Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bizde yasminle yalnız kaldık buralarda en sonunda face takıldık..
bizde öyle bi durum yok,herkes kendi bilgisayarında takılır hatta espri konusu bile oluyor ,kayınpeder evdede birbirinizle chatmı yapıosunuz diye...

bizde yasminle yalnız kaldık buralarda en sonunda face takıldık..
bizde öyle bi durum yok,herkes kendi bilgisayarında takılır hatta espri konusu bile oluyor ,kayınpeder evdede birbirinizle chatmı yapıosunuz diye...

sizin iyiymiş..
asında özel iş değildi..
teldeki videoları bilgisayardan izledik..uzun sürdü..
walla benim face yok diye kıskanıyorum...
senin bayram nasıl geçiyor?
gerçi bayram kalmadı ama

sizin iyiymiş..
asında özel iş değildi..
gerçi bayram kalmadı ama

deliye hergün bayram
her gittiğim yerde tatlı yemekten komaya giriodum, allahtan oğluş tatlıya bayılıooo
işte geldi geçtiii...enazından kurbanlıkla uğraşmadık busene...o yanıma kar kaldı

sizin iyiymiş..
asında özel iş değildi..
gerçi bayram kalmadı ama

face açmayı düşünmüosun canım?
siz neyaptınız bayramda...
izne nezman ayrılıossun

deliye hergün bayram:
her gittiğim yerde tatlı yemekten komaya giriodum, allahtan oğluş tatlıya bayılıooo
işte geldi geçtiii...enazından kurbanlıkla uğraşmadık busene...o yanıma kar kaldı

çok hoşsun walla
ya ben bu smileyleri cümlenin sonuna ekiyorum..senden alıntı yaptığım yerin üzerinde bir yere giriyor..
sizinkiler norma çıkmış..
benim neden olmuyor.
az öncede olmamıştı..
şimdide olmadı..
bizimde kurbanlık telaşı yoktu..benimde çıldırıyo tatlı yiyince..
ahhh ahh.
tatil geldi geçti deyince moralim bozuluyor..
bayramdan sonra 4 hafta daha okula gidicem nası gidiceksem..

Son düzenleme:
face açmayı düşünmüosun ca
siz neyaptınız bayramda...
izne nezman ayrılıossun

walla ne biliyim face hiç geçmedi aklımdan..
bayramda ilk gün kayınwalidemgildeydik..
2.gün eşimin halası ve amcasıgile gittik..
diğer günler gezdik dinlendik..
ıspartaya gidemeyince buruk geldi bana annemlerden ayrı..
geçen hafta doktora gittim..,
31.hafta sanırım..
doğum öncesi iznin 5 haftasını doğum sonrasına aktardım..
37.hafta bitiminde başlayacak doğum izni..
ya şu smiley delirtti beni..
cümlenin sonunda tıkladım yine ağayan mendilli yüze..
yazımın eeen başına gitti..
,cümlenin sonuna olmuyor..

kafadan rapor alamazmısın, grip oldum diye...illaha kadın doğummu olamsı laazım..
şuan aslında ii haftan bundan sonra ağırlaşırsın...şahsen ben öyle oldum,şaftım kaymış bıdurumdayım...akşamları nefes alamıyorum...uykusuzluk of anam of...

onuda araştırdım canımda..
şimdi doğum öncesini doğum sonrasına aktarırken çalışabilir kağıdı aldım..
o kağıdı aldıktan sonra rapor alırsan doğum sonrası izninden düşüyormuş..
madem rapor alacaktın neden aktardın diye.
benimde öyle yapasım vardı..
rapor alırım diyodum..
hayallerim yıkıldı..
şimdiden ağırlaştım..
sağ ve sol böbreğimin olduğu yerlerde bir nokta çok acıyor ve nefes alırken batıyor..
reflü..
dayanılamayacak derecede şiddetli bel ağrısı..
bazen diş ağrısı
eğilemiyorum zaten..
daha halim ne olur kimbilir..

neyapsanda geçmez o ağrılar...fırsatın varken yat bol bol...

kızlar selam sizlere bişey sorucam bebek şekeri satan yerleri biliyormusunuz?seleklerin alt katındakinden başka yer biliyormusunuz?şimdiden sağolun..

kızlar selam sizlere bişey sorucam bebek şekeri satan yerleri biliyormusunuz?seleklerin alt katındakinden başka yer biliyormusunuz?şimdiden sağolun..

canım kapalı yolda ki tolunaylar dövizin yanından ara sokağa girince az ilerde solda küçük bir dükkan var bayan ilgileniyor adını unuttun yerin ama kolay bulursun seleklerden daha uygun fiyatı ben oraya baktım malzemeleri alıp kendimiz yapacağız inşallah.

bu arada herkese merhana benim doğum öncesi raporum başladı gerçi işide bıraktım :)) artık ev hanımıyım evide taşıdık yerleştik anneme yakın olmamız çok iyi oldu sabahları kahvaltıya anneme çıkıyorum akşam yemeklerini bazen bizde bazen annem gilde yiyoruz bizimde az günümüz kaldı bu çanta hazırlığına başlayacağım inşallah

Canım seleklerdeki çok abartmış fiyatı laradada var ama orasıda çok pahallı bence internetten malzemeleri alıp kendin yapsan daha avantajlı bence

hiiiiiiiiiççç korkma bak bugün 22 gün oldu bütün gün kuafördeydim üstelik otobüsü kaçırmıyım diye gelirken 15 dakika koştum diyebilirim en fazla 2 gün çekersin sıkıntı kendini germe yoksa kötü olursun boşu boşuna bende ondan ilk gün zorlandım çok gergin girdiğim için ameliyata sakin olursan inan çok faydası olur

kızlar doğum hikayemi okumuşsunuz duygulanmışsınız aslında ilk doğumu biraz çabuk geçtim kimseyi üzmiyim diye malum biliyorum hep gebeşler okuycak eğer detaya girseydim ağır olurdu ikinci bölümle dengelemeye çalıştım beğendiyseniz sevinirim

kızlar bugün kızımdan 6 saat ayrı kaldım oyyyyy tüttü burnumda deli gibi resimlerine baktım hep

Canım seleklerdeki çok abartmış fiyatı laradada var ama orasıda çok pahallı bence internetten malzemeleri alıp kendin yapsan daha avantajlı bence

bencede bir site var nette ankara merkezli fiyatlar süper bende ilk öle düşündüm ama sonra ablam örme yaptı o daha güzel oldu üstelik 20 liraya mal oldu 50 şeker ama el emeğine paha biçilemez tabi fırsat bulursam resmini çeker koyarım size

slm canım hoşgeldin.. varya ağlama krizine girdim resmen hikayeni okurken.. allahım analı babalı büyütsün inşallahh...
neden 6 saat ayrı kaldın ???
iyiyim canım ne olsun... yuvarlanıp gidiyoruz işte :) sen nasılsın nasıl gidiyor.. prenses nasıl? adını duru mu koydun ben mi yanlış okudum doğum hikayende ??
face kullanıyormusun?? kullanıyorsan özelden yaz istersen ekliyelim senide..

yasmin naber fıstık aşada gördüm seni nasılsın

Son düzenleme:

canım sanırım bulurum yerini de benim şekerler 50-70 adet arası olucak gibi daha pahalıya gelmezmi bebeği,şekeri,magneti,tülü falan neyse daha var nasıl olsa araştırmak lazım...sağol canım...

Semaveela, Allah analı babalı, mutluuu ve huzurlu bir ömür versin yavruna, maşallah.. Hikayeni okudukça heyecan bastı beni de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…