Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eskiden bişey yokmuş canım.. ama bak hepimiz çok şükür sağlıklıyız..

artık devir soygun devrii..kimi daha çok öpebilirlerse zemuszemus

ne güzel kaydirigubbakcemile3 maşallah bizimkinde tık yok bugün.. tatlı bişiler yedim şimdi.. bakalım faydası olacak mı ??

benimki cımbız koyunca oynardı kız diyemi nedir:roflol:
tesadüfen farketmiştim.hep denedim hiç sekmedi.hala kıpırdar koyunca cımbızı.
bide su sesinde kıvırıyo bizimkihihoyyyt

ne güzel kaydirigubbakcemile3 maşallah bizimkinde tık yok bugün.. tatlı bişiler yedim şimdi.. bakalım faydası olacak mı ??

genelde nasıl hareketleri ben 18.haftada çok duyamazdım.şimdi büyüdü ya herhareketi hissediliyor hatta canımı yakıyor.doinkkkk diye patlatıyor genelde böbreklerimealsanaalsanasmilebi çıksın ısırcam o ayaklarınıcokacimcoook

canım ben 15.haftada falan hissetmeye başladım...önce seyirme tarzıydı.. sonra tekmeler gelmeye başladı... solumda taşıyorum ben ama ayakları sağ kasığımın otarafa geliyor.. hissedilir derecede tekmeliyor... ama dışardan çok belli değil henüz..

oyy yerim onun ayaklarını annesi minnaklar nazar değmesin yavrularımıza

benimki cımbız koyunca oynardı kız diyemi nedir:roflol:
tesadüfen farketmiştim.hep denedim hiç sekmedi.hala kıpırdar koyunca cımbızı.
bide su sesinde kıvırıyo bizimkihihoyyyt

işte kız milleti...daha anne karnında böyleyse...aynada koysaydın tam olacakmış :roflol:

valla eşimede aynısını söyledim kaydirigubbakcemile3 annesininin miğdesi bulanmış umrumda mı aklinialirimsmile

desene seninki ağzının tadını biliyor...sen tatlı istemiyorsun diye kızıda tatlısız bıraktın ...ye bol bol atsın taklaları yeri daha varken sositososito

valla kızlar hiç gidesim yok ama biraz gidip ütü yapmam lazım,fındığın kıyafetlerini sonra ütülemeye karar verdim ama kocişinkiler beklemeye gelmez malum yarın pazartesi,10 tane pantalonu varsa askıda mutlaka ütüsüz olan o tek pantalonunu sorar..aksilik değilmi işte...:bbo:
yorulmassam 1-2 saat sonra tekrar girerim...
Yarın yeni hafta yeni gelişmeler demek...uamrım hepinizden süper haberler alırım..
iyi geceler güzel anne ve minnoşları..opuyorumnanaktan:CüvCüv:

kolay gelsin canım.. yormadan kendini yavaş yavaş... bende çıkıcam..

allah rahatlık versin sanada prensinede... inşallah bu hafta güzelhaberler alırız...

ya hiç kimse yok ama yine de paylaşayım.bugün bebek odamızı aldık.daha doğrusu annemler aldı.kırcamideki irem bebeye gitmişler.orda beğenmişler bizde gittik ve aldık.gerçekten süper mobilyalar piyasadaki gezdiğim mağazalar halt etmiş.biraz pahalı aldık ama olsun.2600 tl aldılar sağolsunlar.185 tl uyku setini hediye oldu.tam istediğim oda oldu gardrop süper ötesi ya çokkk güzel oğluşumun odası.hemen getirtmiycez.önce boya işlerimiz var sonra getirtcez.halısını perdesini halletcez.yatak odamıza da küçük beşik alıcaz.irem bebeye mutlaka bakın bence kızlar....

güle güle kullansın yavruşun.içine sinmiş ne güzelalkisalkisalkis

güle güle kullanın resmini bulabilirsen ekle bizde bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…