Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

canım ben irem bebeden aldım bebek odasını..
little colors evante bakabilirsin..
uyku seti perde çilek zürafalı olan..

canım ben lansinohun kremini aldım..
çok çok iyi geldi..
bir kaç kez acıdı ve geçti..
1. yadan sonra hiiç acıda hissetmedim tavsiye ederim..

bebek şekerleri yapmak için aksesuar alabileceğim nereler var.toptancı olabilir,uygun fiyata satan yerler arıyorum

kapalı yolda aradaki yer var..
bide seleklerin alt katında çikolata shop var..ordada malzeme bulanilirsin..

slm kızlarrr

kızımla 40 taşlı, altınlı, yeşillikli suda yıkanıp 40' landık... darısı herkesin başınaaa
maşallaaah yasmin..
biraz geç oldu ama:):)fırsat bulamadım yazmaya..nasılsın?annelik nasıl gidiyor?
ben hiç fırsat bulamıyorum..
gündüz 1-2 saat ya uyuyor ya uyumuyor..
gecede 1 de uyuyor..
bazen 3-4 saate bir bazende saat başı uyanıyorum..
uyusada bi iş yapamıyorum..
emziye alıştı ilk günden..
ağzından emzik düşünce ağlıyor hemen..
bide süt sağıyormusun..
sağıyosan 1 defada nekadar geliyor ve pompa ne kullanıyorsun?

canım naber nsılsın ??? paşa nasıl ?? doğuranlar bi kayboldu ortadan zaten..bebek7 de yok ortalarda...

kızım iyi canım.. 2 ay 5 günlük olduk.. baya sıkıntılı günler geçirdik ama çok şükür iyiyiz artık.. biraz cadı biraz edepsiz biraz şımarık bir kızım var.. anı anına uymuyor bir bakıyorsun melek bi bakıyorsun cadı emzik verdim aldı 20 günlükten beri kullanıyor maşallah.. hayır canım ben sağmıyorum hiç.. hatta hediye geldide götürdüm verdim geriye onun yerine başka şeyler aldım.. nasıl olsa evdeyim.. emiyorda şimdilik.. gerek görmedim..

paşayıda senide öpüyorum.. özletme kendini arada uğra... haa bu arada kilolar ne alemde gitti demi koşuşturmada

Kızlar ya bayadır giremiyordum, maillerime bakıp filan çıkıyordum netten.. Artık düzene gireceğimizi umut ederek girmeye başladım :)
Göğüslerim için lansinoh kullandım ben de, daha iyi geldi hakiketn ama hala acıyo.. Neyse ki yaralar geçti, yarılmıştı resmen..
Sezareynden sonra karın kaslarını çalıştıracak hareketleri ne zaman yapabiliriz biliyor musunuz? 40a kadar yapma demişti doktor, sonra kontrole gittik, dikişler filan güzel kapanmış dedi ama hareketleri sormayı unuttum. Kİloları veriyoruz da göbek duruyor, onu da eritelim di mi

kızlar selam;aylar sonra ilk defa geldim.hepiniz iyisiniz maşallah.bende doruğum da iyiyiz.koşuşturmayla geçiyor zaman gün nasıl bitiyor anlamadım.aynaya rahat bakabiliyormusunuz ben sinir oluyorum hamilelik öncesi kiloma döndüm dönmesinede hamileyken çatlak yoktu doğumdan bi çıktım aman allahım karnım çatlak dollu nasıl geçicek ya..bide göbek duruyo.saçlar acayip dökülüyor.off sadece bir gün istiyorum sadece kendime ayıracağım bir gün çatlaklara yardım bekliyorum bu arada doruğum 2.5 ay'ı geçti büyüyor paşam.krokan senin ki ne kadarlık oldu bebiş nasıl sen nasılsın günlerin nasıl geçiyor.yasminle faceden görüşüyoruz onlar iyler maşallah sen de katıl artık face...yazlık alışverişe başladınız mı?hadi öptüm sizi kızlar iyi geceler..

merhabalar sanırım burada yazanlar arasında genelde antalyada yaşayanlar ve bebeğine kavuşmuş olanlar var bende 10 haftalık hamileyim antalyada gidebileceğim iyi bir doktor arıyorum doğum için antalya eğitim araştırma istiyorum ama belki özelde olabilir şu an bilemiyorum doktor önerilerinizi öğrenmek istiyorum nede olsa tecrübelisiniz

akdeniz şifa hastanesi Dr. Özgür Kavaz.. onun sayesinde hamile kaldım.. doğumumu yaptım.. halada bebeğimle ilgili bile olsa önce onu ararım..

allah tamanına erdirsin.. aramıza hoşgeldin..

Uzun zamandır girmeyenlere ben buradan hoşgeldiniz tekrar diyorum
Ben günde 40 kere falan giriyorum sıkıntıdan ama kimseler olmuyor çıkıyorum :)
Ben hala doğuramadım ayol. İçerde konfor durumu iyi heralde, gelmek bilmedi bir türlü bzim kız. Nisan annelerinin yarısı martta doğurdu, bekleyen birkaç kişi kaldık. Gerçi zaten 40 haftamız da bugün doldu ama geliverse artık yaa, valla sıkıldım beklemekten annem, kaynanam burada bunları fazla bir arada tutmak istemiyorum ama kaynanam 1 hafta da önceden geldi, birbirlerine bişi dicekler diye stres oluyorum, olmamaya çalışıyorum ama işte kendimi ne kadar engelleyebiliyorsam artık
Cuma ve bugün doktorla randevum vardı, nst'de tık yok, açılma yok ama sanırım nişan dedikleri şey geldi geçti; 5 gündür önce pempe, sonra kahverengi, adet sonrası olan gibi bi akıntım oldu, dün o bile bitti Bir gece yalancı sancılar uyutmadı. Bugün alttan da muayene etti, açılma yok ama servikste incelme varmış, suyu da biraz azalmış ama yaklaşık 2 haftadır bebek doğum pozisyonunda bekliyor
Bugün nasılsın, sancın var mı denilmesinden bıktım :76: Arkadaşlarım iddiaya girmeye başladı herkes teker teker kaybediyor iddiaları Mayıs ayına mı kalıcaz nedir Perşembe tekrar bakıcak bakalım doktorumuz..
Amma uzun anlattım yaa

ben de ayın 12sinde medisuda sezeryanla doğum yaptım kızımız fena değil.biraz küçük ama...ordaki çocuk doktoruna devam ediyoruz.muzaffer beydi sanırım.siz hangi doktora gidiyordunuz

ooo hemen hemen herkes bebeğini almış kucağına allah hepsini analı babalı büyütsün doğuramayanlarada yardım etsin ben uzun zamandır pek giremiyorum girsemde yazamıyorum benim kız daha 15-20 gündür düzeldi ne illetmiş bu kolik ve gaz kimseye yaşatmasın rabbi çok zor çok insan bebeğinin en tatlı zamanlarını bile yaşayamıyor neyse şimdi daha iyiyiz sadece ece ağlayarak uyanmalar miras kaldı umarım büyüdükçe oda geçer yasmin kızın resimlerini face koyda görelim merak ediyorum maşallah bebek7 nin oğluşu tam bir tosuncuk allah nazarlardan saklasın denizin kızınında maşallahı var neyse ben yine gelmeye çalışırım kendinize iyi bakın kızlar

selaaaammm
ben geldim..geçen gün yasminle telde konuştum topikten bahsetti,uzunca bi süre girmediğimi farkettirdi sağolsun..hızlıca bi geçmişi okudum..keyifler yerinde

Taha 5 aylık oldu-ek gıdaya başladık.yuvarlanıp gidiyoruz.o büyüyoo ben yaşlanıorum işte.

buarada aramıza yeni anne adayları gelmiş hoşgelmişler hamilielik çok rahat keyfini çıkarın ve boooooooooooooolca uyuyun,hatta 2 saatte benim yerime uyuyun.
doktor arayışı olan adayalra yıldız andevada gökbay elpek tavsiye ederim.

eğitim araştırma hastanesinden nefret ediyorum :))
yıldız andavayı öneririm hastane olarak

ben de ayın 12sinde medisuda sezeryanla doğum yaptım kızımız fena değil.biraz küçük ama...ordaki çocuk doktoruna devam ediyoruz.muzaffer beydi sanırım.siz hangi doktora gidiyordunuz
Gözün aydın, bebeğine kavuşmuşsun.
Ben de 40+2'de 27 nisan akşamı kavuştum kızıma. Normal doğum istiyordum ama kısmet olmadı. Sancıya rağmen açılma az oldu, suni sancı verildi sancılar arttığında bu sefer bebeğin kalp atışları yavaşladı, daha fazla riske atamadık ve genel anestezi ile kızımıza kavuştuk. Zaten son dakikalarda kakasını da yapmış çocuk doktorunun söylediğine göre. Doktorum da normalden yanaydı aslında ama bebeği de tehlikeye atmak istemedik hem de daha da bekleyip daha fazla sancı çekip yine de açılma olmazsa daha da perişan girecektim sezeryana. Normal başlayıp sezeryanla biten bir süreç oldu. İkimizin de durumu iyi şimdilik çok şükür. Kızımın bugün 4 günü, emzirme konusunda biraz sorun yaşıyoruz, memeyi tutturmakta zorlanıyorum, zaten çıplak meme başını almıyor; meme ucu küçük geliyor sanırım, silikon uçla emziriyorum. Onda da hassas bir ayarı var bizim kızın o pozisyonu bulana kadar ağlıyor, kızıyor :) Yarın kontrolü var, bakalım ne durumdayız.

merhaba arkadaşlar.antalyalı anne ve anne adaylarının olduğu bir konu bulmak çok güzel.ben uzun arayış ve denemelerden sonra anadolu hast.ayşe zengin den çok memnun kaldım.müthiş ilgili bir dr.herşeyi sorabiliyorsunuz ve gayet açıklayıcı cvplar veriyor.öncesinde yaşam hast.ümit beyde kötü bir denenyimimiz oldu.kimseye tavsiye etmem.ciddi yanlış teşhişleri var ve ağzından laf cımbızla alınıyor..

Teşekürler tavsiye için. Ben de şimdi doktor araştırıyorum

Teşekürler tavsiye için. Ben de şimdi doktor araştırıyorum

Allah analı babalı büyütsün canım.benim de meme ucum yoktu.silikon uçla mutlaka dene.sakın pes etme.en geç iki hafta sonra zaten emme refleksi geliştiği için silikon uç almadan da alıyor merak etme.eğer hiç tutamıyorsa yada az emebiliyorsa aralarda sağabilirsin.sağma makineleri var çok kullanışlı ben çok fayda gördüm.ama sürekli sağma o zaman azalır.belki biliyorsundur ama sütün artsın diye humana still tee iç, gerçekten arttırıyor sütü ve bol bol su.ben senin gibiyken çok zorlanmıştım ve ne yapacağımı bilememiştim.bayağı araştırmıştım.Allah bebeğinle sana sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

bu arada birde medical parkta ebru temeli çok iyi diyorlar.arkadaşım oraya gidiyor ve çok memnun.belki işinize yarar..

Silikon kullanıyorum evet, sadece 1 kere çıplak ucu emdi, ben de zorlamıyorum, silikon uçla emmesinin sakıncası yok nasılsa.. İlk tutarken sorun yaşıyoruz bazen zor bazen de çok kolay tuuyor ama eninde sonunda tutuyor biraz mücadele de etsek :)
Sütüm miktar olarak şimdilik iyi gibi çok şükür Rahatsız ettiği zaman-yani fazla dolduğunda sağıyorum, yoksa uykusuz ve yorgun olduğumdan üşeniyorum sağmaya zaten
Humana, su, annem de bi yandan besiye çekiyor beni :) Annem 40 çıktıktan sonra gidecek o zaman ne yapıcam diye şimdiden kara kara düşünüyorum. Bir de tuhaf ruh haline girdim, lohusalıktan olsagerek havam parçalı bulutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…