Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım bende özlüyorum valla ne yalan söyliyeyim... bende hasta olmamak için evden dışarı çıkmıyorum.. bir anda soğudu havalar... şurda az kaldı hasta bari olmıyayım diyorum.. paşamın iyi olmasına sevindim canım.. rezene, bol su, falan iç bol bol sütün olsun.. canım daha çocuk olmayınca piyasada çocuk doktoruda yok tabii ama ben kendi hastanemdeki çocuk doktorunun metini çok duydum.. doğumda o bakacak zaten.. sonrasındada yine ona devam etmeyi düşünüyorum..uzm.dr. muzaffer koçak ismide..

valla iyi diyelim iyi olalım.. duruyağmur hanım ayağını göğüs kafesime bir daldırıyor canım acıyor.. söyleniyorum biraz.. sonra çekiyor ağırlaştım artık.. nefes almakta zorlanıyorum.. bakalım 23 şubata kadar bekliyelimde normal gelirse gelir gelmezse haftası dolmuş oluyor 23 şubatta sezeryan yolları taştan olacak

bencede inşallah denk gelirizde uzun uzun sohbet ederiz.. doğum nasıl oldu?? hastane çantanda keşke götürmeseydim dediğin bişiler var mı?? sormak istediğim çok soru var...

senide paşamıda öpüyorum iyi bakın kendinize

valla kızlar nerelere kayboldunuz her girdiğimde forumda kimse olmuyor nerelere gittiniz bebişleriniz nasıl bizim kızın maşallahı var ayın 3 de(şubatın)nts de sancın varmı diye bakıcam doktor dedi ultrason ayın 3 nü gösteriyor ayy çok az kaldı heyecandan gece bazen uyanıyorum düşünüyorum uyuyamıyorum sonra heyecan sardı vallahi

Evet haklısın,daha yolun başındayım
Hımm tamam canım teşekkür ederim.
Pekii bu mothercare varmış sanırım,Antalya'da var mı ki mağazası:44:

benim doğumuma da çok var sizlere oranla..28 nisan:))...ama heyecanlı mısın derseniz?eveeet hem de çok:))dr um sezeryan ihtimalin yüksek dedi..bakalım hayırlısı..benden önce olanlar beni rahatlatabilirler mii?:)))

canım sen şubat anneleri topiğindede varsın demi??? bende ordayımda gördüğüm sen misin dedim ??

Evet haklısın,daha yolun başındayım
Hımm tamam canım teşekkür ederim.
Pekii bu mothercare varmış sanırım,Antalya'da var mı ki mağazası:44:

canım mothercare 5m migrosun içinde var...

benim doğumuma da çok var sizlere oranla..28 nisan:))...ama heyecanlı mısın derseniz?eveeet hem de çok:))dr um sezeryan ihtimalin yüksek dedi..bakalım hayırlısı..benden önce olanlar beni rahatlatabilirler mii?:)))

valla canım bende beni rahatlatacak birilerini arıyorum 27 günüm kaldı :18:

Son düzenleme:
Kızlar NSTye kaçıncı haftadan sonra giriliyor? Herkes bir şey yazmış, 30. haftada giren bile okudum.. Bi de NSTye nerede giriliyor, hastaneye mi gitmek gerekiyor, yoksa doktorların muayenehanelerinde oluyor mu ki?

Kızlar NSTye kaçıncı haftadan sonra giriliyor? Herkes bir şey yazmış, 30. haftada giren bile okudum.. Bi de NSTye nerede giriliyor, hastaneye mi gitmek gerekiyor, yoksa doktorların muayenehanelerinde oluyor mu ki?

canım nst olayı doktordan doktora değişiyor.. ben 35. haftadan beri giriyorum.. herzaman gittiğim hastanede ve her zamanki doktorum sokuyor nst ye.. özel muayenehaneye gitmediğim için varmıdır bilmiyorum :97:

sen sorularını sor yasmin ben seve seve yanıtlarım hepsini..
hastane için tek pijama yetti..
odam çok sıcaktı..patik giymedim..
hatta ilk gün hiç giyinmedim..
ıslak mendil kullanmadık bebek için..
pamuğu ıslatıp sildik..
süt pompası gerekiyor..
bebedorunkini aldım eczaneden..
biberona sağanlardan 20 tl..
onu kullanıyorum arada..
hastanedede lazım oldu..
ama sağınca az süt geliyor..
yarım saat sağınca 20 ml geliyor..
oda yetmiyor..
biberonla içirmedik..
bardakla veriyoruz sütü..
orkitte lazım olmadı..
kanama için hep gazlı bez koydular hastenede..
çünkü sürekli o gazlı bezi kontrol ettiler..
ilk gün giyinmemek rahat oldu..
emzirme sütyenimide daha kullanmadım..
eski sütyenlerimi kullanıyorum..
göğüs pedinide evde kullanmaya başladım..
insanın gözü hastanede görmüyor bişey..
sık sık göğüs pedini değiştirdim..
yoksa süt kokuyor hemen..
şimdilik aklıma gelenler bunlar..
yine emzirme zamanı geldi benim ağlıyor..
devam ederim yine..

canım bir türlü denk gelemedik paşam nasıl?? sen nasılsın?? alıştınız mı birbirinize ?? uykular nasıl??

canım hastaneye yani doğumunda çok gelmek istedik.. bebek7 ilede konuştuk.. ben babamı o hastanede kaybettiğim için o hastaneye gelemiyorum.. bebek7 de taha paşa izin vermediği için gelemedi.. yoksa gelip yanında olmak istedik ama kısmet olmadı.. doğum öncesi görüşemedik ama bnde doğurayım allahın izniyle bebeklerle bir araya gelelim diye konuştuk bebek7 ile

sen pijama mı götürmüştün ?? ben 2 tane kolsuz gecelik koydum.. bir tane sabahlık koydum.. sabahlığı giyeceğimi sanmıyorum ama yinede lazım olursa diye koydum.. ozaman bir tane de pijama mı koysam dedim şimdi kendi kendime :97: manuel yani elde küçük olan pompalardan aldım.. yeter sanırım.. göğüs pedi ve orkidde koydum.. sütyenleride her ihtimale karşı aldım.. hastaneye götürmek için 1 paket aldım ıslak mendil yeni doğan ne olur ne olmaz diye.. pamuğu hastane mi verdi ?? sen yanında mı götürmüştün altını temzilemek için..

bebeğin çantasına neler koydun ?? ben biraz abarttım sanırım.. ona koca bi valiz kendime koca bir valiz şeklinde hazırladım :78:

ameliyat yerin nasıl?? spinal oldun sıkıntı yaşadın mı?? göğüslerin yara oldu mu?? özel bişi yaptın mı??

o kadar çok soru varki kafamda.. senide yormak istemiyorum.. şimdilik bu kadar yeter.. çok tşk ederim.. öpüyorum seni de paşayıda

Kızlar ya ped aldım ben bugün uzun aralardan sonra, hiç de özlememişim Normal ped aldım ama, uzun filan mı alsaydım ya, yeter mi normal ped?

merhaba antalya li hamisler yeni annisler nasilsiniz burada guzel muhabbetler oluyor sanirim ama bebekler izin verdigi kadariyle..... bende de heyecan var valla 2009 kasimda sanki ben dogurmamisim da ilk digumum gibi

kizlar karnim cok asagidaymis goren dogumuma birkac gun var zannediyor dr um bakti erken dogum riski simdilik yok dedi icimi rahatlatti taniyan tanimayan laf ediyor aman oglunu kucagina alma erken dogum olur diye korkutuyorlar ama ne yapayim 14 aylik bebecigim kucak bebegi daha nasil almam ki mecbur iste bir yandan da anneyim ikisini de dusunmeliyim.... ne yapayim arkadaslar hayirlisi olsun...

bu arada uncali meydan hastanesinde dogum yapan var mi? ilk dogumum andeva topcularda olmustu baya tereddutlu olmama ragmen iyi gecmisti bu yeni hastaneyi bilmiyorum

merhaba kızlar,

hamile değilim şimdilik ama antalyada yaşıyorum. Bebişlerinize sağlıkla kavusmanızı dilerim.

Bilge_79 teşekkür ederiz, darısı başına..

Ben yarın doğum iznine ayrılıyorum kızlar.. Aslında doğumdan sonraya daha çok gün atmak isterdim ama iş çok yorucu olmaya başladı, ben de yoruluyorum artık, iyice ağır vasıta oldum..

Bir ay evdeyim heyoo..

merhaba kızlar,

hamile değilim şimdilik ama antalyada yaşıyorum. Bebişlerinize sağlıkla kavusmanızı dilerim.

sagol canim darisi basina cok yorucu sonsuz sabir isteyen bir is ama cok ta tatli 14 aylik oglum anne demeye basladi cok tatli ya bir de icten soyluyor ki offff tatman lazim yasaman lazim sekerim

sakla sekerim adet gormeye baslayinca kullanirsin nasil olsa yeniden adet gormeye baslayacagiz ben hic istemesem de 4. ayda adet olmaya baslamistim booooo dedim 1 sene olmayan varmis

Ya evet pedsiz günlerimiz sona eriyor.. Anneye çekiyorsak, ben de 3-4 ay sonra
olcam demektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…