Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ben geçen gün mothercareden aldıklaarmı eklemiştim zaten...daha ben kıyafetleri ütülemedim..üteleyip çekip öyle ekleyeyim.
netten buldum buda bizim park yatağımız..

oyy oyy yakışır kuzuya.renkleri çok güzel güle güle kullansın sağlıkla..

hepinize çok teşekkürler beğenmenize sevindim.benimkilerde yıkanmadı henüz oda takımı gelsin yıkayıp ütüleyip asıcam.eşim çok beğendi kahverengileri idil baby den aldık onları kalitesi de güzel eşim mavisine taktı şimdi onu alıcakmış işte böyle...

hoşgeldin aramıza..vereliniortak

kızlar selam..çook mutluyum..
annem geldi.bebek odamızı aldı,
alt açma,hastane çıkışı,takımlar,tulumlar,battaniye örmüş,kazaklar,ceketler..ve bebek şekerimizde geldi..
biraz kırgınım bugün.boğazlarım çok acıyor
inşallah en kısa zamanda resim eklerim size.
ben artık doğum iznine ayrılmak istiyorum((((
bünyem kaldırmıyor ..
sizler nasılsınız bakalım?

geçmiş olsun canım.
gözün aydın olsun.bekliyoruz paylaşımlarını.
kaçıncı haftandasınki izne ayrılmak istiyorsun.bu topikte öğretmen çok branşlarınız ne.ben resimciyim bu dönem hiç başlamadım izindeyim ikinci dönem çalışcam

günaydın öncelikle geçmiş olsun diyorum anneler gelince herşe daa kolay oluyor değilmi cicilerini görmeyi bekliyoruz cnm

herkese günaydın

ay ne güzel annelerimizi Allah başımızdan eksik etmesin
geçmiş olsun bu arada dikkat et kendine
bende kasımın ortasında izne ayrılacağım ve baya bir çalışmayı düşünmüyorum

Bebişinle birlikte güle güle kullanın inşallah cnm.

günaydınnnn...gülel güle kullanın bebek şekerinin fotosunu eklesene...

Güle güle kullnasın annesi...

günaydın anne adayları ...
Dün biraz fazla iş yapmışım heralde belim ağrıyor...yaşlı teyzeler gibi yürüyorm.
bugünkü hedefim fındığımın kıyafetlerini ütülemek...resim çekip sizlerle paylaşmak,,dün çok imrendim-belki bu motive eder ütü yapmaya...
güzel haberler bekliyorum sizlerden...

merakla bekliyoruz cicilerinizi dikkat et kendine fazla yorulmadan yavaş yavaş yap

sağol canım.. benim 24+3..izin için çok erken biliyorumbide doğum öncesini doğum sonrasına aktarmak istiyorum .birazda rapor alayım dedim.kurban bayramı gibi başlatcam inşallah :)benim branş fen ve teknoloji.senin ne kadarlık şimdi hamilelik.?

kızlar çoklu alıntıyı nasıl yapıyoruz?beceremedimönceki sayfalarda var galiba ama bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…