Kızlar bir şey soracağım.
Dün eşimle dışarı çıktı,bebek odalarına bakmak için.
Kapalı yola giderken tam köşedeki Junior Bebe vardı,oraya gittik.
Bebek odaları 2000 TL.
Fiyat olarak belki normaldir bilemiyorum ama başka nerelere bakabiliriz ki bebek odası için?
Siz nerden ve ne kadara aldınız odalarınızı?
Kızlar güzel dileklerinize teşekkür ederim çok..
Bebişle uğraşmak çokkeyifli, uykudan bile tatlı, gecenin bir yarısı oturup bakışıyoruz mutlu mutlu
Ama göğüslerim bir felaket.. Emzirirken neredeyse ağlayacak oluyorum.. Doktor garmastan vermişti, sütünü sürersen de iyigelir dediler, ama ikisi de bana mısın demiyor..Daha etkili bir çözüm bileniniz var mı?
bebek şekerleri yapmak için aksesuar alabileceğim nereler var.toptancı olabilir,uygun fiyata satan yerler arıyorum
maşallaaah yasmin..slm kızlarrr
kızımla 40 taşlı, altınlı, yeşillikli suda yıkanıp 40' landık... darısı herkesin başınaaa
canım ben irem bebeden aldım bebek odasını..
little colors evante bakabilirsin..
uyku seti perde çilek zürafalı olan..
canım ben lansinohun kremini aldım..
çok çok iyi geldi..
bir kaç kez acıdı ve geçti..
1. yadan sonra hiiç acıda hissetmedim tavsiye ederim..
kapalı yolda aradaki yer var..
bide seleklerin alt katında çikolata shop var..ordada malzeme bulanilirsin..
maşallaaah yasmin..
biraz geç oldu ama:):)fırsat bulamadım yazmaya..nasılsın?annelik nasıl gidiyor?
ben hiç fırsat bulamıyorum..
gündüz 1-2 saat ya uyuyor ya uyumuyor..
gecede 1 de uyuyor..
bazen 3-4 saate bir bazende saat başı uyanıyorum..
uyusada bi iş yapamıyorum..
emziye alıştı ilk günden..
ağzından emzik düşünce ağlıyor hemen..
bide süt sağıyormusun..
sağıyosan 1 defada nekadar geliyor ve pompa ne kullanıyorsun?
merhabalar sanırım burada yazanlar arasında genelde antalyada yaşayanlar ve bebeğine kavuşmuş olanlar var bende 10 haftalık hamileyim antalyada gidebileceğim iyi bir doktor arıyorum doğum için antalya eğitim araştırma istiyorum ama belki özelde olabilir şu an bilemiyorum doktor önerilerinizi öğrenmek istiyorum nede olsa tecrübelisiniz
Gözün aydın, bebeğine kavuşmuşsun.ben de ayın 12sinde medisuda sezeryanla doğum yaptım kızımız fena değil.biraz küçük ama...ordaki çocuk doktoruna devam ediyoruz.muzaffer beydi sanırım.siz hangi doktora gidiyordunuz
merhaba arkadaşlar.antalyalı anne ve anne adaylarının olduğu bir konu bulmak çok güzel.ben uzun arayış ve denemelerden sonra anadolu hast.ayşe zengin den çok memnun kaldım.müthiş ilgili bir dr.herşeyi sorabiliyorsunuz ve gayet açıklayıcı cvplar veriyor.öncesinde yaşam hast.ümit beyde kötü bir denenyimimiz oldu.kimseye tavsiye etmem.ciddi yanlış teşhişleri var ve ağzından laf cımbızla alınıyor..
Teşekürler tavsiye için. Ben de şimdi doktor araştırıyorum
Allah analı babalı büyütsün canım.benim de meme ucum yoktu.silikon uçla mutlaka dene.sakın pes etme.en geç iki hafta sonra zaten emme refleksi geliştiği için silikon uç almadan da alıyor merak etme.eğer hiç tutamıyorsa yada az emebiliyorsa aralarda sağabilirsin.sağma makineleri var çok kullanışlı ben çok fayda gördüm.ama sürekli sağma o zaman azalır.belki biliyorsundur ama sütün artsın diye humana still tee iç, gerçekten arttırıyor sütü ve bol bol su.ben senin gibiyken çok zorlanmıştım ve ne yapacağımı bilememiştim.bayağı araştırmıştım.Allah bebeğinle sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?