Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

kussebfilal senin kendi dr gircek sanırım doğuma?
fiyat cok iyiymişş ya ben 2500 gibi bişey vericem de-tatlicadiarzu-
evet canım benim kendi doktorum gelcek doğuma.Hastaneye ayrı doktora ayrı fiyat ödiycez.Görümcemden 1000 ytl almıştı bakalım bizden kaç alıcak.Ya doktorum kendi söyledi zaten medicalde kampanya var diye aynı ilaç aynı ameliyat yaşam 900 ytl bilmiyorum artık gelecek hafta cuma gidicem doktora belki ozaman belli olur.

canım çok teşekkür ederim fikirlerin için 5m migrosun orada fiyatlar çok uçuk haklısın kırcamiinin oraya mutlaka bakıcam şekerler içinde bakarım gerçi çok becerikli değilim ama :hulya: denerim

geçmiş olsun canım.. benim kızım da geçirdi bu hastalığı... testinizi nerede yaptırdınız bilmiyorum ama sana tavsiyem acıbadem labmedde yaptırman çünkü hastanelerin lab. ları çok yanılabiliyor.. sanırım hastalık sürecinde gitmediğim hastane yaptırmadığım test kalmadı.. her doktor farklı birşey söyledi ve sonuçta olan bebeğime oldu, boşuboşuna kaç kutu antibiyotik içti.. üstelik senin bebeğin sadece kusuyormuş, benimkinin kakasında kan ve mukus vardı ona rağmen yanlış teşhis konmuş.. sen ilaca başlamışsındır sanırım, önce onu bitirmen gerekiyor zaten, ilaç bitince 3 kez testi tekrarlaman gerekiyor çünkü yanıltıcı olabiliyormuş bu durum.. dediğim gibi konusunda uzman bi lab.a gimeni tavsiye ederim,tekrar geçmiş olsun.

anladım canım.önce oranın kendi dr larına gideceksin sandım da tereddüt ettim biraz:))
fiyat yine de iyi 900 olsa bile:)) benim ki şanssızlık hastanenin anlaşması bitti ben hepsini kendim ödeyeceğim üstelik zam da geldi:))bu saatten sonra da dr değiştiremem gibi geliyor..biraz kafam karışmadı değil benim de ama dr çok iyi ..

teşekkür ederim canım ilaç kullanıyoruz bakalım inşallah kısa sürede kurtuluruz
sana da hayırlı doğumlar bu arada....a.s.
teşekkür ederim canım inşallah... bebek bekleyen herkese allah kolaylık versinopuyorumnanaktan
tmm canım döncem ben sanayerimseniben

canım niye doktorları hakkında kötü bişimi duydun paylaşırsan sevinirim kafam çok karışıyo benim böle şeyler duyunca aydınlatırmısın lütfen:bbo:

ya içine kurt düşürmek istemezdimm..üzüldüm şimdi(
canım oranın başka branşlarının daha iyi olduğunu biliyorum ama kadın doğum için cok da tercih edilmiyor..en azından benim cevremden kimse tercih etmiyor.ama bu illaki kötü demek değil..memnunsan eğer aldırma devam et :))biraz da tercih meselesi bu çünkü..

Benim doktorum da amip mikrobundan bahsetmişti, ilk iki ay suyu kaynatıp yıkadık bebeği, şimdilerde vazgeçmiştim. Benim oğlum da kusuyor ama daha doğduğu günden beri kusuyor, reflü demişti doktor o yüzden test yaptırmadım. Şimdi işkillendim acaba mikrop mu kaptı, gerçi eşim de kusarmış bebekken

ben bebeklerimi emdikten sonra ayakta durur gibi kucağımda tuttum. emdikten sonra yatırdığım zaman , altını aldığım zaman mutlaka kusuyordu çünkü..mide kapakları gelişmediğinden ufacık bir durumda emdikleri yukarı kaçıyor...zaten gaz da olduğu için ilk dönemler daha da artıyor bu. yatırırken de bizim yastıklardan ama sert olanalrından seçip yüzüstü yatırdım gece bile... 9 aylık hala zaman zaman yüzüstü yatırıyorum yeni yediyse ve emdiyse...

ben de ilk aylar damacana dan kullandım ama daha sonra çeşme suyunu kaynatıp soğuttum. 5 lt. bidona önceden kaynamış soğumuş su hazır bulundurdum. daha sonra da havalar ısınınca gün ısı da ki su da kaynamış olduğundan mikrobu kırılmıştır düşüncesi ile normal e döndük.

ben üniversite hastane de çalışıyorum. kordon kanı saklanmasını düşünürseniz bana özelden mesaj atın olurmu? yardımcı olurum..

selam arkadaşlar ben de antalyada oturuyorum ve 6 aylık hamile olmama rağmen doktorda ve doğum yapacağım hastanede karar kılamadım andeva yıldız hastanesini düşünüyorum ama doktorları hakkında pek bi bilgim yok bilgisi olan ve paylaşacak olan varmı lütfen

canım andeva yıldızı tavsiye edebilirim ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri oraya gidiyorum doğumuda inşallah orada yapacağım fatma seda soylu hem mükemmel bir insan hemde çok başarılı bir doktor ilk bebeğimi 25 haftada dr un rahim ağzı yetmezliğini fark etmemesi sonucu kaybetmiştim o yüzden dr ları çok ii araştırdım seda hanım rahim ağzı yetmezliğim için serklajı da kendisi uyguladı ben çok memnunum normal 450 sezeryan 650 tl civarı hayırlı doğumlar

nur ilgin için çok teşekkürler ben de araştırdım ya şule hnm a yada fatma hnm düşünüyorum ama fatma hnma gidicem galiba

Selam kızlar, ben bu amip mikrobundan tırstım. Emzikleri nasıl temizliyorsunuz? Ben kaynar çeşme suyuyla yıkıyorum, siz ne yapıyorsunuz

nursaygın merhaba.andeva yıldızda erken doğum ihtimaline karşı yeni doğan ünitesi küvöz varmı biliyormusun canım...

nursaygın merhaba.andeva yıldızda erken doğum ihtimaline karşı yeni doğan ünitesi küvöz varmı biliyormusun canım...

merhaba canım benim serklaja rağmen erken doğum riskim var o yüzden benim içinde önemli yenidoğan yoğun bakım yıldız andevada var inşallah vaktinde doğum yaparız :Saruboceq: hayırlı doğumlar

teşekkürler nur. yarın medicalparka gidip hastaneyi ve şartları konuşacağız.birde andeva yıldızı değerlendirelim.sağlıkla kalın...

arkadaşlar park yatak alalım diyoruz bebişlere.internetten satın alan varmı marka model fikirlerinizi bekliyorum...kaça aldınız memnunmusunuz...

merhaba canım benim serklaja rağmen erken doğum riskim var o yüzden benim içinde önemli yenidoğan yoğun bakım yıldız andevada var inşallah vaktinde doğum yaparız :Saruboceq: hayırlı doğumlar

slm yıldız hastenesine tlfn ettim kendişm için çok güzel bilgilendirdiler küvezde varmış arada onuda söylediler Allah kolay doğum nasip etsin

arkadaslar selam kımse ugramaz olmuş herkez iyidir insallah bebişler nasılopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…