h.b cnm bende bebeğime lcw den 3 lü bady aldım daha kışlıklar yoktu belki yeni gelir sonra almaya başlayacağım
sağol canım.. benim 24+3..izin için çok erken biliyorumbide doğum öncesini doğum sonrasına aktarmak istiyorum .birazda rapor alayım dedim.kurban bayramı gibi başlatcam inşallah :)benim branş fen ve teknoloji.senin ne kadarlık şimdi hamilelik.?
hayırlısı canım.benim bugün günüm doldu.tam 40 haftalığız.sata göre beklenen doğum tarihi 28 eylül idi.normal doğumu bekliyorum.en fazla 1 hafta daha beklerim.sonra suni sancı yada olmadı sezaryan olur.yarın kontrolüm var belki belli olur.dualarınızı eksik etmeyineyvahedigeldismile
bide kız bebişleri erken gelir derler senin kızın rahatı yerinde sanırım :ecrin_bebek:
sorma ya.yan gelip yatıyor yumuşuk kızım.poposunu büyütüyor.nasıl çıkarcam bakalım onu ordaneyvahedigeldismile
bir şekilde çıkıyorlar işte herkes nasıl yapıyorsa bizde o şekilde yapacağız inşallah Allah kolaylığını verir
aminnn inşallahhhhhhhh.sendemi normal düşünüyosun?bu devirde az normal doğum yapan.
normal istiyorum becerebilirsem kaydirigubbakcemile3 inşallah anormal bir durum olmazda normal doğururum
hayırlısı canım.benim bugün günüm doldu.tam 40 haftalığız.sata göre beklenen doğum tarihi 28 eylül idi.normal doğumu bekliyorum.en fazla 1 hafta daha beklerim.sonra suni sancı yada olmadı sezaryan olur.yarın kontrolüm var belki belli olur.dualarınızı eksik etmeyineyvahedigeldismile
gün sayıyorsun ne kadar güzel darıı bizim başımıza inşllh normal olur sağ salim kurtulursun
kızlar 4 boyutlu ultrason fotosu istiyorum.siz çektirdiniz mi nerde ve ne kadara çektirdiniz yardımcı olurmusunuz?
ben geldim ama kimseler yok...herkes bir işle uğraşıyor galiba...ütünün yarısını bitirdim...valla ütüle ütüle bitmiyor..minik minik herşey..
öğretmen arkadaşlar branşlarını söylemiş...benimki ingilizce.
yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?