Doğuma Hazırlık Antalyalı anne adaylarının alışveriş paylaşım alanı

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

benim evde ütüm hiç eksik olmazkaydirigubbakcemile3 şimdide bebişinkiler çıktı,normalde bugün bitirip resim ekleyecektimbilmiyorumkismile neyse yarına inş..
ben çalışmıyorum.devlet memuru değilim,özelde öğretmendim...

yasemincim sen nerelerdesin?
merak ettim,
bayadır den gelmedik seninle..
özledim walla.
çok uzun gibi geldi.

yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.

ayyy canım bayıldım çok güzel şekerleriniz.odası da çokkkkk güzel.sağlıkla uyusunda büyüsün inşallah....

ayyy canım bayıldım çok güzel şekerleriniz.odası da çokkkkk güzel.sağlıkla uyusunda büyüsün inşallah....

sağol canım..
bizde irem bebeden aldık
,kapalı yoldakinden.hatta ordada üst katında var..
seninkide hayırlı olsun..senin hangi model?merak ettim bak.yokmu nette?

sağol canım..beyaz asil dedim..artık perdesi,uyku seti,halısıyla falan renklenir.

canım bencede renklendirin odayı beyaz çok güzel ama resimdeki odada hoş durmamış her şeyi beyaz olduğundan halı ve perdesiyle hatta duvar süsleri ile renklenirse çok hoş olacaktır güle güle kullanın hayırlı olsun

sağol canım..
bizde irem bebeden aldık

bende orada görmüştüm...vitrinde çok hoştu..hatta bende birara oda yapsammı diye düşündüm...kaça aldınız mobilyayı ?

yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.

hepsi çok tatlılar odanızda bembeyaz tam meleklere yakışır şekilde inşallah bebeşinde içinde uyurkende esmini çeker koyarsın bizde bakarız canım

bende orada görmüştüm...vitrinde çok hoştu..hatta bende birara oda yapsammı diye düşündüm...kaça aldınız mobilyayı ?

canım bizim takım kapalı yoldaki irem bebenin 2.katında ama vitrinde değil..
aynı takım ilke bebenin vitrininde var.
biz yatak dahil 2000 tl ye aldık..
ilke bebede 2450 sanırım.bununda normal fiyatı 2250 dediler.internettende baktım.bebefixten falan 2250..
bu fiyata iyi bence çünkü bu takımında tamamı mdf..bide parlak lake.çekmeceler stoperli(sanırım adı buydu bende yeni öğrendim.hani şu itince hemen gitmeyen..bebeğin eli sıkışmasın diye..)
aslına bakarsan bebek odada yatmıyor...bizimde yatmayacak,sadece yapmış olmak için yapılacak..şimdi yapılmasa ilerde üzülürüm gibi geldi..
imkanın varsa oda yapmayı düşün bence..bebek odalı evler ayrı bi güzel oluyor..

bu arada yasmin geçmişi yeni okudum canım çok geçmiş olsun inşallah bebeğinde sende iyisindir benim burda net gidip geliyo her zaman takılamıyorum umarım sonuçların güzel çıkar yinede üzülme annesi prenseside fazla üzme emi lmaz:

evet canım renklendirme gerekecek..perde halı ve uyku seti önerilerinizi bekliyorum..mavi tonları düşünüyoruz..aslında ben başka istiyorum ama eşim maviyi çok istedi bebek odasında..bende düz beyaz beğenince,onunda gönlü olsun istedim..

hepsi çok tatlılar odanızda bembeyaz tam meleklere yakışır şekilde inşallah bebeşinde içinde uyurkende esmini çeker koyarsın bizde bakarız canım

canım sağol..inşallah allah o günleride hayırlısıyla gösterir.en önemlisi o zaten..

sağol canım..
bizde irem bebeden aldık

ben kırcamideki irem bebeden aldık.kışlahandakini pek beğenmemiştim.mdf sunta karışımı onlar.kırcamideki yer çook büyük çok model var.%100 mdf ve doğal.2600 tl ye aldık.istersen bide oraya mutlaka bak derim.daha uzun ömürlü olsun dersen.fotoyu da oda da boya çalışmamız olucak sonra getiricekler o zaman çekerim.nette kırcamideki modeller yok.

bizim de mobilya beyaz.duvar rengini değiştiriyoruz.boyamızı seçtik.mavi tonu bulut mavisi tonunda koyu odayı kapatıyor.koçtaştan aldık dün.marshallın özel karışımı .perdeyi de kapalıyola ve arka taraftaki perdecilere baktık.hep 10 tl lık perdeler var.çok kalitesizdi.selçuk ipekde beğendik.mavi tonlu birde ykm hizasında gülermiydi gürlermiydi orda brillantın çocuk perdesi var.o perde daha güzeldi.başka yerde de bulamadık.ikisinden birine yaptırıcaz.halı da istikbale baktım fena değil gibi 130 tl 130*190 dı sanırım ebatı.bide şarampoldeki halıcılara bakıcaz onlarda çeşit daha çoktur.sadece aydınlatmaya bakmadık.senin bildiğin yerler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…