Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

hayırlısı canım.benim bugün günüm doldu.tam 40 haftalığız.sata göre beklenen doğum tarihi 28 eylül idi.normal doğumu bekliyorum.en fazla 1 hafta daha beklerim.sonra suni sancı yada olmadı sezaryan olur.yarın kontrolüm var belki belli olur.dualarınızı eksik etmeyineyvahedigeldismile

bide kız bebişleri erken gelir derler senin kızın rahatı yerinde sanırım :ecrin_bebek:

sorma ya.yan gelip yatıyor yumuşuk kızım.poposunu büyütüyor.nasıl çıkarcam bakalım onu ordaneyvahedigeldismile

bir şekilde çıkıyorlar işte herkes nasıl yapıyorsa bizde o şekilde yapacağız inşallah Allah kolaylığını verir

gün sayıyorsun ne kadar güzel darıı bizim başımıza inşllh normal olur sağ salim kurtulursun

gün sayıyorsun ne kadar güzel darıı bizim başımıza inşllh normal olur sağ salim kurtulursun

beklemek çok zor gerçekten 9 ay geçti şu son günler geçmek bilmiyor.allah kurtarsın sağlıkla bizi ve bebeklerimizi.darısı sizlere tabiki.olumunekankayizsmile

ben geldim ama kimseler yok...herkes bir işle uğraşıyor galiba...ütünün yarısını bitirdim...valla ütüle ütüle bitmiyor..minik minik herşey..
öğretmen arkadaşlar branşlarını söylemiş...benimki ingilizce.

kızlar 4 boyutlu ultrason fotosu istiyorum.siz çektirdiniz mi nerde ve ne kadara çektirdiniz yardımcı olurmusunuz?

kızlar 4 boyutlu ultrason fotosu istiyorum.siz çektirdiniz mi nerde ve ne kadara çektirdiniz yardımcı olurmusunuz?

cnm benim devamlı drum muayenesinde ultrason 4 boyutlu her gidişimde cd veriyor ve 4 boyutlu inceleme yapıyor muayene ücreti 100 tl

canım ne güzel.darısı başımızaallah hakkında hayırlısını versin.

seninde ütüler bitmedi canım..çok hamaratsın walla..benimde tek bir tshirt var..bi tane için üşendim..ütü masasını aç,ütüye su doldur,..ooo..
hepimiz farklı branşlardanmışız..seninde başladı galiba izin.kaç haftalıktınsoruyorum kusura bakmayın,aklımda tutamıyorum..

kızlar işte bebek şekerlerimiz...

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.

güle güle kullansın yavrun odasını çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…