Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
:roflol: yumuşuk kızım benimmm :roflol: bayıldım süper :roflol:

geçmiş olsun canım benim.. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... allahım tamanına erdirip sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim...:Saruboceq:

caanım ben amniyosentez için çok para ödedim ya.. allah var ya ne falan oldum ohaoldumsmile 340 tl ödedim canım.. 5 dakikalık bir işlem için.. ki bu ssk nin ödemediği kısmı.. daha pahalı bişey yani anlayacağın...

valla canım ilk hamile kaldığım zaman sormuştum yani 4 ay önce falan.. sezeryan 500 küsur... normal 300 küsurdu..

ama benim babam emekli sandığı emeklisi olduğu halde tıp fak. ameliyat oldu.. ve ameliyata prof girdi..ozaman onun için ayrı ödeme yapmıştık.. bu her hastane için geçerli midir bilmiyorum...

teşekkür ederim canım.

senden amniyosentez için ne kadar aldılar canım?

doğumu prof. yaparsa ekstra ücret alırlar değil mi?senin bilgin var mı?konuştun mu ücretleri?

zaten bugün doğurasın yoktu,yarında kızın gelesi olmaz..daha şimdiden belli kızın kime çektiği kaydirigubbakcemile3...senin doğum heyecanlı olacak valla arkası yarın gibi takip ediyorum sempatiksalakcinni...canım sizin için hangisi hayırlı ise o olsun...:CüvCüv:

bugün hiç denk gelemedik..nasılsınız???prenses hareketlimi???

amin canım.hepimizin.

bende suni sancı istemiyorum.suni derlerse sezaryan isteyeceğim gibi.:sinifsinif:

renkli resim 4 boyutlu oluyor.sen hangi hast ve dr.a gidiyorsun.

canım bende 4 boyutlu görüntü istedim.gökbay beye sordum 4 boyutlu onlarda yokmuş zaten gerekte yok dedi
.cd götürdüm kayıt yapsın diye makinaları kaydetmiyormuş.yıldızda yok anlaşılan :uhm:
sözde yeni hastane:uhm:

canım bizde dün baktık mavi akdenize..bebek odaları hiç hoş değildi.ellerindede pek yoktu zaten.bebek arabası falanda baktık ama mağazadaki ürünler çok hoşumuza gitmedi.

günaydın mısracım.. şubat 2011 annelerinden bize fırsat bulamıyorsun... benneyaptımki bizide arada ziyaret etki unutmayalım seni a.s

Canım benim ben oradada çok nadir oluyorum :)))

antalyada pierra cardin marka anakucağını nerde bulabilirim bilginiz varmı canlar?

Ben geçen yıl Kışlahan çarşısında görmüştüm

sağol tatlım.allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımıza sağsalim kavuştursun.

çok pahalıymış ya.başka yerde fiyatını bilmiyorum ama 340 çok geldi.neyse için rahat etsinde önemli değil.

ben emekli sandığına bağlıyım.normal doğum için 340 dedi.epidural ayrı onun fiyatını sormadım ama prof farklı alır tahminim.neyse çarşamba belli olur herşey.senin sonuç ne zmn çıkıyor.

daha önce gb klinikte renkli 4 boyutlu çektirdim.175 tl muayene dahil özel olduğu için.

gökbaydan önce andevada hicrana gidiyordum yine renkli görmek istedik.odasındaki ultrason siyah beyaz ama aşağıda radyoloji bölümü var isteyenleri yönlendiriyordu.renkli doppler diye geçiyor.150renkli+25tl muayene ödedik.belki yıldızda da vardır istersen sor.

gökbay beye gidince eşim videoya alıyor.eve gelip tekrar tekrar izliyoruz siyah beyaz ama genede güzel.video görüntülerinden istediğimiz kadar resim alabiliyoruz.sağolsun oda kameraya aldığımız için bol bol yüzünü gösteriyor bize.zemuszemus

walla bazen acayip enerjim oluyor diyorum keşke bugün doğuma girsem.süprizzzzz
bazende dediğim gibi hiç enerjim olmuyor bugün gelirse nasıl doğururrum allahım diyorumeyvahedigeldismile
ama başa gelince çatır çatır çıkarıcaz:lepi:
allah sağlık ve dediğin gibi hayırlısı versin hepimize canım.:Saruboceq:
bi doğurayım herşeyi paylaşcam sizle.olumunekankayizsmile

canım bizde dün baktık mavi akdenize..bebek odaları hiç hoş değildi.ellerindede pek yoktu zaten.bebek arabası falanda baktık ama mağazadaki ürünler çok hoşumuza gitmedi.

evet öyleymiş.ben zaten bebek arabamızı aldım.irem bebeden.odayı junioorclub da beğendim ama aynı oda gencerlerde de vvar ordan alıcaz zaten annemler alıcak herhalde o takımı alırız 2200 tl civarı..

evet öyleymiş.ben zaten bebek arabamızı aldım.irem bebeden.odayı junioorclub da beğendim ama aynı oda gencerlerde de vvar ordan alıcaz zaten annemler alıcak herhalde o takımı alırız 2200 tl civarı..

sonana bırakmayın gezilmiyor valla.benim bikaç eksiğim var ama hiç dışarıya çıkasım yok.

canım,ücreti biraz fazlaymış 4 boyutlunun...keyfi bir uygulama ama tıppi bir yani varmı acaba,yani renklide gördüklerini normal ultrasondada DOKTORLAR görebiliyor dimi?

Ama eşinin tekniğini beğendim,birazdan gidip kocişe anlatacağım...gökbayın ekranından mı çekim yapıyorsunuz? aa bide fotograf makinasımı telefonmu kullanıyorsunuz??son olarak doktor rahatsız olmuyor dimi,bişi söylerse ortam gerilmesinde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

4 boyutluda görülen herşey diğerlerinde de görünüyor tatlım.sadece renkli görüyosun işte.bide tavşandudak yarık dudak varmı onun için tercih ediliyor yani daha net tabi gerçek gibi görüyorsun.biz hatıra kalsın istedik.2-3 kere farklı aylarda çektirdik.

gökbaydan izin istedi eşim sorun olmaz çek dedi.gökbayın ekranından fotoğraf makinasıyla çekiyor.baştan sona... genelde 5-6 dk kalıyoz zaten.ölçümleri yapıyor en son yüzüne odaklanıyor oldukça eğlenceli:))

canım dün akşam sormayı unttum.. bebeğin suyu azalmış dedin.. bunun iiçin ne yapmak gerektiğini söyledimi seyide hanım??

özgür bey ben istanbuldan geldikten sonra kasıklarımda ağrı olunca ; yanına 1-1.5 litrelik su al.. soluna yat... ve o suyu yarımsaat içinde bitir dedi... bebeğin eksilen suyundan da kaynaklanabilirmiş kasık ağrısı...

seyide hanım farklı bişi dedi mi diye merak ettim..

amin canım inşallah :Saruboceq:

evet banada çok pahalı geldi.. belkide bunu prof. yaptı diye mi bu kadar aldılar acaba??? sen muayene parası ne ödedin seyide hanıma ??? ben eşimden ssk lıyım ve 32 tl ödüyorum muayene için....

hala aynı demekki... bende 4 ay önce falan sormuştumda.. normali 300 küsur demişlerdi....

canım ben haftaya cuma kontrole gidicem... haftaya pazartesi falanda sonuç çıkar sanırım.. 10 gün de çıkar dediler...

gb klink gürkan zorluyada mı gittin sen canım??? memnun kalmadın mı?? neden davam etmedin??? benim arkadaşım hamileliği boyunca ona gitti... ve yaşam hastanesinin anlaşmalı doktoru olunca yaşamda doğum yaptı...

aşıktı resmen doktoruna... süper doktor diye diye anlata anlata bitiremezdi.. cd ve foto verirmiş sürekli vss..vss..

seyide hanım haftanın dolmasını bekleyelim çarşamba gel değerlendirelim dedi.eğer hala kanala girmemişse suni sancı ile doğum başlatılabilir dedi.ama çatım dar ise suni sancı işkence olur ve kanala giremezmiş.bu durumda sezaryan olsa daha iyi olurmuş.su azalınca doğurtma tarftarı anlayacağın.
bugün de epey bi ıslandı çamaşırım:gitme:yürüyüşten geldiğimde şortuma da geçmişti.inş bişey olmaz.çarşambaya çok var daha.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…