Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
koşturmacadan eskisi kadar sık giremiyorum artık..
dün göbeğimiz düştü..
yıkadık ilk defa küçük prensimizi..
allah hepinize biran önce bu duyguyu tattırsın..
çok yoruluyosunuz ama hiç şikayet edemiyosunuz..
sizlerde ne var ne yok?

günaydın kızlar çarşamba günü sabah saatlerinde andeva yıldızda oğluşuma kavuşucam inşallah.bu hastanede doğum yapanlar anestezi uzmanınız kimdi ismini hatırlıyormusunuz memnun kaldınız mı?cevaplarınızı bekliyorum...

maşallahhh size maşallahh aminn canım.. zamanı geldiğinde tadalım inşallah bizde..

bildiklerinin dışında pek bişi yok canım.. iyice ağırlaştım.. nefes nefese kalıyorum artık.. adet sancısı gibi sancılarım oluyor.. yusuf yusufla doğum yaklaştıkça daha bir samimi oluyoruz.. hala zamanıda doğum şeklide belli değil.. bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin inşallahh...

senide prenside öpüyoruz.. iyi bakın kendinize

allah yardımcın olsun canım.. allah kurtarsın ikinizide.. iyi olduğuna dair girebilirsen haber ver olur mu ??

Kızlar göğüs pompasıyla ilgili yardıma ihtiyacım var. Hamilelerden soru ve sorunlar başlığı altında bir başlık açtım gerçi ama burada da paylaşmak istedim.
Bugün bebek ve kendim için gerekli ufak tefek şeyleri internetten alayım diye epeyce bakındım. Birçok şeyi de aldım sayılır ancak göğüs pompasına geldim takıldım, kafayı yemek üzereyim. Bebiş yaklaşık 3 aylık olduğunda işe başlamak zorunda kalacağım, dolayısıyla sütümü sağmam (bu laftan da nefret ediyorum ya) gerekecek.
Saatlerdir bakınıyorum, çıkan sonuçlar:
1) Manuel pompayı pek öneren yok. Zahmetli ve uzun sürüyormuş. Evde olanlar için uygun olabilir ama benim pek vaktim olmayacak.
2) "Elektrikli"de 3 seçenek öne çıkıyor; Medela, Ameda lactaline ve Phillips Avent.
3) İşyerimde bu işi yapabileceğim izole bir oda yok. Ya lavaboda ya da bir sürü bakışın arasından geçerek toplantı odasında yapmak zorunda kalacağım Sanırım 3-4 saatte bir de sağmam gerekecek(sütüm olacağı varsayımıyla tabii).
Medela'yı öneren çok ama sitenin birinde inceleme yapmış ve video koymuşlar, sesi biraz fazla geldi bana. Yorumlayanların tek çekincesi de sesinin fazlalığı zaten. Ameda ve Avent sessizmiş ama fiyatlar uçuk kaçık, ya bir de göğsümü yara falan yapar da hiç kullanamazsam boşuna para vermiş olacağım diye korkuyorum. Ayrıca Ameda ve Avent'in tekli veya çantasız setsiz vs. dolayısıyla nispeten uygun fiyatlı olanını bulamadım.
Kiralama işini ise hiç düşünmüyorum, içime sinmiyor hiç.
Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim..

kızlar benim bebeğim kolik galiba durmadan ağlıyo bu hafta 2 kere acillik olduk hiç ara vermeden 1,5 saat ağladı gazıda çok fazla off off çocuğu doğurmak değil büyütmekmiş zor olan onun yüzünden hiç giremiyorum nete bugün babamız bakıyoda biraz dinlenebildim psikoloji falan kalmadı bende kafayı yedim hiç biyere gidemiyorum kimsede bana gelemiyo çünkü kızım hiç durmuyo uyku deseniz allaha emanet ne zormuş anne olmak herkes kaymağını yerken doğururken çektiğin sıkıntılar yetmezmiş gibi bide doğduktan sonra çek ağlıyo diye ananesinden dayısından başka kimse sevmiyo kızımı babannemiz 2 dk kucağına alıyo ağladı mı hemen al annesi acıktı herhalde deyip bana geri veriyo allahım inşallah 3 ayımız dolunca geçer bu durum çok bunaldım çoook

Annelik psikolojisi bu olsa gerek :) Annesinden başkası sevmiyo olur mu yaaa, benim bi arkadaşım da bebeği kucağımda ağlayıp da "al annesi" diye verince alınmıştı.. Halbuki vermemizin sebebi "benim yüzümden ağlıyor" sanıp kendini suçlu hissetmek ve amaç da annesinin içi gitmesin diye geri vermek, lütfen böyle düşünme, kendini de harap etme, insanlara da kızma..

Arkadaşım Lansinoh'un elektrikli pompasını almış, memnunum demişti, fiyatı da uygun.. Hiç kullanamama olasılığına karşı Avent'inkini filan doğumdan önce almak bana çok mantıklı gelmiyor, bir de sezaryen olacaksa filan zaten hastaneden veriyorlar ya, onu deneyerek de bakabiliriz. Nasılsa daha birkaç ay var pompaya ihtiyaç duymaya..

Kızlar ya ben git gide daha duygusal olmaya başladım, ne olsa ağlıyorum, önceden her şeye üzülmezdim, film filan izlerken duygulanırsam ancak gözlerim dolardı, şimdi kim ne dese ne anlatsa ağlamaya başlıyorum Size de oldu mu böyle bu haftalarda? Hamileliğin başındaki hiçbir şey yoktu ne güzel.

Şimdilik normal doğum gibi görünüyor ama evet mantıklı, deneyebilirsem hastanede deneyeceğim. Zaten hala karar veremediğimden şimdilik doğum sonrasına erteledim bu pompa alma işini. Teşekkürler tavsiye için.
Ohoo sen geç bile kalmışsın :) ben 3. ayımdan beri olur olmaz şeylere ağlamaya başladım. Hep derler ya "reklamlarda bile ağlarsın" diye, daha o seviyeye gelmedim ama epey sulugöz oldum-hem sevinince hem üzülünce ağlıyorum bol bol

kızlar merhabalar.bende antalyalı yımm.10 haftalık hamileiyim.2 bebeğim olucak allah nasip ederse.21 aylık bir kızım var.bu topiğide esrant arkadaşımız tavsiye etti.aranıza alırsanız sevinirim.ismim tülay.

Canım merhaba.
Burdan paylaşım yapmak güzel olacak.
Aynı şehirde olmamız avantajımız

Bu arada ben de 8 haftalık hamileyim ve ilk bebeğim

Canım merhaba.

merhaba canım.evet en güzel yanıda aynı şehirde olmak.ama kimsecikelr yok bu topikte((

canım ben evde olduğum için yani çalışmadığım için elektrikliye yönelmedim.. manuel aldım bir tane.. her ihtimale karşı tıkanma falan olursa diyerek.. o yüzden de elektriklileri araştırmadım hiç.. ama önce uygun fiyatlı bişi alıp sonrasında işe başlıyacağın zaman kaliteli bişey alman daha mantıklı gibi geldi bana...

kıyamam sana bebek7 nin bebeği taha da kolikli canım.. off neler çekti bebek7...aynı dertten muzdaripsiniz...

kolik cd si çıkmış... bizim şubat anneleri topiğinden bir arkadaş uyumayan bebeği kolik cd si sayesinde uyuttuğunu söylemişti.. buzuki osman orhan mı ne adamın adı.. cd nin adıda kolik cd.. bi dene istersen...allah yardımcın olsun..

ayy kıyamam sana :) valla bende normalde çok ketunumdur ama ağlak bişi oldum iyice.. hamilelik bozdu bizi

tülay merhaba hoşgeldin aramızaaa maşallahh 2. bebek.. cesaretli gördüm seni tabiiki aramıza almak ne demek.. katılımlarını bekliyoruzzz... allah tamamına erdirsin inşallahh

Canım merhaba.

allah tamamına erdirsin inşallahh... evet hepimiz aynı şehirdeyiz.. nerde ne indirim kaldırım var haber veriyoruz bir birimize.. geçmiş sayfalarada göz gezdirebilirsiniz...

merhaba canım.evet en güzel yanıda aynı şehirde olmak.ama kimsecikelr yok bu topikte((

canım kalabalıktık baya.. ama çoğu annemiz doğum yaptı.. hepsi bebekleriyle meşguller.. birbirlerine alışmaya çalışıyorlar... doğuma hazırlık başlığının altında antalyalı anne adayları listesi var... oraya bilgilerini yazarsan senide listeye eklerim.. hemde listeye bir göz at ne kadar kalabalıktık

sormak istediğiniz şeyler olursa yazın kızlar.. annelerimiz girdiklerinde mutlaka cevap verirler bebişlerden fırsat buldukça

kızlar merhabalar,
ben de ne zamandır siteyi takip ediyordum ancak artık aranıza katılmaya karar verdim kabul ederseniz
ben de antalyadayım ve 8+1 hamileyim.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

selam baska bir topikte antalyali hamisler diye bir bolum var arada bakiyorum ama hic hareket yok burada da yok sanirim ama yaziyorum yine de ... 2009 kasim annesiyim oglum dogdu su anda da 30 haftalik hamisim iki oglumun arasinda 16 ay var hayirlisiyla kucagima almayi bekliyorum 14.5 aylik oglusla zor geciyor tabi onla ilgilen kucakta hep hayirlisiyla zaaninda bekliyorum ikinci bidigimi

ben de çarşamba sabah 9 da spinalle kızıma kavuşacağım inşallah. dualarınızı bekliyorum...bir de spinalle doğum yapan veya bilen varsa deneyimlerinizden söz ederseniz sevinirim...

kızlar az kaldı heyecan ve stres ikisi bir arada bu cuma kontrole gidicem kaç kilo olmuş kızım bir bakalımm benim normal olucak inş. o yüzden ne kada var kestiremiyorum ama zamanında gelirse şubat sekiz son iki hafta zorlanmaya başladım artık zaten karar verdim medisuda yapıcam doğumumu inş. yarın 38 haftaya giriyorum inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…