amin canım inşallah :Saruboceq:
evet banada çok pahalı geldi.. belkide bunu prof. yaptı diye mi bu kadar aldılar acaba??? sen muayene parası ne ödedin seyide hanıma ??? ben eşimden ssk lıyım ve 32 tl ödüyorum muayene için....
hala aynı demekki... bende 4 ay önce falan sormuştumda.. normali 300 küsur demişlerdi....
canım ben haftaya cuma kontrole gidicem... haftaya pazartesi falanda sonuç çıkar sanırım.. 10 gün de çıkar dediler...
gb klink gürkan zorluyada mı gittin sen canım??? memnun kalmadın mı?? neden davam etmedin??? benim arkadaşım hamileliği boyunca ona gitti... ve yaşam hastanesinin anlaşmalı doktoru olunca yaşamda doğum yaptı...
aşıktı resmen doktoruna... süper doktor diye diye anlata anlata bitiremezdi.. cd ve foto verirmiş sürekli vss..vss..
seyide hanım haftanın dolmasını bekleyelim çarşamba gel değerlendirelim dedi.eğer hala kanala girmemişse suni sancı ile doğum başlatılabilir dedi.ama çatım dar ise suni sancı işkence olur ve kanala giremezmiş.bu durumda sezaryan olsa daha iyi olurmuş.su azalınca doğurtma tarftarı anlayacağın.
bugün de epey bi ıslandı çamaşırım:gitme:yürüyüşten geldiğimde şortuma da geçmişti.inş bişey olmaz.çarşambaya çok var daha.:Saruboceq:
hadi hayırlısı canım:Saruboceq:
seyide hanım içinde muayene ücreti 32 aldılar
150 cd ye renkli ödedik.
15de nst ücreti.
canım kontrole gidince tekrar muyene ücreti ödüyomusun.mesela ben andevada bi gittiğimde ödüyorum ikinci gittiğimde ödemiyorum tabi 15 gün içinde olursa ikinci gidişim.medisuda nasıl?şimdi ben cumartesi gittim ya çarşamba gene gitcem muayane ücreti alırlarmı?
birkereye mahsus gittim gürkan zorluya.muayene ücretleri bize ağır gelirdi.175 tl alıyor her muayenede.bana doğumu yaşamda önermedi bile memorialda yaparız 4 maaşını verirsin dedi.bizi zengin gördü galiba.gkafayı yemiş aa işinde iyi amaalkisalkisalkis
birkereye mahsus gittim gürkan zorluya.muayene ücretleri bize ağır gelirdi.175 tl alıyor her muayenede.bana doğumu yaşamda önermedi bile memorialda yaparız 4 maaşını verirsin dedi.bizi zengin gördü galiba.gkafayı yemiş aa işinde iyi amaalkisalkisalkis
hadi hayırlısı canım:Saruboceq:
seyide hanım içinde muayene ücreti 32 aldılar
150 cd ye renkli ödedik.
15de nst ücreti.
canım kontrole gidince tekrar muyene ücreti ödüyomusun.mesela ben andevada bi gittiğimde ödüyorum ikinci gittiğimde ödemiyorum tabi 15 gün içinde olursa ikinci gidişim.medisuda nasıl?şimdi ben cumartesi gittim ya çarşamba gene gitcem muayane ücreti alırlarmı?
hımm...hem kendi muayenehanesi var.. hemde memorialde yetkili bişey olmuşş..çok büyük paralarla transfer olmuş memoriale... shemall içinde kuyum dükkanı falan var.. ama inanılmaz zengin ve hırslı.. normaldir yani..
nst içinde mi para ödeniyor yaa .... yuhh artıık hee Çok üzgünüm çoook andevada nasıl ?? ordada ödeniyor mu??
Allah daha çok versin...hakkını veriyorsa tabii...genelde hayatımda aşırı hırslı insanlardan korkmuşumdur...gözü hiçbirşeyi görmez...
Canım en sonunda yakalıdık sizi oğluşumla....biraz çikolata yesene bakalım seninki neayapacak..biz gece 3 bucukta kalkıp sarelle kaşıkladık oğluşumla...üstüne uykuya devam...akannehir
:roflol: sağımızsolumuz para oldu...bebişler gelmeden bütün sermayeyi hastaneye yatırıp kalıcağız :roflol:
hoşgeldin canım evet sonunda denk geldik valla a.s
ee ye tatlıyı doğur hakkıyı demişler demi kaydirigubbakcemile3 tatlı yiyemiyorum miğem bulanıyor.. ama küçük bişi atayım ağzıma hala ses seda yok bizim kızdan fisfisfis
denemekte yarar var..göbeğinin üstüne kumanda koymayı dene çikolata yemek istemiyorsan..
benimde buakşam bebek kıyafetlerini ütülemek istedim ama elim hiç varmıyor..ayrıca bide eşimle benimkiler var...öf valla ...düşündükce daral geliyor..akannehir
kumandamı ??? nasıl yanii?? kaydirigubbakcemile3 cidden ne işe yarıyor ?? en nefret ettiğim şeydir ütü bilmiyorumkismile eşim sağolsun zemuszemus
benim kocişde ütülemek fiilini kullanır ama ütü nesnesinin nasıl birşey olduğunu ve evde nerde olduğunu bilmez,fazlasıyla şımarık benimki...
bakşimdi kanepeye otur tv kumandasını göbeğinin üstüne koy..genelde bebekler onu bulur ve tekmeler...eğer çok göbeğin çıkmadıysa sırt üstü uzanarak yap..
tık yok canım eyvahedigeldismile
nst içinde mi para ödeniyor yaa .... yuhh artıık hee Çok üzgünüm çoook andevada nasıl ?? ordada ödeniyor mu??
bekleme süresini kısa tuttun belki ondan..sol tarafına yat sağ eline karnına koy mutlaka bbir tepki verir ama beklemen lazım.öyle pat diye olmuyor...endişelenmeeeeelaelaelaelaelae
denemekte yarar var..göbeğinin üstüne kumanda koymayı dene çikolata yemek istemiyorsan..
benimde buakşam bebek kıyafetlerini ütülemek istedim ama elim hiç varmıyor..ayrıca bide eşimle benimkiler var...öf valla ...düşündükce daral geliyor..akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?