Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben geldim.şekerler teşkr ederim beğendinizmi cicilerimizi.
bebek7 lcw nın her mağazsında var artık bebk ve hamile kıyafeti.ben özdilektekinden aldım.bak bunlarıda ordan aldım.

amanda aman...pembe pembe....nasıl olduda kaçırdım lcw bebiiş kıyafetlerini...
kışlıklardan varmı bişeyler...bizimkiler kışa geldiği için biz pek bakmadık ince kıyafetlere...

amanda aman...pembe pembe....nasıl olduda kaçırdım lcw bebiiş kıyafetlerini...
kışlıklardan varmı bişeyler...bizimkiler kışa geldiği için biz pek bakmadık ince kıyafetlere...

tulum vardı enson.bakmak lazım gelmiştir kışlıklar belki.

slm kızlar... nasılsınız ??

ciciler çok güzel annesi.. güle güle kullansın prenses

beyficey hoşgeldin aramıza... paylaşımlarını bekliyoruz...

kızlar albüme ekledim bakarmısınız cicilerime...siz bakın ben ütü yapıp geliyorum...

ben geçen gün mothercareden aldıklaarmı eklemiştim zaten...daha ben kıyafetleri ütülemedim..üteleyip çekip öyle ekleyeyim.
netten buldum buda bizim park yatağımız..

Eklentiler

• $park yatak.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 27
selam kızlar ben de bebiş bekleyen antalyalı bir ev hanımıyım.Fakat denizlide yaşıyorum.her ay annemlere geliyorum antalyaya...9haftalık benimkisi daha.resimleri gördüm çok beğendim...hele bi cinsiyet belli olsun alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.

hayırlı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah... paylaşımlarını bekleriz antalyalı bir anne adayı olarak vereliniortak

kızlar albüme ekledim bakarmısınız cicilerime...siz bakın ben ütü yapıp geliyorum...

ooh be en sonunda mavili bişiler gördüm burda...kızların arasında kalmıştım...alsanaalsanasmile
hepsi birbirinden güzel,özellikle kahverenkliye bayılldım ..ben yıkadım cicileri ama ütülemedim..ütüleme esnasında çeker yükerim çok heves ettim birdenhihoyyyt

hoşgeldin aramıza...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…