Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
andeva yıldız da şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ne kadar alıyorlar bunun için acaba ?

güle güle kullansın annesi :lepi: resminide bulabilirsen çok iyi olur alkisalkisalkis
iyi uykusetini hediye etmişler,geçen kış bir arkadaş arabalı oda aldı çilekten,aksesuarlarını bile satın aldı,sadece 2 çilek kupa birde spidermanli duvar saati hediyeleri oldu...:roflol:

andeva yıldız da şeker yüklemesi yaptıran oldu mu ne kadar alıyorlar bunun için acaba ?

ben yaptırdım ben yaptırdım :lepi:...
muayene olduktan sonra,doktor senden tetkit istiyor..50 gr şeker yüklemesi+kan tahlili+idrar tahlili+radyoloji uzmanı taraafından görüntelenme=42 tl...ama bunlar 4 ayrı tahlil diye geçiyor o hafta yapılması gereken tahliller bana özel bir uygulama değildi..yalnız o şekerli su varyaaaa sabah sabah aç karnına 6 dakikada içemek zorunda kaldım,içimi baydı resmen...:bbo:akannehir

en son gittiğimizde bana bir ay sonra geleceksin dedi ama şu bu yapılacak demedi büyük ihtimal şeker yüklemesi yapılır ama ben sabah erkenden gitmeyeceğim doktor zaten 3,30 da geliyor oraya 7 eylülde kan ve idrar testi istedi sağlık ocağı o geçerli olur mu acaba yoksa yeniden yaptırır mı ki

slm kızlar doğu garajından gecelik iççamaşırı aldım geldim.bebek kıyafetleri satan epey bi dükkan varmış gezdim.çok uygun.ben hep pahalı şeyler almışım ya.bi tane pazen battaniye aldım 5 tl.

hmmm CADIARZU senin doktorun şeniz hm dı galiba...ozmaman doktora gittiğin gün şeker yüklemen yapılmaz,ertesi gün aç karnına sabahtan gidersin,ki benimde 2 gün sonra olmuştu .labta yapılıyor zaten.Önce açlık şekerine bakıyorlar sonra 1/2 lt şekerli su içip kan alıyorlar.eğer sağlık ocağın senden tahlil istediyse oda bence biraz bekle sağlık ocağının hiç acelesi yok ..doktorunda yaptır o sonuçları götür..şimdi sen kendin tahlil istersen fiyatı daha pahalı oluyor..ben hamile kalmadan önce gidip kan testi yaptırdım yıldızda acaba hamilemiyim diye 38 mi 40 mı ne ödedim.ama doktor tetkit isterse çoook daha uygun fiyatları...tetanoz aşısını ne yaptın,oldun mu buarada???

slm kızlar doğu garajından gecelik iççamaşırı aldım geldim.bebek kıyafetleri satan epey bi dükkan varmış gezdim.çok uygun.ben hep pahalı şeyler almışım ya.bi tane pazen battaniye aldım 5 tl.

sen hala geziyor musun:roflol::roflol: arkandan ambulans filan eskortluk etmiyor dimi ??
şaka şaka ...annesi güle güle kullansın prensesin tabi gelmeye niyeti varsa :ecrin_bebek:

kızlar bana müsade...malum bugün pazartesi kociş yokken biraz iş yapayım,yemeğim bile yok en sevmedğim kısım zaten...birazda bebek odasını düzenliyim kıyafetlerini daha ütülemedim..
yan gelip yatmayada iyice alışmıştım...şimdi iş zamanı ...güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...a.s.

günaydın kızlar a.s.

sft bebişin güle güle kullansın odasını canım.. gezdin gezdin sonunda içine sineni aldın a.s iyide oldu

klmasm canım prenses güle güle kullansın.. bi fotosunu çekip koysan.. bizde görsek.. bilmiyorumkismile olur mu?? çok şey mi isterim...bide nerde fiyatlar uygunmuş.. tarif et teyzeside bizde sonucumuzdan sonra son sürat başlıycaz alımlara...opuyorumnanaktan

bebek7 dün akşam sadece eşinin pantolonlarını ütüleyebildin sanırım.. aman yormadan kendini yavaş yavaş.. :1hug:

bizim biraz ağrımız var teyzeleri bugün.. kasıklarımda ve karnımda.. anneme gidicem şimdi.. akşama kadar orda olurum büyük ihtimal...

akşama görüşmek üzere zemuszemus kendinizede bebişlerinizede iyi bakın

doktorum aslı hanım canım neyse bekleyip görecem ne diyecek gittiğimizde tetanoz aşımın birincisini olduk 2. side 7 ekimde
güle güle kullanın anne kız inşallah cicilerinizi :)

canım girdiğim dükkanların isimlerine hiç bakmadım.küçük esnaflar ama gezin derim güzel şeyler var.doğu garajından meydana gelen metro yolu üzerinde.yol boyunca mağazalar var .ben resimeklemeyi beceremiyorumki:kedi:

geçmiş olsun buarada.yorma kendini.

sen hala geziyor musun:roflol::roflol: arkandan ambulans filan eskortluk etmiyor dimi ??
şaka şaka ...annesi güle güle kullansın prensesin tabi gelmeye niyeti varsa :ecrin_bebek:

ayy deme öyle gelsin de giysin kızım.allah giymeyi nasip etsin kızıma.

dr bol bol yürüki kanala girsin dedi dermanım yok ama yürüyüş olsun diye çıkıyorum

doktorum aslı hanım canım neyse bekleyip görecem ne diyecek gittiğimizde tetanoz aşımın birincisini olduk 2. side 7 ekimde

güle güle kullanın anne kız inşallah cicilerinizi :)

teşkr ederiz teyzesi.daha güzelleri sizin oolsun.a.s.

kızlar;hepinize teşekkürler daha iyileri sizlere olsun inşallah...daha halı,aydınlatma,perde var önericeğiniz yerler varmı acaba?

canım fotoğrafları çekip bilgisayarına attıktan sonra..mesaj yazarken alıntı yap diyorsun ya.. o pencerenin altında eklenti ayarları bölümünden eklenti ekle bölümünden ekliyorsun..

anlatabildim mi bilmiyorum canım ?? yapamazsan yardımcı olurum yine..

bunları daha önce çekmiştim.bakalım ekleyebilecekmiyim

Eklentiler

• $SNV80347.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $SNV80349.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $SNV80346.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 31
  • $SNV80344.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 32
  • $SNV80356.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 39
yaşasın olmuş:))alkisalkisalkis

Eklentiler

• $SNV80341.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $SNV80338.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $SNV80335.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $SNV80337.webp
    12 KB · Görüntüleme: 25
  • $SNV80343.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…