seninde ütüler bitmedi canım..çok hamaratsın walla..benimde tek bir tshirt var..bi tane için üşendim..ütü masasını aç,ütüye su doldur,..ooo..
hepimiz farklı branşlardanmışız..seninde başladı galiba izin.kaç haftalıktınsoruyorum kusura bakmayın,aklımda tutamıyorum..
güle güle kullansın yavrun odasını çok beğendim.
kızlar işte bebek şekerlerimiz...
şekerler çok şeker olmuş kaydirigubbakcemile3
odanıza byıldım-güle güle kullansın annesi :lepi:
kızlar işte bebek şekerlerimiz...
şekerler çok şeker olmuş kaydirigubbakcemile3
odanıza byıldım-güle güle kullansın annesi :lepi:
sağol canım..annem yapmış,bana numune bıraktı bir tane..200 150 civarı yapacakmış,örsün bakalım.ablama 250 tane örmüştü patik..
bebek odasıda belis dalmaçyalıyı alacaktık önce ama çok karışık geldi sonradan,çok resimli.
kıyaslayınca ikisini nasıl sizce?
bu takım little colors -evante
yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.
sağol canım..annem yapmış,bana numune bıraktı bir tane..200 150 civarı yapacakmış,örsün bakalım.ablama 250 tane örmüştü patik..
bebek odasıda belis dalmaçyalıyı alacaktık önce ama çok karışık geldi sonradan,çok resimli.
kıyaslayınca ikisini nasıl sizce?
bu takım little colors -evante
bence little colurs aynı takıma bende bakmıştım internetten ve çok beğenmiştim..
ayyy canım bayıldım çok güzel şekerleriniz.odası da çokkkkk güzel.sağlıkla uyusunda büyüsün inşallah....
bence little colurs aynı takıma bende bakmıştım internetten ve çok beğenmiştim..
ay iyi içim rahatladı:)
sağol canım..beyaz asil dedim..artık perdesi,uyku seti,halısıyla falan renklenir.
sağol canım..
bizde irem bebeden aldık
,kapalı yoldakinden.hatta ordada üst katında var..
seninkide hayırlı olsun..senin hangi model?merak ettim bak.yokmu nette?
bakalım daha neler varmışboshayallersmile
bakalım daha neler varmışboshayallersmile
kızlar 4 boyutlu ultrason fotosu istiyorum.siz çektirdiniz mi nerde ve ne kadara çektirdiniz yardımcı olurmusunuz?
yorumlarınızı bekliyorum kızlar..inşallah beğenirsiniz..hastane çıkışı takımlar ve alt açmayıda en kısa zamanda koyarım..fotoğraf makinesinin pili bitti..dolsun..koyarım en kısa zamanda.
bende orada görmüştüm...vitrinde çok hoştu..hatta bende birara oda yapsammı diye düşündüm...kaça aldınız mobilyayı ?
canım bencede renklendirin odayı beyaz çok güzel ama resimdeki odada hoş durmamış her şeyi beyaz olduğundan halı ve perdesiyle hatta duvar süsleri ile renklenirse çok hoş olacaktır güle güle kullanın hayırlı olsun
hepsi çok tatlılar odanızda bembeyaz tam meleklere yakışır şekilde inşallah bebeşinde içinde uyurkende esmini çeker koyarsın bizde bakarız canım
sağol canım..
bizde irem bebeden aldık
,kapalı yoldakinden.hatta ordada üst katında var..
seninkide hayırlı olsun..senin hangi model?merak ettim bak.yokmu nette?
evet canım renklendirme gerekecek..perde halı ve uyku seti önerilerinizi bekliyorum..mavi tonları düşünüyoruz..aslında ben başka istiyorum ama eşim maviyi çok istedi bebek odasında..bende düz beyaz beğenince,onunda gönlü olsun istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?