Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

ayyyy çok yararlı bir bilgi oldu. bende cemil beye gidiyorum ve merak ediyordum ne kadar doğum.. memnun musun çünkü ben daha 8. haftamdayım ve 2. gidişim bana iyi, pozitif gibi geldi ama tabi sen daha iyi bilirsin???

selem guzel anneler ve anne adayları a.s.evet kımse ugramaz oldu herkez nerde bende anlamıyorum lmaz: tavuskusu nerdesin bebişin nasıl

Uzun zamandır nete giremiyordum canım. Şimdi İzmir'e geldim annemin yanına da rahat nefes aldım. Oğlum her geçen gün büyüyor, komikleşiyor. En güzel zamanları herhalde. Uyku düzenimiz iyiydi ama ama uçak yolculuğundan sonra sapıttık. Artık gece 2den önce uyumuyor sabah 7 gibi emiyor sonra 11'e kadar uyuyor. Aslında iyi o uyurken yemek falan yapabilirim ama gece 2'ye kadar öyle uykum geliyorki anlatamam. Sen nasılsın, oğluşun nasıl?

merhaba ben de ne zamandır giremiyordum... maşallah... benim ilk çocuğum da bu da geceleri saatte bir uyanıyor.. 5 saat şaşırdım... ahh ahh bir de beni düşünün 5 senedir uykusuzum

yeni hamile arkadaşlara hayırlı olsun diyelim... burası bağımlılık yapıyor.. doğurduktan sonra bile bakamadan yapamıyoz...

merhaba hoşgeldin ohh dınlenmışsindir benım ogluşumda ıyı uyku duzenı gece ıyı ama gunduzleri pek uyuyamıyor ablamızın bagırmasından yukseksele tv ızlemesınden bırde son gunlerde durduk yere cıglık cıglıga canı yanar gıbı aglıyor dişmi acaba dıyorum ama daha erken ben oglandan degılde kızımdan cekıyorum uyku sorununu 2ye kadar uyumuyor cadı gunduzde gec kalkıyor tabi erken kaldırsamda oglen uyumuyor aksama dogru 6da uyuyor sonra tekrar kalkıyor gece 2de3de uyuyor gene 5yasında kocaman oldu hala boyle

Canım uzun zaman oldu görüşemedik. Geceleri saatte bir uyanması çok zor, benimki iki gün önce sabah 5'e kadar uyumadı, ağlayacaktım yorgunluktan. Sonra sabah 9da uyandı bir daha da uyutmadım. Belki 20 dakikalık şekerlemeler yapmıştır. Sonra ne mi oldu akşam 11'de bayıldı resmen sabaha kadar uyudu. Artık gündüzleri fazla uyutmuyorum. Bakalım bu akşam ne olacak. Sen de gündüz fazla uyutmamaya çalış, belki düzelir. Allah kolaylık versin.

Hoş buldum canım. Gündüzleri fazla uyumasın boşver, gece uyusun da :) Diş çıkarma da 5. aydan itibaren başlayabilirmiş. Benimkinin de salyaları akıyor, elleri de sürekli ağzında. Şu diş çıkarma olayı beni korkutuyor, sürekli bir huzursuzluk, ateş falan olacak diyorlar. Sizin ilk çocuklarda nasıl olmuştuu?
Aliye'cim kızının gece ikiye uyuması seninviçin çok zor, acilen buna bir çözüm bulman gerek, kendine hiç vakit ayıramazsın yoksa. Birkaç gün üstüste erken uyandırsan, gün içinde de yorsan onu akşam da hadi bakalım yatağına diyerek zorlasan olur mu, ya da doktoruna danışsan. Annemler benle kardeşimi akşam 9 olunca yatmaya alıştırmışlardı. Annem biz yattıktan sonra bayağı kafa dinlermiş

Bu arada yeni hamile arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi ileteyim. Allah kolay doğumlar, sağlıklı çocuklar nasip etsin sizlere :))

Arkadaşlar

kraftın travel sistem bebek araba koltuğu puset ve bebek arabası set olan travel systemlerden almıştık oğluma. ancak kışa denk geldiğimiz için arabanın bagajında lazım olur diye bizimle gezdi... şimdi ise bebişe annem bakıyor ve annemin boyu bayağı kısa zorlandı kullanamadı..baston puset aldık şimdi onunla geziyor parka falan...ben çalışıyorum vaktim yok

sıfır diyebiliriz ama mağaza tabi geri almaz:) o kadar temiz... ihtiyacı olan varsa gelip te bakabilir taksitle almıştık hala taksitleri bitmedi... ben de satmayı düşündüm son taksitlerine yarar belki. bakmayı almayı düşünen varsa özelden mesaj atabilir mi?

https://www.bebekceyiz.com/images/tmp/kraftvenustravel.pdf

resimleri ma i l de atabilirim....

tavuskusu77 canım erken kaldırsamda aksam 6da 7de uyuyor sonra tekrar kalkıyor kalk kızım desemde kıyametı koparıyor aglıyor hep beraber yatıyoruz yok su içcem yok sut içcem yok cısım geldı burnum aktı pecete vs bahanelerle saat gecırıyor cadı bızı okul duzene sokcak seneye anaokuluna gondercez ozaman duzene gırer insallah bırde tavsıye edecegınız ıyı anaokulu varmı özel veya devlet sımdıden kaygıdayım gecen sene gonderdık cok heveslıydı sonra okuldan nefret ettı nedense aldık bızde .bu arada hayrıye hanıma goturuyorsun oglunu demi nasıl sen memnunmusun ben memnunum ama1ayda 500gr almasına ragmen mama dedı moralımı bozdu sonra bıdahakı aya bakalım dedı

ben okul konusundan çok yandım.. veli olmak o kadar zor ki... herkes derdi büyüsün sorunlar da büyür diye ben ne kadar büyücek ki abartıyorlar derdim hep... inanın büyük oğlumla okul vb. sorunlarla uğraşmak küçük kendi kendine büyüyor...
bu yüzden 2 .çocuklar daha kişilkli özgür oluyorlarmış yapılan araştırmalara göre.. ilkinde bizde bilmediğimiz için çoğu şeyi yanlışlarımız çok oluyor...

bizim bu 3. kreşimiz....2005 şubat doğumluyuz düşünün:)

bizim ki de biraz yaramaz ve inatçı...çok zeki o yüzden ikna edilmesi çok zor... en ufak birşey için 3- 5 cümle ile ikna ediyorum düşünün :) ve öle zeka gerekiyor ki .... bir büyük olsa karşında ikna etmesi daha kolay olur.... resmen satranç oynuyorum cümlelerimle...

ben şimdiki aklım olsa öğretmenin evli ve çocuğu da sizin çocuktan büyük bir öğretemene verirdim... bundan sonra diyorum okul değiştirirsem ona dikkat edecem.. ne kadar eğitimini de görseler bu işin.. empati yapamıyorlar....

hödö hödö şeklinde söylüyorlar... ve kendileri çabalamak yerine şikayet edip oğlunuz şunu yapıyor düzeltttirin diyorlar.... iyi de nasıl??????

bir öğretmen bana keşke kardeş yapmasaydınız... ben yaparsam tek çocuk yapacam falan dedi... yani kreşin psikoloğu zor durumlarda ne yapacağınızı falan söyleyip yönlendirmesi lazım...şimdi gittiğimiz yerde lafta psikolog var odası bile var... görünüşte...
ama sınıfa girip izlemiyor kreşte gününü geçirmiyor......

oyun oynarken terlemeleri terlerinin üstünde kuruması da kötü..çok hasta oluyorlar bu şekilde....yemek vb.şeyler bence 2.planda.....ödev baskısı ayrı sorun...çocuklar okuldan soğuyor şimdiden...daha neler neler... anlatıklarım bir iki örnek...

ve sinirlenip çocuğuma kötü davranmaya başladım şimdiden düşünün.. direk tembel çocuk damgası yemeye başladı gözümde... çünkü okuldan o şekilde yönlendiriyorlar...

tekrar okul değiştiremem normalde 0-6 yaş okul değiştirmemesi gerekiyormuş çocuğun....yeni öğrendim....bunun da etkisi var tabi benim çocuğumdaki hırçınlığının....

benim yaptığım hataları siz yapmayın... görüşme esnasında çok güzel göz boyuyorlar... ve ne soracağınızı bile bilmiyorsunuz... 700 veriyorsunuz ve sonucu pofff....hele bir de benim gibi yaramaz zeki bir çocuğunuz var sa iş çok zor....gerçi etrafımdaki arkadaşlar benim oğlum için çok uslu derler... yani daha yaramazları da var.....
veli olmak çok zor.....

yazsam sayflar sürer... deneyimli annelerin fikirlerini sorun mutlaka....

benim kızımsa temuz 2005 dogumlu okul konusu benı tedırgın edıyor cevreme soruyorum hangı okula gıdıyor memnunmusunuz herkezın sıkayetlerı ve menunıyetler farklı bazıları memnun bazıları degıl aklımda ıkı okul var ted veya toros dıgerlerı hakkında pek bılgım yok gıdıp bakmadımda daha once devlet okulu mehmetakıfersoy anaokuluydu sucıcegı bıle cıkkartı bırde benım delı oldugum sey hasta olan cocugu okula gondermelerı düşünün elinde ilac posetıyle cocugu servıse verıyorlar yurt dışında dr ıylestı dıye rapor vermeden okula almıyorlarmış.benım kızım istahsız yemek yemez ve zora geldımı aglar cok hasas bır cocuk kardesı olunca dahada hasalastı ogretmen cok onemlı dedıgın gıbı onlara emanet cocuklarımız seneye kadar dogru duzgun bır okul bulabılsem cok rahatlıcam

Son düzenleme:

ben cengiz topel anaokuluna da gönderdim devlet anaokulları özel kreşlerden iyi dedikleri için.. özelde göz boyuyorlar falan demişlerdi iç leri farklı demişlerdi. bulunduğu kreşten aldım dedim yıllarca gider falan.. fiyatlarda zaten özel ile hemen hemen aynıya geliyor okul aile birliği bağış derken.... çocuklar hakkında bilgi almak nerdeyse mümkün değil idi. her gün içeri girilmediği için öğretmeni de göremiyorduk ancak toplantı olacak ta....her haber okul servis şöförü ile gönderiliyordu... ama "ateşi çıktı bugün bütün gün halıda yattı yarın gelmesin " duyunca şok oldum.....
ve ordan da aldım... şu an bizim sınıftaki çocuklar o kadar uslu ki ama görseniz şaşırırsınız.. onların yanında benimki yaramaz kaldı ve hep şikayet geliyor... aslında arkadaşların çocukları var onlar da şaşırıyor bizim çocuğun kreşinde olsa çok uslu kalır diyorlar... sessiz çocuklarla olması şans mı şanssızlık mı bilmem.. çünkü şikayetler yüzünden çocuğa baskı yapıyoruz.... huyu suyu değişiyor bu yüzden de ....offfff....okul kuralları çok katı kendi giyinecek yiyecek yapacak edecekkkk...içimden diyom daha 5 yaşında ve kardeşten sonra da değişiyorlar... diğer oğlum 1 yaşına girecek yeni yeni kabulleniyor...emiyor hala ve emdiği zamanlarda bakışları değişip yanıma kıvrılıyor...sert aldırmıyor gibi davranıyor ama ilgiye muhtaçççç..öğretmenleri anlamak yerine ben kardeş yapmam.. siz de yapmasaydınız gibi davranıyorlar deliriyorum....

biz de özele gödermeyi hala düşünüyoruz ama özelde çok şımarık büyüyüp öğretmene saygı duymuyorlarmış.. para veriyoruz mecbursunuz tarzında yaklaşıyorlarmış çocuklar...bunu da istemiyorum açıkçası.. yeşilbahçe de Atatürk ilkokuluna çok iyi diyorlar...orayı düşüneceğim tabi evi taşımak lazım yakın biryre adres sorunu oluyor kayıt için...

arkadaşlar bende 11 haftalık hamileyim kemer yaşam hastanesine gidiyorum doktorum berkant aydınoğlu,3lü taraa testleri ve diğer yapılacak testler ücrete tabii öyle mi haberim yokru buradan öğrendim biz emekli sandığına bağlıyız,doğumumu sizce enrede yapmalıyım?özel mi devlet mi?şimdiden teşekkürler....

hoşgeldin hayırlı doğumlar inşallah.
sanırım Kemerde yapacaksan çok şansın yok. ama buralara gelirim dersen seçenek çok fazla tabi..

maddi yönden de tabi çok farklılıklar var. seçim sana kalmış. ben ilk çocuğumu maddi açıdan sigortada yapmıştım. ikincisini özelde yaptım. ikisi de sonuçta geçip bitiyor. acılar aynı. 2 en fazla 3 gün....
hastaneye gelen gidenin çok olursa arkadaş akraba özel daha rahat oluyor....

teşekkür ederim canım,kontrollerim mecburen kemer yaşam hastanesinde olucak ama doğum için bilemiyorum çok mu pahalı olur konuşmadım henüz,açıkçası antalyayı da hiç bilmiyorum hangi doktor iyidir,nerede doğum yapmalıyım,devlet hastanelri nasıldır doğum anı gitsem beni alırlar mı hiç bir fikrim yok?bana yardımcı olursanız çok sevinizem...

bende antalya yaşama gidiyorum drum cemil bey ne kadar mış bu testler (2li ve 3lü) haftaya 2li testim var sonuç iyi çıksında ne kadar olursa olsun farketmez doğum ne kadar biliyor musunuz?

selamlar..hepınıze kolay gelsin=)ben bır sey sormak ıstıyorum,tıpta önerebılecegınız prof. varmı?tıpta doğum yapan varmı bır de??normal doğumu tıpta önerırmısınız??
medıkalparkda üç tane doktor var,bunların hangısı ıyı?ertuğrul akdaş,sanem çimen,ünal yirmibeş..burada doğum ücretı ne kadar bır de?ssk çalışana?
sımdıden cevaplar ıcın teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…