kızlar selam bugün 16.günümüz gece toplam 4 saat zor uyuyorum 2 saatte bir uyanıyor emiyoruz bu arada kiloları kafaya takmayın 18 kg la girdim doğuma 10 kg verip çıktım üç gün sonra üç kg daha vermiştim emzirmek gerçekten kilo verdiriyor ve bol su mutlaka 5 kg kaldı onu da 1 haftada vericem sanırım sürekli hareket halindesiniz hiç uğraşmadan gidiyor kilolar ama göbeğimiz hala yumuşak sıkılaşması 6 ayı bulurmuş sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım...
Çok güzel kilo vermişsin ya, maşallah..Darısı bize. Ama bebek içerden çıkınca eciş bücüş bir karnımız olacak değil mi Benim de 18 kilo olacak sanırım, şimdi 16,5 filan aldım.. 3 hafta var tam, 3 hafta sonra bugün doğacak kızım kısmetse.
Ağrıların filan geçmesi ne kadar sürüyor, yani rahatça hareket edebilmen?
Sarılık oldu mu bebiş? Olmaması için bir şey yaptınız mı? Şekerli su verelim mi?
Kolay gelsin sana, bebişinin kokusuyla mutluluklar..[/QUOT
teşekkürler canım benim çok ağrım olmadı ilk gün hemen yürüdüm desteksiz yataktan kalkman 2 gün sarılığımız çok düşüktü olmaması için bişey yapmadık şekerli su falan vermedik biz.sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
kızlar sanırım yasminimiz doğurdu:)..en son dün nişanı gelmişti..daha sancısı yoktu..ama o saatten beridir göremiyorum bende kendisini..hayırlısı bakalım..aynı dr a gidiyoruz..olmadı dr a sorarım
Yasmin neredesin ya??Şurda doğurmadan kaç günümüz kaldı, gel hadi.. Yoksa doğurdun mu?:18:
kızlar selam bugün 16.günümüz gece toplam 4 saat zor uyuyorum 2 saatte bir uyanıyor emiyoruz bu arada kiloları kafaya takmayın 18 kg la girdim doğuma 10 kg verip çıktım üç gün sonra üç kg daha vermiştim emzirmek gerçekten kilo verdiriyor ve bol su mutlaka 5 kg kaldı onu da 1 haftada vericem sanırım sürekli hareket halindesiniz hiç uğraşmadan gidiyor kilolar ama göbeğimiz hala yumuşak sıkılaşması 6 ayı bulurmuş sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım...
kızlar
topiğimize bir bebiş daha geliyoooorr,yarın sevgili arkadaşım yasmin bebişine kavuşuyor..resmen anne oluyor,ben çok heyecanlıyım.
yarın oğluşumuda alıp yasmin teyzemizin ve oğlumun arkadaşını görmeye gideceğiz.
çoook mutluyum çookk..
sağlıcakla gel güzel annenin güzeller güzeli bebeği..:87:
merhaba kızlar.. şuan içinde bulunduğum duyguları size anlatmak çok ama çok zor... 3-4 saat sonra meleğim kucağımda olacak.. hazırmıyorum- bilmiyorum.. korkuyormuyum- hemde çok.. yusufla samimiyim baya dünden beri...
salı günü kontrolümüz vardı.. doktor amcamız çatı muayenesi etti... ve yumuşama olduğunu yani heran açılmanın olabileceğini doğumun başlayacağını söyledi.. normal doğuma yatkın olduğumu da söyledi.. salı günü akşam ise iç çamaşırımda kahverengi bir leke oluştu.. muayenedendir dedim üzerinde durmadım.. çarşamba günü yine devam etti.. doktoru aramak ise farz oldu.. nişanın geldiğini 48 saat içinde doğumun başlayacağını söyledi.. hadi canım dedim.. siz muayene ettiniz ondan oldu dedim.. hayır dedi nişan gelmiş.. ama nişan böyle olmazki dedim.. ama oluyormuş.. bi karar ver dedi.. ararsın beni dedi.. tamam dedim.. aile meclisi toplantı.. biliyorsunuz başından beri normal doğumu savunuyordum.. ama kızımın boynunda kordon olunca onun sağlığı için normalden vazgeçip sezeryanda karar kıldık..
bugün allahın izniyle saatler sonra spinal sezeryanla ( kaçmazsam) bende meleğime kavuşuyorum... :18: dualarınızı bizden esirgemeyin.. sizleri seviyoruz kızımla... darısı tüm resmi anne olmayı bekleyen adayların başına
merhaba kızlar.. şuan içinde bulunduğum duyguları size anlatmak çok ama çok zor... 3-4 saat sonra meleğim kucağımda olacak.. hazırmıyorum- bilmiyorum.. korkuyormuyum- hemde çok.. yusufla samimiyim baya dünden beri...
salı günü kontrolümüz vardı.. doktor amcamız çatı muayenesi etti... ve yumuşama olduğunu yani heran açılmanın olabileceğini doğumun başlayacağını söyledi.. normal doğuma yatkın olduğumu da söyledi.. salı günü akşam ise iç çamaşırımda kahverengi bir leke oluştu.. muayenedendir dedim üzerinde durmadım.. çarşamba günü yine devam etti.. doktoru aramak ise farz oldu.. nişanın geldiğini 48 saat içinde doğumun başlayacağını söyledi.. hadi canım dedim.. siz muayene ettiniz ondan oldu dedim.. hayır dedi nişan gelmiş.. ama nişan böyle olmazki dedim.. ama oluyormuş.. bi karar ver dedi.. ararsın beni dedi.. tamam dedim.. aile meclisi toplantı.. biliyorsunuz başından beri normal doğumu savunuyordum.. ama kızımın boynunda kordon olunca onun sağlığı için normalden vazgeçip sezeryanda karar kıldık..
bugün allahın izniyle saatler sonra spinal sezeryanla ( kaçmazsam) bende meleğime kavuşuyorum... :18: dualarınızı bizden esirgemeyin.. sizleri seviyoruz kızımla... darısı tüm resmi anne olmayı bekleyen adayların başına
HOŞGELDİN DURU YAĞMUR
GİTTİM GÖRDÜM GELDİM
MİNİCİK DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZI VAR YASMİNİN.
ANNELİK ÇOK YAKIŞMIŞ.
İKİSİNİNDE DURUMU ÇOK İYİ ARKADAŞLAR.MAŞAALLAH.
DARISI SİZLEİRN BAŞINA.
evet hanımlar...sırada kim var:)))..kim alıyor bebişini kucağına bu aralar:))
07eslem..öncelikle hayırlı olsun:)..medisu hast. Özgür Kavaz'ı tavsiye ediyorum... 312 56 56 dan randevu alabilirsin.. 29+5 haftalık hamileyim bende..çok memnunum Özgür beyden..en azından git tanış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?