Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
41 kere maşallah :) Güzel günlerde kullanın, tek bir eksik var o da malum, yakında gelecek :)))

sağol canım..
evet halıyı annem ördü...
baya olmuştu bitireli..
dün gönderdi..
pufun üzerinede örmüşş geçirdim..
o puf yatak odamdaydı..
krem rengiydi kullanmıyordum..
böyle değerlensin dedik..
bu halı çok kullanışlı..
çamaşır makinesinde yıkanabiliyor..
mis gibide oluyor..
yatak odamada örmüştü..
yatak odası halımı kaldırdım..onu kullanıyorum..
hatta bugün temizlik yaparken kirli su dolu vileda kovası yere devrildi.yatak odasına..halının üzerine..
hemen makineye attım yıkadım ..
kurudu serdim..
başka halı olsa uğraş dur...

valla helal olsun annene!!!
yatak odanın halısını merak ettim ,onuda biara eklesene

kaç cileden ördüğünü biliyormusun??
ben böyle halıları stepte görmüştüm...kaymıyormu acaba yerde ip çok yumuşak...altına bişi yapıştırdımı??

sağol yasmincim..
evet canım puf...
emzirme pufu:):):):)):):)
emzirme koltuğu alamadım bari emzirme pufum olsun dedim..
yatak odamın pufuydu..
annem üzerine kılıf ördü,geçirdim..

yok canım denemedim birsürü şey söyleniyor ben pekde inanmıyorum sonuçta onu deneyenlerde şu an gaz sancısı çekiyorlar bide zaten bebek doğar doğmaz gazı olmuyor hemen 2-3 hafta sonra başlıyor şimdi şöyle düşündüm o narı biri sıkıcak ağzına o anda elindeki ufacık bi mikrop daha kötü sonuçlara yol açar diye düşündüm bide o telaş arasında kim yapıcak o işi yaa ne biliyim

demek kızımın adaşı olucak ha hadi bakalım yolu yarıladın

eklerim canım..
walla çile olarak değilde kilo olarak biliyorum..
puf ve halıya toplam 6.5 kilo ip gitmiş..ikisi 85 tl ye malolmuş....
halıya 5.5 kilo falan ip gitmiş..kilosu 12 tl ..halı 70 tl ye falan maloldu..
altına aynı boy halı serdimm.
öyle güzel duruyor..
krem shaggy halım vardı çocuk odasında.
onun üzerine serdik..
tek serersen okadar iyi olmuyor..

evet canım adaş olacaklar allah nasip ederse :) kaşıkla veriyorlarmış bilemedim bende valla... face de ekleyemedin sanırım demi :)) valla senin arkadaş olarak ekle butonun yok... en son gönderdiğim linkte benim linkti ama .. ne oldu anlamadım..

krokan çok şirin odanız güle güle kullanın inşallah bişey sorucam odada ne kullanıcaksınız ısıtıcı olarak
ben oda yapmadım yazmıştım park yatağımız var onu bile çak az kullanıyorum yanımda yatırıyorum korkuyorum kusucak boğazına kaçıcak diye ama park yatak çok kullanışlı bilginize

yasmin bana benim face adresimi yollamışın bidaha yollasana kendininkini

gayet pratik bi çözüm olmuş...
canım ii günlerde kullanın, ferah ve neşeli olmuş bence...

aaaaaa bende anlamadım ne ilginç ya kavuşamadık bi türlü

gayet pratik bi çözüm olmuş...
canım ii günlerde kullanın, ferah ve neşeli olmuş bence...

canım sağol..
bizde yatak odasına park yatak aldık..
yanımızda park yatakta yatacak..
odayı öylesine yaptık hevesten..daha yatmaz..
belki güzel havalarda gündüz faan yatırırım..
odada şimdilik bi ısıtma yok.
klima alalım dedik..

anladım canım tabi baharda kullanırsınız aslında ısıtıcıya gerek bile yok 6 aydan sonra yatır alışsın soğuğa

Krokan valla çok özendim, çok güzel olmuş, hele renklere ve zürafalara bayıldımmmm :)
Sen de iyice sabırsızlanırsın artık her şeyi hazır baksana :))))))
Ben daha alışveriş listesi çıkarma aşamasındayım :)= Bi word dökümanı yaptım ki sormayın.. Alınacak her türlü eşya için markalar, nerden alınırlar, alınması gerekenler püffff... Bu topikte yazanlar ve başka yerlerin yardımıyla mükkemmel listeye ulaşıp nirvanaya ereceğim galiba :) AS sonucum için Ankara'ya gideceğim diye o hafta sonumu Ankara'da alışverişe ayırdım, orada daha çok ürün/fiyat çeşidi bulurum diye Ankaralıların topikinden bile notlar aldım ehhehehe

ben kaçıyım kızlar cadı kızım uyudu azcık dinleniyim artık kaç dakka dinlenirsem kar iyi geceleeeer

beğenmene çook sevindim..
evet sabırsızlanıyorum walla..
gelsede topaçım yatsa odasında..
walla oda hazırlaması zormuşş
kararsızlık zor..
omu olsun..bumu olsun..
uyarmı uymazmı..
çok şükür bitti walla..
erken başlamak en güzeli..
çünkü planlamak bile çok zevkli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…