verdiğin bilgiler için çok sağol bende bugün akşamüstü bakıyım diyorum konyaaltındaki şubeye bakıcam orda oturduğum için gerçekten çok uygun almışsın ne yapsam karar veremedim daha erken olduğunuda düşünüyorum offf çok kararsızım ...hayırlı olsun gülerek kullansın inşallah ;sağlıkla uyusun bebişin...canım mobilyası özellikle benim içinde önemli... suntalem değil mdf de değil... özel yapım bir malzeme... sertifikası ve özel bandrolü var.. çilek mobilya bebek odası ve çocuk odalarıyla bilinir zaten.. onaylı olmasa üretim yaapamazlar...
halıda 120*180 cm i var bide 140*200 cm var ....
perdesi güneşlik ve tül şeklinde..
mobilyalara uygun olarak veriyorlar zaten..
valla canım çileğe güvenirim... kampanyada çok güzel... benim içinde henüz çok erken olmasına rağmen aldım valla dayanamadım... bütçemide düşünmek zorundayım...
Hoşbuldum canım bebek odan hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir fiyata tüm aksesuarlarıyla almışsın çilek zaten çok güzeldir güle güle kullansın miniğin
tek halı satıyorlarsa bende bir uğrayayım bebek halısı arıyorum ama soft sade bir şey bulamadım
15. haftan hayırlı olsun canımgün gün sayıyoruz değilmi şimdiden başlıyor annelik bende minik adamı mı bekliyorum 8 gözle 10 kulakla :) gelsede mıncırsam sevsem koklasam Efemi :CüvCüv:
Canım sağlıkla gelsin eli ayağı düzgün olsun hayırlı sağlıklı olsun gerisi bomboş inan bana tabiki insan merak ediyor ona göre pembeler mavilere bakıyor biliyorum ama hayırlısı olsun de az kalmış zaten yakında belli olur miniğinin cinsiyeti
Sevgiler..
verdiğin bilgiler için çok sağol bende bugün akşamüstü bakıyım diyorum konyaaltındaki şubeye bakıcam orda oturduğum için gerçekten çok uygun almışsın ne yapsam karar veremedim daha erken olduğunuda düşünüyorum offf çok kararsızım ...hayırlı olsun gülerek kullansın inşallah ;sağlıkla uyusun bebişin...
Mavi aldığına göre erkek bekliyosun galiba :) hayırlısı olsun bakalım ben 20. haftamdayım canım yolu yarıladım doğuma daha çok var :) güzel dileklerine katılıyorum amin canımtşk ederim canım benim sağolasın ::)) tabiiki sağlıklı kucağımıza almak önemli ama dediğin gibi insan merak ediyor.. bide gerçeklik payı nedir onuda merak ettim :)))
canım tek halı satılıyor.. link koyamadım izin vermedi... sitesine bakarsan baklava desenli ama düz mavi pembe yeşil falan var... bende mavisini aldım...
hepimizin bebeklerini allahım nazarlardan saklasın canım... karnına düştüğü ilk günden başlıyor annelik valla :)))
senin doğumuna az kaldı diye hatırlıyorum.. benden epey öndesiniz :))) sağlıklı mutlu huzurlu bebeklerimiz olsun inşallah...
sevgiler efeye de sana da :)))
Mavi aldığına göre erkek bekliyosun galiba :) hayırlısı olsun bakalım ben 20. haftamdayım canım yolu yarıladım doğuma daha çok var :) güzel dileklerine katılıyorum amin canım
erkek beklemiyorumda erkek hissediyorum... :))) bide maviyi ben çok severim canım.. huzur sakinlik dinginlik anlamına gelir benim için... kız olacak olursa yeşile çevirebilirim .. :))
Allah gönlüne göre versin neden bilmem bende kızın olacak gibi hissettim hayırlısı olsun canım.Bu arad iş çıkışı nasıl bebek alışverişi yapasım var ama nereye gitsem diye düşünüyorum :)
bebeğinin cinsiyetini bilenler bilmeyenler hiç rus takvimini denediniz mi?? doğru çıkıyormu ??
bizim cinsiyetimiz belli değil henüz.. doktorum erkek olabilir demişti 13. haftada gittiğimde... ayın 17 sinde 17 hafta doluyor o günü iple çekiyorum valla... rus takvimine göre kız çıktı :)))
doğruluk payı nedir merak etmedim değil... deneyenlerin çoğu tuttu diyor..en azından cinsiyeti belli olanlar bi denesin bakalım doğruluğu nedir görelim :))
link atamıyorum izin vermiyor Çok üzgünüm çoook
selam herkese yeni fark ettim burayı hihoyyyt
bizde başta oda takımı alacaktık sonra vazgeçtik biraz büyüyünce genç odası alırız dedik
park yatak adlık iç yatağıyla beraber 220 lire sunny baby markası birde elbiseleri için dolap alacağız bebek arabası ve pusetinide 200 liraya özdilek avm nin dokuma karşısında ki bebek mağazasından aldık
markası arnica 4 tekerlekli oto koltuğu ile 200 e aldık ama takım değil ayrı ayrıbebek arabasını çok uygun almışsınız hangi marka oto koltuğu ile birliktemi üç teker mi?
kızlar dün çilek mobilya ya bebek odası bakmaya gittik eşimle sözde indirim olduğu söyleniyordu stoklarda ürünler kalmadığı için 2000 tl mış...ve ne halı ne perde ekstralar hariç fiyat.mobilyası da hiç hoşumuza gitmedi sadece marka satıyorlar bir de mobilyanın üstündeki sticker desenler belli kullanımdan sonra atıyormuş bende sordum peki attığında hiç hoş olmayan görüntü olucak dedim çalışanda fabrikadan belki isteyebiliriz dedi.bana çok güven vermediler.mobiyada hiç mobilya gibi görünmüyor .daha sonra baby s life gittik 2000 tl gerçek mobilya satıyorlar çilek arasında dağlar kadar fark var.çok güzel modeller var.özellikle vitrinde bebek odası favorim.ama biraz daha araştırıcam tabii ki.şarampoldeki junior club e bakıcam bu arada oraya bakan varmı arkadaşlar nasıl mobilyalar.bence arkadaşlar cebimizi gerçekten düşünmeliyiz bi kaç sene sonra dağılıcak ürünlere boşuna para vermiyelim bence...
selam herkese yeni fark ettim burayı hihoyyyt
konyaaltı mağazası aspendostada mağazaları varmış dediğin gibi mağazadan mağazaya fark ediyor ...canım tabiiki herkesin kendi tercihi kendi düşüncesi saygı duyuyorum... ama nerdeki mağazaya gittiğini sorabilirmiyim?? ben sampi kavşağının oradakine gittim eşimle... karı-koca işletiyorlar.. stoklarla sınıtlı falan demediler... arifeye kadar geçerli bu fiyatlar dediler.. halı-perde-lamba içinde olursa ne olur dediğimizde oturdıuk hesapladık 2.100 çıktı fiyat... ben ve eşimde çok beğendik mobilyasını... stickerleri evet fön makinasıyla çıkabiliyırmuş.. çıktığındada dümdüz mobilyası kalacak..
ben avukatı değilim canım... herkesin kendi tercihi... bunlar sadece bizim fikrimiz..ama mağazadan mağazayada fark ediyor olabilir.. bizi çok güler yüzlü güvenli bir karı koca karşıladı.. ve inanılmaz ilgilendiler..
neyse canım hepimiz için hayırlısı olsun :))))
konyaaltı mağazası aspendostada mağazaları varmış dediğin gibi mağazadan mağazaya fark ediyor ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?