Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
senın doğumada bişey kalmamış.heyecanlı mısın?belirsizlikte kötü bişey olsa gerek.sen hangı doğum türünü istiyosun daha çok?bu arada ızne ayrıldın mı?

canım heyecan yapmamaya çalışıyorum aslında heyecandan çok korku ve endişe var.
ben sezeryan istiyorum ama doktorum pek yanaşmıyor.bakalım diyor.
sezeryan son kararım olarak kalacak.riske atmak istemiyorum.
ben özelde çalışıyordum,işten çıktım...

güzeller güzeli anneler... tatlı mı tatlı minişler...

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız ise isabetli, yuvanız muhabbetli,
Kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, bayramınız kutlu olsun inşallahhh :79:

bebek7 canım prensin iyi olmasına sevindim... allah sağlıklı sıhhatlı kucağına almayıda nasip etsin inşallahh..

selam kızlar;bebişlerinizin bol bol tepiklediği, sağlıklı eğlenceli bayramlar...

selam kızlar;bebişlerinizin bol bol tepiklediği, sağlıklı eğlenceli bayramlar...

kızlar hepinize şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle..
k.i.b.

eee bizim 16 kasımdan sonraki yazışmalar gitmişşşş... allahhh allahh yaaa.. bir yeri tamir ederken diğer yeri bozuyorlar ama... 200 sayfayı geçmiştik biz.. 197 gözüküyoruz şuan.. kaç sayfamız eksikk..

Son düzenleme:
tebrikler canım.maşallah çabuk ayaklanmışsın.hamilelikte çok yürüyüş yaptın mı.bu faydalı diyorlar da...doğumu nerede yaptın.ayrıntıları uygun bir zamanda anlatırsan sevinirim.

evet normal doğumun faydaları herhalde çabuk ayaklandım çok şükür ben hiç yürüyüş yapmadım ama evdede hiç oturmadım bütün işlerimi kendim yaptım halımı bile sildim düşün yani sanırım bunlarında faydası oldu normal doğum çok korkulacak bişey değilmiş ama size tavsiyem ıkınmayı ne yapın edin öğrenin ben yapamadım ebe karnıma bastı 4-5 gün kaburga ağrısı çektim ayrıca kadınlar en çok dikişlerden korkuyor ama inanın en acısız kısmı orasıydı çünkü vücut zaten uyuşuyor e dr da anestezi yapıyo siz sadece seyrediyorsunuz iğneyi takıp kırt kırt diye içinizden geçiridiğini biraz fazla açık oldu ama ben çok merak ederdim o yüzden bu kadar açık yazdım sancılarınız sıklaşınca gidin yoksa suni sancıyı basıyorlar benim o sıkıntım olmadı çünkü gittiğimde zaten doğum başalmıştı yinede son bir saat suni sancı yemekten kurtulamadım en zor kısmı bebeğin başı görünüyo ya işte orası o an bir an önce çıksın istiyorsunuz tabi çıkınca bir rahatlama sanki hiçbişey olmamış gibi bu arada doğumdan sonra 10 kilo vermişim hamile kaldığım kilodan bile daha aşağı şu anda yani dert etmeyin bide ilk 2-3 gün süt gelmeyebilir sakın benim gibi stres yapmayın daha çok uzuyo bu süre mama verin az az kaşıkla o yine memeyi tutuyo unutmuyo yani şimdilik aklıma gelenler bunlar bu arada andeva nın fiyatları aynı kızlar normal doğuma biz 480 ödedik çünkü hepatit b aşısı vardı extradan yoksa yine 450 yani herşey dahil

neolmuş bu siteye ...gitmiş yazılanlar..
ben hiç beğenmedim umarım yetkilliler okuyordur...

selam kızlar
yasmincim dün aldım mesajını buraya yazdım ama kk da bi şeyler olmuş mesajım silinmiş en son 16 sındaki mesajlar görünüyor
neyse ben yine yazıyım canlarım 28 ekimde genel sezoyla kızımı dünyaya getirdim atatürk devlet hastanesinde 3200 kilo 50 cm olarak doğdu herşey güzel geçti doktorum zaten mükemmeldi ilk gün zorlandım ayağa kalkmakta ama ertesi sabaha kendim kalkıp gezdim desteksiz ama çok azmettim bide ağrı eşiğim yüksek benim eğer canı tatlı olsaydım zor kalkardım 4. gün yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım şu anda her işimi kendim görüyorum maşallah çok orulunca dikişim azıcık sızlıyor

sütüm ilk 3 gün gelmedi çok zordu yaaa meme uçlarım yara oldu kanadı off hatırlamak bile istemiyorum ama ondada azmettim kayısı hoşafı helva dut kurusu üzüm kurusu humana still rezene çayı pekmez karışık çerez ceviz badem vs vs bütün gün tepiştirdim durdum bol su sonunda indi sütüm ilk günler yeterliydi ama şimdi kızıma yetmiyor mama takviyesi yapıyorum

hafif sarılık olduk ilk gün kan şekerimizde düştü uyandırmakta zorluk çektik bir başka kadının bebeğide küveze girdi o yüzden sakın inad etmeyin süt gelmezse azıcık mama takviyesi yapın ilk günler çok önemli bebekler zaten anlamıyor ne versen alıyor yani hemen memenizden vazgeçmez

şimdilik bu kadar kızlar vaktim çok olmuyor yine gelirim sorunuz varsa seve seve cevaplarım
doğuran arkadaşları tebrik ediyorum doğum bekleyenlerede sabır diliyorum

bayramınızı kutluyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri-12.html
burdan doğum hikayemi okuyabilirsiniz

kızlar selam hepinize...
sizlere uzuun uzun yazdım ama hepsi silinmişş
forumda değişmiş bişey anlamadım..
biyere gitmedik bu bayram..
8 ayımız başladı,başımıza iş almayalım diye
hepinize iyi bayramlar kızlar..
yasmincim şerbeti sormuşsun.
biz ablamın şerbetini hastaneden eve gelince vermiştik..

ya bide bu smileyleri gerekl, yerlere koydum ama ne yaparsam yapayım başa geliyor..sinir oldum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…