikkat edin keşke diyorum hep damacana suyla yıkasaymışım
ama son pişmanlık fayda etmiyor maalesef
evet canım benim kendi doktorum gelcek doğuma.Hastaneye ayrı doktora ayrı fiyat ödiycez.Görümcemden 1000 ytl almıştı bakalım bizden kaç alıcak.Ya doktorum kendi söyledi zaten medicalde kampanya var diye aynı ilaç aynı ameliyat yaşam 900 ytl bilmiyorum artık gelecek hafta cuma gidicem doktora belki ozaman belli olur.
teşekkür ederim canım inşallah... bebek bekleyen herkese allah kolaylık versinopuyorumnanaktanteşekkür ederim canım ilaç kullanıyoruz bakalım inşallah kısa sürede kurtuluruz
sana da hayırlı doğumlar bu arada....a.s.
tmm canım döncem ben sanayerimsenibencanım benim doktorda öyle söyledi kampanya varmış 600 falan dedi doğuma gidicem nasıl bir bakayım iyiyse orda yaparız doğumu dedi senden haber bekliyorum ya burdan ya özelden yaz bende kararsız kaldım ilgin için teşekkürederim.
anladım canım.önce oranın kendi dr larına gideceksin sandım da tereddüt ettim biraz:))
fiyat yine de iyi 900 olsa bile:)) benim ki şanssızlık hastanenin anlaşması bitti ben hepsini kendim ödeyeceğim üstelik zam da geldi:))bu saatten sonra da dr değiştiremem gibi geliyor..biraz kafam karışmadı değil benim de ama dr çok iyi ..
teşekkür ederim canım inşallah... bebek bekleyen herkese allah kolaylık versinopuyorumnanaktan
tmm canım döncem ben sanayerimseniben
canım niye doktorları hakkında kötü bişimi duydun paylaşırsan sevinirim kafam çok karışıyo benim böle şeyler duyunca aydınlatırmısın lütfen:bbo:
selam arkadaşlar 3 aya girdi gebeğim herrşey yolunda idi gaz sancısı dışında
ondan da kurtulmuştuk ki bebeğimin zamansız kusmaları başladı bir anlam veremedim
çevreden bebekler kusar normaldir uyarılarına aldırmadan doktora gittim
çiş ve kaka testi yapıldı sonuç amip mikrobu çıktı çok şaşırdık kötü hijyen olmayan
koşullarda ortaya çıkarmış yada şebeke sularından bulaşırmış
ilk 1.5 ay iyi suyu kaynatıp öyle banyo yaptırıyordum sonra vazgeçtim şimdi bebeğim
karın ağrısı uyku uyuyamama ve iştahsızlıkla uğraşıyor.
sizi uyarmak istedim aman dikkat edin keşke diyorum hep damacana suyla yıkasaymışım
ama son pişmanlık fayda etmiyor maalesef
canım ya çok üzüldüm geçmiş olsun ben kızım olduğunda hep suyu kaynatıpta yıkamıştık bunu yazdığın iyi oldu bende bebek doğunca dikkat ederim çok sağol bebeğinede acil şifalar diliyorum.
selam arkadaşlar ben de antalyada oturuyorum ve 6 aylık hamile olmama rağmen doktorda ve doğum yapacağım hastanede karar kılamadım andeva yıldız hastanesini düşünüyorum ama doktorları hakkında pek bi bilgim yok bilgisi olan ve paylaşacak olan varmı lütfen
canım andeva yıldızı tavsiye edebilirim ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri oraya gidiyorum doğumuda inşallah orada yapacağım fatma seda soylu hem mükemmel bir insan hemde çok başarılı bir doktor ilk bebeğimi 25 haftada dr un rahim ağzı yetmezliğini fark etmemesi sonucu kaybetmiştim o yüzden dr ları çok ii araştırdım seda hanım rahim ağzı yetmezliğim için serklajı da kendisi uyguladı ben çok memnunum normal 450 sezeryan 650 tl civarı hayırlı doğumlar
nursaygın merhaba.andeva yıldızda erken doğum ihtimaline karşı yeni doğan ünitesi küvöz varmı biliyormusun canım...
merhaba canım benim serklaja rağmen erken doğum riskim var o yüzden benim içinde önemli yenidoğan yoğun bakım yıldız andevada var inşallah vaktinde doğum yaparız :Saruboceq: hayırlı doğumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?