ilgim sigorta hastanesinde muhammet öztürkün çok iyi olduğunu duydum. ama bana çok uzak sigorta hastanesi bu yüzden medical parka gidiyorum.
Arkadaşlar ben en son doktora gittiğimde 6 haftalıktı bebeğim.Şu an 9uncu haftam benim hiç midem bulanmıyo acaba bebeğe birşey mi oldu. olsa anlaşılırmı.doktora gitmeme daha 2 hafta var endişeliyim çünkü çevremde çok duyuyorum hamile olup sonradan bebeğin kalbi durduğunu öğrenenler varmış.Böyle bir durumda nasıl bir belirti olur.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum
arkadaşlar artık hamile değilim bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durmuş kontrolümde öğrendim. ınşallah tekrar aranıza katılırım.
ay ne güzel bende 20 sinden sonra kızımı bekliyorumm. Artık son günler geçmek bilmiyo senin rahatın nasıl arkadaşımbende 14 nisanda oğlumu kucaklayacağım ama kendime geldiğimde buluşmak isterim
bendeee geldimmmm kaydirigubbakcemile3
sisi rahatım iyi ama bebek eskisinden büyük olduğu için tekmeleri çok kuvvetlendi. ama ne yapalım. beni hamilelik konusunda o kadar korkutmuşlardi ki bu tekmelere şükrediyorum. yok mide yanması olur bacaklarına kramplar girer gece yatarak uyuyamazsın... gibi. ama iyiyim ben. senin nasıl gidiyor. demek kızın olacak ne güzel sağlıkla gelsinler. ben yaşamda sezeryan olacağım. sen?
hoş geldinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?