Sağolasın canım. Evet ya en çok burun tıkanıklığı sinir ediyor insanı. Uyutmuyor da.. Ihlamur, zencefil-bal-karabiber yapıyorum sürekli. Bugün dahiliyeciye gittim, sprey ve öksürük şurubu verdi. Spreye sevindim en çok. Doktoruma da sordum, 6 güne kadar kullanabilirsin dedi. Zaten gerek olmaz inşallah o kadara..
Hiçbiriniz hasta olmadan tamamlayıverirsiniz inşallah doğumunuzu kızlar
Bu arada bugün bebek arabasını da aldık kızımın, doğumuna 24 gün kalaKraft Horn modeli. Ben ilk defa gördüm mağazada, ama çok yeni bir model değilmiş herhalde.
Kraft | Kraft Horn Travel Sistem Bebek Arabas | Online Bebek Marketiniz Taffy Baby
Travel sistem olanlara göre fiyatı iyi gibi geldi, tekerleri büyükçe, ve dolgu teker; sürmesi de kolay olur diye umuyorum..
fiyonkck sen hangi doğum şeklini seçtin
nereden aldınız.biz de düşünüyoruz .baston tip ler nasıl olur acaba.
Benim retinada yırtılma olmuştu canım, o yüzden normal doğum yasak bana. Ikınmak yasak yani.. Sezaryen olacak, spinal olacak aksilik çıkmazsa..
Senin kaç haftalıktı şimdi?
İrem'den aldık, kırcamideki. Park yatağını, visco yatağını filan da oradan aldık, internettekilerle aynıydı fiyatları. AMa bu arabayı ben internette görmediğimden bugün görmüşken aldık, biraz araştırmadan oldu. e bebek var ya gerisinde, oraya baktık, orada bu model yoktu, ilke'de de kraft yok, iremden biz 550 küsüre aldık sanırım. Gelince netten baktım, 509 filan diyo..
biz de alacağız ama çok pahalı bişey düşünmüyoruz.migrosun olduğu tarafta bebeji diye bi yer var.oda takımını oradan aldık...............k yatağı da .orada arabalar vardı.belki biz de ordan alırız.arkadaşım baston tip al diyor.daha bakmadık.buhar makinesi aldın mı
benim daha 30.haftanın içinde.eşim sezeryan istiyor.bnen de sezeryan olura spinal olsun istiyorum.doktorum ne istediğimi sordu.normale daha sıcak baktığımı söyledim.şu an herşey yolunda olduğu için normal doğumu önerdi.epidural olur dedi.ama yine de erken olduğunu da ekledi.zaman gösterecek.epidural olunca yapabilirim gibi geliyor.gerçi hiç yürüyüş falan da yapmıyorum.zor mu olur bilmem
Yasemiiin, nerelerdesin? N'aptın gittin mi doktora? Ne dedi?
Ben bugün aile hekimliği mevzusu yüzünden epey uğraştım (sonra öğrendim ki boşuna uğraşmışım :) ), ama sonunda tetanoz aşımı olmayı başardım :) 1 ay sonra 2.si için çağırdılar.. Ama kaç tane olacağımı sormayı unuttum :26:
Kraft'ın star jogger diye bir modeli vardı, 3 tekerli, çok kullanışlı diyorlardı, ben de ondan alayım diyordum; o 249 ya da 279 gibi bir şeydi.. Travel sistem olursa da 430a filan geliyordu, bizim aldığımızın çift taraflı olması gibi bir artısı var herhalde sadece. Bir de daha hafif. Bel ağrısı filan sorunu olmasın diye.. Oto koltuğu olan kısmını çıkarınca baston araba gibi bişi oluyor ikisi de..
Biz de çok pahalı olmayan bir şey alalım diye çıkmıştık yola ama bunu aldıkBiz Lara'da oturuyor olunca hep bu tarftakilere baktık, migrosun oradaki mağazaları hiç bilmiyorum..
Buhar makinesi almadım ya.. Mutlaka lazım oluyor mu yoksa bulunsun diye mi alıyor herkes bilemedim.. Sen aldın mı?
Ben iyiym.. Galiba benden başka kimse yok
Bugün doktora gittik, 2600 gram olmuş kızımız, 47 cm de boyu.. Çok saçlı bir bebek dedi, hatta ölçtü ensesinden sarkan, sallanıp duran saçları.. 3 cm saçı uçuşuyor, gayet saçlı bir kızım var :)
Ben deli gibi öksürmeye devam ediyorum. KBB uzmanına gitmemi öneri doktor.. Yarın ona gidicem, inşallah doğuma kadar bu öksürük geçer, yoksa o dikişler ve bu öksürüğü bir arada düşünemiyorum :18:
benim bi arkadaşım var o çok gerekli olduğunu söyledi.yeni doğanlar özellikle sezeryanla doğanlar nefes alıp vermede acemiymiş.bana kesinlikle al dedi.klima çalışırken zaten insan kendi de hissediyor havanın kuruduğunu.almayı düşünüyorum ama marka falan araştırmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?