selamlar..hepınıze kolay gelsin=)ben bır sey sormak ıstıyorum,tıpta önerebılecegınız prof. varmı?tıpta doğum yapan varmı bır de??normal doğumu tıpta önerırmısınız??
medıkalparkda üç tane doktor var,bunların hangısı ıyı?ertuğrul akdaş,sanem çimen,ünal yirmibeş..burada doğum ücretı ne kadar bır de?ssk çalışana?
sımdıden cevaplar ıcın teşekkürler....
selamlar..hepınıze kolay gelsin=)ben bır sey sormak ıstıyorum,tıpta önerebılecegınız prof. varmı?tıpta doğum yapan varmı bır de??normal doğumu tıpta önerırmısınız??
medıkalparkda üç tane doktor var,bunların hangısı ıyı?ertuğrul akdaş,sanem çimen,ünal yirmibeş..burada doğum ücretı ne kadar bır de?ssk çalışana?
sımdıden cevaplar ıcın teşekkürler....
merhaba kızlar bende yeni öğrendim hamileliğimi 4+4 şu anda dün kapalıyoldaki lcw den hamiş tişörtü aldık şimdiden :)))
Hoş bulduk canım, Antalya çok güzel bir şehir ben de sıcağı çok severim.Kedi gibi güneş görsem mayışırım :) Paniğim sadece hamile olarak gelmekten dolayı. İyi bir doktor ve hastane bulmak istiyorum.
merhabalar bende antalya kemer de yaşıyorum 28,5 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?