Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
dogum yapan herkesı kutluyorum.
Allah bebıslerınıze sağlıklı mutlu huzurlu upuzun bır yasam ıhsan eylesın.

ay kızlar valla bı suredır normal dogum dusunmeye baslamıstım yazdıklarınızı okuyunca sankı daha bır yaklastım normal doguma, dedıklerı gıbı normalın oncesı sezeryanın sonrası zor,
http://pozitifdogumhikayeleri.wordpress.com/hikayeler/bu linkteki hikayelerı okuyunca normal dogum daha ıyımıs gıbı gelıyor normal dogum ıcın yureklenmek ısteyenlere okumalarını tavsıye ederım

selam antalya li hamsiler annecikler ne guzel anlatmissiniz detayli dogumunuzu benim de fena gecmedi dogumum spinal sezeryan oldum ben de dogum ani bebegi opmem koklamam ve uyusturucunun etkisinin gecmesine kadar olan zaman cok iyiydi sanki dogum yapmamis gibi gulucukler falan saciyordum sonra narkozun etkisi gecipte dikis yerleri agrimaya baslayinca zorlandim ayaga kalkmak wc ye gitmek zor birsey yiyememek zor ama cok zevkli yavrucagima kavustum saglikla tabi daha ne olsun o acilar gelip geciyor.... bu hamisligimde de spinal sezeryan olacagim ayni sekilde saglikli olsun da katlanilamayacak acilar degil....

bu oglusumun kiyafetleri hastane cikislari herseyi duruyor sonucta henuz 15 aylik kendileri onlari yikayip utulerim canta hazirlarim gecelik 2 adet daha rahat oluyor pijamadan bir de kan falan olma ihtimaline karsi pazardan almistim ilk hamisligimde birsey oladi ama yine ayni gecelijkleri giyecegim daha erken tabi hastane cantasi icin psikolojik etkiliyor insani o yuzden de son ana kadar hazirlamam

kızlar selam bir türlü giremedim bebeğimi kucağıma sağlıkla aldım 10 gün oldu doğum yapalı 3400 gr 49 cm boyunda boncuk gözlü bir oğlum oldu.spinal harika bir anestezi şekli herkese tavsiye ediyorum sonrasında hiç ağrım olmadı.ilk gün hemen ayaklandım maşallah...sonra görüşürüz inşallah...2 saatte bir uyanıyor emzirme çok sabır istiyor herkese kolay gelsin....

slm kızlar..

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile.. allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza

canım bende 1 pakey koydum göğüs pedi kii o bile çok.. biberon benim hastanem kullanmıyor..istemiyor.. kaşık getir dediler.. bende biberon aldım ama götürmüyorum.. burun aspiratörünüde götürmüyorum.. valla orda banyo yapılmaz hemen sezeryan sonrası ancak eve gelince duş alınır diye biliyorum o yüzden ben banyo gereci falan götürmüyorum.. diş fırçası ve macunu sadece..

canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin .. darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh..

canım benim sağolasın.. ellerine yüreğine sağlık.. daha ne sorayım ki allah razı olsun herşeyi yazmışsın... oğluşu kokluyorum senide öpüyorum..

canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh darısı bekleyenlerin başına inşallahh...

hayırlı haberlerini bekliyoruz:))..korkularımı şimdilik yitirdim gibi:)umarım yinelemez:) özgür bey e güveniyorum..inş hayırlısıyla doğururuz:))..nasıl olacak doğumun?

bende doktorumu seviyor ve güveniyorum ama.. kocaman bir ama var işte... normal doğum istiyorum.. özgür bey sezeryan diyor.. 23 şubata kadar bekleyip ozamana kadar normal gelmezse 23 şubatta sezeryan olacağımı konuştuk en son.. bebeğime kordon dolanmış tekrardan.. o yüzden normal doğum sıkıntıya girdi... salı günü tekrar kontrol var bakalım.. allah hakkımızda hayırlısını versin..

canım maşallahh face de görüyorum kızının resimlerini.. büyütttün darısı başımıza :18:

geçmiş olsun canım.. bir an önce iyleşmeye bak.. krokanın tavsiyelerini uygula geçmezse doktorunla konuş.. doğum öncesi hastalık doğumda zor olur..

canım benim oğluş nasıl?? alıştınız mı birbirinize ?? annen yanında mı hala??

iyi olmanıza sevindim canım.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahh

yasmincim hiç canını sıkma... benimde minyon tipli olmamdan ötürü sezeryan dedi özgür bey..hayırlısı..o amalar asla bitmeyecek,ta ki doğupta elimize alana dek(..ben doğum fotoğrafçısı falan düşünüyorum artık..olayı nasıl eğlenceli hale getiririm diye..dalgaya vurdum inan.az bi korku var ama oğlumu da merak ediyorum...bu arada face kullanıcım özlem özkan...ekleyin beni tanışmak isterim hepinizle.. :)..(profil resmim kızrmızı taçlı fotom:)..:)

Şimdi hamileliğin ilk haftaları diye stres yaşıyoruz.
Sonra doğum yaklaşacak stres..
Sonra bebek doğacak stres

canım çok var face de özlem özkan.. kırmızı taçlı birini bulamadım

doğal bir süreç biliyorum ama toparlayamıyırum kendimi.. gece yatıyorum düşünüyorum sabah kalkıyorum düşünüyorum.. en ufak bişide ağlıyorum vss..

Şimdi hamileliğin ilk haftaları diye stres yaşıyoruz.
Sonra doğum yaklaşacak stres..
Sonra bebek doğacak stres

aynen canım aynen..

doğal bir süreç biliyorum ama toparlayamıyırum kendimi.. gece yatıyorum düşünüyorum sabah kalkıyorum düşünüyorum.. en ufak bişide ağlıyorum vss..

aynen canım aynen..

İnşallah hiç anlamadığın bir şekilde bebişin gelir canım.
Normal doğumla çabucak alırsın kollarına

her şey stres:))).... 28+2 yim ben valla saldım artık inş..böyle devam eder

daha zamanınız var.. en güzel günleriniz

ben ekliyim... istersen sen ver adını soyadını bir de ben deniyim..

canım özelden mesaj attım...

İnşallah hiç anlamadığın bir şekilde bebişin gelir canım.
Normal doğumla çabucak alırsın kollarına

inşallahh canım inşallahh.. tarih belirsizliği.. doğum şekli beliriszliği.. ondan da stres var.. allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallahh

Bunların tatlı telaşlar olduğunu sanırım ancak yaşayıp bittikten sonra anlayacağız.
Bu arada ben de faceden eklemek isterim sizi kızlar.
Ordan da tekip ederim,malum ben bir hayli geriden geliyorum

Bunların tatlı telaşlar olduğunu sanırım ancak yaşayıp bittikten sonra anlayacağız.
Bu arada ben de faceden eklemek isterim sizi kızlar.
Ordan da tekip ederim,malum ben bir hayli geriden geliyorum

özelden mesaj atarım sana eklersin sende ...

kesinlikle en güzel günleriniz.. en rahat günleriniz.. ilerde 35 li haftalara geldiğinizde ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız allahım herkese kolay doğumlar, kolay hamilelikler nasip etsin..

yasemincim seni çok iyi anlıorum son günler böyle stresli oluyor ama hiç canını sıkma geçip gidicek hepsi kızınla yeniden doğmuş gibi olucaksın inan

günle su gibi akıp gidiyor sonra gülüceksin bu günlere şimdi bol bol dinlen gez alışveriş yap eksiklerini tamamla
bol su iç..

varsa sormak istediğin bişey yardımcı olurum seve seve

Tamam canım.
Sanırım sen de doğumdan sonra bugünlerin çok rahat günler olduğunu anlayacaksın
Amin amin..

canım benimmm.. kızımın adaşının annesi kötüyüm canım ben yaa.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım canım yaa.. dışarı yalnız çıkamıyorum artık.. eşim ambargo koydu.. zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum.. kızımın herşeyi hazır sadece onu bekliyoruz.. evet bol su içiyorum.. rezene içiyorum vss. ama rahatlayamıyorum..

yok canım sormak istediğim bişi sağolasın.. duruyu sıkıştır biraz benim için.. öpüyorum ikinizide..

Tamam canım.
Sanırım sen de doğumdan sonra bugünlerin çok rahat günler olduğunu anlayacaksın
Amin amin..

ekledim canım..

evet karnımdaki günleri özleyeceğim kesin ki tüm doğum yapan arkadaşlar özlüyor.. hakkımızda hayırlısı artık :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…