Antalyal Hamiler nerdesiniz gelin bulualm

Ben medicalde ertuğrul beye gidiyorum. Şu an için memnunum. Ünal beyin de iyi olduğunu söylüyorlar. Ssk lı sezeryan doğum 500 tl dediler bana. Normali bilmiyorum...

canım tıpta şu an en iyi dr.TAYUP ŞİMŞEK VE İNANÇ MENDİLCİOĞLU..ama bana sorarsan yeni açılan VİTALE HASTANESİNDE DR.ALİ FUAT ŞENGÖRE git derim.Benim kendi dr.ve çok memnunum:asigim:

andeva yıldız da fatma seda soylu dan çok memnun kaldım.kardeşimin 15 günlük ikizleri var.son 2 ayda tanıştık.biz çok memnun kaldık.ikizlerden biri kan akımından dolayı sıkıntı yaratmış.doktor hanım doğumdan 1 hafta önce şüphelendi bebeklerin sıkıntısından...1 hafta sonra da hiç beklemeden 34 haftalık teyzoşlar hayata merhaba dediler.şimdi ozan küvözde.bu hafta çıkacak inşallah.2000 gr. doğan seymen 1 haftada çıktı hastaneden.darısı tüm bebek bekleyenlerin başına...allahım o yolda hiç oyalandırmasın...

merhaba kızlar bende yeni öğrendim hamileliğimi 4+4 şu anda dün kapalıyoldaki lcw den hamiş tişörtü aldık şimdiden :)))

merhaba kızlar:) ben izmirliyim ama eşimin işi dolayısıyla Antalyada yaşamaya başladık 1 hafta oldu. umarım alışırım buraya bebişimle.. 5 haftalık hamileyim ...

merhaba kızlar bende yeni öğrendim hamileliğimi 4+4 şu anda dün kapalıyoldaki lcw den hamiş tişörtü aldık şimdiden :)))

sibush merhaba kızlar:) ben izmirliyim ama eşimin işi dolayısıyla Antalyada yaşamaya başladık 1 hafta oldu. umarım alışırım buraya bebişimle.. 5 haftalık hamileyim ...

selam kızzllarr hoşgeldiniz hayırlı olsun Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:

[

selam kızzllarr hoşgeldiniz hayırlı olsun Bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah:Saruboceq:[/QUOTE]

inşallah inşallahhhhhhh

kızlar selam..bende antalyadayım..5 haftalık hamileyim..bu paylaşım çok güzel olmuş gerçekten..ben ilk muayenemi yaşam hastanesinde pınar akkaya ya oldum..ama nedense özel hastaneler herşeyi çok büyütüyor gibi.ben tıp fakültesi ile görüştüm bundan sonrası için..hocaya muayene 140 tl imiş..doç dr. inanç mendilcioğlunu önerdiler..sizce ne yapmalıyım..doktor önerebilecek olan yada bu doktoru bilenleriniz var mı?doğumda tıpta olsun istiyorum kısmetse..

hoşgeldiniz. biz de buranın eski sahiplerindeniz:) yani bebişlerimiz oldu:) ama hala size destek için burdayız kabul ederseniz tabi :)
tıpta inanç hoca evet iyidir. özelden tek farkı özel oda ayarlayamazsan tek başına kalamazsın odada.. doğum sonrası da bebek ve emzirme ile özel de olduğu kadar ilgi olmaması.. yeni doğan bebek şekeri düşebildiğinden ememediğinden sürekli uyumak ister bu da annenin de işine gelir zaten yorgundur. refakatçi de deneyimli değilse herkes mışıl mışıl uyur:)dinlenir:) gerçi bazı bebekler acıkır ve şekeri düşmez avaz avaz bağırır zoraki susturmak için emzirmeye çalışıp beslemek zorunda kalırsınız. ben de arkadaşlaırmdan çevremden görüdğüm kadarıyla emzirme sorunu yaşayanlar sıkıntı çekebildiler. özel de sırf emzirme ile bile ilgilenen hemşireler var. ama doğum çantanızda süt pompası götürüp benim gibi yaparsanız nerde doğum yaparsanız yapın sıkıntı çekmezsiniz. ben ikinci çocuğumda bunu uyguladım ve çok rahat ettim. şekeri dştüğünden uyuduğundan ememediğinden pompa ile süt getirmeye çalıştım. pompa biberon steril ise meme ucundan dolayı ememese de siz kaşıkla besleyebilirsiniz. ve emmeden önce yine pompa ile sütümü getirmeye çalışıp 10 dk. falan bebeğin boş boş çekip çennesinin yorulup uyuyakalmasına sebep vermedim. süt gelmeye başladığı anda memeye yapıştırdım hemen yakalamaya çalıştı.

canım bende kemer yaşam hastanesine gidiyorum sen antalya merkezdekinde doğumu ne kadara yaptırdın acaba?

slm canım bende kısmetse kasımda doğum yapıcam sen yaptın galiba doğumunu araştırmışsındır sence ben de hangi hastaneye gitmeliyim doğum için şimdiden tşkler bebeğin hayırlı olsun:)

bende alanyadayım ekim kasım gibi dogumum 4+2 aylık hamileyim alanyada olan varmı iyi geceler

merhabalar bende antalya kemer de yaşıyorum 28,5 haftalık hamileyim ve bir kızım olacak:)

merhaba canım bende antalya kemerde yaşıyorum 1 yıldır ve şuanda 4 aylık hamileyim yaşam hastanesine gidiyorum drum berkant aydınoğlu ve doğumumu nerede yapıcağıma karar veremedim henüz senin tavsiyen var mı bana?çünkü sanırım doğum yaptın bebeğin hayırlı olsun...

merhaba arkadaşlar konunun eskii takipçilerinden olarak fikrimi paylaşmak istedim 49 gün önce doğum yaptım andeva yıldızda fatma seda soylu çok sorunlu bir gebelik geçirmeme rağmen çok şükür bebişimi sağ salim kucağıma aldım dr um sayesinde ama kesinlikle bebişim kontrolünde tam bir hayal kırıklığı yaşadım çocuk dr larından memnun kalmadım labaratuar hataları yüzündende az daha gereksiz antibiyotik tedavisine başlıyorduk

Bu arada narkoz değil de belden uyuşmalı yani spinal epidura falan olacaksınız doğum doktorunuzdan çok anestezi uzmanı araştırın derim. önceden vukuatı var mı? deneyimli mi işinde? felç falan olan olmuş mu gibi? direk sorarsanız hayır derler..çevreden soruşturabilirsiniz ancak..ben 2.sini andeva da yaptım ama şimdi benim doktorum yok.anestezi uzmanı da gitti mi bilmiyorum emin değilim.

merhaba arkadaşlar bende andeva yılsız hastanesine gidiyorum doktorum aslı vural sesver ama genelde muayenesine gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…