özledim walla yasmin sohbetleri..
evde tıkılıp kaldım..
gerçi hafta sonları kaçıyoruz biraz süt sağıp..
özdilek,kapalı yol v.s.
normal doğumu beklemek en iyisi..
seninde az kalmış..
aslında sütüm geliyor..emiyorda ama beslenemiyormu anlamadım..
pazartesi mama takviyesi istemez inşallah doktor..
bu arada tavsiye edebileceğiniz bi çocuk doktoru varmı?
siz nasılsınız duruyla?
inşallah bi gündüz denkgelirizde uzun uzun konuşuruz..
askerliğin çok canım seninsıranı bekle
kırcamide irem bebe-ilke bebe
kışlahan oteli altı irem bebe - ilke bebe
mevlana kavşağı (mezarlığın karşısı ) babyhome
eski nokta oteli yeni bilgehan oteli ( şarampole dönen köşe) junior club
muratpaşa caminden kalekapısına inen yolda solda içerde enes bebe
yeterli sanırım
valla kızlar nerelere kayboldunuz her girdiğimde forumda kimse olmuyor nerelere gittiniz bebişleriniz nasıl bizim kızın maşallahı var ayın 3 de(şubatın)nts de sancın varmı diye bakıcam doktor dedi ultrason ayın 3 nü gösteriyor ayy çok az kaldı heyecandan gece bazen uyanıyorum düşünüyorum uyuyamıyorum sonra heyecan sardı vallahi
Evet haklısın,daha yolun başındayım
Hımm tamam canım teşekkür ederim.
Pekii bu mothercare varmış sanırım,Antalya'da var mı ki mağazası:44:
benim doğumuma da çok var sizlere oranla..28 nisan:))...ama heyecanlı mısın derseniz?eveeet hem de çok:))dr um sezeryan ihtimalin yüksek dedi..bakalım hayırlısı..benden önce olanlar beni rahatlatabilirler mii?:)))
canım sen şubat anneleri topiğindede varsın demi??? bende ordayımda gördüğüm sen misin dedim ??
ewet canım benim maalesef burdaki annişleri bulamıyorum sürekli bakıyorum ama yoklarrr
Kızlar NSTye kaçıncı haftadan sonra giriliyor? Herkes bir şey yazmış, 30. haftada giren bile okudum.. Bi de NSTye nerede giriliyor, hastaneye mi gitmek gerekiyor, yoksa doktorların muayenehanelerinde oluyor mu ki?
ewet canım benim maalesef burdaki annişleri bulamıyorum sürekli bakıyorum ama yoklarrr
canım bende özlüyorum valla ne yalan söyliyeyim... bende hasta olmamak için evden dışarı çıkmıyorum.. bir anda soğudu havalar... şurda az kaldı hasta bari olmıyayım diyorum.. paşamın iyi olmasına sevindim canım.. rezene, bol su, falan iç bol bol sütün olsun.. canım daha çocuk olmayınca piyasada çocuk doktoruda yok tabii ama ben kendi hastanemdeki çocuk doktorunun metini çok duydum.. doğumda o bakacak zaten.. sonrasındada yine ona devam etmeyi düşünüyorum..uzm.dr. muzaffer koçak ismide..
valla iyi diyelim iyi olalım.. duruyağmur hanım ayağını göğüs kafesime bir daldırıyor canım acıyor.. söyleniyorum biraz.. sonra çekiyorağırlaştım artık.. nefes almakta zorlanıyorum.. bakalım 23 şubata kadar bekliyelimde normal gelirse gelir gelmezse haftası dolmuş oluyor 23 şubatta sezeryan yolları taştan olacak
bencede inşallah denk gelirizde uzun uzun sohbet ederiz.. doğum nasıl oldu?? hastane çantanda keşke götürmeseydim dediğin bişiler var mı?? sormak istediğim çok soru var...
senide paşamıda öpüyorumiyi bakın kendinize
sen sorularını sor yasmin ben seve seve yanıtlarım hepsini..
hastane için tek pijama yetti..
odam çok sıcaktı..patik giymedim..
hatta ilk gün hiç giyinmedim..
ıslak mendil kullanmadık bebek için..
pamuğu ıslatıp sildik..
süt pompası gerekiyor..
bebedorunkini aldım eczaneden..
biberona sağanlardan 20 tl..
onu kullanıyorum arada..
hastanedede lazım oldu..
ama sağınca az süt geliyor..
yarım saat sağınca 20 ml geliyor..
oda yetmiyor..
biberonla içirmedik..
bardakla veriyoruz sütü..
orkitte lazım olmadı..
kanama için hep gazlı bez koydular hastenede..
çünkü sürekli o gazlı bezi kontrol ettiler..
ilk gün giyinmemek rahat oldu..
emzirme sütyenimide daha kullanmadım..
eski sütyenlerimi kullanıyorum..
göğüs pedinide evde kullanmaya başladım..
insanın gözü hastanede görmüyor bişey..
sık sık göğüs pedini değiştirdim..
yoksa süt kokuyor hemen..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
yine emzirme zamanı geldi benim ağlıyor..
devam ederim yine..
Kızlar ya ped aldım ben bugün uzun aralardan sonra, hiç de özlememişimNormal ped aldım ama, uzun filan mı alsaydım ya, yeter mi normal ped?
Eyvah hadi ya, bi de 4lü paket aldım.. İkişer ikişer takayım
merhaba kızlar,
hamile değilim şimdilik ama antalyada yaşıyorum. Bebişlerinize sağlıkla kavusmanızı dilerim.
sakla sekerim adet gormeye baslayinca kullanirsin nasil olsa yeniden adet gormeye baslayacagizben hic istemesem de 4. ayda adet olmaya baslamistim booooo dedim 1 sene olmayan varmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?