civilimden kızıma ciciler sipariş ettim kızlar :)) bu hafta içinde gelir sanırım.. çıtçıtlı badi, yelek, patik, çorap vss.. doğuncaya kadar her ay parça parça eksikleri sipariş edicem.. böylelikle hem cebimizi zedelemiycez.. hemde düşüne düşüne almış olucaz inşallah.. heyecanla bekliyorum valla.. bizim şubat annelerinden civilimden alışveriş yapan çok.. malları çok güzel ve kaliteliymiş.. fiyatlarıda piyasaya göre çok çok düşük.. tavsiye ederim herkese..
gelince eklersin:))
ben kaçar kızlar... yorulduk bugün.. dinlenelim.. yarında evi toparlamam, temizlemem lazım.. allah rahatlık versin minişlerle güzel annelerine...
bende kaçar oğluş uyudu sıra bende hepiiniz3 tattlı rüyalarr.
ben emzirme sütyeni almayı düşünmüyorum penye sütyenler işimi görür emzirme atleti sordum loya ya oda yoktu
normal sütyen rahat olurmu?
bende emzirme atleti istiyorum sadece loyaya sordum onda da yoktumerhaba herkeze
emzirme sütyeni kızımda kullandım çok rahat ettim şimdi de aldım kullanacağım klasik sütyenlerden sadece üsten açılıyor rahat edersin hatta emzirme atleti bakıyorum malum kış bebeği olacak daha rahat olur gibi geliyor
merhaba herkeze
emzirme sütyeni kızımda kullandım çok rahat ettim şimdi de aldım kullanacağım klasik sütyenlerden sadece üsten açılıyor rahat edersin hatta emzirme atleti bakıyorum malum kış bebeği olacak daha rahat olur gibi geliyor
cnm ben özdilekte buldum ama başka yerlerede bakmayı düşünüyorumbende emzirme atleti istiyorum sadece loyaya sordum onda da yoktu
nerden aldın ne marka birde bedeni nasıl alıcam bilemedim..
slm canım.. hadi bakalım bol şans yarın için sana.. bende daha girmedim hiç.. bilgim yok valla.. güzel haberlerle dönersin inşallah... bu arada oğluşunuda göreceksin slm söyle bizdende :))
slm kızlar ve minişler.. evde yoktuk yeni geldik.. yalnız ben bugün tüm gün evde yoktum.. gezenti oldum iyice laf aramızda :))
aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.. allah kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemizin..hoşgeldiniz.. paylaşımlarınızı bekliyoruzz..
krokannn :)) canım benim msn den yazmışsın ama ben yoktum evde... açtığımda geldi mesajların... kıyamam sanaaa.. msn ölmedi face gelince.. sen msn açmıyorsun sorun o bence :))) bu gidişle sana da bi face açtırıcaz haberin olsun :))) benim kadınlar klübü açıksa faace de msn de kesin açıktır.. aklında olsun şeker :))
civilimden kızıma ciciler sipariş ettim kızlar :)) bu hafta içinde gelir sanırım.. çıtçıtlı badi, yelek, patik, çorap vss.. doğuncaya kadar her ay parça parça eksikleri sipariş edicem.. böylelikle hem cebimizi zedelemiycez.. hemde düşüne düşüne almış olucaz inşallah.. heyecanla bekliyorum valla.. bizim şubat annelerinden civilimden alışveriş yapan çok.. malları çok güzel ve kaliteliymiş.. fiyatlarıda piyasaya göre çok çok düşük.. tavsiye ederim herkese..
herşeyin yolunda olduğuna sevindim.nst ne oluyor bu arada normal doğum yapıcaklar için mi geçerli o muayene?okudunmu bilmiyorum ama ben loya sabahlıklı takımı 85 tl ya aldım kışlahan çok pahalıydı.benim daha erken çanta hazırlığı için daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım deterjanını almadım daha indirimi yakalamayı bekliyorum.bende senin haftalara geldiğimde hazırlarım sanırım çantayı.ilke bebede beğendim ben çantayı ,diğer taraftakiler çok günlük havasında ben daha şık bi çanta istiyorum ısıtmalıymış ilke bebedeki 70 tl dan başlıyomuş.bide bişey sorucam şimdi benim doğum andeva yıldızda olucak oda süslemisi yapıyorlar 40 tl ya çıkarken kapı süslerini alıyomuyuz acaba belki biraz saçma soru ama yani 40 tl ya ben kendimde alır süslerim odayı çıktığımdada evde odasının kapısına takarım öyle değilmi?kızlar çanta aldınız mı?nasıl bişey düşünüyosunuz..
ben mavili pembeli bebeklileri çok sevmiyorum..
düz siyah beğendim büyük boy..
güzeldi baya..
biberon v.s. için özel yerleride vardı..
eşimde sonuçta bu bebek çantası onudamı siyah alacaksın dedi..
banada siyah hep asil geliyor..
hastane çantamı hazırlayasım var..
pijama 2 takım annem almışş..
bi takımda sabahlıklı falan şık bişey aliyim dedim..
çamaşır,çanta bide bebek odasına kapı süsü alınacak..
çantanıza neler koyacaksınız..?
biraz baktım ama her listede başka bişey söylüyo..
sizce neler gerekli..?
normal sütyen rahat olurmu?
canım yeni yazabiliyorum..
girdim nst ye..
doktoruma gösterdim gayet iyi dedi..
ama oğlumu göremedim..
ultrason 7 aralıkta...
selamını ozaman söylerim:)
walla sorma canım..
herşeye el attım..
bi facese atamadım hayret..
arkadaşlar şaşırıyor sen nasıl omazsın diye..
dün çevrimdışı olduğunu biliyodumda yaziyim dedim işte..
dün gece kısa bir süre site bakıma alındı..
o ara msn e takıldım..
güle güle giysin canım..,
bende hiç girmedim o siteye bi bakiyim.
netten hiç almadım ben şimdiye kadar..
aslında daha heyecanlı ve kolay..
kızlar çanta aldınız mı?nasıl bişey düşünüyosunuz..
ben mavili pembeli bebeklileri çok sevmiyorum..
düz siyah beğendim büyük boy..
güzeldi baya..
biberon v.s. için özel yerleride vardı..
eşimde sonuçta bu bebek çantası onudamı siyah alacaksın dedi..
banada siyah hep asil geliyor..
hastane çantamı hazırlayasım var..
pijama 2 takım annem almışş..
bi takımda sabahlıklı falan şık bişey aliyim dedim..
çamaşır,çanta bide bebek odasına kapı süsü alınacak..
çantanıza neler koyacaksınız..?
biraz baktım ama her listede başka bişey söylüyo..
sizce neler gerekli..?
herşeyin yolunda olduğuna sevindim.nst ne oluyor bu arada normal doğum yapıcaklar için mi geçerli o muayene?okudunmu bilmiyorum ama ben loya sabahlıklı takımı 85 tl ya aldım kışlahan çok pahalıydı.benim daha erken çanta hazırlığı için daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım deterjanını almadım daha indirimi yakalamayı bekliyorum.bende senin haftalara geldiğimde hazırlarım sanırım çantayı.ilke bebede beğendim ben çantayı ,diğer taraftakiler çok günlük havasında ben daha şık bi çanta istiyorum ısıtmalıymış ilke bebedeki 70 tl dan başlıyomuş.bide bişey sorucam şimdi benim doğum andeva yıldızda olucak oda süslemisi yapıyorlar 40 tl ya çıkarken kapı süslerini alıyomuyuz acaba belki biraz saçma soru ama yani 40 tl ya ben kendimde alır süslerim odayı çıktığımdada evde odasının kapısına takarım öyle değilmi?
herşeyin yolunda olduğuna sevindim.nst ne oluyor bu arada normal doğum yapıcaklar için mi geçerli o muayene?okudunmu bilmiyorum ama ben loya sabahlıklı takımı 85 tl ya aldım kışlahan çok pahalıydı.benim daha erken çanta hazırlığı için daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım deterjanını almadım daha indirimi yakalamayı bekliyorum.bende senin haftalara geldiğimde hazırlarım sanırım çantayı.ilke bebede beğendim ben çantayı ,diğer taraftakiler çok günlük havasında ben daha şık bi çanta istiyorum ısıtmalıymış ilke bebedeki 70 tl dan başlıyomuş.bide bişey sorucam şimdi benim doğum andeva yıldızda olucak oda süslemisi yapıyorlar 40 tl ya çıkarken kapı süslerini alıyomuyuz acaba belki biraz saçma soru ama yani 40 tl ya ben kendimde alır süslerim odayı çıktığımdada evde odasının kapısına takarım öyle değilmi?
bende hamilliğin ortalarına doğru penye sütyen aldım,çok rahat ettim tabiki hoş durmuyor diğer sütyenlere göre.
ben şimdiden emzirme sütyenimi kullanıyorum.gerçekten çok çirkin ve hiiiiç bi özelliği yok,amaçta sanırsam o çünkü emzirme esnasında bebeğin yüzüne zarar verebilecek yada tahriş edebilecek bişi olmamasından kaynaklanıyor.
benim gögüsler devasal büyüdü için şuan çok rahatım bunla..75 den 90 oldum düşün...montofon misal..
benim büyümeyen yerim kalmadı maşallah..
bi göğüslerim büyümedi..
hala eski sütyenimi kullanıyorum..ama arkasına şu eklerden aldım sırt kısmına..3 parça kadar ekledim..
her biri 5 er cm olsa 15 cm genişlemişim:):):)
canım nstnin ii olduğuna sevindim..
neyaptın tıkındınmı iyice??? hareketlendimi?
cumartesi sıra bende ...
iyi bi kahvaltı yaptım bide orda beklerken çikolata yedim..
ordakilerde demiştir daha nerene yiyosun be kadın diye:
hareketleri iyi dedi doktor..
canım ben adidas sırt çantası kullanacağım doğumdan sonra,tek omuzlu çantalar omuzdan düşüyor hareket esnasında..bi bebeği tut bi çantayı taşı yapamam heralde..ergonomik çözümler üretmeye çalışıyorum...
sıradaki doğum bende,hastane çantam hazır..kendime bi küçük valiz yaptım,paşaya ayrı bi çanta,ayrıca bi poşetin içine portbebe ve bir paket bez koydum...toplamda 3 parça halinde hastaneye giriceğiz..
içine gelince: valla içini arkadaş hazırladı,eli biraz bola kaçıyor,yeterki hastane madur olma diyor,sadece çoçuk takımı 6tane koydu..
ben çok spor giyinmem de oyüzden sırt çantası sırıtabilir bende.
ben normal alırım ama 2 saplı olanlardan..
bide pijama ayarlasam iyi olacak..
hiç bişey yakışmıyo gibi geliyo çok lilo alınca ..
oüzden hiiç kıyafet bakmıyorum..
bakasımda gelmiyor açıkçası..
kapı süsünü eşim yaptırmayı düşünüyor,bende çıkarken söküp evi getirirmeyi....odamızın kapı süsü var ama sokak kapısının yok oraya asarım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?