Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Arkadaşlar merhaba biraz geç oldu ama bu başlığı görünce katılmadan edemedim. Antalya da yaşıyorum ve 9 haftalık hamileyim ben de. Çok şükür sorunsuz bir hamilelik yaşıyorum. Ama acayip koku alıyorum. Doktorum da Medical park ta ertuğrul akbaş çok memnunum.:CüvCüv:

ya burası niye aktif değil yaaa..
yazık değilmi hepimiz aynı yerdeyiz ve biriniz yazmıyorsunuuuz..
hiç bir şey paylaşılmıyo burdaa ..
tecrübeli anneler ,yeni anneleri hiç yönelndirmiyolaaar.
sürekli uğruyorum ama kimseler yok

selem guzel anneler ve anne adayları a.s.evet kımse ugramaz oldu herkez nerde bende anlamıyorum lmaz: tavuskusu nerdesin bebişin nasıl

slmlar arkadaşlar bende antalyadayım ve 9 +3 günlük hamileyim ve daha net bir şekilde dr belirleyemedim. eski sigorta hastanesinde suat kayaalp e giden arkadaş var mı acaba?

ilgim sigorta hastanesinde muhammet öztürkün çok iyi olduğunu duydum. ama bana çok uzak sigorta hastanesi bu yüzden medical parka gidiyorum.
Arkadaşlar ben en son doktora gittiğimde 6 haftalıktı bebeğim.Şu an 9uncu haftam benim hiç midem bulanmıyo acaba bebeğe birşey mi oldu. olsa anlaşılırmı.doktora gitmeme daha 2 hafta var endişeliyim çünkü çevremde çok duyuyorum hamile olup sonradan bebeğin kalbi durduğunu öğrenenler varmış.Böyle bir durumda nasıl bir belirti olur.bilgisi olan arkadaşlardan cevap bekliyorum

Cnm, mide bulantısıyla bebeğin sağlığı arasında bu tarz bir bağ olduğunu sanmıyorum. Benim de iki hamileliğimde de hiç bulnatı olmadı. Sen içini rahat tut aklına kötü şeyler getirme. Eğer için rahat değilse git bi kontrole. Benim de doktorum Ertuğrul Akdaş bu arada...

benim ssk dru muhamet öztürk tü cok cok memnundum özelıne gıttım dogumuda sskda yaptım canım kalbın durması bırden bıre belırtılerın kesılmesıyle anlasılıyormış mesela mıgden bulanıpta bırgun anıden kesılırse anlasılırmış ama her hamılenın mıgde bulantısı olacak dıye bırsey yok dr tlf ac edısem var gelelımı de

ertuğrul bey çok iyi bir doktor gerçekten. aslında doktora böyle bir şey sormaya dilim varmıyo inşallah benim hüsnü kuruntumdur. 2 hafta sonrayı beklicem umarım bebişimi büyümüş olarak görürüm.Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar allah hepimize bebişlerimizi kucağımza almayı nasip etsin

hamişler merhaba...kardeşimin gebeliğinin 28. haftasında çok şükür doğru doktoru bulduğumuza inanıyoruz.inşallah hep böyle gider tavsiye ederim.andeva yıldız hastanesi ve fatma seda soylu...

önce Allah sonra seda hnm sayesinde bugüne geldim çok şükür :Saruboceq: 37. haftadayım bebek07 seda hnmdan memnun kalmanıza çok sevindim kaydirigubbakcemile5

ya arkadaşlar bişey sorucam mesajlarınızın altında çıkan bu hamilelik takip şekillerini nasıl yapıyosunuz. hani bebeğinizin kaç haftalık ya da kaç aylık olduğunu gösteren şekiller.değişik stillerde çok hoş bende yapmak istiyorum.

arkadaşlar artık hamile değilim bebeğimin kalbi 7 haftalıkken durmuş kontrolümde öğrendim. İnşallah tekrar aranıza katılırım.

sisi rahatım iyi ama bebek eskisinden büyük olduğu için tekmeleri çok kuvvetlendi. ama ne yapalım. beni hamilelik konusunda o kadar korkutmuşlardi ki bu tekmelere şükrediyorum. yok mide yanması olur bacaklarına kramplar girer gece yatarak uyuyamazsın... gibi. ama iyiyim ben. senin nasıl gidiyor. demek kızın olacak ne güzel sağlıkla gelsinler. ben yaşamda sezeryan olacağım. sen?

BENİMDE ÇOK ŞÜKÜR İYİ GİDİYO.. KIZIM İYİ TEPİKLİYO BENİ DE AMA ÇOK ŞÜKÜR O SAĞLIKLI OLSUNDA
BENİM DR UNCALI MEYDAN HASTANESİNDE ÇALIŞIYO BEN NORMAL DOGUM İSTİYORUM HAFTAYA ÇATI MUAYENESİNDEN SONRA BELLİ OLUCAK BİZİMDE
HAYIRLISI ARTIK

Hoşbuldukk cancağazımmmm...Nasılsınnnn zemuszemus[/QUOTE]

İYİYİM CNM SEN NASILSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…