- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
ya hiç kimse yok ama yine de paylaşayım.bugün bebek odamızı aldık.daha doğrusu annemler aldı.kırcamideki irem bebeye gitmişler.orda beğenmişler bizde gittik ve aldık.gerçekten süper mobilyalar piyasadaki gezdiğim mağazalar halt etmiş.biraz pahalı aldık ama olsun.2600 tl aldılar sağolsunlar.185 tl uyku setini hediye oldu.tam istediğim oda oldu gardrop süper ötesi ya çokkk güzel oğluşumun odası.hemen getirtmiycez.önce boya işlerimiz var sonra getirtcez.halısını perdesini halletcez.yatak odamıza da küçük beşik alıcaz.irem bebeye mutlaka bakın bence kızlar....
andeva yıldız da şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ne kadar alıyorlar bunun için acaba ?
ben yaptırdım ben yaptırdım :lepi:...
muayene olduktan sonra,doktor senden tetkit istiyor..50 gr şeker yüklemesi+kan tahlili+idrar tahlili+radyoloji uzmanı taraafından görüntelenme=42 tl...ama bunlar 4 ayrı tahlil diye geçiyor o hafta yapılması gereken tahliller bana özel bir uygulama değildi..yalnız o şekerli su varyaaaa sabah sabah aç karnına 6 dakikada içemek zorunda kaldım,içimi baydı resmen...:bbo:akannehir
en son gittiğimizde bana bir ay sonra geleceksin dedi ama şu bu yapılacak demedi büyük ihtimal şeker yüklemesi yapılır ama ben sabah erkenden gitmeyeceğim doktor zaten 3,30 da geliyor oraya 7 eylülde kan ve idrar testi istedi sağlık ocağı o geçerli olur mu acaba yoksa yeniden yaptırır mı ki
slm kızlar doğu garajından gecelik iççamaşırı aldım geldim.bebek kıyafetleri satan epey bi dükkan varmış gezdim.çok uygun.ben hep pahalı şeyler almışım ya.bi tane pazen battaniye aldım 5 tl.
doktorum aslı hanım canım neyse bekleyip görecem ne diyecek gittiğimizde tetanoz aşımın birincisini olduk 2. side 7 ekimdehmmm CADIARZU senin doktorun şeniz hm dı galiba...ozmaman doktora gittiğin gün şeker yüklemen yapılmaz,ertesi gün aç karnına sabahtan gidersin,ki benimde 2 gün sonra olmuştu .labta yapılıyor zaten.Önce açlık şekerine bakıyorlar sonra 1/2 lt şekerli su içip kan alıyorlar.eğer sağlık ocağın senden tahlil istediyse oda bence biraz bekle sağlık ocağının hiç acelesi yok ..doktorunda yaptır o sonuçları götür..şimdi sen kendin tahlil istersen fiyatı daha pahalı oluyor..ben hamile kalmadan önce gidip kan testi yaptırdım yıldızda acaba hamilemiyim diye 38 mi 40 mı ne ödedim.ama doktor tetkit isterse çoook daha uygun fiyatları...tetanoz aşısını ne yaptın,oldun mu buarada???
güle güle kullanın anne kız inşallah cicilerinizi :)slm kızlar doğu garajından gecelik iççamaşırı aldım geldim.bebek kıyafetleri satan epey bi dükkan varmış gezdim.çok uygun.ben hep pahalı şeyler almışım ya.bi tane pazen battaniye aldım 5 tl.
günaydın kızlar a.s.
sft bebişin güle güle kullansın odasını canım.. gezdin gezdin sonunda içine sineni aldın a.s iyide oldu
klmasm canım prenses güle güle kullansın.. bi fotosunu çekip koysan.. bizde görsek.. bilmiyorumkismile olur mu?? çok şey mi isterim...bide nerde fiyatlar uygunmuş.. tarif et teyzeside bizde sonucumuzdan sonra son sürat başlıycaz alımlara...opuyorumnanaktan
bebek7 dün akşam sadece eşinin pantolonlarını ütüleyebildin sanırım.. aman yormadan kendini yavaş yavaş.. :1hug:
bizim biraz ağrımız var teyzeleri bugün.. kasıklarımda ve karnımda.. anneme gidicem şimdi.. akşama kadar orda olurum büyük ihtimal...
akşama görüşmek üzere zemuszemus kendinizede bebişlerinizede iyi bakın
sen hala geziyor musun:roflol::roflol: arkandan ambulans filan eskortluk etmiyor dimi ??
şaka şaka ...annesi güle güle kullansın prensesin tabi gelmeye niyeti varsa :ecrin_bebek:
doktorum aslı hanım canım neyse bekleyip görecem ne diyecek gittiğimizde tetanoz aşımın birincisini olduk 2. side 7 ekimde
güle güle kullanın anne kız inşallah cicilerinizi :)
canım girdiğim dükkanların isimlerine hiç bakmadım.küçük esnaflar ama gezin derim güzel şeyler var.doğu garajından meydana gelen metro yolu üzerinde.yol boyunca mağazalar var .ben resimeklemeyi beceremiyorumki:kedi:
geçmiş olsun buarada.yorma kendini.
kızlar;hepinize teşekkürler daha iyileri sizlere olsun inşallah...daha halı,aydınlatma,perde var önericeğiniz yerler varmı acaba?
canım fotoğrafları çekip bilgisayarına attıktan sonra..mesaj yazarken alıntı yap diyorsun ya.. o pencerenin altında eklenti ayarları bölümünden eklenti ekle bölümünden ekliyorsun..
anlatabildim mi bilmiyorum canım ?? yapamazsan yardımcı olurum yine..
bunları daha önce çekmiştim.bakalım ekleyebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?