Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Çok güzel kilo vermişsin ya, maşallah.. Darısı bize. Ama bebek içerden çıkınca eciş bücüş bir karnımız olacak değil mi Benim de 18 kilo olacak sanırım, şimdi 16,5 filan aldım.. 3 hafta var tam, 3 hafta sonra bugün doğacak kızım kısmetse.

Ağrıların filan geçmesi ne kadar sürüyor, yani rahatça hareket edebilmen?
Sarılık oldu mu bebiş? Olmaması için bir şey yaptınız mı? Şekerli su verelim mi?
Kolay gelsin sana, bebişinin kokusuyla mutluluklar..

kızlar sanırım yasminimiz doğurdu:)..en son dün nişanı gelmişti..daha sancısı yoktu..ama o saatten beridir göremiyorum bende kendisini..hayırlısı bakalım..aynı dr a gidiyoruz..olmadı dr a sorarım

kızlar
topiğimize bir bebiş daha geliyoooorr,yarın sevgili arkadaşım yasmin bebişine kavuşuyor..resmen anne oluyor,ben çok heyecanlıyım.
yarın oğluşumuda alıp yasmin teyzemizin ve oğlumun arkadaşını görmeye gideceğiz.
çoook mutluyum çookk..
sağlıcakla gel güzel annenin güzeller güzeli bebeği..:87:

merhaba kızlar.. şuan içinde bulunduğum duyguları size anlatmak çok ama çok zor... 3-4 saat sonra meleğim kucağımda olacak.. hazırmıyorum- bilmiyorum.. korkuyormuyum- hemde çok.. yusufla samimiyim baya dünden beri ...

salı günü kontrolümüz vardı.. doktor amcamız çatı muayenesi etti... ve yumuşama olduğunu yani heran açılmanın olabileceğini doğumun başlayacağını söyledi.. normal doğuma yatkın olduğumu da söyledi.. salı günü akşam ise iç çamaşırımda kahverengi bir leke oluştu.. muayenedendir dedim üzerinde durmadım.. çarşamba günü yine devam etti.. doktoru aramak ise farz oldu.. nişanın geldiğini 48 saat içinde doğumun başlayacağını söyledi.. hadi canım dedim.. siz muayene ettiniz ondan oldu dedim.. hayır dedi nişan gelmiş.. ama nişan böyle olmazki dedim.. ama oluyormuş.. bi karar ver dedi.. ararsın beni dedi.. tamam dedim.. aile meclisi toplantı.. biliyorsunuz başından beri normal doğumu savunuyordum.. ama kızımın boynunda kordon olunca onun sağlığı için normalden vazgeçip sezeryanda karar kıldık..

bugün allahın izniyle saatler sonra spinal sezeryanla ( kaçmazsam ) bende meleğime kavuşuyorum... :18: dualarınızı bizden esirgemeyin.. sizleri seviyoruz kızımla... darısı tüm resmi anne olmayı bekleyen adayların başına

kızlar sanırım yasminimiz doğurdu:)..en son dün nişanı gelmişti..daha sancısı yoktu..ama o saatten beridir göremiyorum bende kendisini..hayırlısı bakalım..aynı dr a gidiyoruz..olmadı dr a sorarım

yok canım bugün doğuruyorum allahın izniyle.. dün evi temziledik ondan açamadım bilgisayarı.. haberde veremedim.. kusuruma bakma olur mu nişandan sonra hamdım piştim oldum valla

Yasmin neredesin ya?? Şurda doğurmadan kaç günümüz kaldı, gel hadi.. Yoksa doğurdun mu?:18:

bugün doğuruyorum canımcım.. seninde az kaldı.. allah kurtarsın inşallahh

allah analı babalı büyütsün canım..

canım arkadaşım.. allahın izniyle evet bugün meleğim geliyor.. resmen anne olucam sizin kervana katılıcam.. tahayıda senide özledim.. getirde biraz sıkıştırıyım

Ya ne heyecanlı.. Şimdiye doğmuştur, almışsındır kucağına cimcimeni, doğum korkusu filan da kalmamıştır, artık her şey bambaşka.. Darısı başımıza.. Antalyalı anne adayları listesinde de meleğine kavuşanlar git gide artıyor, azıcık kaldık kalbi pıt pıtlar..

HOŞGELDİN DURU YAĞMUR
GİTTİM GÖRDÜM GELDİM
MİNİCİK DÜNYALAR GÜZELİ BİR KIZI VAR YASMİNİN.
ANNELİK ÇOK YAKIŞMIŞ.
İKİSİNİNDE DURUMU ÇOK İYİ ARKADAŞLAR.MAŞAALLAH.
DARISI SİZLEİRN BAŞINA.

Yasemincim tebrik ederim canım, sonunda kavuştun sen de sağlıkla, çok mutlu oldum Artık bi doğum hikayesi bekliyoruz senden de :)
Bebek7, bilgilendirdiğin için sağol. Hiçbir sorun çıkmamıştır umarım. MAŞALLAH MAŞALLAH HEPİNİZİN BEBİŞLERİNE!!!

maşallah maşallah diyorum yasemincim..:)çok sevindim inan..eminim bebek7 nin de dediği gibi annelik çook ama çok yakışmıştır:))..kendine gelince tecrübelerini biz aciz hamilelerle paylaşmanı temenni ediyorumm:)

yasmin bebeğini kucağına almışsın çoook mutlu olmalısın allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin güzel kızını kokla benim için kendinize iyi bakın...

yasmıncım sen yazmadan ben tebrık edeyımmm.Allah analı babalı büyütmeyı nasıp etsın,hep saglıklı ,mutlu olun emı.Allah nazarlardan saklasınnn.Darısı dogum yapıcak olan arkadaslara ıns.Bende dogum kılomdan haber vereyım toplam 15 kg almıstım dogumda 8kg gıttı sona 4-5 gun ıcınde 3 kg daha gıttı kaldı gerıye 5kg cum ınsallah oda gıdıcek hatta hamılelık oncesı kgdan daha da versem super olucak.Ama arkadasların yazdıgı gıbı göbicik sallantıda haha:)artık pılates yuruyusle sıkılastırıcam.herkese sevgıler.

yesemincim tebrik ederim canım meleğini almışsın kucağına allah analı babalı büyütsün bebeğine uzun ömür sağlık versin kokla bol bol benim içinde kızımın adaşını canım benim

yasminciğim gözün aydın. Allah upuzun sağlıklı ve mutlu bir hayat ihsan eylesin kuzuna.Bebeğinle ve sevdiklerinle bir ömür boyu mutluluklar.

Arkadaşlar merhabalar iyi bir kadın doğum uzmanı ve hastane arıyorum.Tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım bu aşamadan sonra kadın doğum uzmanına yönlendiriyorlar.Kime gideceğim konusunda kararsızım tüp bebek olunca insan daha bi tedirgin oluyor.

Bu ara herkesin Mevlid kandili mübarek olsun hepimizin bebişleriniz sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim

07eslem..öncelikle hayırlı olsun:)..medisu hast. Özgür Kavaz'ı tavsiye ediyorum... 312 56 56 dan randevu alabilirsin.. 29+5 haftalık hamileyim bende..çok memnunum Özgür beyden..en azından git tanış:)

evet hanımlar...sırada kim var:)))..kim alıyor bebişini kucağına bu aralar:))

Kimse almasın ya şimdilik Vaktinde gelsin bebişler. Mısra'nın doğum tarihi 25 Şubat görünüyor ama sezaryen e olacakmış, doğum yaptı mı ki? Değilse sırada ben varım.. 3 Mart'ta ama. Daha erken olmasın

Sen rahatsın tabi sana daha çok var

07eslem..öncelikle hayırlı olsun:)..medisu hast. Özgür Kavaz'ı tavsiye ediyorum... 312 56 56 dan randevu alabilirsin.. 29+5 haftalık hamileyim bende..çok memnunum Özgür beyden..en azından git tanış:)

saol canım Allah kolay doğumlar nasip etsin hepimize Marttan sonra gidebilirim.

yasminnnn bebeğini almışsın kucağına..
allah analı babalı büyütsün..
kaçgündür aklımdasın..
bi giremedim bebişten internete..
bugünde sırf seni merak ettiğim için girdim..
iyi olmanıza çok sevindim..
bebişlerimiz azıcık kendine gelsin havalarda düzelsin buluşalım inşallah..
kendine ve kızına çok çok iyi bak..
en kısa zamanda bekliyoruz senide buraya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…