çok heyecanlıyım çarşambaya az kaldı heyecan DORUK da...
ben de çarşamba sabah 9 da spinalle kızıma kavuşacağım inşallah. dualarınızı bekliyorum...bir de spinalle doğum yapan veya bilen varsa deneyimlerinizden söz ederseniz sevinirim...
kızlar merhabalar,
ben de ne zamandır siteyi takip ediyordum ancak artık aranıza katılmaya karar verdim kabul ederseniz
ben de antalyadayım ve 8+1 hamileyim.Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder inş.
selam baska bir topikte antalyali hamisler diye bir bolum var arada bakiyorum ama hic hareket yok burada da yok sanirim ama yaziyorum yine de ... 2009 kasim annesiyim oglum dogdu su anda da 30 haftalik hamisim iki oglumun arasinda 16 ay var hayirlisiyla kucagima almayi bekliyorum 14.5 aylik oglusla zor geciyor tabi onla ilgilen kucakta hep hayirlisiyla zaaninda bekliyorum ikinci bidigimi
çok heyecanlıyım çarşambaya az kaldı heyecan DORUK da...
ben de çarşamba sabah 9 da spinalle kızıma kavuşacağım inşallah. dualarınızı bekliyorum...bir de spinalle doğum yapan veya bilen varsa deneyimlerinizden söz ederseniz sevinirim...
kızlar az kaldı heyecan ve stres ikisi bir arada bu cuma kontrole gidicem kaç kilo olmuş kızım bir bakalımm benim normal olucak inş. o yüzden ne kada var kestiremiyorum ama zamanında gelirse şubat sekiz son iki hafta zorlanmaya başladım artık zaten karar verdim medisuda yapıcam doğumumu inş. yarın 38 haftaya giriyorum inş.
Oy oy çifter çifter doğurmaya başladınız kıslaaaar, hadi Allah sağlıkla kavuştursun, kolay doğumlar şimdiden
yasminkamu sağol canım. evet bniraz cesaret ama kızım o dönemlerde 2,5 yaşında olucak enrdeyse uysalda bir çocuk zaten biraz yorucu olucak ama ikisi için iyi olacak.bide tabikine yaş unsuru var 35 olmadan olsun dedik bakalım hayırlısı
hoşgeldin canım.. oooo çok yeni ve taze anne adayımız allah tamamına erdirsin inşallahh
sende hoşgeldin aramızabizim topiğimiz hareketlidir canım.. geçmiş sayfalara göz gezdirirsen görebilirsin.. ama anne adaylarımız anneliğe terfi ettikleri için ve bebişleri rahat vermediği için sık giremiyorlar.. biz henüz doğuramayanlar olarak boş bırakmamaya çalışıyoruz topiğimizi senide çok cesaretli gördüm maşallahh.. valla birini çıkaramadım henüz 2. yi düşünemiyorum allah analı babalı büyütsün yavrularını sana bağışlasın...
offffff gerçektende DORUK' da... canım allah yardımcın olsun... allah kurtarsınn.. kendini iyi hissettiğinde iyiyim diye haber vermeye çalış mutlaka.. face den de olabilir burdanda..
oyyy oyyy oyy sende mi canımmm :18: allah yardımcın olsun canım.. allah kurtarsınnn
aynen bende normal istediğim için benimde ne kadar zamanım var belli değil.. bende 36 haftanın içindeyim.. medisuda fatma sedaya mı gideceksin ??? benim hastanem olunca kulak kabarttım da hemen
allah yardımcımız olsunnn inşallahhhhh
senin vaktin var tabi dahaallah nasip ederse senide görücem
ama yinede cesaretli gördüm seni valla maşallahh canım33 yaşındayım allahım karnımdakine yani kızıma uzun ömürler versin.. 2. düşünemiyorum :18:
kızın ne burcu ??
Merhaba kızlar.
Evet bu başlıktaki çoğu anne adayı artık adaylıktan anneliğe terfi ettiği için,
biraz durgun:)
Ama şimdi bir devam ettirebilirz:)
Diğer başlığa da bilgilerimi ekliyorum hemen
sağol canım.kızım boğa burcu teyzesi.5 mayıs doğumlu.
Merhaba kızlar.
Evet bu başlıktaki çoğu anne adayı artık adaylıktan anneliğe terfi ettiği için,
biraz durgun:)
Ama şimdi bir devam ettirebilirz:)
Diğer başlığa da bilgilerimi ekliyorum hemen
emelmuhammed .!.:yok canım benim doktorum başka hastanede ama doğum için orayla anlaşmalı oraya gelicek doğumu yaptırmak için ben şelale tıp merkezine gidiyorum o kaar çok hastanede değiştirdimki artık sona geldim değiştirmeyeyim dedim yoksa fatma hanımın çok iyi bir doktor oldugunu biliyorum benim 2009 da ilk bebeğimin kalp atışları durdu fatma hanıma gidiyordum andevada o farketti kalp atışlarının olmadıgını artık ikinci bebişte onu düşünürüz(ilkini doğurmadan ikinciyi düşünen bir ben varım herhalde)
selam antalya li hamsiler baya doguran var ama teker teker de devam eder isallah gununde saatinde kucaklarimizda olurlar.... benim ogluslar ikiz gibi olacaklar valla hayirlisiyla....
bencedeeeallah yardımcın olsun.. cesaretinden dolayı seni tebrik ediyorum
cesarettttben de yoktu ama supriz yumurta oldu bidik hayirlisi olsun.... antalya nin neresindensin canim doguma ne kadar kaldi senin?
oda takımını nereden aldınız.kıyafet,pike takımı gibi şeyleri nerden almamı önerirsiniz.27.haftadayım ben de.daha geçen hafta hazırlığa başladık.babyhome,babyslife ve kışlahana baktık.kışlahandaki sanırım adı ilke bebe kıyafet aldım.başka nerelerden olabilir. mother care de de indirim varmış.ordan aldım.biraz acemiyim bu konularda.özellikle oda takımı kafamı kurcalıyor.çalışınca da sadece haftasonu çıkabiliyorum.
kızlar benim bebeğim kolik galiba durmadan ağlıyo bu hafta 2 kere acillik olduk hiç ara vermeden 1,5 saat ağladı gazıda çok fazla off off çocuğu doğurmak değil büyütmekmiş zor olan onun yüzünden hiç giremiyorum nete bugün babamız bakıyoda biraz dinlenebildim psikoloji falan kalmadı bende kafayı yedim hiç biyere gidemiyorum kimsede bana gelemiyo çünkü kızım hiç durmuyo uyku deseniz allaha emanet ne zormuş anne olmak herkes kaymağını yerken doğururken çektiğin sıkıntılar yetmezmiş gibi bide doğduktan sonra çek ağlıyo diye ananesinden dayısından başka kimse sevmiyo kızımı babannemiz 2 dk kucağına alıyo ağladı mı hemen al annesi acıktı herhalde deyip bana geri veriyo allahım inşallah 3 ayımız dolunca geçer bu durum çok bunaldım çoook
kızlar az kaldı heyecan ve stres ikisi bir arada bu cuma kontrole gidicem kaç kilo olmuş kızım bir bakalımm benim normal olucak inş. o yüzden ne kada var kestiremiyorum ama zamanında gelirse şubat sekiz son iki hafta zorlanmaya başladım artık zaten karar verdim medisuda yapıcam doğumumu inş. yarın 38 haftaya giriyorum inş.
benim de sabah 9 da spinalle oğluma kavuşacağım.spinalle doğum yapan çok kişiyle görüştüm çok kolay olduğunu söylediler.allah yardımcın olsun sağlıkla al bebeğini kucağına canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?