Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım iyi olmanıza çok sevindim.. paylaşımların için sağol.. doğum hikayenide okuycam.. sanada iyi bayramlar canım..

ben seni ailenin yanına gittin zannettim.. bayadır göremeyince.. nasıl gidiyor tatil.. dinlenebildin mi...

ben seni ailenin yanına gittin zannettim.. bayadır göremeyince.. nasıl gidiyor tatil.. dinlenebildin mi...

tatil çok iyi..dinlendim ama bitecek diye strese girdim..
bu arada odamızda geldi kuruldu..
perdemiz ve halımızda gelecek..
eksikleri tamamlar tamamlamaz eklerim resimleri..
senin nasıl geçiyor tatil..
sende gitmemişsin biyere..

ooo süper gözün aydın oda gelmiş.. hadi bakalım eksikler tamamlansın bekliyoruz resmi.. ne olsun canım evdeyiz.. yok canım benim ailem burda zaten.. eşimin ailesi istanbulda.. istanbulada görümcem için gittik geldik biliyorsun.. yeter daa.. gidemem bi daha..

merhaba kızlar geçmişi okuyup geliyorum

ee krokanda burdaydı.. gitmiş... semaveela nın doğum hikayesini okuyordum.. okuyamadım.. kötü oldum.. yarıda kestim.. ağlama krize girdim yaa... allahım hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın sağ salim..

canım allah analı babalı büyütsün.iyi olmanıza sevindim..
topikte sıra bende doğum...senin yazdıklarını okuyunca eeeh hafif gerildim mi ne...
benim ağrı eşiğim düşüktürde..
doğum hikayeni seve seve okuyacağım...çok merak ettim..

bizde ablamın şerbetini hastane çıkışında dağıttık eve gelenlere...
odanızı paylaşırsınız artık merak ettim doğrusu...
forumun yeni hali kötü hemde çokkk

krokan gitmiş hemen yaa.. burdaydı az önce..

asında gitmicektim canımda bi ara çay için mutfağa gittim,eşime kaptırdım bigisayarı..yeni sıra gedi bana..
oda bi tamamlansın hemen eklicem..
bide şekli değişecek..
şimdilik öylesine koyuldu..
ne nereye düşünüyoruz ama yerleşim bir türlü içime sinmedi..

ilk gelişimde bişeyler daha yazmıştım,görünüyordu,şimdi yok olmuş..
ben anlamadım bu işi..
değişip eksilip duruyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…