Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

destamonaangel hoşgeldin.. Memorial'de arkadaşım yeni doğum yaptı, hastaneden memnun kaldı. Medical Park'ta da başka bir arkadaşım doğum yaptı o da memnundu, yalnız ikisi de sezeryandı, normal-sezeryan değişir mi bilmiyorum. Ben de yer arıyorum kendime :)
Mehmet ŞİMŞEK'in ününü duydum, ayrıca riskli gebeliğim nedeniyle de kendisinden randevu almak istemiştim ama 3 haftadan öncesine alamamıştım. Tıp Fakültesi'nde İnanç MENDİLCİOĞLU ve Mehmet ŞİMŞEK çok tavsiye ediliyor. Ben de Jinefem'de İbrahim TIRAK'a gidiyorum, memnunum ben de.. Normal doğumla ilgili fikirleri olumlu mu daha soramadım ama olumluysa daha da memnun olcam, sezeryana meyil hissedersem bırakırım herhalde..
Duduay'ın dediği gibi doktor işi elektrik meselesi biraz..

Son düzenleme:

canım benim doktorum prof. inanç mendilcioğlu..tıp fakültesinde..
ben çok memnunum..
inşallah doğumdada girsin istiyorum..
öyle çook muhabbetli değil ama sorduğun hiçbirşeyi yanıtsız bırakmıyor ve nedense bana çok güven veriyor..
ilk bakışta insanda güven uyandırıyor..
tıp fakültesi düşünürüm dersen inanç beyi düşün derim..

kızlar selam hepinize..
nasılsınız bugün..
benin yarın ilk nst var..
heyecanlandım..
bide nst için tokmu olmak iyi oluyor?
bebek 7 bilirsin sen:)))

kızlar selam hepinize..
nasılsınız bugün..
heyecanlandım..

canım ben ilk iki nstye yemekten 2 saat sonra girdim,bebek hareketi az dediler..şok oldum oysa benim kuduruk paşa durmazdı,inadına yapıyor sandım.geçn cumartesi yemeği yedim bolca hemen doktora gittim sıra beklerkende çantamda jelibon,şeker su ne varsa tıktım.nstye bi girdim hemşire bile şok oldu nasıl bi hareket ediyor diye...
tıkabasa tok git,bolcaa ye hatta beklerkende yee...ye yani canım :)))

krokancım inanç bey ne düşünüyor normal doğum hakkında?ondan da randevu almak istedim ben ama o da 3 hafta sonraya demişti, acelem vardı bekleyemedim kaldı sonra.. Doktorumu değiştirmem gerekirse diye öğrenmek istiyorum

canım ben sordum doğum için siz ne düşünürsünüz ,hangisini önerirsiniz diye..nasıl istersen.sende araştır dedi..
ikisininde riskleri var dedi..
normal doğumunki omuz takılması vs. olabiliyor...iri bebeklerde zor oluyor dedi...
sezeryanınki ise sonuçta bir ameliyat dedi..
sen karar ver dedii..

Ben risk nedeniyle acilen Ankara'da doktora gitmiştim o dönem-hala gidiyorum gerçi- o da profesör ve Antalya'da İnanç Beyi önermişti. Ben amniyosentezimi falan Ankara'daki doktoruma yaptırdım. Biraz pahalı da olsa süpper bi doktor ve zorunlu kalmadıkça normal doğum yaptıran, ayrıca bana çok güven veren biri. İmkanım olsa da onu getirsem Antalya'ya :) Dolayısıyla onun önerdiği doktor da benim için güven verici.. Sezeryan, hatta epiduralli normal bile istemiyorum ama tabii ki zorunlu haller ayrık :) Fakat duyuyorum ki doktorlar sezeryan için bahane arıyorlar resmen, çok kafam takılıyor buna yaa

canım ben 2-3 kez sordum..
ben 8.ayımdayım..
siz ne önerirsiniz diye soruyorum..
sizin kararınız önemli diyor..
yani sezeryana yönlendiren doktorlardan kesinlikle değil..
ben ikisinede giriyorum..
hangisine karar verirseniz onu yaparım diyor..

desene yarın kuvvetlice yiycem..
zaten pek kuvvetsiz yediğim yok ama..
sabah erken çıkınca kahvaltı hep karambole gelir benim..
okula giderken fırından bi simit peynir alırım..
ama yarın çantamı doldurayım iyice..

O zaman ben benimkinden ışık alamazsam İnanç Beye giderim gibi görünüyor. İbrahim Bey de iyi aslında, umarım değiştirmem gerekmez :) Teşekkürler canım

hoşbulduk arkadaşlar, tesekkürler önerileriniz için bi defa daha ertuğrul beye gidecem yine emin hissetmezsem kendimi sizin yazıları da okuyarak karar verecem.benim bi sıkıntımda bankacıyım ve ilçedeyim sabah 9- aksam 9 çalışıyorum bu yüzden hafta içi doktora gitmem sorun olabiliyor özel hastane olursa ctesi sabah giderek herşeyi halletmeyi düşündüm tabi şu an çok yeni ilerde ne olur bilemem.başka sehirde ilk gittiğim doktor sağlıklı dogacak bebege yaptıgın bişey zarar veremez demişti.inşallah hepimizin bebişleri sağsalim büyür de özellikli doktor aramak zorunda kalmayız

özellerde doktorlar 12e kadar çalışıyor die biliyorum enazından yıldız andeva...

kızlar selam hepinize..
nasılsınız bugün..
heyecanlandım..

slm canım.. hadi bakalım bol şans yarın için sana.. bende daha girmedim hiç.. bilgim yok valla.. güzel haberlerle dönersin inşallah... bu arada oğluşunuda göreceksin slm söyle bizdende :))

slm kızlar ve minişler.. evde yoktuk yeni geldik.. yalnız ben bugün tüm gün evde yoktum.. gezenti oldum iyice laf aramızda :))

aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.. allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizin..hoşgeldiniz.. paylaşımlarınızı bekliyoruzz..

krokannn :)) canım benim msn den yazmışsın ama ben yoktum evde... açtığımda geldi mesajların... kıyamam sanaaa.. msn ölmedi face gelince.. sen msn açmıyorsun sorun o bence :))) bu gidişle sana da bi face açtırıcaz haberin olsun :))) benim kadınlar klübü açıksa faace de msn de kesin açıktır.. aklında olsun şeker :))

civilimden kızıma ciciler sipariş ettim kızlar :)) bu hafta içinde gelir sanırım.. çıtçıtlı badi, yelek, patik, çorap vss.. doğuncaya kadar her ay parça parça eksikleri sipariş edicem.. böylelikle hem cebimizi zedelemiycez.. hemde düşüne düşüne almış olucaz inşallah.. heyecanla bekliyorum valla.. bizim şubat annelerinden civilimden alışveriş yapan çok.. malları çok güzel ve kaliteliymiş.. fiyatlarıda piyasaya göre çok çok düşük.. tavsiye ederim herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…