Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım littlecolors oda takımını daha çok beğendim.. hem daha kullanışlı hemde renkleri daha yumuşak... model olarakda daha güzel.. onu tavsiye ederim yani :))

canım walla kusura bakma ,dalgınlıkla yanlış yazmışım..benim söylediğim 2 site var..bi bak bakalım..bebekom sitesinde karizma bebek odası..bide littlecolors.net sitesinde orange bebek odası...

kızlar kışlahanın karşısındaki yeni açılan mağza miniçoymuş eşim dediki sizin civilimdeki ürünler varya ordada çok çeşit varmış fiyatlarda aynıymış civilimdeki kıyafetlerle

hadi ya e ozaman netten almamıza gerek kalmadı... havalar serinlerin ilk adres MİNİÇO :)))

orda herşey var dedin gibi hatırlıyorum semaveela... battaniye, oyun battaniyesi, uyku seti vss. herşey mi var ??? hımmm internet sitesi var kızlarrrr hihoyyyt

sorularımın cevabını alabilirim sanırım ordan.... semaveela sağolasın canım opuyorumnanaktan

kızlar kışlahanın karşısındaki yeni açılan mağza miniçoymuş eşim dediki sizin civilimdeki ürünler varya ordada çok çeşit varmış fiyatlarda aynıymış civilimdeki kıyafetlerle

kızlar bebek mobilyasına nelere bakıyorsunuz?internetteki mağazaları sormuyorum arkadaşlar gidip görebileceğimiz yerleri söylermisiniz fiyatlarıyla ilgili bilgi verirmisiniz..

Merhaba kızlar bebek bekleyen herkes sağlıkla kucağına alır inşallah.benimde oğlum olacak kısmetse alışveriş yapmak çok zevkli oluyor heves ettiğim herşeyi yapmak istiyorum eşimde içinde kalmasın al deyince coşup elim kolu dolu geliyorum küçülen fazla olan varsada hediye veririm napayım
mother care ürünlerini çok seviyorum üye kartı çıkarttım 12 eylüle kadar kampanyası var verdiği puanların 3 katını veriyor alışveriş yapınca kartınızda para puan birikiyor istediğinizde harcayabiliyorsunuz mothercarede çıtçıtlı badiler çok sevimli ve yumuşacık 5 li yedili paketlerde uzun kol kısa kol her türlüsü var şimdi kış bebekleri için yeni yeni kışlıklar gelmeye başlamış yakında gene uğramayı düşünüyorum dönencemi de ordan aldım ben bunun dışında özdilektedi idil baby de güzel giysiler var kırcami tarafındada idil baby ve irem bebe var onlardada güzel bebek odaları var meltem mobilya diye girerseniz internette modeller var zaten onlardan biride meltem mobilyanın oda gruplarını satıyor banyo gereçleri konusunda kararsız kaldım plastik ayaklı küvet ve filemi yoksa yeni çıkan birşey gördüm internette anakucağı şeklinde banyo oturağı katlanabilir bişey adı neydi hatırlayamadım hıh buldum SUMMER INFANT KATLANIR BANYO ANA KUCAĞI acab bu kullnışlı olurmu karar veremiyorum sanki küvet daha kullanışlı gibi geliyor siz ne dersiniz ağız mendilleri çok işe yarıyormuş bol bol mermerşahi denilen o bezlerden aldım daha doğrusu annem yaptırmış çok ayrıntılı kocaman bir liste buldum bebek ve anne ihtiyaç listesi listem sürekli yanımda aldıklarıma artı koyuyorum şimdilik aklıma gelen bunlar kızlar bu arada bende 20. haftalık sayılırım kışlahan tarafınada gitmeyi çok istiyorum ama fırsatım olmadı kış geliyor malum ve çalışıyorum acil hamile kıyafeti bakmam gerek seleklerdede vardı oraya ve kışlahana bakıcam özet geçmem gerekirse bildiğim uğradığım mağazalar bebeji,idil baby,mothercare,baby home(funna baby uyku setleri satıyorlar çok güzel ama yakında funna baby nin yeni uyku setleri piyasada olacakmış ben onları bekliyorum aklınızda olsun)sevgiler..

verdiğin bilgiler için sağol mothercare ben de baktım fiyatlar çok yüksekti o 5 li 7 li paketlerin fiyatı nasıl sen neler aldın orda fiyatları hakkında bilgi verirmisin...bebeji konyaaltına baktım bende ürünler güzel kaliteli..

rica ederim evet malesef mother care biraz pahalı ben ordan şimdilik dönence ve badi aldım birde önlük dönneceyi 90 tl civarında aldık önlük 3 lü takım 20 küsür tl idi badileri inan hatırlamıyorum yedili paket aldım ama 40 ın üstünde idi sanki 57 diye aklımda kalmış ama illaki ordan almak zorunda değilsin bebejide baby homeda daha uygun fiyatlı badiler bulabilirsin her keseye uygun şeyler var bazen pazarlarda bile çok güzel bebek kıyafetleri oluyor havalar serinlesin cumaretsi pazarınada gidicem ben hem uygun hem cici şeyler bulabiliriz belki sende bak bence baby junior dan bahsedilmiş o mağaza nerde acaba kesin görmüşümdür ama hangisi çıkartamadım yerini bilen varmı ? birde aklınızda olsun kızlar sebamedin ürünleri çok iyiymiş deneyimli annelerden öğrendim ilk aylar şampuan vs.. için aklınızda olsun
kış bebeği olacaklar için patik örenler falan oluyor bu sitede var 7ile10 tl arası değişiyor fiyatları hırkalar vs.. var orlarada bakabilirsiniz ben aklıma gelenleri karman çorman yazıyorum siz işinize yarayan kısmı alın içinden emi :)kaydirigubbakcemile5

junior baby eski otogarın karşısında bayağı eski bir mağaza,mağaza kartı çıkartıyormuşsun ürünleri indirimli alıyorsun.şirinyalı pazarına gitmek istiyorum bende ama 17 haftalık hamileyim ben bir de babamız çok titiz pazar dolaşmamı istemiyor ama pazarda marks and spencer ın kıyafetleri satılıyormuş herkes çok beğeniyor.bakım ürünü kesinlikle sebamed alıcam bende bu arada baby home nerde senin bebiş kaç haftalık?

ben 20 haftalık olmak üzereyim baby home iki şubesi var biri konyaaltında biri meydan kavşağına yakın önceden adı farklıydı değiştirmişler babykeeper dı evet pazarda çok güzel şeyler oluyor eşinin titiz olması biraz zorlayacak seni desene allahkolaylık versin ne diyeyim :CüvCüv:

petunya hoşgeldin aramıza canım .... allah sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu bebeklerimizi elimize almayı ansip etsin inşallahh...:Saruboceq:

kızlar bende yarın 15 haftamı dolduruyorum... veeee bebek odası takımızı aldıkkkk ......hihoyyyt

kesinlikle ramazan bitmeden çilek mobilyayı ziyaret edinn... % 50 kampanyası var.. büyüyen yatak, iki kapaklı dolap, şifonyeri, askılı rafı, halısı, perdesi, lambası bunlar toplam 2.100 tl

hediye olarakta mobilyanın içine yatak+ büyüyüncede kullanılacak yatak+ uyku seti...

kızlar kesinlikle gidin görün.. hem fiyatı hem mobilyası süper... bayram arifesinden itibaren fiyatlar değişiyor...

bide kışlahanın karşısında miniço açılmış.. ordan bir tane 5 li hastane çıkışı + bir de öpme beni yazan bir önlük aldım 18 tl ödedik.. her bütçeye uygun var ordada...

canım
bebek odası takımın hayırlı olsun..darısı başımıza.nerden aldınız?yaptırcam diyodun vazmı geçtin?resminide bekliyoruz en kısa zamanda..bende irem bebe ve ilke bebeye baktım.ramazan bi bitsin başka yerlerede balıcam inşallah.

canım sağolasın evet darısı başına inşallah... canım yazdım ama dikkat etmedin sanırım.. çilek mobilyadan aldık.. hemdde çok çok uyguna.. oda hemen gelmiyecek canım cinsiyetimiz belli olsun ondan sonra... o yüzden foto çekip koyamam... ama çilek mobilyaanın internet sitesine girersen SEVİMLİ modeli......evet yaptırmayı düşünüyordum hatta modelide sana göstermiştim.. ama mobilyacılarla uğraşmak çok zor canım.. elden gelenin öğünü olmaz oda vaktinde gelmez derler.. adamlar geldiler odanın ölçüsünü aldılar.. modeli aldılar.. ama ne fiyat için geri döndüler nede başka bişey.... paaranla rezil olmak diyorlar buna resmen...

valla normalde kırcamideki ilke ve irem bebeye baktık... ilke bebede suntalem malzemliler var fiyatları çok uygun ama işe yaramaz... mdf olanlarda inanılmaz pahalı.. irem bebe de de aynı 3.000 küsur fiyatlardan bahsediyorlar...

çilekte kampanya varmış % 50 hemde... halısı, lambası,mobilyası, perdesi, uyku seti vss.. bir sürü teferruatı yanında 2.100 e aldık... mobilya ayrı para halı perde lamba ayrı para olsaydı dünyanın masrafı olurdu... böylece büyük eşyaların hepsini bir anda aradan çıkarmış olduk..

yalnız arife günü fiyatları değişiyor.. eğer düşünüyorsan hemen git bak.. sampi kavşağından dedeman oteline giderken ( gelmeden ) solda kalıyor..

hayırlı olsun bebek odanız çilek in mobilyasını mdf mi acaba 7 ayı doldurup da almayı düşünüyorum bende ne olur ne olmaz ama fiyatı da çok uygunmuş halksı küçük mü perde si nasıl?

canım mobilyası özellikle benim içinde önemli... suntalem değil mdf de değil... özel yapım bir malzeme... sertifikası ve özel bandrolü var.. çilek mobilya bebek odası ve çocuk odalarıyla bilinir zaten.. onaylı olmasa üretim yaapamazlar...

halıda 120*180 cm i var bide 140*200 cm var ....

perdesi güneşlik ve tül şeklinde..

mobilyalara uygun olarak veriyorlar zaten..

valla canım çileğe güvenirim... kampanyada çok güzel... benim içinde henüz çok erken olmasına rağmen aldım valla dayanamadım... bütçemide düşünmek zorundayım...

hayırlı olsun bebek odanız çilek in mobilyasını mdf mi acaba 7 ayı doldurup da almayı düşünüyorum bende ne olur ne olmaz ama fiyatı da çok uygunmuş halksı küçük mü perde si nasıl?

baktım canım şimdi.güle güle kullansın bebişin.çok güzel.ben çileği okumuştum yazındada,yaptırıcaz deyince sordum nerden diye.mdf ler güzel ama pahalı.bende bi bakabilsem..

canım bide seninki iki kapılı karyola büyümeyen mi yoksa 3 kapılı karyola? büyüyenmi

canım yatak büyüyen yatak ama büyümeyen istersen oda var ....ben büyüyen tercih ettim..

dolap benim odam küçük olduğu için 2 kapılı ama istersen 3 kapılısıda var...

tercihlendirmişler.. 4 modeli var zaten hepsinde de istediğin tercihi yapabiliyorsun... sana kalmış.. bütçene kalmışş.. bide odanın büyüklüğüne kalmış canım..

inşallah güle güle mutlu huzurlu bir şekilde kullaanır canım.. beğenmene sevindim.. valla bütçe önemli.. ee çilekte bebek mobilyası konusunda deneyimli olunca... ikisi bir araya gelincee gittik aldık bakalım hayırlısı canım..

canım bide seninki iki kapılı karyola büyümeyen mi yoksa 3 kapılı karyola? büyüyenmi

bebeğinin cinsiyetini bilenler bilmeyenler hiç rus takvimini denediniz mi?? doğru çıkıyormu ??

bizim cinsiyetimiz belli değil henüz.. doktorum erkek olabilir demişti 13. haftada gittiğimde... ayın 17 sinde 17 hafta doluyor o günü iple çekiyorum valla... rus takvimine göre kız çıktı :)))

doğruluk payı nedir merak etmedim değil... deneyenlerin çoğu tuttu diyor..en azından cinsiyeti belli olanlar bi denesin bakalım doğruluğu nedir görelim :))

link atamıyorum izin vermiyor Çok üzgünüm çoook

Hoşbuldum canım bebek odan hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir fiyata tüm aksesuarlarıyla almışsın çilek zaten çok güzeldir güle güle kullansın miniğin
tek halı satıyorlarsa bende bir uğrayayım bebek halısı arıyorum ama soft sade bir şey bulamadım
15. haftan hayırlı olsun canım gün gün sayıyoruz değilmi şimdiden başlıyor annelik bende minik adamı mı bekliyorum 8 gözle 10 kulakla :) gelsede mıncırsam sevsem koklasam Efemi :CüvCüv:
Canım sağlıkla gelsin eli ayağı düzgün olsun hayırlı sağlıklı olsun gerisi bomboş inan bana tabiki insan merak ediyor ona göre pembeler mavilere bakıyor biliyorum ama hayırlısı olsun de az kalmış zaten yakında belli olur miniğinin cinsiyeti
Sevgiler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…