aslında ben daha çok resim çektim..
alt açmamız.
battaniyelerimiz..
kıyafetlerimiz..
gardrobun içi..
şifonyerin ve yatağın çekmeceleri..
bugün onlarıda eklicektim ama olmadı artık..
en kısa zamanda onlarıda eklerim..
ben biraz sancılandım kızlar uzanmıştım...
semaveela özelden mesaj attım yine. dene bakalım olmazsa da bakarız çaresine artık... sanada iyi geceler...
krokan herşey çok ama çok güzel.. minişin sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın.. maşallahhh.. diğer resimlerinide bekliyoruz canım..
sağol yasmin..
nasılsın şimdi..?
önemli bişeyin yoktur inşallah..
kramp falan gibimi?
bu arada hastane odası gibi olmamış dimi oda renklenince:26:
ben biraz sancılandım kızlar uzanmıştım...
semaveela özelden mesaj attım yine. dene bakalım olmazsa da bakarız çaresine artık... sanada iyi geceler...
krokan herşey çok ama çok güzel.. minişin sağlıkla gelsin sağlıkla kullansın.. maşallahhh.. diğer resimlerinide bekliyoruz canım..
gaz sancısıydı sanırım canım baya fenalaştım.. şuan biraz daha iyiyim.. hayır canım oda renklenince kii çileğin bu takımı gerçekten çok hoşmuş süper olmuş...
iyimisin canım?
geçmiş olsun canım...
illaki şikayetler oluyor..,
ben bide tartılma gafletinde bulundum dün..
taaam 27 kilo almışım..
iyice tombiş oldum..
nası vercem bakalım doğumdan sonra..
kiloda zorluyor..
geçmiş olsun canım...
illaki şikayetler oluyor..,
ben bide tartılma gafletinde bulundum dün..
taaam 27 kilo almışım..
iyice tombiş oldum..
nası vercem bakalım doğumdan sonra..
kiloda zorluyor..
şimdi bitti işte..
yorumlarınızı bekliyorum artık...
olumlu yada olumsuz açığım..
bayıldım tek kelimeyle sağlıkla büyüsün inşallah bizim takımında kulpları aynı model olarak biraz benziyo ama bizim yatağın başında çekmece yok kapaklı dolap şeklinde halında çok güzel olmuş annenin ellerine sağlık güle kullansın bebişin...
iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım
evet canım sıra bana geçecek inşallah :)))selam kızlar, nasılsınız bugün bakalım...
eklemek isteyen olursa özelden mesaj atabilir...
koçiş bu hafta şehir dışında,ben kuluçkaya yatmış bulunmaktayımm..
benden sonra deniz var heralde sırada...
şimdi bitti işte..
yorumlarınızı bekliyorum artık...
olumlu yada olumsuz açığım..
evet canım sıra bana geçecek inşallah :)))
canım çok şirin olmuş bayıldım 41 kere maşallah güzel günlerde kullanın inşallah
çok sağol denizcim...
sen buraya pek uğramıyosun gibi..
bende ocak annelerine arada bir giriyorum ama giremeyince bidaha çok zor takip ediyorum.
okadar hızlı ilerliyorki:):)
iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?