teşekkür ederim canım.
senden amniyosentez için ne kadar aldılar canım?
doğumu prof. yaparsa ekstra ücret alırlar değil mi?senin bilgin var mı?konuştun mu ücretleri?
kızlaarrrrrrrrrdoğurmadan geldim.
seyide hanım gerçekten işinin ehliymiş.çok güzel muayene etti.çırılçıplak soydular beni:kedi:boğazımdan başalayarak karaciğer dalak böbrek heryerime ultrasonla baktı.göğüslerimde kitle varmı kontrol etti.herşey normal.
alttan muayene etti:gitme:kim demiş acımıyo diye çooooooook acıdıdelikafadulden
açılma yokmuş.bebeğimde kanala girmemiş.kafası mobil dedi:roflol:gezinyomuş.aslında ilk gebeliklerde 15gün önceden kanala girer dedi.bizim günümüzün dolmasına 3-4 gün var.nadiren ilk gebeliklerde doğumla beraber kanala inermiş.çatı dar ise yerleşemezmiş.
kireçlenme önemli değil dedi son haftada olduğu için sorun değilmiş.fakat suyunda azalma varmış:gitme:
çarşamba tekrar çağırdı çarşambaya kadar doğmazsa benim tembel kızım tekrar durumu değerlendirecekmiş gerekirse suni sancı ile doğumu başlatabiliriz dedi ama sana işkence çektirip çatın darise sezeryana almak zorundada kalabiliriz dedi.yada 3lü iğne varmış uyuyosun sancın gelince ıkınıyosun normal doğum için onu yapabiliriz dedi.herhalukarda anladığım fazla bekletmenin alemi yokmuş.ama benim kendi dr.um bekletecek:sinifsinif:
kararım ise çarşambayı bekleyecğim sabahtan medisuya duruma göre zaten randevumda var öğleden sonra andevaya ve herikisinin görüşüne göre kararımı vereceğim.
nstye girdik bide kızımın hıçkırıklarını canlı olarak dinledik:2:
eşim videoya almak istedi dr cd verebilirim dedi bizde olmuşken renkli olsun dedik 7 tane renkli resim için 150 tl ödedikkafamçokkarıştıtoplam 200 ile çıktık hastanedenkafamçokkarıştı ama tatlı kızımı gördüm ya değer dudaklarını büzmüş uyuyorduŞeniz doktor benim kızıma yumuşuk:roflol:dedi teyzeleri.
bizde durum bu:1shok:
:roflol: yumuşuk kızım benimmm :roflol: bayıldım süper :roflol:
geçmiş olsun canım benim.. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... allahım tamanına erdirip sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim...:Saruboceq:
caanım ben amniyosentez için çok para ödedim ya.. allah var ya ne falan oldum ohaoldumsmile 340 tl ödedim canım.. 5 dakikalık bir işlem için.. ki bu ssk nin ödemediği kısmı.. daha pahalı bişey yani anlayacağın...
valla canım ilk hamile kaldığım zaman sormuştum yani 4 ay önce falan.. sezeryan 500 küsur... normal 300 küsurdu..
ama benim babam emekli sandığı emeklisi olduğu halde tıp fak. ameliyat oldu.. ve ameliyata prof girdi..ozaman onun için ayrı ödeme yapmıştık.. bu her hastane için geçerli midir bilmiyorum...
amin canım.hepimizin.
bende suni sancı istemiyorum.suni derlerse sezaryan isteyeceğim gibi.:sinifsinif:
renkli resim 4 boyutlu oluyor.sen hangi hast ve dr.a gidiyorsun.
arkadaşlar kipanın orda mavi akdeniz diye mağaza varmış.orada bebek odaları mdf ve kendi imalatlarıymış gidip bakanınız varmı nasıl mobilyalar sipariş de alıyorlarmış.bu arada lara da bir mağazaya veriyorlarmış yardımlarınızı bekliyorum..
günaydın mısracım.. şubat 2011 annelerinden bize fırsat bulamıyorsun... benneyaptımki bizide arada ziyaret etki unutmayalım seni a.s
antalyada pierra cardin marka anakucağını nerde bulabilirim bilginiz varmı canlar?
:roflol: yumuşuk kızım benimmm :roflol: bayıldım süper :roflol:
geçmiş olsun canım benim.. herşeyin yolunda olmasına çok sevindim... allahım tamanına erdirip sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım benim...:Saruboceq:
caanım ben amniyosentez için çok para ödedim ya.. allah var ya ne falan oldum ohaoldumsmile 340 tl ödedim canım.. 5 dakikalık bir işlem için.. ki bu ssk nin ödemediği kısmı.. daha pahalı bişey yani anlayacağın...
valla canım ilk hamile kaldığım zaman sormuştum yani 4 ay önce falan.. sezeryan 500 küsur... normal 300 küsurdu..
ama benim babam emekli sandığı emeklisi olduğu halde tıp fak. ameliyat oldu.. ve ameliyata prof girdi..ozaman onun için ayrı ödeme yapmıştık.. bu her hastane için geçerli midir bilmiyorum...
canım bende 4 boyutlu görüntü istedim.gökbay beye sordum 4 boyutlu onlarda yokmuş zaten gerekte yok dedi
.cd götürdüm kayıt yapsın diye makinaları kaydetmiyormuş.yıldızda yok anlaşılan :uhm:
sözde yeni hastane:uhm:
zaten bugün doğurasın yoktu,yarında kızın gelesi olmaz..daha şimdiden belli kızın kime çektiği kaydirigubbakcemile3...senin doğum heyecanlı olacak valla arkası yarın gibi takip ediyorum sempatiksalakcinni...canım sizin için hangisi hayırlı ise o olsun...:CüvCüv:
canım bizde dün baktık mavi akdenize..bebek odaları hiç hoş değildi.ellerindede pek yoktu zaten.bebek arabası falanda baktık ama mağazadaki ürünler çok hoşumuza gitmedi.
evet öyleymiş.ben zaten bebek arabamızı aldım.irem bebeden.odayı junioorclub da beğendim ama aynı oda gencerlerde de vvar ordan alıcaz zaten annemler alıcak herhalde o takımı alırız 2200 tl civarı..
daha önce gb klinikte renkli 4 boyutlu çektirdim.175 tl muayene dahil özel olduğu için.
gökbaydan önce andevada hicrana gidiyordum yine renkli görmek istedik.odasındaki ultrason siyah beyaz ama aşağıda radyoloji bölümü var isteyenleri yönlendiriyordu.renkli doppler diye geçiyor.150renkli+25tl muayene ödedik.belki yıldızda da vardır istersen sor.
gökbay beye gidince eşim videoya alıyor.eve gelip tekrar tekrar izliyoruz siyah beyaz ama genede güzel.video görüntülerinden istediğimiz kadar resim alabiliyoruz.sağolsun oda kameraya aldığımız için bol bol yüzünü gösteriyor bize.zemuszemus
canım,ücreti biraz fazlaymış 4 boyutlunun...keyfi bir uygulama ama tıppi bir yani varmı acaba,yani renklide gördüklerini normal ultrasondada DOKTORLAR görebiliyor dimi?
Ama eşinin tekniğini beğendim,birazdan gidip kocişe anlatacağım...gökbayın ekranından mı çekim yapıyorsunuz? aa bide fotograf makinasımı telefonmu kullanıyorsunuz??son olarak doktor rahatsız olmuyor dimi,bişi söylerse ortam gerilmesinde kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kızlaarrrrrrrrrdoğurmadan geldim.
seyide hanım gerçekten işinin ehliymiş.çok güzel muayene etti.çırılçıplak soydular beni:kedi:boğazımdan başalayarak karaciğer dalak böbrek heryerime ultrasonla baktı.göğüslerimde kitle varmı kontrol etti.herşey normal.
alttan muayene etti:gitme:kim demiş acımıyo diye çooooooook acıdıdelikafadulden
açılma yokmuş.bebeğimde kanala girmemiş.kafası mobil dedi:roflol:gezinyomuş.aslında ilk gebeliklerde 15gün önceden kanala girer dedi.bizim günümüzün dolmasına 3-4 gün var.nadiren ilk gebeliklerde doğumla beraber kanala inermiş.çatı dar ise yerleşemezmiş.
kireçlenme önemli değil dedi son haftada olduğu için sorun değilmiş.fakat suyunda azalma varmış:gitme:
çarşamba tekrar çağırdı çarşambaya kadar doğmazsa benim tembel kızım tekrar durumu değerlendirecekmiş gerekirse suni sancı ile doğumu başlatabiliriz dedi ama sana işkence çektirip çatın darise sezeryana almak zorundada kalabiliriz dedi.yada 3lü iğne varmış uyuyosun sancın gelince ıkınıyosun normal doğum için onu yapabiliriz dedi.herhalukarda anladığım fazla bekletmenin alemi yokmuş.ama benim kendi dr.um bekletecek:sinifsinif:
kararım ise çarşambayı bekleyecğim sabahtan medisuya duruma göre zaten randevumda var öğleden sonra andevaya ve herikisinin görüşüne göre kararımı vereceğim.
nstye girdik bide kızımın hıçkırıklarını canlı olarak dinledik:2:
eşim videoya almak istedi dr cd verebilirim dedi bizde olmuşken renkli olsun dedik 7 tane renkli resim için 150 tl ödedikkafamçokkarıştıtoplam 200 ile çıktık hastanedenkafamçokkarıştı ama tatlı kızımı gördüm ya değer dudaklarını büzmüş uyuyorduŞeniz doktor benim kızıma yumuşuk:roflol:dedi teyzeleri.
bizde durum bu:1shok:
bugün hiç denk gelemedik..nasılsınız???prenses hareketlimi???
Canım benim ben oradada çok nadir oluyorum :)))
Ben geçen yıl Kışlahan çarşısında görmüştüm
sağol tatlım.allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımıza sağsalim kavuştursun.
çok pahalıymış ya.başka yerde fiyatını bilmiyorum ama 340 çok geldi.neyse için rahat etsinde önemli değil.
ben emekli sandığına bağlıyım.normal doğum için 340 dedi.epidural ayrı onun fiyatını sormadım ama prof farklı alır tahminim.neyse çarşamba belli olur herşey.senin sonuç ne zmn çıkıyor.
daha önce gb klinikte renkli 4 boyutlu çektirdim.175 tl muayene dahil özel olduğu için.
gökbaydan önce andevada hicrana gidiyordum yine renkli görmek istedik.odasındaki ultrason siyah beyaz ama aşağıda radyoloji bölümü var isteyenleri yönlendiriyordu.renkli doppler diye geçiyor.150renkli+25tl muayene ödedik.belki yıldızda da vardır istersen sor.
gökbay beye gidince eşim videoya alıyor.eve gelip tekrar tekrar izliyoruz siyah beyaz ama genede güzel.video görüntülerinden istediğimiz kadar resim alabiliyoruz.sağolsun oda kameraya aldığımız için bol bol yüzünü gösteriyor bize.zemuszemus
canım dün akşam sormayı unttum.. bebeğin suyu azalmış dedin.. bunun iiçin ne yapmak gerektiğini söyledimi seyide hanım??
özgür bey ben istanbuldan geldikten sonra kasıklarımda ağrı olunca ; yanına 1-1.5 litrelik su al.. soluna yat... ve o suyu yarımsaat içinde bitir dedi... bebeğin eksilen suyundan da kaynaklanabilirmiş kasık ağrısı...
seyide hanım farklı bişi dedi mi diye merak ettim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?