Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gelince eklersin:))

ben kaçar kızlar... yorulduk bugün.. dinlenelim.. yarında evi toparlamam, temizlemem lazım.. allah rahatlık versin minişlerle güzel annelerine...

selam kızlar dün çarşıya çıktık şu lohusa takımlarına,pijama takımlarına baktım.kışlahandaki bütün mağazalara girdim.ve oohaaa dedim afedersiniz.ama lohusa takımları 150 tldan başlıyor.daha bunun yanında pijama takımıda alınıcak.emzirme sütyeni v.s.neyse loya ya girdim çok hoş nbb marka lohusa takımı 85 tl hemen aldım valla o kışlahandaki 150 tl dan başlayan lohusa takımlarından hiç farkı yok...aldım tabiiki sonra kompedana gittim 1 takım hello kitty pijama aldım.1 takım daha beğendim ama çok sıkılmıştım denemedim daha sonra çıktığımda bakıcam artık.birde şu emzirme sütyenleri ne kadar çirkin çok yaşlı işi.almadım valla beğenmedim hiç.yani kızlar kışlahan çok kazık bence loya ya bakın derim...sizlerden emzirme sütyeni alan var mı model nasıl?

ben emzirme sütyeni almayı düşünmüyorum penye sütyenler işimi görür emzirme atleti sordum loya ya oda yoktu

merhaba herkeze
emzirme sütyeni kızımda kullandım çok rahat ettim şimdi de aldım kullanacağım klasik sütyenlerden sadece üsten açılıyor rahat edersin hatta emzirme atleti bakıyorum malum kış bebeği olacak daha rahat olur gibi geliyor

bende emzirme atleti istiyorum sadece loyaya sordum onda da yoktu

nerden aldın ne marka birde bedeni nasıl alıcam bilemedim..

slm canım.. hadi bakalım bol şans yarın için sana.. bende daha girmedim hiç.. bilgim yok valla.. güzel haberlerle dönersin inşallah... bu arada oğluşunuda göreceksin slm söyle bizdende :))

canım yeni yazabiliyorum..
girdim nst ye..
doktoruma gösterdim gayet iyi dedi..
ama oğlumu göremedim..
ultrason 7 aralıkta...
selamını ozaman söylerim:)

walla sorma canım..
herşeye el attım..
bi facese atamadım hayret..
arkadaşlar şaşırıyor sen nasıl omazsın diye..
dün çevrimdışı olduğunu biliyodumda yaziyim dedim işte..
dün gece kısa bir süre site bakıma alındı..
o ara msn e takıldım..

güle güle giysin canım..,
bende hiç girmedim o siteye bi bakiyim.
netten hiç almadım ben şimdiye kadar..
aslında daha heyecanlı ve kolay..

kızlar çanta aldınız mı?nasıl bişey düşünüyosunuz..
ben mavili pembeli bebeklileri çok sevmiyorum..
düz siyah beğendim büyük boy..
güzeldi baya..
biberon v.s. için özel yerleride vardı..
eşimde sonuçta bu bebek çantası onudamı siyah alacaksın dedi..
banada siyah hep asil geliyor..
hastane çantamı hazırlayasım var..
pijama 2 takım annem almışş..
bi takımda sabahlıklı falan şık bişey aliyim dedim..
çamaşır,çanta bide bebek odasına kapı süsü alınacak..
çantanıza neler koyacaksınız..?
biraz baktım ama her listede başka bişey söylüyo..
sizce neler gerekli..?

herşeyin yolunda olduğuna sevindim.nst ne oluyor bu arada normal doğum yapıcaklar için mi geçerli o muayene?okudunmu bilmiyorum ama ben loya sabahlıklı takımı 85 tl ya aldım kışlahan çok pahalıydı.benim daha erken çanta hazırlığı için daha bebişin kıyafetlerini yıkamadım deterjanını almadım daha indirimi yakalamayı bekliyorum.bende senin haftalara geldiğimde hazırlarım sanırım çantayı.ilke bebede beğendim ben çantayı ,diğer taraftakiler çok günlük havasında ben daha şık bi çanta istiyorum ısıtmalıymış ilke bebedeki 70 tl dan başlıyomuş.bide bişey sorucam şimdi benim doğum andeva yıldızda olucak oda süslemisi yapıyorlar 40 tl ya çıkarken kapı süslerini alıyomuyuz acaba belki biraz saçma soru ama yani 40 tl ya ben kendimde alır süslerim odayı çıktığımdada evde odasının kapısına takarım öyle değilmi?

normal sütyen rahat olurmu?

bende hamilliğin ortalarına doğru penye sütyen aldım,çok rahat ettim tabiki hoş durmuyor diğer sütyenlere göre.
ben şimdiden emzirme sütyenimi kullanıyorum.gerçekten çok çirkin ve hiiiiç bi özelliği yok,amaçta sanırsam o çünkü emzirme esnasında bebeğin yüzüne zarar verebilecek yada tahriş edebilecek bişi olmamasından kaynaklanıyor.
benim gögüsler devasal büyüdü için şuan çok rahatım bunla..75 den 90 oldum düşün...montofon misal..

canım nstnin ii olduğuna sevindim..
neyaptın tıkındınmı iyice??? hareketlendimi?
cumartesi sıra bende ...

canım ben adidas sırt çantası kullanacağım doğumdan sonra,tek omuzlu çantalar omuzdan düşüyor hareket esnasında..bi bebeği tut bi çantayı taşı yapamam heralde..ergonomik çözümler üretmeye çalışıyorum...
sıradaki doğum bende,hastane çantam hazır..kendime bi küçük valiz yaptım,paşaya ayrı bi çanta,ayrıca bi poşetin içine portbebe ve bir paket bez koydum...toplamda 3 parça halinde hastaneye giriceğiz..
içine gelince: valla içini arkadaş hazırladı,eli biraz bola kaçıyor,yeterki hastane madur olma diyor,sadece çoçuk takımı 6tane koydu..

kapı süsünü eşim yaptırmayı düşünüyor,bende çıkarken söküp evi getirirmeyi....odamızın kapı süsü var ama sokak kapısının yok oraya asarım artık...

canım nst de bebeğin kalp atışlarına,hareketine ve iyilik haline bakılıyor sanırım..
normal doğumdada sezeryanda da giriliyor nst ye..
sanırım 32.haftadan sonra başlıyor..
evet iyi almışsın.
kışlahanda herşey pahalı waa..
hamile giyimde pahalıydı..
mecbur olduğumuzu düşünüp artırıyorlar fiyatları..
dalin sıvı deterjan ve yumuşatıcı aldım ben migrostan..
ozaman kampanyadaydı..
deterjanı alana yumuşatıcı hediyeydi.
annemin aldığı pijamalardan birini denedim şimdi..minicik oldu ya..
çokta güzeldi..
kırmızı saten karışımlı penye..
oofff.
daha 1.5 ay önce boldu..
bende çantaya detaylı bakamadım..
inşallah hafta sonu fırsat olursa bakmak istiyorum..
junior clubdada bakmıştım vardı güzel modeller..
oraya bakarım..
bide ilke bebeyle irem bebeye..
bi çanta içinde antalyanın altını üstüne getiremicem..:)
oda süslemesini hiç bilmiyorum canım ama bence kendi süsleriyle süsleyip geri alıyorlardır..
yani herkese süsleri verip,yeni gelene tekrar almakla uğraşmazlar gibi geliyor..
bide zaten kapı süsleri 35 tl..
bence vermezler ama bi sor istersen..
kendi süsünle süsleyebilirmisin onuda hiç bilmiyorum

bende eve istiyorum kapı süsü..
bi bakiyim kışlahanın karşısındaki şekerciye.
bide seleklerdekine.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…