Özlemcim ve yasmincim ekledim kızlar sizi
canım benimmm.. kızımın adaşının annesikötüyüm canım ben yaa.. son günler stresli olur derlerdi de bu kadar olduğunu bilmiyordum tahmin etmiyordum.. allak bullak durumdayım canım yaa.. dışarı yalnız çıkamıyorum artık.. eşim ambargo koydu.. zaten havalarda soğuk ya hasta olmıyayım diyede çıkmıyorum.. kızımın herşeyi hazır sadece onu bekliyoruz.. evet bol su içiyorum.. rezene içiyorum vss. ama rahatlayamıyorum..
yok canım sormak istediğim bişi sağolasın.. duruyu sıkıştır biraz benim için.. öpüyorum ikinizide..
ekledim canım..
evet karnımdaki günleri özleyeceğim kesin ki tüm doğum yapan arkadaşlar özlüyor.. hakkımızda hayırlısı artık :78:
bilirim çok iyi bilirim hemde son günler zor çok zor ama mucizevi bi şekilde 1 günde bitiyor heşey ve yeni bir hayat başlıyor ben hep hayal kurarak aştım o günleri birde ben 9 ay yattım düşün neler yaşadım kızımın hiçbişeyini kendim alamadım hapis hayatı yaşadım yeniden kaybetme korkusu vs vs roman gibiydi hamileliğim şimdi düşünüyorum yıllar olmuş gibi geliyor şu 6 ay geçsede diyete başlasamda yaza denize yeni bikinimle girsem havalar güzel olsada gezsek kızımla şu gazı bi geçse aşıyıda atlattıkmı tamamdır diye düşünerek geçiyor günler
sıkıştırırım cnm öperim koklarım senin için
az kaldı çok az
evet biliyorum canım senin ne kadar sıkıntılı hamilelik yaşadığını ve sürekli yattığını.. çok şükür bitti ogünler.. kavuştun meleğine.. darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların baaşına inşallah hayırlısıyla.. evet az kaldı hemde çok az.. :18:
öpüyorum kızımı da senide.. allah sağlıklı uzun ömür versin.. allah analı babalı büyütsün
amin güzel dileklerine canım
allah senide tüm bekliyenleride sağlıkla kavuştursun bebeğine
not: şimdiden dua et gazı olmasın
canım senin evin tam olarak nerde bende kasımm annesiyim sen yazmıştım evimizin ordaki bimin üstündeki cami yıkıldı kapandı diye benim annem de o mahallede oturuyo pembe ilkokul varya gülveren onun karşısında seninkide oralarda mı ben sık sık giderim merak ettim nerdeamin güzel dileklerine canım
allah senide tüm bekliyenleride sağlıkla kavuştursun bebeğine
not: şimdiden dua et gazı olmasın
Yeni doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.
Yasmincim böyle düşünürsen kalan günlerin geçmek bilmez, etme eyleme bunu kendine. İstersen bir psikologla görüş, belki iyi gelir. Benim bir arkadaşım hamilelik süresince gitti psikoloğa, iyi geldi ona. Hormonlar da devreye girince insan değişik duygular ve depresyonlar yaşayabiliyor. Hele bir de havalar da kötü gidince iyice depresif oluyor insan. Sevdiğin aktiviteleri yapmaya çalış...
Hamileliğim nedeniyle o kadar dikkat etmemize rağmen benim de eşim meşhur salgına yakalandı, ilaç da kullanıyor ama iyileşmek bilmiyor. Bugün ateşi de çıktı, düşüremiyoruz, ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yandan ben de hasta olursam diye çok ama çok korkuyorum. Bu yılki salgın başedilebilecek gibi değil. Maske takmaya başladım evde, bunalıyorum
geçmiş olsun canım.. ıhlamur- bal-limon yapsan hem kendine hemde eşine.. terlerse belki düzelir.. tekrar geçmiş olsun..
Ya evet canım senin de hastalandığını hatırlıyorm, demek o kadar zor oldu ha..Tamam ben ıhlamura filan abanayım, inşallah toparlarım. Sağolasın çok.. Olmazsa arayayım yarın doktoru da, belki gel der..
Sana bebişinle huzurlu geceler..Darısı da başımıza..
kızlar selam bir türlü giremedim bebeğimi kucağıma sağlıkla aldım 10 gün oldu doğum yapalı 3400 gr 49 cm boyunda boncuk gözlü bir oğlum oldu.spinal harika bir anestezi şekli herkese tavsiye ediyorum sonrasında hiç ağrım olmadı.ilk gün hemen ayaklandım maşallah...sonra görüşürüz inşallah...2 saatte bir uyanıyor emzirme çok sabır istiyor herkese kolay gelsin....
slm kızlar..
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum.. son zaman depresyonuna girdim sanırım.. eşime söyleniyorum sen beni hiç anlamıyorsun diye.. sürekli ağlama modundayım.. sanki bişiler ters gidecekmiş gibi hissediyorum.. uzun lafın kısası KORKUYORUM kızlar.. korkunun ecele faydası yok.. eninde sonunda öyle yada böyle çıkacak içerden ama NASIL ????? kimseyle görüşmüyorum.. görüşmek istemiyorum..annemle bile..allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.. sağ salim bebeklerimizi alırız umarım kucağımıza
canım benim oğluş nasıl?? alıştınız mı birbirinize ?? annen yanında mı hala??
Kızlar ben adamakıllı hasta oldum.. Hiç halim yok.. Burnum tıkalı ama akmıyor, habire öksürüyorum.. Kaburgalarım böğrümü yırtacak bugün yarın. Üff çok sinir bozucu :2: Dün doktoru aradım, bu kadar da kötü değildim o zaman gerçi, dahilye ya da kulak burun boğaza bir görün dedi, ama bütün hastanelerin randevuları doluymuş, nasıl iş anlamadım..
Pazartesi gidicem. artık. Salı da kendi doktorumla randevu var zaten..
Kızın hareketleri hiç durmadı neyse ki bu arada
Sinirlerim çok çabuk bozuluyo artık, herkese karşı o kadar tahammülsüzüm ki.. Suratına vurasım geliyor herkesin çat çatBir o kadar da çabuk ağlıyorum. Ne olsa ağlıyorum.
Doğumdan da çok korkuyorum ama yapacak şey olmadığı için düşnmemeye çalışıyorum. Zaten şimdi istediğim kadar düşüneyim, olasılıkları bileyim filan, herkesin apayrı bi doğum hikayesi oluyor.. Bekleyelim görelim bakalım..
Ay günlük gibi olduSonra görüşürüz günlük.
Mrb arkadaşlar
Ben 15 gün önce izne ayrıldım artık evdeyim.Evde internet olmadığı için sizleri bilgilendiremedim çok üzgünüm.
10 gündürde çokkkkk rahatsızdım bugün daha iyiyim,portakal-nar suyu-ıhlamur-nane limon içmekten öğğğğ geldi.Ama yetmedi antibiyotik içtim bugün daha iyiyim.
Bu aradada resmen panik atak oldum,nefes alamıyorum bebek zor durumda diye kafaya taktım 1 hafta hiç uyumadım.
Şimdi horlama bantları ile nefes almayı başarıyorum hasta olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Bugün dr da son kontrolümüz vardı,bebiş az kilo almış rahatsızlığımdan dolayı 2.950 idi,3300 olmuş bunada şükür tabi.
14 Şubat sabah 09:00 da Andeva Yıldız Hastanesinde sezeryanla oğluşumuza kavuşacağız inşalllah.Hepinize sağlıklı doğumlar diliyor ve çok öpüyorum
benim de benzer rahatsızlıklarım vardı.burun tıkanıklığı kötü oluyor.ben sürekli temizlemeye çalıştım.o zaman açılıyordu.öksürük yoktu ama boğazım tıkalı gibiydi.ıhlamur iyi geldi.geçmiş olsun.ıhlamur ve ılık su içmeni tavsiye ederim.
Mrb arkadaşlar
Ben 15 gün önce izne ayrıldım artık evdeyim.Evde internet olmadığı için sizleri bilgilendiremedim çok üzgünüm.
10 gündürde çokkkkk rahatsızdım bugün daha iyiyim,portakal-nar suyu-ıhlamur-nane limon içmekten öğğğğ geldi.Ama yetmedi antibiyotik içtim bugün daha iyiyim.
Bu aradada resmen panik atak oldum,nefes alamıyorum bebek zor durumda diye kafaya taktım 1 hafta hiç uyumadım.
Şimdi horlama bantları ile nefes almayı başarıyorum hasta olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.
Bugün dr da son kontrolümüz vardı,bebiş az kilo almış rahatsızlığımdan dolayı 2.950 idi,3300 olmuş bunada şükür tabi.
14 Şubat sabah 09:00 da Andeva Yıldız Hastanesinde sezeryanla oğluşumuza kavuşacağız inşalllah.Hepinize sağlıklı doğumlar diliyor ve çok öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?