Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
krokan nerlerdesin canım ?? sesin soluğun çıkmıyor... umarım bir yaramazlık yoktur opuyorumnanaktan

allahın izniyle güle güle kullansın canım bebişin:Saruboceq:

sen kaç haftalıksın ?? cinsiyetin belli mi??

Merhaba arkadaşlar
Umarım herkesin bebeği sağlıcakla gelir

Ben bebeğime hiçbirşey almadım dahada almayı düşünmüyorum.
Bebek oda takımı almayı kesinlikle düşünmüyorum bebek zaten 1 yaşına kadar yanında aynı odada oluyor,sonrasında 2-3 yıl kullanacağı bir takım almak istemem.Birkaç yıl sonra genç oda takımı almayı düşünüyorum ablamın oğlunada bu yöntemi uyguladık iyiki de öyle yapmışız çünkü çocuklar bir süre sonra odamız bebek işi değiştirin diyorlar.

Doğumlar nerelerde olacak belirlediniz mi?

krokan nerlerdesin canım ?? sesin soluğun çıkmıyor... umarım bir yaramazlık yoktur opuyorumnanaktan

iyiyim canım..yok bi yaramazlık.dün kontrolüm vardı,bebek iyiymiş..biraz önden gidiyormuş gelişimi:)tombişmiş yani annesi gibi:))dünde hareketlerini hissetmeye başladım.öyle güzel bi duyguki,insanın içine daha çok sevgisi düşüyor hareketlerini hissedince.walla dışarı çıkamayınca zor,öyle netten bişeyler bakıyorum.bayram için bişeyler alayım dedim ama bulamadım.ayaklarımda şişmeye başladı..çok komik walla.bi ayağım kalmıştı şişmeyen,oda şişti tam oldu şimdi:)
sen neler yaptın?varmı başka hazırlık?

merhaba canım..bebek odası konusunda haklısın aslında ama insan hevesleniyor işte.
benim doğum tıpta olacak kısmetse.şimdide oraya gidiyorum.doktorum inanç bey.senin ne kadarlık bebeğin?cinsiyeti bellimi?

canım 2 günden beri falan yoksun... merak ettim doğrusu ortalarda olmayınca ...

çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına...maşallah maşallah allah nazardan saklasın yavruyu... hiç sorma bu hamilelik ne değişik bişeymiş ya hergün hiç olmayan bişiler çıkıyor vücudumuzda... allah beterinden saklasın canım...

ya ne güzelll.. nasıl hissediyorsun yaa.. yani neler hissediyorsun.... ben emin değilim daha...15+1 olmama rağmen sol tarafımda gözümüzün seğirmesi gibi bir seyirme hisediyorum ama oda bağırsak hareketimi bebeğim mi bilmiyorum ya...

oda takımını aldığımız gün bir önlükle 5 li hastane çıkışı aldık canım.. onuda yazmıştım zaten.. onun haricinde bişey yok canım henüz.. ayın 17 sini bekliyoruz.. cinsiyeti öğrenelimde alalım diye :))

ayakların için; tuzlu su yapıp içine koyarsan belki faydası olur canım.. geçmiş olsun.. dikkat et kendine...arada iyiyim diye haber ver olur mu kaydirigubbakcemile5

mısracım beni kırmayıp bize katıldığın için teşekkür ederim...a.s. hoşgeldin aramıza... katılımlarını ve paylaşımlarını bekliyoruz...

ben medisu hastanesinde özgür kavaza gittiğim için aynı hastanede düşünüyorum canım allahtan bir aksilik çıkmazsa yerimseniben

sen kaç haftalıksın canım?? cinsiyet belli mi ?? ( içimden bu soruyu yazarken erkek geçri ama kafamçokkarıştı) kime gidiyorsun?? hamilelik nasıl gidiyor?? bebişe ciciler aldın mı annesi ? bize tavsiye edebileceğin yerler var mı ??

sevgiler

yasemin

bebek hareketleri aslında 19.hafta gibi hissedilirmiş.bende bağırsak hareketi zannettim.böyle içimde gaz gibi yada minik bi seğirme,vurma gibi.büyük ihtimalle senin hissettğinde bebeğinin hareketi,önce insan sesi kendisiyle ilgili zannediyor ama hareketler biraz artınca anlıyorsun bebeğinin hareketleri olduğunu.benim 22.hafta.ben yeni anladım o haerektlerin ne olduğunu.benim biraz geç kaldı,sanırım fazla kilo aldığım için.

rekora koşuyorum zaten.walla benim gibi alan hiç duymadım.15 kilo oldu benim şimdiden.doğumada çoook daha.doktorda dikkat et ama diyette yapma dedi.fazla kilo alımı ve bebeğin kilo alımının fazla olması şeker belirtisi olabilirmiş.bir sonraki ay şeker yükleme testi yapılacak.inşallah bi sorun olmaz.benim fazla kilo almamın sebebide hamilelik öncesi çook sigara içiyordum ve sıkı diyetteydim.diyeti bırakınca hamile olduğumu öğrendiğim ilk 2 hafta 7 kilo aldım.sigara desen içmeyince metabolizma yavaşlıyor.sen kullanıyormuydun sigara?içimden bir ses hayır diyor ama:)

bende 2 tane hastane çıkışı alayım diyorum.annem alacak ama biraz daha beklicem.kaçlı olduğunu bilmiyorum ama fiyatı 70-80 gibi bişeymiş iyilerinin.aah şimdi kendi derdime düştüm.bayramlık bulamadım diye:)

canım bende sigara içiyordum... ve hala içiyorum bilmiyorumkismile doktorum günde 5 taneye izin verdi :kedi: ama yarım yarım tam içime çekemeden söndürüyorum.. iyi bişey yapmadığımı bende biliyorum ama bırakamadım :kedi:

bukadar bağırsak hareketi olmaz sanırım canım ya :)) sanırım bende bebişimi hissediyorum... alkisalkisalkis

ben 3 aylıkken 1 kilo almıştım boshayallersmile aama şuan ne kadar aldım bilmiyorum.. 17 sinde 17. haftam bitecek kontorlde görücez artık...

lcw de ve defactoda güzel şeyler var... lcw den lacivert beli lastikli bir ince pantolanla, beyaz thisort aldım üzerinde bebek resmi var baya güzel... bende bayram için aldım tavsiye ederim opuyorumnanaktan

bende 5li aldım bir tane 16.70 di fiyatı.. penyeside güzel.. bide öpme beni yazan önlük ikisine 18 tl ödedik... kışlahanın karşısındaki miniçodan... 11 li hastane çıkışları 35 den başlıyor orada... şimdilik bende vermedim o kadar para... banyo setleri falann var... bornozu havlusu vss.. çok güzeller.. cinsiyet belli olmadan almak istemedim...

dışarının fiyatlarını bilmiyorum ama burası fena değil gibi geldi bana.. gidebilirsen bi bak..

o kapalı yolda ki lcw ye de bak.. hamile kıyafetlerine... kotun beline penye lastikli kumaş geçirmişler süper olmuş hihoyyyt

lcw ye baktım ama sadece bir kaç gömlek ve pantolon,pantolonlar güzeldi ama kesimleri,fiyatıda uygun.ben ışlahanın alt katındaki yere baktım,90 falan pantolonlar,ama kesimleri çok güzel.aslında pantolonla hiç rahat edemiyorum,bütün yazı taytla geçirdim ama okul için alırım,walla okula bile taytla gidiyorum şimdi ama öğrenciler gelmeye başlayınca pantolona geçerim.

benimde bornoz bi kaç takım,battaniye ayakkabı ablam almış.beğendim güzel.kıyafet uygun buldukça alıyorum bebek için.lcw den sezon sonu 2 tane askılı badi bide şort almıştım.badiler 5 şort 7 tl idi.bide çıtçıtlı askılı atletler var ya ayy bayıldım onlara ama genellikle kızlar için gibi.bi gidişimde miniçoyada bakayım.

canım ben çalışmadığım ve resmi bir yere gitmediğim için hep spor kıyafetlere bakıyorum kaydirigubbakcemile3

lcw ve defactoyu ondan önerdim sana...zemuszemus klasik pantolonlar nerde satılır bilmem ama 90 tl de çok değilmi be güzelim :uhm: en azından çalışırken hiç bir klasik pantolonuma 90 tl vermedim de :)))

banada çok geldi fiyat ama şimdi benim bacaklarım zayıf vücuduma göre,göbek kalça çok..her pantolon yakışmıyor.lcw de 45,tigeçen indirime girmiş özdilekte 20 gibi bişeydi,siyah kumaş.ama bi gidyim.göbekte kumaş yer bitip penye yer başlıyor ya ,o ikisinin birleşim yerinde bi anda fırlıyor yağlar.çok kötü oldu.((
üste baktım kışlahanda en uyduruk badiler 70 den başlıyor ve öyle hoşa gidecek şeylerde pek yok.güllükteki mağaza dahada içler acısıydı.
pantolonu mecbur iyi bişey alcam artıkta üstü napcaz bakalım.lcw nin fiyatlar iyi ama çeşit az.şimdiye kadar ebn hamile olarak almadım.lcw den,defactodan hamile modeli gibi duranların büyük bedenlerini alıyordum ama şimdi pek olmuyor.kısa kısa kalıyor.mecbur hamile bölümüne geçicem.

bende lcw den bir pantolonla ( spor) bir tishort aldım.. defactodanda xxl bir bluz aldım... ben henüz giydiğim şeylerin büyük bedenini alıyorum..

lcw de hamileler için yeni açılmış bölümde gömlekler elbiseler falan gördüm ama kumaş pantolon hiç dikkat etmedim canım ya...

bide öğretmensin... okula gidip gelirken resmi giyinmen lazım.. bendece pantolon kaliteli bişey bulda üst nasıl olsa olur demi??

moralini bozmaa sakın hiç... moral çok önemli... bebeğin sağlıklı olsun inşallahta :Saruboceq: kucağına alıpta emzirmeye başladığında gider kiloların hepsi...

ya bende bi bakayım iyice. çarşamba gittim kapalı yoldaki lcw ye ama vakit kalmadı bakacak,bebek mağazalarını gezmekten saat kaç oluvermiş.pantolondada beden bulamadım.vardı siyah kumaş.ay walla ordada 46 ya kadar.bana şimdi olsa olsa 44,46 olur.az daha kilo alsam patlar walla:)kotlar çok güzeldi gerçekten.bende o tişörtün pambe gibisini almıştım.beyaz daha bi tombiş yapmış gibi gelmişti beni.ama beyazları çok hoştu.sanırım önündeki bebek lacivertti değilmi?güle güle giy canım bayramlıklarını:)darısı başıma yine.

sende al sende giy güzel güzel canım benim... iyi gezmek lazım...az öncede yazdım bebeğin sağlıklı olsun canımda kilo olsun varsın.. sakın kafana takmaaa.. ama sakınnn... moralini bozarsan bebişinde hisseder sonra annesi oda üzülür.. onu kucağına aldığında allahın izniyle emzirirken, gece uykusuz kaldığında gidecek onlar annesi merak etme...

canım ben kaçıyorum artık izninle... saat 2 ye geliyor.. uyuyalım ki bebişlerimizde dinlensin...

ii uykular canım.ben sahuru bekliyorum.ben tutmuyorumda,eşime bişeyler hazırliyim diye.bana bakma sen.ben gece uyumak sabahta uyanmak bilmem:)))

sanada iyi uykular canım..erkende yatsam geçte yatsam sabah kalkmak bilmiyorum bende :)))) allah rahatlık versin bebişlerimizede bizede mirmirmirmir

şuanda sadece konuları okuyan arkadaşlarımız iyi geceler ... sanırım bugün kandilmişş kandilimiz mübarek olsunn:Saruboceq:

ii uykular canım.ben sahuru bekliyorum.ben tutmuyorumda,eşime bişeyler hazırliyim diye.bana bakma sen.ben gece uyumak sabahta uyanmak bilmem:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…