canım öncelikle bebeğin odasını nasıl ısıtacaksın onu merak ettimkızlar ben bişeye takıldım.. :96: kızıma ayrı bir oda yaptım biliyorsunuz .. sabit sallanmayan yatak,dolabı,şifonyeri vss.. kızımı doğduğu günden itibaren kendi yatağında yatırmayı düşünüyorum.. sepet, beşik,park yatak vss. almadım.. almayıda düşünmedim.. sizce yanlış mı düşünüyorum?? ben hangi yatakta yatmayaa başladıysa alıştıysa kokusunu aldıysa orda devam etsin.. ilerde uyku sorunu yaşamasın diye dşünüyorum.. bebek telsizi alıcam.. odası çok küçük odasına kendim için yatak koyamam.. yalnız yatacak mecburen.. bu konuda ki fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz ??? yalnız yatmasında özellikle ilk 40 gün bir sakınca var mı sizce ?? sizler ne yapacaksınız ?? yada ne yaptınız? :97:
canım öncelikle bebeğin odasını nasıl ısıtacaksın onu merak ettim
bizde mobilya yatak alacaktık ama sonradan vazgeçtik park yatak aldık oturma odasına soba kurmaya karar verdik park yatağı da oturma odasına getireceğiz bizde kışı oturma odasında geçirmeye karar verdik havalar ısınınca yatak odamıza gideriz park yatağımızda biz nereye o oraya artık ben bebek odası almadım genç odasından şifonyeri ve elbise dolabını aldık park yatağı baya kullanır dediler büyüdüğü zaman odasının yatağını alacağız ben bebeğim gözümün önünde olsun istiyorum
kızlar ben bişeye takıldım.. :96: kızıma ayrı bir oda yaptım biliyorsunuz .. sabit sallanmayan yatak,dolabı,şifonyeri vss.. kızımı doğduğu günden itibaren kendi yatağında yatırmayı düşünüyorum.. sepet, beşik,park yatak vss. almadım.. almayıda düşünmedim.. sizce yanlış mı düşünüyorum?? ben hangi yatakta yatmayaa başladıysa alıştıysa kokusunu aldıysa orda devam etsin.. ilerde uyku sorunu yaşamasın diye dşünüyorum.. bebek telsizi alıcam.. odası çok küçük odasına kendim için yatak koyamam.. yalnız yatacak mecburen.. bu konuda ki fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz ??? yalnız yatmasında özellikle ilk 40 gün bir sakınca var mı sizce ?? sizler ne yapacaksınız ?? yada ne yaptınız? :97:
ya evet çalışınca kıyafet zor oluyor..
evde olsam hep tayt giyerim..
bide güllükte ptt hizasında ptt ye varmadan var bir hamile giyim adını unuttum şimdi..
çok klilo almadığın sürece her mağazada kendine uygun modelleri rahatlıkla bulabilirsin..
okulada bi süre tayt giydim ben..
ama artık giymiyorum..
herkesin gözü üzerimde gibi oldu son aylar gelince..
4 ay kadar tayt giydim..
müdürüm bana söyleyememişte..
arkadaşın kıyafetine bişey demiş sanırım..
oda beni öne sürmüş..
oda ben söyleyemem sen söyle demiş herhalde..
bende bıraktım taytı
sende idareciymişsin bak..
hamiş öğretmenlerin taytını görmeyiver
amin hepinize tek tek tşkr ederim kızalr tek tek alıntı yapamıyorum çok güzel bi duygu inşallah sizede allah nasip eder doğumum kolay oldu sabah 5.30 ta suyum geldi hastanetye gittim ebe 5 cm açıkmışş haberin yok mu dedi 3 saat sancı çektim son bir saati suni sancı saat 9.05 te doğurdum.4_5 tanede dikişim var.normal doğumdan sonra hemen kalktım biraz süt sorunumuz var yine gelirim fırsat buldukça a.e.o bb
kızlar aranızda vitale hastanesine giden var mıydı sanırım hastane mi değiştireceğim
kızlar minik kelebeğim 10.11.2010 da aramıza katıldı normal doğum oldu ikimizde iyiyiz biraz dikiş ağrılarım var iyileşince bol bol yazarım....
kızlar ben bişeye takıldım.. :96: kızıma ayrı bir oda yaptım biliyorsunuz .. sabit sallanmayan yatak,dolabı,şifonyeri vss.. kızımı doğduğu günden itibaren kendi yatağında yatırmayı düşünüyorum.. sepet, beşik,park yatak vss. almadım.. almayıda düşünmedim.. sizce yanlış mı düşünüyorum?? ben hangi yatakta yatmayaa başladıysa alıştıysa kokusunu aldıysa orda devam etsin.. ilerde uyku sorunu yaşamasın diye dşünüyorum.. bebek telsizi alıcam.. odası çok küçük odasına kendim için yatak koyamam.. yalnız yatacak mecburen.. bu konuda ki fikirlerinizi benimle paylaşabilir misiniz ??? yalnız yatmasında özellikle ilk 40 gün bir sakınca var mı sizce ?? sizler ne yapacaksınız ?? yada ne yaptınız? :97:
klimayla ısıtıcam canım... ileride bebeğin psikolojisi için iyi olmayacağını okudum yatak değiştirmenin..anne ve babayla aynı odada yatmasının... o yüzden direk odasında yatırmak istiyorum.. benim sorunum ilk 40 gün.. her kafadan farklıu ses çıkıyor ilk 40 gün için.. ondan kafam karıştı..
hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsunkızlaaaaaarrrr ...pazar günü kimsecikler yok..
dün oğluşu görmeye gittik.tam 45 dakika bekledik muayene için, eh haliyle biraz sinirlendim...
oğluşun yüzünü göstermedi direk bakılması gereken yerlere baktı çıktı.plasentada yaşlanma var dedi bu haftalarda normalmiş..(kafama taktımmı -ehhh taktım tabi)
sonuç olarak herşey normal...bi sıkıntı yok...nst bağlaandım sancı yok...
doktora doğum şeklini planlayalım dedim 2 hafta sonra konuşalım dedi.
daha erkenmiiş..
doğumhaneyi gezdim bide odaları..çok içime sindi...10.katta bi oda varki akıllara zarar bizim ev kadar var.mutfaği çalışma masası oturma odası salon ebebyn tuvaleti v.s...
sizlerden nehaber??
bebişler iyimi içerde?
hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE
yıldız andeveda.
bebişinin iyi olmasına sevindim sezeryan olursa geç değilmi 37.haftada konuşmak senin hangi hastane canım?kızlaaaaaarrrr ...pazar günü kimsecikler yok..
dün oğluşu görmeye gittik.tam 45 dakika bekledik muayene için, eh haliyle biraz sinirlendim...
oğluşun yüzünü göstermedi direk bakılması gereken yerlere baktı çıktı.plasentada yaşlanma var dedi bu haftalarda normalmiş..(kafama taktımmı -ehhh taktım tabi)
sonuç olarak herşey normal...bi sıkıntı yok...nst bağlaandım sancı yok...
doktora doğum şeklini planlayalım dedim 2 hafta sonra konuşalım dedi.
daha erkenmiiş..
doğumhaneyi gezdim bide odaları..çok içime sindi...10.katta bi oda varki akıllara zarar bizim ev kadar var.mutfaği çalışma masası oturma odası salon ebebyn tuvaleti v.s...
sizlerden nehaber??
bebişler iyimi içerde?
hangi hastanede doğum yapmayı düşünüyorsun[/QUOTE
yıldız andeveda.
benim de orda okucak 10.katta vip ler dimi nasıl beğendinmi fiyatlar nasıl bizde gezmeye gidicez birdaha ki ay ben 10.katı düşünüyorum
fiyat konuştunuz mu?normal ne kadar sezaryen ne kadar?
yıldız andeva canım benim..valla daha öncede dedim benim doktor türünün son örneği.daha erken diyor,çoçuk miyadını geçirirse bana kızma diyor.doğum knalına girmemiş daha.belirsizlik diz boyu..sondakikaya kadar benim doktordan laf alamıcaz galiba :79:bebişinin iyi olmasına sevindim sezeryan olursa geç değilmi 37.haftada konuşmak senin hangi hastane canım?
benim de orda okucak 10.katta vip ler dimi nasıl beğendinmi fiyatlar nasıl bizde gezmeye gidicez birdaha ki ay ben 10.katı düşünüyorum
normal doğum 1 gün kalış: 500
sezeryan 2 gün kalış: 750
epidural normal doğum:950
epidural sezeryan :1100
yukardaki fiyatlar standart oda fiyatları.eğer özel oda istersen ek olarak günlük:
701 nolu oda:85 tl fark
suit oda: 130 tl fark
kral dairesi yani 10. kat günlük 500tl fark..
bu fiyatlara +65 lira ekleniyor..bunun açılımı..
20 tl işitme testi
20 tl hebatit b aşışı
25 tl eğer sütün gelmesse süt sağma makinası getiriyorlarmış ama bu isteğe bağlı..
orda halkla ilişkilerden sorumlu RUKİYE var.çok tatlı bi bayan.odaları tek tek gezdirdi..
40 tl karşılığındada odayı süsletebileceğini söyledi.
not: yıldız andevada düşünen arkadaşlar mutlaka gidin gezin ,doğumhaneyinde ebe gezdiriyor.eşlerde gezebliyor buraları..hatta doğumada katılabiliyorlar
ben bi tek ameliyatheneyi gezmedim doğrusu...:78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?