Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben de çarşamba sabah 9 da spinalle kızıma kavuşacağım inşallah. dualarınızı bekliyorum...bir de spinalle doğum yapan veya bilen varsa deneyimlerinizden söz ederseniz sevinirim...

benim de sabah 9 da spinalle oğluma kavuşacağım.spinalle doğum yapan çok kişiyle görüştüm çok kolay olduğunu söylediler.allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına canım...

yasminkamu sağol canım. evet bniraz cesaret ama kızım o dönemlerde 2,5 yaşında olucak enrdeyse uysalda bir çocuk zaten biraz yorucu olucak ama ikisi için iyi olacak.bide tabikine yaş unsuru var 35 olmadan olsun dedik bakalım hayırlısı

kızlar arkadaşım andevada spinalle doğum yaptı içiniz rahat olsun çok rahat ettiler.ağrılarıda olmadı.allah sağ salim kavuştursun bebişlerinize darısı bize:)

kızlar merhabalar,
ben de ne zamandır siteyi takip ediyordum ancak artık aranıza katılmaya karar verdim kabul ederseniz
ben de antalyadayım ve 8+1 hamileyim.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.

hoşgeldin canım .. oooo çok yeni ve taze anne adayımız allah tamamına erdirsin inşallahh

sende hoşgeldin aramıza bizim topiğimiz hareketlidir canım.. geçmiş sayfalara göz gezdirirsen görebilirsin.. ama anne adaylarımız anneliğe terfi ettikleri için ve bebişleri rahat vermediği için sık giremiyorlar.. biz henüz doğuramayanlar olarak boş bırakmamaya çalışıyoruz topiğimizi senide çok cesaretli gördüm maşallahh.. valla birini çıkaramadım henüz 2. yi düşünemiyorum allah analı babalı büyütsün yavrularını sana bağışlasın...

çok heyecanlıyım çarşambaya az kaldı heyecan DORUK da...

offffff gerçektende DORUK' da... canım allah yardımcın olsun... allah kurtarsınn.. kendini iyi hissettiğinde iyiyim diye haber vermeye çalış mutlaka.. face den de olabilir burdanda..

ben de çarşamba sabah 9 da spinalle kızıma kavuşacağım inşallah. dualarınızı bekliyorum...bir de spinalle doğum yapan veya bilen varsa deneyimlerinizden söz ederseniz sevinirim...

oyyy oyyy oyy sende mi canımmm :18: allah yardımcın olsun canım.. allah kurtarsınnn

aynen bende normal istediğim için benimde ne kadar zamanım var belli değil.. bende 36 haftanın içindeyim.. medisuda fatma sedaya mı gideceksin ??? benim hastanem olunca kulak kabarttım da hemen

allah yardımcımız olsunnn inşallahhhhh

Oy oy çifter çifter doğurmaya başladınız kıslaaaar, hadi Allah sağlıkla kavuştursun, kolay doğumlar şimdiden

senin vaktin var tabi daha allah nasip ederse senide görücem

ama yinede cesaretli gördüm seni valla maşallahh canım 33 yaşındayım allahım karnımdakine yani kızıma uzun ömürler versin.. 2. düşünemiyorum :18:

kızın ne burcu ??

sağol canım.kızım boğa burcu teyzesi.5 mayıs doğumlu.

Merhaba kızlar.
Evet bu başlıktaki çoğu anne adayı artık adaylıktan anneliğe terfi ettiği için,
biraz durgun:)
Ama şimdi bir devam ettirebilirz:)

Diğer başlığa da bilgilerimi ekliyorum hemen

Merhaba kızlar.

canımm hoşgeldin nasılsın?

Merhaba kızlar.

hoşgeldin canım bilgilerini ekledim.. kontrol edebilirsin evet adaylıktan anneliğe geçiş yaptılar artık darısı başımıza

aynen bende normal istediğim için benimde ne kadar zamanım var belli değil.. bende 36 haftanın içindeyim.. medisuda fatma sedaya mı gideceksin ??? benim hastanem olunca kulak kabarttım da hemen

allah yardımcımız olsunnn inşallahhhhh

yok canım benim doktorum başka hastanede ama doğum için orayla anlaşmalı oraya gelicek doğumu yaptırmak için ben şelale tıp merkezine gidiyorum o kaar çok hastanede değiştirdimki artık sona geldim değiştirmeyeyim dedim yoksa fatma hanımın çok iyi bir doktor oldugunu biliyorum benim 2009 da ilk bebeğimin kalp atışları durdu fatma hanıma gidiyordum andevada o farketti kalp atışlarının olmadıgını artık ikinci bebişte onu düşünürüz(ilkini doğurmadan ikinciyi düşünen bir ben varım herhalde )

Son düzenleme:
selam antalya li hamsiler baya doguran var ama teker teker de devam eder isallah gununde saatinde kucaklarimizda olurlar.... benim ogluslar ikiz gibi olacaklar valla hayirlisiyla....

allah tamamına erdirsin canım ee bencede daha ilki çıkmadan ikinciyi düşünmek hayırlısı olsun diyelim bende medisuda doğurucam allah nasip ederse.. benim doktorum özgür kavaz.. seda hanım yeni geçti medisuya.. sende medisuda yapıcam değince seda hanımın hastasısın zannettim :78:

Son düzenleme:
gordum gordum senin de az kalmis ayyyy korkuyorum valla ilkinde rahattim da simdi neler olacak biliyorum unutmaya vaktim olmadi pekkkkk gerci o kadar fena gecmedi dogumum

cesaretttt ben de yoktu ama supriz yumurta oldu bidik hayirlisi olsun.... antalya nin neresindensin canim doguma ne kadar kaldi senin?

hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin hayırlı evlatlar olsun inşallahh... ben lara tarafındayım canım.. 23 şubata kadar kendi isteğiyle gelmezse kızım 23 şubatta sezo olucam bende :18: 29 günüm kaldı yaneee :18:

canım ben bıkac urunu baby home dan aldım orda nurtaç hanım var cok ılgılı ve bılgılı gercekten cok memnun kaldım.yatagını çilekten aldım buyuyen yatak ıcınde 2 yatak,uyku setı dahıl bıde ayrıyetten cıbınlık aldım.ıstanbula gıtmıstım taa ekımde ordan kıyafet aldım,ınternetten cok satın aldım.mothercare ozellıkle ındırımdeyken cıtcıtlı bodylerı cok kalıtelı,yumusacık ve 7 tanesı 30-35 tl bence cok uygun.tanesı 5 tlye pazarda bıle bulamazsın dıe dusunuorum.vıllahapp var lauranın asagısında suanda yuzde 50 ındırımde baya bısey aldım cok kalıtelı.Boyner den aldım oradada yuzde 50var.Nevresım takımını da taç dan aldım.tırnak makası burun aspıratoru chıcco aldım,kremler sampuan mustela bubchen karısık aldım.fıyat arastırması cok yaptım sende almak ıstedıgın markaları belırle nerde uygunsa ordan al derım cunku eksıkler bıtmıor.buarada arabasını,mama sandalyesını sahıbınden.comdan ıkıncı el aldım cok temız.quınny buzz,chıcco poly magıc yarı fıyatına almıs oldum.kolay gelsın sımdıden ,ama cok guzel bırsey arastırıp almak.

canım nolur uzme kendını sabırlı olmaya calıs bebek senın stresındende mutlaka etkılenıordur,hormonlarının senı ele gecırmesıne ızın verme bugunlerı hep atlatıcaksın sadece cok dusunme negatıf seyler.bebısını bı arkadasımızın dedıgı gıbi herkes cok sevıordur ama bebıs herzaman annesıyle mutlu olur dıe senı ve bebegı dusunup kucagına verıolardır.lohusa sendromu bu olsa gerek ınan herkes cok sacma sapan seylerı bu zamanda cok buyutuo sen hıcbısey dusunmemeye calıs olurmu.kolık ıcın nette arastır doktora sor mutlaka bı caresı vardır canım.bırı bana ben taa 15 haftalık hamıleyken kendı bebegı sancılı bebekmıs deyıp sende bunun adını mutlaka not al deyıp bı ılac gıbı bısey yazdırdı bana ama ben ne ıse yaradıgını tam olarak bılmıorum bebegı cok huzursuzmus bunu vermıs doktr sonra ıyı olmus,sende doktoruna sor bunu ıstersen adı COLINOX beyaz kutu 20 ml lık bısey dıe not almısım sende sor derım nedır bu dıe.Allah kolaylık versınnn

cnm bende bu persembe 38.haftaya gırıorum catı muayenesı olucam ona gore normal mı sezrynamı bellı olucak ben normal ıstıorum bakalım kısmet.yasamda cemıl beye gıdıorum ordada dogum yapıcam Allah ızın verırse.benım kızım 36.haftadayken 2880 gr dı bakalım bu per kac gr olmus.yazısırız artık..bıran evvelde bebısımı ıstıorum ama zor gunlerde beklıor bızı ama napalım hıcbırsey hayatta kolay deıl herseyın bedelı var:)

yok canım benim doktorum başka hastanede ama doğum için orayla anlaşmalı oraya gelicek doğumu yaptırmak için ben şelale tıp merkezine gidiyorum o kaar çok hastanede değiştirdimki artık sona geldim değiştirmeyeyim dedim yoksa fatma hanımın çok iyi bir doktor oldugunu biliyorum benim 2009 da ilk bebeğimin kalp atışları durdu fatma hanıma gidiyordum andevada o farketti kalp atışlarının olmadıgını artık ikinci bebişte onu düşünürüz(ilkini doğurmadan ikinciyi düşünen bir ben varım herhalde )[/QUOTE]

canım nasıl yanı kalp atısı durdu da farkettı olabılıomu öle ay cnm ben tam anlamadım kusra bakma.

benim de sabah 9 da spinalle oğluma kavuşacağım.spinalle doğum yapan çok kişiyle görüştüm çok kolay olduğunu söylediler.allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına canım...

canım Allah yardımcın olsun emınım cok kolay ve guzel bı dogum olucak senın ıcın,ıcını ferah tut bebısıne kavusacagını dusun hıc stres olma canım.Dedıgın gıbı spınalle kolay oluormus bende osekılde duydum.

kızlar yarın için dualarınızı bekliyorum sağlıkla oğlumu kucağıma alıyım inşallah .yarın durumumu bildirmeye çalışıcam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…