- 17 Mart 2010
- 5.566
- 1.592
- 448
- 38
bende eklemek istiyorum cicileri ama nasıl yapıcam albüme mi eklesem acaba...
ben geldim.şekerler teşkr ederim beğendinizmi cicilerimizi.
bebek7 lcw nın her mağazsında var artık bebk ve hamile kıyafeti.ben özdilektekinden aldım.bak bunlarıda ordan aldım.
amanda aman...pembe pembe....nasıl olduda kaçırdım lcw bebiiş kıyafetlerini...
kışlıklardan varmı bişeyler...bizimkiler kışa geldiği için biz pek bakmadık ince kıyafetlere...
bende öpüyorum canım... afiyet olsun cokacimcoook iyi bak kendine.. bir ara şu 5 tl ye aldığın pazen pike miydi battaniye mi onu eklermisin?? görüşürüz canım
[/QUOT
fotolarını çekeyim eklerim canm.
bir hızla okudum ama kaydirigubbakcemile2
deniyorum error veriyo sonunda..
kızlar albüme ekledim bakarmısınız cicilerime...siz bakın ben ütü yapıp geliyorum...
kızlar albüme ekledim bakarmısınız cicilerime...siz bakın ben ütü yapıp geliyorum...
ben geçen gün mothercareden aldıklaarmı eklemiştim zaten...daha ben kıyafetleri ütülemedim..üteleyip çekip öyle ekleyeyim.
netten buldum buda bizim park yatağımız..
selam kızlar ben de bebiş bekleyen antalyalı bir ev hanımıyım.Fakat denizlide yaşıyorum.her ay annemlere geliyorum antalyaya...9haftalık benimkisi daha.resimleri gördüm çok beğendim...hele bi cinsiyet belli olsun alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.
selam kızlar ben de bebiş bekleyen antalyalı bir ev hanımıyım.Fakat denizlide yaşıyorum.her ay annemlere geliyorum antalyaya...9haftalık benimkisi daha.resimleri gördüm çok beğendim...hele bi cinsiyet belli olsun alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?