iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım
ben doğma büyüme antalyadayım ben akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde doç. dr. mehmet şimşek gidiyorum ve kuzenlerim dahi hep ona gitti çok iyi ilgileniyor ve diğer hastanelerde birşey eksik olunca tıp fakültesine gönderiyorlar mesala amiyosentezi bu doktor yapıyor ve doğumumu dahi burda yapacağım tavsiyem çok doktor değiştirme çünkü arık ne yapacağını şaşırırsın. Allah sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin
iyi geceler arkadaşlar.ben 11 haftalık hamileyim yeni geldik antalya ya medikal parkta ertuğrul beye gittim çok ilgilenmedi gibi geldi ama genelde iyi yorum almıştım, ama kararsız kaldım anadolu ve memorial de iyi diyorlar.bi fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.tanıdığım hiç yok burdan okudugum yorumlara göre gidiyorum ama işte insan emin olamıyor konu hassas olunca.sizce ne yapayım
kızlar selam hepinize..
nasılsınız bugün..
benin yarın ilk nst var..
heyecanlandım..
bide nst için tokmu olmak iyi oluyor?
bebek 7 bilirsin sen:)))
canım benim doktorum prof. inanç mendilcioğlu..tıp fakültesinde..
ben çok memnunum..
inşallah doğumdada girsin istiyorum..
öyle çook muhabbetli değil ama sorduğun hiçbirşeyi yanıtsız bırakmıyor ve nedense bana çok güven veriyor..
ilk bakışta insanda güven uyandırıyor..
tıp fakültesi düşünürüm dersen inanç beyi düşün derim..
canım ben sordum doğum için siz ne düşünürsünüz ,hangisini önerirsiniz diye..nasıl istersen.sende araştır dedi..
ikisininde riskleri var dedi..
normal doğumunki omuz takılması vs. olabiliyor...iri bebeklerde zor oluyor dedi...
sezeryanınki ise sonuçta bir ameliyat dedi..
sen karar ver dedii..
Ben risk nedeniyle acilen Ankara'da doktora gitmiştim o dönem-hala gidiyorum gerçi- o da profesör ve Antalya'da İnanç Beyi önermişti. Ben amniyosentezimi falan Ankara'daki doktoruma yaptırdım. Biraz pahalı da olsa süpper bi doktor ve zorunlu kalmadıkça normal doğum yaptıran, ayrıca bana çok güven veren biri. İmkanım olsa da onu getirsem Antalya'ya :) Dolayısıyla onun önerdiği doktor da benim için güven verici.. Sezeryan, hatta epiduralli normal bile istemiyorum ama tabii ki zorunlu haller ayrık :) Fakat duyuyorum ki doktorlar sezeryan için bahane arıyorlar resmen, çok kafam takılıyor buna yaa
canım ben ilk iki nstye yemekten 2 saat sonra girdim,bebek hareketi az dediler..şok oldum oysa benim kuduruk paşa durmazdı,inadına yapıyor sandım.geçn cumartesi yemeği yedim bolca hemen doktora gittim sıra beklerkende çantamda jelibon,şeker su ne varsa tıktım.nstye bi girdim hemşire bile şok oldu nasıl bi hareket ediyor diye...
tıkabasa tok git,bolcaa ye hatta beklerkende yee...ye yani canım :)))
canım ben 2-3 kez sordum..
ben 8.ayımdayım..
siz ne önerirsiniz diye soruyorum..
sizin kararınız önemli diyor..
yani sezeryana yönlendiren doktorlardan kesinlikle değil..
ben ikisinede giriyorum..
hangisine karar verirseniz onu yaparım diyor..
hoşbulduk arkadaşlar, tesekkürler önerileriniz için bi defa daha ertuğrul beye gidecem yine emin hissetmezsem kendimi sizin yazıları da okuyarak karar verecem.benim bi sıkıntımda bankacıyım ve ilçedeyim sabah 9- aksam 9 çalışıyorum bu yüzden hafta içi doktora gitmem sorun olabiliyor özel hastane olursa ctesi sabah giderek herşeyi halletmeyi düşündüm tabi şu an çok yeni ilerde ne olur bilemem.başka sehirde ilk gittiğim doktor sağlıklı dogacak bebege yaptıgın bişey zarar veremez demişti.inşallah hepimizin bebişleri sağsalim büyür de özellikli doktor aramak zorunda kalmayız
kızlar selam hepinize..
nasılsınız bugün..
benin yarın ilk nst var..
heyecanlandım..
bide nst için tokmu olmak iyi oluyor?
bebek 7 bilirsin sen:)))
eee ben geldim yine kisssmmmeee kalmamış(
eee ben geldim yine kisssmmmeee kalmamış(
bende burdayımda,ziyaretçilerimiz çook...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?