aynen bende normal istediğim için benimde ne kadar zamanım var belli değil.. bende 36 haftanın içindeyim.. medisuda fatma sedaya mı gideceksin ??? benim hastanem olunca kulak kabarttım da hemen
allah yardımcımız olsunnn inşallahhhhh
yok canım benim doktorum başka hastanede ama doğum için orayla anlaşmalı oraya gelicek doğumu yaptırmak için ben şelale tıp merkezine gidiyorum o kaar çok hastanede değiştirdimki artık sona geldim değiştirmeyeyim dedim yoksa fatma hanımın çok iyi bir doktor oldugunu biliyorum benim 2009 da ilk bebeğimin kalp atışları durdu fatma hanıma gidiyordum andevada o farketti kalp atışlarının olmadıgını artık ikinci bebişte onu düşünürüz(ilkini doğurmadan ikinciyi düşünen bir ben varım herhalde)
canım ben bıkac urunu baby home dan aldım orda nurtaç hanım var cok ılgılı ve bılgılı gercekten cok memnun kaldım.yatagını çilekten aldım buyuyen yatak ıcınde 2 yatak,uyku setı dahıl bıde ayrıyetten cıbınlık aldım.ıstanbula gıtmıstım taa ekımde ordan kıyafet aldım,ınternetten cok satın aldım.mothercare ozellıkle ındırımdeyken cıtcıtlı bodylerı cok kalıtelı,yumusacık ve 7 tanesı 30-35 tl bence cok uygun.tanesı 5 tlye pazarda bıle bulamazsın dıe dusunuorum.vıllahapp var lauranın asagısında suanda yuzde 50 ındırımde baya bısey aldım cok kalıtelı.Boyner den aldım oradada yuzde 50var.Nevresım takımını da taç dan aldım.tırnak makası burun aspıratoru chıcco aldım,kremler sampuan mustela bubchen karısık aldım.fıyat arastırması cok yaptım sende almak ıstedıgın markaları belırle nerde uygunsa ordan al derım cunku eksıkler bıtmıor.buarada arabasını,mama sandalyesını sahıbınden.comdan ıkıncı el aldım cok temız.quınny buzz,chıcco poly magıc yarı fıyatına almıs oldum.kolay gelsın sımdıden ,ama cok guzel bırsey arastırıp almak.
canım nolur uzme kendını sabırlı olmaya calıs bebek senın stresındende mutlaka etkılenıordur,hormonlarının senı ele gecırmesıne ızın verme bugunlerı hep atlatıcaksın sadece cok dusunme negatıf seyler.bebısını bı arkadasımızın dedıgı gıbi herkes cok sevıordur ama bebıs herzaman annesıyle mutlu olur dıe senı ve bebegı dusunup kucagına verıolardır.lohusa sendromu bu olsa gerek ınan herkes cok sacma sapan seylerı bu zamanda cok buyutuo sen hıcbısey dusunmemeye calıs olurmu.kolık ıcın nette arastır doktora sor mutlaka bı caresı vardır canım.bırı bana ben taa 15 haftalık hamıleyken kendı bebegı sancılı bebekmıs deyıp sende bunun adını mutlaka not al deyıp bı ılac gıbı bısey yazdırdı bana ama ben ne ıse yaradıgını tam olarak bılmıorum bebegı cok huzursuzmus bunu vermıs doktr sonra ıyı olmus,sende doktoruna sor bunu ıstersen adı COLINOX beyaz kutu 20 ml lık bısey dıe not almısım sende sor derım nedır bu dıe.Allah kolaylık versınnn
cnm bende bu persembe 38.haftaya gırıorum catı muayenesı olucam ona gore normal mı sezrynamı bellı olucak ben normal ıstıorum bakalım kısmet.yasamda cemıl beye gıdıorum ordada dogum yapıcam Allah ızın verırse.benım kızım 36.haftadayken 2880 gr dı bakalım bu per kac gr olmus.yazısırız artık..bıran evvelde bebısımı ıstıorum ama zor gunlerde beklıor bızı ama napalım hıcbırsey hayatta kolay deıl herseyın bedelı var:)
yok canım benim doktorum başka hastanede ama doğum için orayla anlaşmalı oraya gelicek doğumu yaptırmak için ben şelale tıp merkezine gidiyorum o kaar çok hastanede değiştirdimki artık sona geldim değiştirmeyeyim dedim yoksa fatma hanımın çok iyi bir doktor oldugunu biliyorum benim 2009 da ilk bebeğimin kalp atışları durdu fatma hanıma gidiyordum andevada o farketti kalp atışlarının olmadıgını artık ikinci bebişte onu düşünürüz(ilkini doğurmadan ikinciyi düşünen bir ben varım herhalde)
kızlar yarın için dualarınızı bekliyorum sağlıkla oğlumu kucağıma alıyım inşallah .yarın durumumu bildirmeye çalışıcam...
canımm hoşgeldin nasılsın?
kızlar selam nasılsınız...
bugün doğum yapacak olanlar inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına almışlardır..
bizimde uyku yok hiç 2 gündür sürekli ağlıyor..
neden olduğunu anlamadık..
hemen hemen hiç uyumadı..
daha doğum kilomuz ulaşamadık..
her pazartesi hastanedeyiz..
bu pazartesi yine tartıya çağırdılar..
inşallah daha hızlı kilo alır..
yoksa takviyeye başlayacak gibi doktor..
süt yaramıyormu anlamadım..
ne yapmam gerekirkii..
yasmin sen nasılsın?
msn ede hiç giremedim
seninde az kalmış..
kararsız kalmıştık seninle normalmi sezeryanmı diye..
sezeryanda zormuş..
şimdiki aklım olsa normal olurdum..
sanada tavsiyem normal olman..
nasıl gidiyor hanımlar herşey yolundamı?herkes iyimi?gelemiyorum pek buralara:))bebek olunca zor:))
hamile olanları allah kurtarsın hayırlı doğum nasip etsin.doğuranlara da analı babalı büyütmeyi nasip etsin allah diyelim.
benim kız 4 aylık oldu.gaz problemimiz hala bitmedigaliba sorun bende yiyeceklerime dikkat etmiyorum.biraz da üşütüyorum.zilliyi zaptetmek zor artık.gece bi bakıyorum iki ayağıda battaniyesinin üzerinde:))açmış heryerini :)) evimiz kaloriferli olmasa uyku tulumu alacağım ama çok sıcak olur giydiremem (
bizde durum böyle.öpüyorum hepinizi))
Kızlaar doğum tarihim belli oldu, 3 Mart.. Tabii bizimki daha önce gelmeye kalkmazsa.. 35 gün kalmış, bu zamanları gördüğüme inanamıyorum. 35 gün bazen çok az geliyor, bazen çok fazla..
Artık akşamları hep nefes nefeseyim.. Hiçbir pozisyonda rahat oturamıyorum, yatarken de cabası. Yorgan da bir ağır geliyorNeyse ki yün yorgan değil.
Famodin kullananınız var mı hamilelikte? Mide için?
Bu arada mothercare in çıtçıtlı badilerinden kullanan bir arkadaş onların boyun kısmının aşırı geniş olduğunu ve hiç rahat kullanamadığını söyledi, çocuk üşüyecek diye giydiremiyormuş..
canım gözün aydın.. sezeryan olacaksın sanırım ondan belli oldu tarihin değil mi?? benim senden daha az günüm var ama tarih belli değil normal istediğim için... allahım hayırlısını versin inşallah.. sağ salim alalım kucağımıza..
gaviscon kullandım canım ben miğdem için.. halada şişeyi dikiyorum kafama
Benim önceki hafta bir ara kramp gibi bir ağrım oldu, şiddetliydi biraz, doktora tarif edince on iki parmak bağırsağım olduğunu söyledi. Gaviscon da fayda etmedi o gün, doktor da famodin önerdi, bir tane içtim, işe yaradı; yeniden almadım ben de.. Şimdi de yanımda bulunduruyorum yeniden olursa diye..
Evet canım, benim sezaryen olacak, retina dekolmanı olmuştu bende, retinada yırtılma yani, normal doğum olasılığım yok.
Bugün öğlenden beri hiç iyi değilim ben ya, başım dönüyor, tansiyonum da düştü sanırım, nefes alamıyorum. Annemle telefonda bile konuşamadım, eve geldim, iyice kötüledim. Yemeği bile eşim yaptı. Çok aciz hissettim kendimi :26: Zaten her şeye ağlıyorum, bir de buna ağlamış oldum
İnşallah, sağ salim kucağımıza alalım boncuklarımızı da, şu günlere gülelim, ne rahatmışız diyelim
Doğurmadım ve burdayım
Kızlar Antalya'da bebek mağazaları nerelerde var?
Hiç dikkatimi çekmediği için daha önce bilmiyorum:26:
slm canım.. merak ediyordum seni.. nasılsın ne yaptın prens nasıl diye.. sonunda haber alabildim.. acaba gaz sancısı mı?? karnımı doymuyor yoksa?? badem içi ve ceviz ye canım sürekli.. sütü yağlandırdığını söylemişlerdi.. belki faydası olur..
idare ediyoruz canım biz.. ağırlaştık iyice.. top gibi hissediyorum kendimi.. bi otarafa yuvarlanıyorum bi bu tarafa.. geceleri sancım oluyor arada.. ama nst de çıkmıyor.. gaz sancısı sanırım.. hala normal diye diretiyorum.. 23 şubata kadar bekliycez normal olarak gelmezse 23 şubatta sezeryan olucam canım bende.. artık her hafta gidiyoruz kontrole.. allah hakkımızda hayırlısını versin bakalım..
arada uğrada iyi olduğunu bilelim canım.. prenside senide öpüyorum.. iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?