asında gitmicektim canımda bi ara çay için mutfağa gittim,eşime kaptırdım bigisayarı..yeni sıra gedi bana..
oda bi tamamlansın hemen eklicem..
bide şekli değişecek..
şimdilik öylesine koyuldu..
ne nereye düşünüyoruz ama yerleşim bir türlü içime sinmedi..
bizde yasminle yalnız kaldık buralarda en sonunda face takıldık..
bizde öyle bi durum yok,herkes kendi bilgisayarında takılır hatta espri konusu bile oluyor ,kayınpeder evdede birbirinizle chatmı yapıosunuz diye...
sizin iyiymiş..
asında özel iş değildi..
teldeki videoları bilgisayardan izledik..uzun sürdü..
walla benim face yok diye kıskanıyorum...
senin bayram nasıl geçiyor?
gerçi bayram kalmadı ama
sizin iyiymiş..
asında özel iş değildi..
teldeki videoları bilgisayardan izledik..uzun sürdü..
walla benim face yok diye kıskanıyorum...
senin bayram nasıl geçiyor?
gerçi bayram kalmadı ama
deliye hergün bayram:
her gittiğim yerde tatlı yemekten komaya giriodum, allahtan oğluş tatlıya bayılıooo
işte geldi geçtiii...enazından kurbanlıkla uğraşmadık busene...o yanıma kar kaldı
face açmayı düşünmüosun ca
siz neyaptınız bayramda...
izne nezman ayrılıossun
çok hoşsun walla
ya ben bu smileyleri cümlenin sonuna ekiyorum..senden alıntı yaptığım yerin üzerinde bir yere giriyor..
sizinkiler norma çıkmış..
benim neden olmuyor.
az öncede olmamıştı..
şimdide olmadı..
bizimde kurbanlık telaşı yoktu..benimde çıldırıyo tatlı yiyince..
ahhh ahh.
tatil geldi geçti deyince moralim bozuluyor..
bayramdan sonra 4 hafta daha okula gidicem nası gidiceksem..
kafadan rapor alamazmısın, grip oldum diye...illaha kadın doğummu olamsı laazım..
şuan aslında ii haftan bundan sonra ağırlaşırsın...şahsen ben öyle oldum,şaftım kaymış bıdurumdayım...akşamları nefes alamıyorum...uykusuzluk of anam of...
onuda araştırdım canımda..
şimdi doğum öncesini doğum sonrasına aktarırken çalışabilir kağıdı aldım..
o kağıdı aldıktan sonra rapor alırsan doğum sonrası izninden düşüyormuş..
madem rapor alacaktın neden aktardın diye.
benimde öyle yapasım vardı..
rapor alırım diyodum..
hayallerim yıkıldı..
şimdiden ağırlaştım..
sağ ve sol böbreğimin olduğu yerlerde bir nokta çok acıyor ve nefes alırken batıyor..
reflü..
dayanılamayacak derecede şiddetli bel ağrısı..
bazen diş ağrısı
eğilemiyorum zaten..
daha halim ne olur kimbilir..
neyapsanda geçmez o ağrılar...fırsatın varken yat bol bol...
kızlar selam sizlere bişey sorucam bebek şekeri satan yerleri biliyormusunuz?seleklerin alt katındakinden başka yer biliyormusunuz?şimdiden sağolun..
canım allah analı babalı büyütsün.iyi olmanıza sevindim..
topikte sıra bende doğum...senin yazdıklarını okuyunca eeeh hafif gerildim mi ne...
benim ağrı eşiğim düşüktürde..
doğum hikayeni seve seve okuyacağım...çok merak ettim..
bizde ablamın şerbetini hastane çıkışında dağıttık eve gelenlere...
odanızı paylaşırsınız artık merak ettim doğrusu...
forumun yeni hali kötü hemde çokkk
Canım seleklerdeki çok abartmış fiyatı laradada var ama orasıda çok pahallı bence internetten malzemeleri alıp kendin yapsan daha avantajlı bence
kızlar doğum hikayemi okumuşsunuz duygulanmışsınız aslında ilk doğumu biraz çabuk geçtim kimseyi üzmiyim diye malum biliyorum hep gebeşler okuycak eğer detaya girseydim ağır olurdu ikinci bölümle dengelemeye çalıştım beğendiyseniz sevinirim
kızlar bugün kızımdan 6 saat ayrı kaldım oyyyyy tüttü burnumda deli gibi resimlerine baktım hep
yasmin naber fıstık aşada gördüm seni nasılsın
canım kapalı yolda ki tolunaylar dövizin yanından ara sokağa girince az ilerde solda küçük bir dükkan var bayan ilgileniyor adını unuttun yerin ama kolay bulursun seleklerden daha uygun fiyatı ben oraya baktım malzemeleri alıp kendimiz yapacağız inşallah.
bu arada herkese merhana benim doğum öncesi raporum başladı gerçi işide bıraktım :)) artık ev hanımıyım evide taşıdık yerleştik anneme yakın olmamız çok iyi oldu sabahları kahvaltıya anneme çıkıyorum akşam yemeklerini bazen bizde bazen annem gilde yiyoruz bizimde az günümüz kaldı bu çanta hazırlığına başlayacağım inşallah
selam kızlar
yasmincim dün aldım mesajını buraya yazdım ama kk da bi şeyler olmuş mesajım silinmiş en son 16 sındaki mesajlar görünüyor
neyse ben yine yazıyım canlarım 28 ekimde genel sezoyla kızımı dünyaya getirdim atatürk devlet hastanesinde 3200 kilo 50 cm olarak doğdu herşey güzel geçti doktorum zaten mükemmeldi ilk gün zorlandım ayağa kalkmakta ama ertesi sabaha kendim kalkıp gezdim desteksiz ama çok azmettim bide ağrı eşiğim yüksek benim eğer canı tatlı olsaydım zor kalkardım 4. gün yemeğimi yaptım bulaşığımı yıkadım şu anda her işimi kendim görüyorum maşallah çok orulunca dikişim azıcık sızlıyor
sütüm ilk 3 gün gelmedi çok zordu yaaa meme uçlarım yara oldu kanadı off hatırlamak bile istemiyorum ama ondada azmettim kayısı hoşafı helva dut kurusu üzüm kurusu humana still rezene çayı pekmez karışık çerez ceviz badem vs vs bütün gün tepiştirdim durdum bol su sonunda indi sütüm ilk günler yeterliydi ama şimdi kızıma yetmiyor mama takviyesi yapıyorum
hafif sarılık olduk ilk gün kan şekerimizde düştü uyandırmakta zorluk çektik bir başka kadının bebeğide küveze girdi o yüzden sakın inad etmeyin süt gelmezse azıcık mama takviyesi yapın ilk günler çok önemli bebekler zaten anlamıyor ne versen alıyor yani hemen memenizden vazgeçmez
şimdilik bu kadar kızlar vaktim çok olmuyor yine gelirim sorunuz varsa seve seve cevaplarım
doğuran arkadaşları tebrik ediyorum doğum bekleyenlerede sabır diliyorum
bayramınızı kutluyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/397879-2010-kasim-annelerinin-dogum-hikayeleri-12.html
burdan doğum hikayemi okuyabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?