Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bilirim çok iyi bilirim hemde son günler zor çok zor ama mucizevi bi şekilde 1 günde bitiyor heşey ve yeni bir hayat başlıyor ben hep hayal kurarak aştım o günleri birde ben 9 ay yattım düşün neler yaşadım kızımın hiçbişeyini kendim alamadım hapis hayatı yaşadım yeniden kaybetme korkusu vs vs roman gibiydi hamileliğim şimdi düşünüyorum yıllar olmuş gibi geliyor şu 6 ay geçsede diyete başlasamda yaza denize yeni bikinimle girsem havalar güzel olsada gezsek kızımla şu gazı bi geçse aşıyıda atlattıkmı tamamdır diye düşünerek geçiyor günler

sıkıştırırım cnm öperim koklarım senin için

az kaldı çok az

evet biliyorum canım senin ne kadar sıkıntılı hamilelik yaşadığını ve sürekli yattığını.. çok şükür bitti ogünler.. kavuştun meleğine.. darısı benim ve tüm bekleyen arkadaşların baaşına inşallah hayırlısıyla.. evet az kaldı hemde çok az.. :18:

öpüyorum kızımı da senide.. allah sağlıklı uzun ömür versin.. allah analı babalı büyütsün

amin güzel dileklerine canım

allah senide tüm bekliyenleride sağlıkla kavuştursun bebeğine

not: şimdiden dua et gazı olmasın

amin güzel dileklerine canım

allah senide tüm bekliyenleride sağlıkla kavuştursun bebeğine

not: şimdiden dua et gazı olmasın
canım senin evin tam olarak nerde bende kasımm annesiyim sen yazmıştım evimizin ordaki bimin üstündeki cami yıkıldı kapandı diye benim annem de o mahallede oturuyo pembe ilkokul varya gülveren onun karşısında seninkide oralarda mı ben sık sık giderim merak ettim nerde

Yeni doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun, gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi.

Yasmincim böyle düşünürsen kalan günlerin geçmek bilmez, etme eyleme bunu kendine. İstersen bir psikologla görüş, belki iyi gelir. Benim bir arkadaşım hamilelik süresince gitti psikoloğa, iyi geldi ona. Hormonlar da devreye girince insan değişik duygular ve depresyonlar yaşayabiliyor. Hele bir de havalar da kötü gidince iyice depresif oluyor insan. Sevdiğin aktiviteleri yapmaya çalış...

Hamileliğim nedeniyle o kadar dikkat etmemize rağmen benim de eşim meşhur salgına yakalandı, ilaç da kullanıyor ama iyileşmek bilmiyor. Bugün ateşi de çıktı, düşüremiyoruz, ne yapacağımı bilemiyorum. Bir yandan ben de hasta olursam diye çok ama çok korkuyorum. Bu yılki salgın başedilebilecek gibi değil. Maske takmaya başladım evde, bunalıyorum

geçmiş olsun canım.. ıhlamur- bal-limon yapsan hem kendine hemde eşine.. terlerse belki düzelir.. tekrar geçmiş olsun..

geçmiş olsun canım.. ıhlamur- bal-limon yapsan hem kendine hemde eşine.. terlerse belki düzelir.. tekrar geçmiş olsun..

Sağol canım, buraya yazarken bir yandan da terletmeye çalışıyordum zaten, ballı adaçayı içti az terledi ve neyse ki iyi geldi sonunda düştü ateşi. İnşallah tekrar çıkmaz. Yarın marketten ıhlamur ve zencefil stoklayayım bari. Hamileyken bitki çayları içmeyin diyorlar sağda solda, biraz onu da araştırsam iyi olacak. Yarın doktoruma sorarım.. Doktor randevuma da yalnız gitmek zorundayım, eşimsiz doktora gitmeyi hiç sevmiyorum yaa

selam kızlar,
uuuuzun biraradan sonra biz geldik. yeni gelenler olmuş..hepiniz hoşgeldiniz...
doğum yapan arkadaşlar ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN...
bende eskiden burda sık takılırdım ama şimdilerde ne mümkün,ama topiğimiz hiç unutmadım hep aklımdasınız
oğlum büyüdükce koşuşturma daha sık oluyor, eskiden koridorda yürürdüm artık koşuyorum
gece uykularımız iyi ama gündüzde viraz uyusa bende evimin işini halletsem hiiç fena olmayacak.
dün verem aşısı olduk..artı 2 aşı daha..zavallı kuzucum 3 aşı oldu..ben bakamadım babası tuttu..oğlumun öyle bi korkak annesi var işte :97:

Doğumu yaklaşan annelere şimdiden hayırlı doğumlar dilerimmm...asıl koşuşturmaca doğumdan sonra emin olun,şimdi strese girin nasıl olsa doğumdan sonra stres yapmaya hiç vaktiniz olmayacak :92:

yasmin,canım benim görüşmeyeli neoldu sana???
morali yüksek tut, şuracıkta kaç günün kaldıki...doğumdan sonra nekadar boş şeyleri kafana taktığını göreceksin sana garanti veririm, zaten kafana takacak fırsatın olmayacak..
kusura bakma seni arayıp soramadımda nedesen haklısın ama bak duruyu kollarına aladınmı bana hak vereceksin.
kordon yine mi dolanmış dedin...pek hareketli olacak seninkide hazırlıklı ol
öpüyoruz ikinizide..

tekrar geçmiş olsun canım..
dikkat et..
hemen iyileşmeye bak..

gözün aydın canım..
sağlıkla büyüsün inşallah..

seni çok iyi anlıyorum yasmin..
aynı şeyleri bende yaşadım..
doğumdan çok korkuyordum..
günlerce içime bi teş yapıştı..
aklıma hep kötü şeyler geliyordu..
bi aksilikmi olacak..
bebeğe bişeymi olacak..
masadamı kalıcam..
bi yerimde kusurmu kalacak v.s..
bunlar olağan şeyler ama..
hiç bunlarla kendini yorme..
inan o günler ele geçmiyor tekrar..
bolca dinlen ve eğlen..
doğum sonrası biraz daha stresli.
bu arada 1 hafta sonra banyo yapılabiliyor..
ama su geçirmeyen bantlar var..
daha önce banyo yapmak istersen o bantı takıp yapabiliyorsun ama hiç tavsiye etmem..
çünkü ben 1 hafta sonra banyo yapmama rağmen yinede ne olur ne olmaz diye o bantla banyo yaptım ama aşırı su geçirdi..
bence 1 haftayı bekleyin..
annem hala yanımda.
cumartesi mevlütümüz var..
35 günlük falan olacak o gün..
sonra annem gidicek..
arada annem yetmedi kayınvalidemde kaldı bazen..
hastanede ikisi birden kaldılar.
annem gidince kayınvalidemgile gidip kalasım var biraz..
çünkü bebeğe gece bakmak çok zor..
şimdi gece hiç uyumuyor..
yanımda kimse olmasa hep ben bakmak zorundayım..
ama annem yada kayınvalidem olunca hep onlar tutuyor..
beni sadece emzirmeye uyandırıyorlar.

Ben de bu aralar sabırsızlanmaya başladım. Canım sürekli bebişe alışveriş yapmak istiyor; rüyamda bile ona alışveriş yaptığımı görüyorum sürekli
Anneme anlatıyorum, o da sabırsızlanmaya başlamış, ana kız bu 2,5 ayı zor geçireceğiz gibi görünüyor..
Bu arada daha önce de bahsettiğim Ali Özkan mağazasında Sebamed'in ve başka bazı markaların bebek kozmetiklerinde çok iyi indirimler var haberiniz ola.. Ben alışverişkolikliğime yenik düşüp çifter çifter alacaktım ama "ya bebeğe iyi gelmezse" diye korkumdan şimdilik birer tane aldım. Daha 3 ay var ama şampuanı, pişik kremi, sabunu hazır

Kızlar ben adamakıllı hasta oldum.. Hiç halim yok.. Burnum tıkalı ama akmıyor, habire öksürüyorum.. Kaburgalarım böğrümü yırtacak bugün yarın. Üff çok sinir bozucu :2: Dün doktoru aradım, bu kadar da kötü değildim o zaman gerçi, dahilye ya da kulak burun boğaza bir görün dedi, ama bütün hastanelerin randevuları doluymuş, nasıl iş anlamadım..
Pazartesi gidicem. artık. Salı da kendi doktorumla randevu var zaten..

Kızın hareketleri hiç durmadı neyse ki bu arada

Sinirlerim çok çabuk bozuluyo artık, herkese karşı o kadar tahammülsüzüm ki.. Suratına vurasım geliyor herkesin çat çat Bir o kadar da çabuk ağlıyorum. Ne olsa ağlıyorum.
Doğumdan da çok korkuyorum ama yapacak şey olmadığı için düşnmemeye çalışıyorum. Zaten şimdi istediğim kadar düşüneyim, olasılıkları bileyim filan, herkesin apayrı bi doğum hikayesi oluyor.. Bekleyelim görelim bakalım..

Ay günlük gibi oldu Sonra görüşürüz günlük.

krokan çok teşekkürler ben de doğum şekli konusunda kararsızım.30.haftaya gireceğiz.normal doğum olsa diyorum.eşim istemiyor.hastanede yanımda annem duracak ama ben çok rahat edemem annemle.nedense hiç özel konuları konuşmayız.ne yapacağım bilmem.normal doğuma yürüyüşün faydası varmış.ama yürüyüş de yapamıyorum.bakalım ne olacak.

benim de benzer rahatsızlıklarım vardı.burun tıkanıklığı kötü oluyor.ben sürekli temizlemeye çalıştım.o zaman açılıyordu.öksürük yoktu ama boğazım tıkalı gibiydi.ıhlamur iyi geldi.geçmiş olsun.ıhlamur ve ılık su içmeni tavsiye ederim.

Mrb arkadaşlar
Ben 15 gün önce izne ayrıldım artık evdeyim.Evde internet olmadığı için sizleri bilgilendiremedim çok üzgünüm.
10 gündürde çokkkkk rahatsızdım bugün daha iyiyim,portakal-nar suyu-ıhlamur-nane limon içmekten öğğğğ geldi.Ama yetmedi antibiyotik içtim bugün daha iyiyim.
Bu aradada resmen panik atak oldum,nefes alamıyorum bebek zor durumda diye kafaya taktım 1 hafta hiç uyumadım.
Şimdi horlama bantları ile nefes almayı başarıyorum hasta olan arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim.

Bugün dr da son kontrolümüz vardı,bebiş az kilo almış rahatsızlığımdan dolayı 2.950 idi,3300 olmuş bunada şükür tabi.
14 Şubat sabah 09:00 da Andeva Yıldız Hastanesinde sezeryanla oğluşumuza kavuşacağız inşalllah.Hepinize sağlıklı doğumlar diliyor ve çok öpüyorum

canımö geçmiş olsun
sevgililer gününde doğum demek..çok sevindim.
Allah sağlıcakla kucağına lamayı nasip etsin
doktorun hala gökbay bey mi?

Sağolasın canım. Evet ya en çok burun tıkanıklığı sinir ediyor insanı. Uyutmuyor da.. Ihlamur, zencefil-bal-karabiber yapıyorum sürekli. Bugün dahiliyeciye gittim, sprey ve öksürük şurubu verdi. Spreye sevindim en çok. Doktoruma da sordum, 6 güne kadar kullanabilirsin dedi. Zaten gerek olmaz inşallah o kadara..
Hiçbiriniz hasta olmadan tamamlayıverirsiniz inşallah doğumunuzu kızlar

inşallah herşey yolunda gider.çok özel bir gün seçmişsiniz doğum için.ayrıca geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…